عکسهای قطعات و سیستم های اعضای بازیسنتر

نسخه جدیدش احتمالا هزینه بالاتری خواهد داشت که من نمیخواهم اونقدر زیاد هزینه کنم .

فقط سوال دیگه اینکه میشه بازیهای کرک شده رو هم استفاده کرد دیگه ؟ دقیقا مثل سیستم pc .
درود
بله کاملا. به طور پیش فرض نسخه Home ویندوز 11 نصب هست، که خود من اولین کاری که انجام دادم یه لایسنس OEM ویندوز 11 پرو تهیه کردم و درست مثل دسکتاپ/لپ تاپ، نصب رو به صورت UEFI با فرمت کامل انجام دادم. درایورها هم از همون ابتدا خود لنوو داخل پارتیشن اصلی به صورت جداگانه قرار داده که بعد از نصب ویندوز جدید قابل استفاده هستند (از طریق سایت خود لنوو هم درایورها رو میشه دریافت کرد).
به شخصه از پرفورمنس Legion Go خیلی راضیم (واقعا بیش از حد انتظار از یک دیوایس در این حد و اندازه!) اما پیشنهادم این هست تا معرفی نسل بعد با کانفیگ Z2 Extreme دست نگه دارید. احتمالا ارزشش رو داشته باشه :Rose:

نسخه جدیدش احتمالا هزینه بالاتری خواهد داشت که من نمیخواهم اونقدر زیاد هزینه کنم .

فقط سوال دیگه اینکه میشه بازیهای کرک شده رو هم استفاده کرد دیگه ؟ دقیقا مثل سیستم pc .

در مورد هزینه اش اطلاعی ندارم
عین PC هست .
از اون نظر مشکلی نداره
در مورد بازی کرکی هم اطلاعی ندارم راستش یه 10 سالی میشه کرکی بازی نکردم
درود
بله کاملا. به طور پیش فرض نسخه Home ویندوز 11 نصب هست، که خود من اولین کاری که انجام دادم یه لایسنس OEM ویندوز 11 پرو تهیه کردم و درست مثل دسکتاپ/لپ تاپ، نصب رو به صورت UEFI با فرمت کامل انجام دادم. درایورها هم از همون ابتدا خود لنوو داخل پارتیشن اصلی به صورت جداگانه قرار داده که بعد از نصب ویندوز جدید قابل استفاده هستند (از طریق سایت خود لنوو هم درایورها رو میشه دریافت کرد).
به شخصه از پرفورمنس Legion Go خیلی راضیم (واقعا بیش از حد انتظار از یک دیوایس در این حد و اندازه!) اما پیشنهادم این هست تا معرفی نسل بعد با کانفیگ Z2 Extreme دست نگه دارید. احتمالا ارزشش رو داشته باشه :Rose:
به به
مبارکا باشه
امکان داره اگر موردی نباشه بفرمایین لایسنس OEM چقدر هزینه در بر داشت ؟
جای مطمئن برای تهیه اش میشناسین ؟
من خودم تو یک قدمی تهیه Go 1 ام چون از برن این اولد میترسم
فقط اون چیپ Z2 و رم 32 و 2 ترا منو وسوسه کرده

به به
مبارکا باشه
امکان داره اگر موردی نباشه بفرمایین لایسنس OEM چقدر هزینه در بر داشت ؟
جای مطمئن برای تهیه اش میشناسین ؟
من خودم تو یک قدمی تهیه Go 1 ام چون از برن این اولد میترسم
فقط اون چیپ Z2 و رم 32 و 2 ترا منو وسوسه کرده
درود
مرسی :x دقیق خاطرم نیست ولی فکر میکنم لایسنس حدود 1.500 دراومد. داخل گوگل سرچ بزنید همون 4-5 تا سایت اول که میاد بالا معتبر هست ولی اگر به صورت فیزیکی هم بخواین تهیه کنین پاساژ پایتخت میرداماد هم فروشگاه ها اکثرا موجود دارند.
قطعات Legion Go از باتری تا ... رو خوشبختانه خود لنوو داخل سایت برای فروش گذاشته. برای نسل بعدی هم احتمال زیاد به راحتی بشه تهیه کرد :Rose:

