عکسهای قطعات و سیستم های اعضای بازیسنتر

تا دلت بخواد با تنظیمات بازی کرذم و انواع تنظیمات را از نت کپی کردم
ولی بازتکست توی مانیتور به وضوح شفاف تر هست
روی c2 اصلا بد نیست و اگر کنار هم نباشن شاید عالی به نظر برسه ولی کنار هم متوجه اختلافشون میشی
برای همین از دوستمون خواستم کنار هم اگر داره مقایسه کنه
اتفاقا تنظیمات توی نت اشغالی بیش نیستن گذشته از اینا کالیبره کارخانه هر پنل فرق می کنه و یک فرمول برای همشون جواب نمی ده
من مانیتور هم دارم و شفافیت تی وی برای متون بهتره برای همین همه ی کارهام حتی نوشتار ورد یا کد نویسی هم اوردم روی تی وی عملا مانیتورم بلااستفاده شد
اگر کنار هم بودم عکس می دادم
در کل بیشتر زمان بذار من برای کالیبره تی وی جدید یا سیستم حتی سیستم صوتی جدید یک ماهی مدام زمان می ذارم تا بهترین شکل تنظیم بشن

ببین فن های روی رادیات که جلو کیس بسته شده باید مکشش به طرف داخل رادیات باشه
فن هایی که این سمت رادیات ( داخل کیس ) باید ببندی هم مکشش باید به سمت داخل کیس باشه ( فن پوشتش به طرف ماس ) :))
به اینصورت نصب کن و ترجیحا 3 تا ببند
داخل تنظیمات بایوس سنسور گرمایی رو برای فن های جدید تنظیم کن روی درجه حرارت پردازنده که گردش هوا با سه تای جلو رادیات یکنواخت بشه

مدل مادربرد ایسوس هست ؟ :D
عجب فن در فنی بشه ولی:دی
بله دوست عزیز asus rog strix z690 هست
۳ تا فن اضافه دارم اتفاقا ولی فقط یکیش rgb ئه اون دو تای دیگه گرین بدون rgb هستن یکم رخ رو زشت میکنه:دی

• Smile
Reactions: Annunaki ™
عجب فن در فنی بشه ولی:دی
بله دوست عزیز asus rog strix z690 هست
۳ تا فن اضافه دارم اتفاقا ولی فقط یکیش rgb ئه اون دو تای دیگه گرین بدون rgb هستن یکم رخ رو زشت میکنه:دی
مهم نیست کولینگ من lt720 deep cool هست فن هاش rgb نداره بسیار هم زشت و زنندست :))
مهم کارایی هست نه زلم زیمبو و نور افشانی :D
اگه کار گذاشتی تست کن ببین دمای کلی سیستم و گرافیک کمتر میشه یا نه

• Like
Reactions: Arash-S212 and GPSY
اتفاقا تنظیمات توی نت اشغالی بیش نیستن گذشته از اینا کالیبره کارخانه هر پنل فرق می کنه و یک فرمول برای همشون جواب نمی ده
من مانیتور هم دارم و شفافیت تی وی برای متون بهتره برای همین همه ی کارهام حتی نوشتار ورد یا کد نویسی هم اوردم روی تی وی عملا مانیتورم بلااستفاده شد
اگر کنار هم بودم عکس می دادم
در کل بیشتر زمان بذار من برای کالیبره تی وی جدید یا سیستم حتی سیستم صوتی جدید یک ماهی مدام زمان می ذارم تا بهترین شکل تنظیم بشن
اکی

مهم نیست کولینگ من lt720 deep cool هست فن هاش rgb نداره بسیار هم زشت و زنندست :))
مهم کارایی هست نه زلم زیمبو و نور افشانی :D
اگه کار گذاشتی تست کن ببین دمای کلی سیستم و گرافیک کمتر میشه یا نه
حله دمتم گرم بابت ایده ای که دادی
فردا تست میکنم ایشالا که خیره:دی
ولی اگه کیسم مثل بالون پرواز کرد بخاطر اون همه فن دیگه حلالت نمیکنم داداش:دی

بالاخره موفق شدم یکی از 14 تا کارتی که تا الان تو شهر ما موجود شده رو بگیرم!

