عکسهای قطعات و سیستم های اعضای بازیسنتر

سوال فنی
این فن رو. اضافه کردین
تاثیری هم داشته روی دما؟
حقیقتا ظهر نصب کردم دیگه سیستم رو خاموش کردم:دی به مرحله تست کارایی نرسید ولی باید تاثیر داشته باشه چون خود انویدیا استفاده کرده
مموری های کارتهای سری xx90 نصفشون پشت کارت قرار میگیرن و بک پلیت هم دقیقا جای فنی که قرار دادم خودش حفره‌های دریچه مانندی داره برای جریان هوا که یه فن اگه روش باشه حسابی باید کنترل کنه
*بازم تست میگیرم عصر و همینجا میزارم نتایج رو

• Like
Reactions: MAG1991
حقیقتا ظهر نصب کردم دیگه سیستم رو خاموش کردم:دی به مرحله تست کارایی نرسید ولی باید تاثیر داشته باشه چون خود انویدیا استفاده کرده
مموری های کارتهای سری xx90 نصفشون پشت کارت قرار میگیرن و بک پلیت هم دقیقا جای فنی که قرار دادم خودش حفره‌های دریچه مانندی داره برای جریان هوا که یه فن اگه روش باشه حسابی باید کنترل کنه
*بازم تست میگیرم عصر و همینجا میزارم نتایج رو
منم یه ام اس ای ۳۰۸۰ دارم
ببینیم اگه تاثیر مثبت داره اضافه کنیم.

منم یه ام اس ای ۳۰۸۰ دارم
ببینیم اگه تاثیر مثبت داره اضافه کنیم.
وقتی که هیچ vram ای پشت کارتت نیست میخواس چه تاثیری بزاره پس😐😐😐😐
این فن برای کولینگ مموری استفاده میشه نه پایین آوردن دمای کلی کارت
البته دمای مموری هم تو فول لود حداکثر ۸۸ بوده که دمای نرمالیه صرفا جهت اسکی رفتن انجام دادم

• Like
Reactions: MAG1991
اون دو تا فن زیر کارت به مراتب اثر بخشی بیشتری داره تا این بالایی
منم ی msi 4070 دو فن دارم اشتباه کردم سه فنش رو نگرفتم
حرف شما متین
اما نمیدونم اطلاع دارید یا نه ولی کارتهای rtx 3090/rtx 4090/rtx 5090 نصف مموریشون روی برد قرار داره اطراف چیپ کارت گرافیک و نصف دیگه اش دقیقا پشت کارت قرار داره یعنی بک پلیت رو بلند کنی زیرش مموری ها قرار دارن و حالا مموری های اطراف چیپ مشکلی از بابت کولینگ ندارن چون فن ها ترتیب خنک کردنشون رو میدن ولی پشت کارت فقط از طریق ترمال‌پد ها خنک میشن یعنی هیچ فنی به خنک کردنشون وجود نداره که کمک کنه حالا کارایی این فن چهارم دقیقا همینه که مموری پشت کارت رو خنک نگه داره وگرنه قرار نیست خود چیپ اصلی رو خنک کنه اصلا هوا بهش نمیرسه در واقع

حرف شما متین
اما نمیدونم اطلاع دارید یا نه ولی کارتهای rtx 3090/rtx 4090/rtx 5090 نصف مموریشون روی برد قرار داره اطراف چیپ کارت گرافیک و نصف دیگه اش دقیقا پشت کارت قرار داره یعنی بک پلیت رو بلند کنی زیرش مموری ها قرار دارن و حالا مموری های اطراف چیپ مشکلی از بابت کولینگ ندارن چون فن ها ترتیب خنک کردنشون رو میدن ولی پشت کارت فقط از طریق ترمال‌پد ها خنک میشن یعنی هیچ فنی به خنک کردنشون وجود نداره که کمک کنه حالا کارایی این فن چهارم دقیقا همینه که مموری پشت کارت رو خنک نگه داره وگرنه قرار نیست خود چیپ اصلی رو خنک کنه اصلا هوا بهش نمیرسه در واقع
مدل این فن چیه ؟
و هوا رو به داخل کارت میبره یا به سمت بالای کیس انتقال میده ؟
دور فن چطور تنظیم میشه ؟ یعنی وصل شده به پایه های سه تایی یا 4 تایی رو مادربرد ؟

نکته دیگه اینکه خود این فن ی وزنی رو میندازه روی کارت که روی پورت PCI-e هم اعمال میشه
به نظرم ی پایه زیر کارت بزاری بهتر باشه و اینکه فن رو چطور فیکس کردی اون قسمت ؟ چون با لرزش ممکنه لیز بخوره و بیفته