• Like
Reactions: Arash-S212
**New Changes**

🟠🟡🟢🔵🟣🔴

MAINBOARD : ASUS ROG STRIX X870E-A
CPU : AMD RYZEN 7 9800X3D 5.2GHZ
CPU COOLER : ROG STRIX LC III 360 ARGB
GPU : ASUS ROG ASTRAL 5090 OC
MEMORY : GSKILL TRIDENT Z5 NEO 64GB 6000MHZ CL30 EXPO
SSD : 2x SAMSUNG 990PRO 4TB , SAMSUNG 990 EVO PLUS 4TB
H.D.D : SEAGATE EXOS ENTERPRISE 10TB 256MB 7200
POWER : ASUS ROG THOR PLATINUM II 1200W
CASE : COOLERMASTER MASTERCASE H500M
SOUND CARD : CREATIVE SOUND BLASTER X4 SUPER XFI
SOUND DEVICE : LOGITECH X530 5.1 + HYPERX CLOUD ALPHA
MONITOR : ROG STRIX OLED PG32UCDM 4K 240HZ
KEYBOARD : RAZER HUNTSMAN ELITE
MOUSE : RAZER BASILISK V3

🟠🟡🟢🔵🟣🔴

7.jpg IMG_4500.JPG 5.jpg 3.jpg IMG_4501.JPG IMG_4492.jpg IMG_4448.jpg 1.JPG

آخرین ویرایش:
**New Changes**

🟠🟡🟢🔵🟣🔴

MAINBOARD : ASUS ROG STRIX X870E-A
CPU : AMD RYZEN 7 9800X3D 5.2GHZ
CPU COOLER : ROG STRIX LC III 360 ARGB
GPU : ASUS ROG STRIX 4090 OC
MEMORY : GSKILL TRIDENT Z5 NEO 64GB 6000MHZ CL30 EXPO
SSD : SAMSUNG 990 PRO 2TB , SAMSUNG 990 PRO 1TB , 2x SAMSUNG 970 EVO PLUS 2TB
H.D.D : SEAGATE EXOS ENTERPRISE 10TB 256MB 7200
POWER : ASUS ROG THOR PLATINUM II 1200W
CASE : COOLERMASTER MASTERCASE H500M
SOUND CARD : CREATIVE SOUND BLASTER X4 SUPER XFI
SOUND DEVICE : LOGITECH X530 5.1 + HYPERX CLOUD ALPHA
MONITOR : ROG STRIX OLED PG32UCDM 4K 240HZ
KEYBOARD : RAZER HUNTSMAN ELITE
MOUSE : RAZER BASILISK V3

🟠🟡🟢🔵🟣🔴

View attachment 385344View attachment 385343View attachment 385342View attachment 385341View attachment 385340View attachment 385339View attachment 385338
بالاخره حمید همه چیزای منسوخ عوض کردی چیزایی که من بهت پیشنهاد دادم خریدی :D

مبارکت باشه هرتزش برات بچرخه

بالاخره حمید همه چیزای منسوخ عوض کردی چیزایی که من بهت پیشنهاد دادم خریدی :D

مبارکت باشه هرتزش برات بچرخه
از رهنمود و پند های حکیمانه شما سپاسگزاریم ، باشد که در این جهان بسی مورد لطف و ستایش پروردگار ایزد و منان قرار بگیرید. ❤️☺️

• Smile
Reactions: Persia Tech
از رهنمود و پند های حکیمانه شما سپاسگزاریم ، باشد که در این جهان بسی مورد لطف و ستایش پروردگار ایزد و منان قرار بگیرید. ❤️☺️
از شر استاتر و حرارت بی نهایت اینتل به لطف X3D منان راحت شدی :D
منم 7800 دادم 9800 گرفتم این یکی به جای 90 تا 160 واتم می ره که بازم داغه س:))

آخرین ویرایش:
20250817_172859 copy.jpg 20250817_172547.jpg 20250817_171713.jpg

اول فقط خود کیس رو عوض کردم اما بعد وسوسه شدم چیزای داخلشم در حد بضاعت عوض کردم! (مشخصات توی پروفایلم هست)
فقط کارت گرافیک موند اگر تا زمستون کشوری باقی مونده بود و در قید حیات بودیم و سری سوپر قیمتش مناسب بود شاید 5080 Super رو خریدم! (هر چند که ارتقا از سری 4000 به 5000 هیچ جذابیتی نداره)

یعنی ایران غیر قابل پیشبینی ترین نقطه دنیاس که هر چقدرم علمی و با تلورانس بالا پیشبینی کنی بازم تبدیل به حماقت می شه
بعد از فروش 4090 که داشتم بی خانمان شدیم و در نهایت کل اندوخته مو دادم رفت تا بتونم جایگزینش بگیرم
البته بازم قیمتی که گرفتم هیچ کجا پیدا نمی شد و با کلی دبه و داستان اخر الماس راضی به تسلیم شد تنها جایی پولت می گیرن بعد موقع تحویل دبه می کنن