IMG_1793.jpg IMG_1795(1).jpg

اونم نه مستقیم خودم! خونه یکی از دوستام نزدیک 3 دقیقه با فاصله داره با فروشگاه و تو حدود 10 دقیقه بعد از آنلاین شدن 3 عدد گرافیک رفت اونجا تو همین فاصله Asus Prime که ارزونتر بود فروش رفت و فقط دو عدد مدل Tuf موجود مونده بود.

حقیقت تا الان چنین تجربه دنبال کردن یک چیزی رو برای خرید یک قطعه نداشتم ولی تقریبا درک کردم یک زمانی سر کوید ملت سر خرید سوییچ، سری 3000 و پی اس 5 چی کشیدن...

2 سری تو این هفته تجربه کردم رسیدم به فروشگاه و نفری که جلوم بود آخرین دونه گرافیک رو موفق شد تهیه کنه و حقیقت خیلی خیلی خسته شده بودم! تو آزمایشگاه بچه ها دیده بودن چقدر دنبالش بودم و این دوستم هم گفت این شعبه نزدیک ما هست لینکی چیزی از موجودیش داری، و سعی میکرد کمک کنه دیروز ساعت 6 بعد از ظهر تقریبا دیدم موجود شده! زنگ زد خواهر رفت درجا گرفت، حالا خواهرش هم گیمر نبوده اصلا در نمیکرد عمق مسئله رو، ولی اونجا که رسید خوب به چشم دیده یکیش تا وارد شده فروش رفته، تلفن ملت زنگ میزنن که رزرو کنن، ولی فروشگاه انجام نمیده، و به نظر کارشون هم تموم میشه یکی دیگه هم جمع بندی داشته میشده، براشون جالب بوده چنین چیزی با چنین قیمتی رو هوا فروش میره.

به هر شکل کیس هم NZXT H7 Flow 2024 هستش!

فن ها رو برای جلو کیس گرفتم (خود کیس یک دونه از این سه تا فن سر همی های NZXT داشته برای جلو که اون رو گذاشتم کف کیس برای گرافیک)، بیشتر دوست داشتم فنی داشته باشم که پر ها RGB باشه قبلش Be Quiet light Wings سرعت بالا داشتم برای تغذیه کیس و حقیقت از نظر دسی بل شاید عددا خیلی جزئی فرق کنه ولی این کورسیر ها خیلی صدای بدی داره و حتما پس میدمشون! خیر سرشون Magnetic Dome Bearing هستن.

AIO Liquid Freezer III 360 هست و فن هایی که داره از نظر صدا حتی تو حداکثر صدای بدی تولید نمیکنه. حالا برای جلو کیس من 140mm لازم دارم، احتمالا یا همین Arctic رو بگیرم یا مدل های جدیدتر از Be quiet

آخرین ویرایش:

View attachment 366532View attachment 366533

اونم نه مستقیم خودم! خونه یکی از دوستام نزدیک 3 دقیقه با فاصله داره با فروشگاه و تو حدود 10 دقیقه بعد از آنلاین شدن 3 عدد گرافیک رفت اونجا تو همین فاصله Asus Prime که ارزونتر بود فروش رفت و فقط دو عدد مدل Tuf موجود مونده بود.

حقیقت تا الان چنین تجربه دنبال کردن یک چیزی رو برای خرید یک قطعه نداشتم ولی تقریبا درک کردم یک زمانی سر کوید ملت سر خرید سوییچ، سری 3000 و پی اس 5 چی کشیدن...

