عکسهای قطعات و سیستم های اعضای بازیسنتر

تا دلت بخواد با تنظیمات بازی کرذم و انواع تنظیمات را از نت کپی کردم
ولی بازتکست توی مانیتور به وضوح شفاف تر هست
روی c2 اصلا بد نیست و اگر کنار هم نباشن شاید عالی به نظر برسه ولی کنار هم متوجه اختلافشون میشی
برای همین از دوستمون خواستم کنار هم اگر داره مقایسه کنه
اتفاقا تنظیمات توی نت اشغالی بیش نیستن گذشته از اینا کالیبره کارخانه هر پنل فرق می کنه و یک فرمول برای همشون جواب نمی ده
من مانیتور هم دارم و شفافیت تی وی برای متون بهتره برای همین همه ی کارهام حتی نوشتار ورد یا کد نویسی هم اوردم روی تی وی عملا مانیتورم بلااستفاده شد
اگر کنار هم بودم عکس می دادم
در کل بیشتر زمان بذار من برای کالیبره تی وی جدید یا سیستم حتی سیستم صوتی جدید یک ماهی مدام زمان می ذارم تا بهترین شکل تنظیم بشن

ببین فن های روی رادیات که جلو کیس بسته شده باید مکشش به طرف داخل رادیات باشه
فن هایی که این سمت رادیات ( داخل کیس ) باید ببندی هم مکشش باید به سمت داخل کیس باشه ( فن پوشتش به طرف ماس ) :))
به اینصورت نصب کن و ترجیحا 3 تا ببند
داخل تنظیمات بایوس سنسور گرمایی رو برای فن های جدید تنظیم کن روی درجه حرارت پردازنده که گردش هوا با سه تای جلو رادیات یکنواخت بشه

مدل مادربرد ایسوس هست ؟ :D
عجب فن در فنی بشه ولی:دی
بله دوست عزیز asus rog strix z690 هست
۳ تا فن اضافه دارم اتفاقا ولی فقط یکیش rgb ئه اون دو تای دیگه گرین بدون rgb هستن یکم رخ رو زشت میکنه:دی

• Smile
Reactions: Annunaki ™
عجب فن در فنی بشه ولی:دی
بله دوست عزیز asus rog strix z690 هست
۳ تا فن اضافه دارم اتفاقا ولی فقط یکیش rgb ئه اون دو تای دیگه گرین بدون rgb هستن یکم رخ رو زشت میکنه:دی
مهم نیست کولینگ من lt720 deep cool هست فن هاش rgb نداره بسیار هم زشت و زنندست :))
مهم کارایی هست نه زلم زیمبو و نور افشانی :D
اگه کار گذاشتی تست کن ببین دمای کلی سیستم و گرافیک کمتر میشه یا نه

• Like
Reactions: Arash-S212 and GPSY
اتفاقا تنظیمات توی نت اشغالی بیش نیستن گذشته از اینا کالیبره کارخانه هر پنل فرق می کنه و یک فرمول برای همشون جواب نمی ده
من مانیتور هم دارم و شفافیت تی وی برای متون بهتره برای همین همه ی کارهام حتی نوشتار ورد یا کد نویسی هم اوردم روی تی وی عملا مانیتورم بلااستفاده شد
اگر کنار هم بودم عکس می دادم
در کل بیشتر زمان بذار من برای کالیبره تی وی جدید یا سیستم حتی سیستم صوتی جدید یک ماهی مدام زمان می ذارم تا بهترین شکل تنظیم بشن
اکی

مهم نیست کولینگ من lt720 deep cool هست فن هاش rgb نداره بسیار هم زشت و زنندست :))
مهم کارایی هست نه زلم زیمبو و نور افشانی :D
اگه کار گذاشتی تست کن ببین دمای کلی سیستم و گرافیک کمتر میشه یا نه
حله دمتم گرم بابت ایده ای که دادی
فردا تست میکنم ایشالا که خیره:دی
ولی اگه کیسم مثل بالون پرواز کرد بخاطر اون همه فن دیگه حلالت نمیکنم داداش:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or