حرف شما متین
اما نمیدونم اطلاع دارید یا نه ولی کارتهای rtx 3090/rtx 4090/rtx 5090 نصف مموریشون روی برد قرار داره اطراف چیپ کارت گرافیک و نصف دیگه اش دقیقا پشت کارت قرار داره یعنی بک پلیت رو بلند کنی زیرش مموری ها قرار دارن و حالا مموری های اطراف
جسارتا 4090 و حتی 3090ti چون از چیپهای 2 گیگ استفاده میکنن فقط در یک سمت بورد VRAM قرار داره

4090 3090ti
1736789085010.png 1736789094887.png 1736789286449.png 1736789306842.png

مدل این فن چیه ؟
و هوا رو به داخل کارت میبره یا به سمت بالای کیس انتقال میده ؟
دور فن چطور تنظیم میشه ؟ یعنی وصل شده به پایه های سه تایی یا 4 تایی رو مادربرد ؟

نکته دیگه اینکه خود این فن ی وزنی رو میندازه روی کارت که روی پورت PCI-e هم اعمال میشه
به نظرم ی پایه زیر کارت بزاری بهتر باشه و اینکه فن رو چطور فیکس کردی اون قسمت ؟ چون با لرزش ممکنه لیز بخوره و بیفته
فن فابریک خود گرین هست که روی کیس z5 قرار گرفته(چون رادیات رو جلوی کیس گذاشتم و بالای کیس ۲ تا فن میخورد یکی اضافه موند)
هوا رو به داخل میبره
فن که اصلا وزنی نداره و زیر کارت هم پایه قرار داره اگه دقت کنی و اینکه فن رو با نوار چسب دوطرفه چسبوندم
فن بیصدایی هست و لرزشی نداره حتی قبل اینکه چسب دو طرف بزنم تا عصر روی کارت بود و گیم میزدم ولی کوچکترین لرزشی نداشت که تکون بخوره
خلاصه برای کارت هایی که پشت کارت مموری دارن ایده بدی نیست

جسارتا 4090 و حتی 3090ti چون از چیپهای 2 گیگ استفاده میکنن فقط در یک سمت بورد VRAM قرار داره

4090 3090ti
View attachment 363638View attachment 363639 View attachment 363641View attachment 363642
ممنون بابت اطلاعات🌷
فکر میکردم چون 3090 پشتش مموری داره پس سری های بعدی هم به این منوال هستن:دی

من یک تلوزیون c2 ال جی 42 اینچ دارم و یک مانیتور ای جی 32 اینچ UN650 که به کیس وصل هستند.
تکست و جدول و... توی مانیتور به وضوح شفاف تر هست.
برای بازیها و فیلم ها از تلوزیون استفاده میکنم و برای اینترنت و آفیس و... از مانیتور .
ولی از سوئیچ کردن خسته شدم و خیلی وقتها فقط از مانیتور استفاده میکنم و c2 اکثر مواقع بیکاره
باید سوپر رزولوشن بذاری های و شارپنس هم بذارید روی 24
تنظیمات hdmi color هم اتو باشه اصلا لایو کالر یا داینامیک کنتراست هم نباید بدی حالت گیم مد هم فعالش کن
در حالت اصلی می ره روی پی سی مد که کیفیت خوبی نداره باید دستی بری تگش ادیت کنی بذاری گیم منظورم اون قسمتی هست که می شه انتخاب کنی نوع سورس hdmi چی هست
بیقه ی تنظیمات رنگ و کنتراست هم بعد حالت گیم مد اصلی(هم تگ هم مد گیم) طوری انجام بده که همه چیز شفاف باشن خیلی ها چون تنظیمات بلد نیستن فکر می کنن مشکل از اولد یا تی وی بودنه
من تنظیمات طوری انجام دادم که شفاف ترین حالت ممکن هست واقعا از این بهتر نمی شه

فن فابریک خود گرین هست که روی کیس z5 قرار گرفته(چون رادیات رو جلوی کیس گذاشتم و بالای کیس ۲ تا فن میخورد یکی اضافه موند)
هوا رو به داخل میبره
فن که اصلا وزنی نداره و زیر کارت هم پایه قرار داره اگه دقت کنی و اینکه فن رو با نوار چسب دوطرفه چسبوندم
فن بیصدایی هست و لرزشی نداره حتی قبل اینکه چسب دو طرف بزنم تا عصر روی کارت بود و گیم میزدم ولی کوچکترین لرزشی نداشت که تکون بخوره
خلاصه برای کارت هایی که پشت کارت مموری دارن ایده بدی نیست

ممنون بابت اطلاعات🌷
فکر میکردم چون 3090 پشتش مموری داره پس سری های بعدی هم به این منوال هستن:دی
از گرین بعیده همچین فنی :D :))
حالا من ی چیزی بگم

کولینگ lianli که جلوی کیس گذاشتی این سمت که پشت کارت گرافیک قرار داره جای دو عدد فن دیگه هست اونا رو هم ببند و اگر مادربردت جا داره وصل شون کن به پایه های 4 تایی به اسم cpu_fan_opt هم به خنک سازی کولر پردازنده و در نهایت خنک کردن پردازنده کمک میکنه هم تهویه کیس بهتر میشه هم دمای کارت کمتر خواهد شد .
خودم سالهاست از کولیگ به همین روش استفاده می کنم .