2 سری تو این هفته تجربه کردم رسیدم به فروشگاه و نفری که جلوم بود آخرین دونه گرافیک رو موفق شد تهیه کنه و حقیقت خیلی خیلی خسته شده بودم! تو آزمایشگاه بچه ها دیده بودن چقدر دنبالش بودم و این دوستم هم گفت این شعبه نزدیک ما هست لینکی چیزی از موجودیش داری، و سعی میکرد کمک کنه دیروز ساعت 6 بعد از ظهر تقریبا دیدم موجود شده! زنگ زد خواهر رفت درجا گرفت، حالا خواهرش هم گیمر نبوده اصلا در نمیکرد عمق مسئله رو، ولی اونجا که رسید خوب به چشم دیده یکیش تا وارد شده فروش رفته، تلفن ملت زنگ میزنن که رزرو کنن، ولی فروشگاه انجام نمیده، و به نظر کارشون هم تموم میشه یکی دیگه هم جمع بندی داشته میشده، براشون جالب بوده چنین چیزی با چنین قیمتی رو هوا فروش میره.

فن ها رو برای جلو کیس گرفتم (خود کیس یک دونه از این سه تا فن سر همی های NZXT داشته برای جلو که اون رو گذاشتم کف کیس برای گرافیک)، بیشتر دوست داشتم فنی داشته باشم که پر ها RGB باشه قبلش Be Quiet light Wings سرعت بالا داشتم برای تغذیه کیس و حقیقت از نظر دسی بل شاید عددا خیلی جزئی فرق کنه ولی این کورسیر ها خیلی صدای بدی داره و حتما پس میدمشون! خیر سرشون Magnetic Dome Bearing هستن.

AIO Liquid Freezer III 360 هست و فن هایی که داره از نظر صدا حتی تو حداکثر صدای بدی تولید نمیکنه. حالا برای جلو کیس من 140mm لازم دارم، احتمالا یا همین Arctic رو بگیرم یا مدل های جدیدتر از Be quiet
مبارکه . قبلش 4070ti داشتید؟

• Like
Reactions: ArefTheGreat

View attachment 366532View attachment 366533

مبارکه
اینجا هم موجود شده 5080 مدل های msi ventus و galax blade و pny همشون 1600 دلار قیمت خوردن و pny 5090 هم 3400 دلار و همچنین pny پیش خرید هم 3000 دلار

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ArefTheGreat
مبارکه . قبلش 4070ti داشتید؟
بله!
حقیقش هم با اینکه با توجه به رفرنس ها حدود ۴۰-۴۵ درصد قرار هست سریع تر باشه دیشب در حد ۲۰ دقیقه فرصت شد سایبرپانک و الن ویک دو رو تست کنم (حالا خیلی دقیق نیست فعلا).
ولی اگر اشتباه نکنم پرفورمنسی که من قدیم مثلا با فریم جن عادی داشتم و مثلا dlss balance روی ۱۴۴۰p الان همون dlss balance خالی ازش شاید جلو تر باشه. مثلا تو هر دو بازی اگر حداکثر تنظیمات بوده (با path tracing) شاید با فریم جن من حدود ۷۰-۸۰ فریم میگرفتم. الان همون فریم رو میشه گرفت ولی بدون فریم جن که پیشرفت جذابی هست و حقیقت برام جالبه ۴۰۹۰ چه غولی بوده نسل قبل! با مولتی فریم جن ۴ برابر هم فریم میره رو ۲۶۰-۲۷۰ ولی باید بیشتر وقت بزارم ببینم کیفیتش چطوره. در نگاه اول حداقل خیلی به نظرم تصویر جالب نبود، و در حال حرکت وضوح و تار شدن به چشم میاد.
مبارکه
اینجا هم موجود شده 5080 مدل های msi ventus و galax blade و pny همشون 1600 دلار قیمت خوردن و pny 5090 هم 3400 دلار و همچنین pny پیش خرید هم 3000 دلار
موجودی ۵۰۸۰ اینجا کاملا به صورت قطره چکانی هست و کمتر پیش میاد بیشتر از ۲۰ دقیقه یک گرافیک موجود بمونه. ۵۰۹۰ من حداقل خرید حضوری ندیدم فعلا تو کبک و انتاریو، همه پیش خرید انلاین، اونم روز اول در حد ۲۰-۳۰ دقیقه اول، بقیه پیش خریدا تقریبا همه کنسل شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or