بالاخره موفق شدم یکی از 14 تا کارتی که تا الان تو شهر ما موجود شده رو بگیرم!
View attachment 366532View attachment 366533
اونم نه مستقیم خودم! خونه یکی از دوستام نزدیک 3 دقیقه با فاصله داره با فروشگاه و تو حدود 10 دقیقه بعد از آنلاین شدن 3 عدد گرافیک رفت اونجا تو همین فاصله Asus Prime که ارزونتر بود فروش رفت و فقط دو عدد مدل Tuf موجود مونده بود.
حقیقت تا الان چنین تجربه دنبال کردن یک چیزی رو برای خرید یک قطعه نداشتم ولی تقریبا درک کردم یک زمانی سر کوید ملت سر خرید سوییچ، سری 3000 و پی اس 5 چی کشیدن...
2 سری تو این هفته تجربه کردم رسیدم به فروشگاه و نفری که جلوم بود آخرین دونه گرافیک رو موفق شد تهیه کنه و حقیقت خیلی خیلی خسته شده بودم! تو آزمایشگاه بچه ها دیده بودن چقدر دنبالش بودم و این دوستم هم گفت این شعبه نزدیک ما هست لینکی چیزی از موجودیش داری، و سعی میکرد کمک کنه دیروز ساعت 6 بعد از ظهر تقریبا دیدم موجود شده! زنگ زد خواهر رفت درجا گرفت، حالا خواهرش هم گیمر نبوده اصلا در نمیکرد عمق مسئله رو، ولی اونجا که رسید خوب به چشم دیده یکیش تا وارد شده فروش رفته، تلفن ملت زنگ میزنن که رزرو کنن، ولی فروشگاه انجام نمیده، و به نظر کارشون هم تموم میشه یکی دیگه هم جمع بندی داشته میشده، براشون جالب بوده چنین چیزی با چنین قیمتی رو هوا فروش میره.
به هر شکل کیس هم NZXT H7 Flow 2024 هستش!
فن ها رو برای جلو کیس گرفتم (خود کیس یک دونه از این سه تا فن سر همی های NZXT داشته برای جلو که اون رو گذاشتم کف کیس برای گرافیک)، بیشتر دوست داشتم فنی داشته باشم که پر ها RGB باشه قبلش Be Quiet light Wings سرعت بالا داشتم برای تغذیه کیس و حقیقت از نظر دسی بل شاید عددا خیلی جزئی فرق کنه ولی این کورسیر ها خیلی صدای بدی داره و حتما پس میدمشون! خیر سرشون Magnetic Dome Bearing هستن.
AIO Liquid Freezer III 360 هست و فن هایی که داره از نظر صدا حتی تو حداکثر صدای بدی تولید نمیکنه. حالا برای جلو کیس من 140mm لازم دارم، احتمالا یا همین Arctic رو بگیرم یا مدل های جدیدتر از Be quiet