از گرین بعیده همچین فنی :D :))
حالا من ی چیزی بگم

کولینگ lianli که جلوی کیس گذاشتی این سمت که پشت کارت گرافیک قرار داره جای دو عدد فن دیگه هست اونا رو هم ببند و اگر مادربردت جا داره وصل شون کن به پایه های 4 تایی به اسم cpu_fan_opt هم به خنک سازی کولر پردازنده و در نهایت خنک کردن پردازنده کمک میکنه هم تهویه کیس بهتر میشه هم دمای کارت کمتر خواهد شد .
خودم سالهاست از کولیگ به همین روش استفاده می کنم .
گرین که خوبه انصافا:دی
کیس من دیگه جای هیچ فنی نداره
رادیات ۳۶۰ هست ۳ تا فن داره
بالای کیس ۲ فن میخوره که نصبه
پایین هم ۲ تا میخوره اینا هم نصبن
پشت کیس یدونه داره که اینم برقراره:دی

پ.ن متوجه شدم کجا رو میگی اتفاقا فن اضافه دارم ببینم جا میشه ببندم:دی

• Smile
Reactions: Annunaki ™
باید سوپر رزولوشن بذاری های و شارپنس هم بذارید روی 24
تنظیمات hdmi color هم اتو باشه اصلا لایو کالر یا داینامیک کنتراست هم نباید بدی حالت گیم مد هم فعالش کن
در حالت اصلی می ره روی پی سی مد که کیفیت خوبی نداره باید دستی بری تگش ادیت کنی بذاری گیم منظورم اون قسمتی هست که می شه انتخاب کنی نوع سورس hdmi چی هست
بیقه ی تنظیمات رنگ و کنتراست هم بعد حالت گیم مد اصلی(هم تگ هم مد گیم) طوری انجام بده که همه چیز شفاف باشن خیلی ها چون تنظیمات بلد نیستن فکر می کنن مشکل از اولد یا تی وی بودنه
من تنظیمات طوری انجام دادم که شفاف ترین حالت ممکن هست واقعا از این بهتر نمی شه
تا دلت بخواد با تنظیمات بازی کرذم و انواع تنظیمات را از نت کپی کردم
ولی بازتکست توی مانیتور به وضوح شفاف تر هست
روی c2 اصلا بد نیست و اگر کنار هم نباشن شاید عالی به نظر برسه ولی کنار هم متوجه اختلافشون میشی
برای همین از دوستمون خواستم کنار هم اگر داره مقایسه کنه

تا دلت بخواد با تنظیمات بازی کرذم و انواع تنظیمات را از نت کپی کردم
ولی بازتکست توی مانیتور به وضوح شفاف تر هست
روی c2 اصلا بد نیست و اگر کنار هم نباشن شاید عالی به نظر برسه ولی کنار هم متوجه اختلافشون میشی
برای همین از دوستمون خواستم کنار هم اگر داره مقایسه کنه
این مورد برای من هم پیش اومده
در حال حاضر سیستمم به یه مانیتور ۲۸ اینچ 4k و یه تلویزیون 49 اینچ 4k وصله
تکست تو مانیتور به مراتب بهتره و روی تلویزیون یه جوری هست چشم رو اذیت میکنه
فاصله ام از مانیتور حدود ۸۰ سانت هست و از تلویزیون هم کمتر از ۲ متر
اما حقیقتا منم از سوئیچ کردن خسته شدم و روی مانیتور کارام و گیمم رو میزنم
روی tv اگه حوصله کنم نهایت یه فیلمی نگاه کنم در این حد

• Like
Reactions: amir_amd
ببین فن های روی رادیات که جلو کیس بسته شده باید مکشش به طرف داخل رادیات باشه
فن هایی که این سمت رادیات ( داخل کیس ) باید ببندی هم مکشش باید به سمت داخل کیس باشه ( فن پوشتش به طرف ماس ) :))
به اینصورت نصب کن و ترجیحا 3 تا ببند
داخل تنظیمات بایوس سنسور گرمایی رو برای فن های جدید تنظیم کن روی درجه حرارت پردازنده که گردش هوا با سه تای جلو رادیات یکنواخت بشه

مدل مادربرد ایسوس هست ؟ :D

• Like
Reactions: GPSY

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or