این عکس خرید های اخیرمه توصیه می کنم مثله من عمل نکنید اما عشقه دیگه الان نکنیم کی بکنیم🧿
20250905_005439.jpg
اون زوتک زون هم یکی از خریدهای خوبم بود که صفحه نمایش 1080p oled hdr 800 داره که اس اس دیشم با 990 pro 4tb عوض کردم خوبیش اینکه اس اس دی فول سایز می خوره و پیچ هاش پلمپ نیست و به محض باز کردنش دسترسی به اس اس دی دارید چیزی شبیه لپ تاب ها
البته اون کارت گرافیک 4070 جایگزین 4090 بود که توی 4k جوابگو نبود یا من با 4090 بد عادت شده بودم عملا بلا استفاده موند گذاشتمش برای فروش کسی خواست خصوصی پیام بده
این هم نتیجه سیستم:
20250905_034211.jpg

20250905_043659.jpg 20250905_033907.jpg

آخرین ویرایش:
یعنی ایران غیر قابل پیشبینی ترین نقطه دنیاس که هر چقدرم علمی و با تلورانس بالا پیشبینی کنی بازم تبدیل به حماقت می شه
بعد از فروش 4090 که داشتم بی خانمان شدیم و در نهایت کل اندوخته مو دادم رفت تا بتونم جایگزینش بگیرم
البته بازم قیمتی که گرفتم هیچ کجا پیدا نمی شد و با کلی دبه و داستان اخر الماس راضی به تسلیم شد تنها جایی پولت می گیرن بعد موقع تحویل دبه می کنن

این عکس خرید های اخیرمه توصیه می کنم مثله من عمل نکنید اما عشقه دیگه الان نکنیم کی بکنیم🧿
View attachment 391545
اون زوتک زون هم یکی از خریدهای خوبم بود که صفحه نمایش 1080p oled hdr 800 داره که اس اس دیشم با 990 pro 4tb عوض کردم خوبیش اینکه اس اس دی فول سایز می خوره و پیچ هاش پلمپ نیست و به محض باز کردنش دسترسی به اس اس دی دارید چیزی شبیه لپ تاب ها
البته اون کارت گرافیک 4070 جایگزین 4090 بود که توی 4k جوابگو نبود یا من با 4090 بد عادت شده بودم عملا بلا استفاده موند گذاشتمش برای فروش کسی خواست خصوصی پیام بده
این هم نتیجه سیستم:
View attachment 391551

View attachment 391553View attachment 391552

مبارکه

میخواستم بگم دلتون هوای بازهای قدیم با physx کرد چکار میکنید که دیدم یه 4070ti هم هست B-)

View attachment 391545
این هم نتیجه سیستم:
View attachment 391551

به به آقا مبارکه کلی :x خریدهای خیلی خوبی انجام دادی ایشالا مملکت ما هم هرچه سریع تر تعیین تکلیف بشه مثل قدیم بچه های بیشتری بتونن این تاپیک رو بیارن بالا
یه سوال خودم داشتم برای کارت های high-end این vertical mount ها مشکلی به لحاظ کاهش bandwidth و performance که ایجاد نمیکنن؟ من کارت قبلی خودم سر نشتی پمپ water cooling و خالی شدن مایع از بالا داخل کارت به فنا رفت :دی دنبال این بودم که برای کارت جدید از همین vertical mount ها استفاده کنم که هم خود کارت بهتر به چشم بیاد هم اگه یه درصد چنین مشکلی پیش اومد دوباره خالی نشه کل مایع داخل گرافیک بیچاره

مبارکه

میخواستم بگم دلتون هوای بازهای قدیم با physx کرد چکار میکنید که دیدم یه 4070ti هم هست B-)
مرسی دم شما گرم نه اونکه برای فروشه عملا فیزیک 32 بیتی ها پرید اما لاقل بتمن ارخام و جوابه
انویدیا اپن سورسش کرده شاید کسی بتونه یک حرکتی روش بزنه/:)
به به آقا مبارکه کلی :x خریدهای خیلی خوبی انجام دادی ایشالا مملکت ما هم هرچه سریع تر تعیین تکلیف بشه مثل قدیم بچه های بیشتری بتونن این تاپیک رو بیارن بالا
یه سوال خودم داشتم برای کارت های high-end این vertical mount ها مشکلی به لحاظ کاهش bandwidth و performance که ایجاد نمیکنن؟ من کارت قبلی خودم سر نشتی پمپ water cooling و خالی شدن مایع از بالا داخل کارت به فنا رفت :دی دنبال این بودم که برای کارت جدید از همین vertical mount ها استفاده کنم که هم خود کارت بهتر به چشم بیاد هم اگه یه درصد چنین مشکلی پیش اومد دوباره خالی نشه کل مایع داخل گرافیک بیچاره
چاکریم اره واقعا اصلا یکجوری شده خریدم می کنی بعدش حس خوبی نداری
ارزوی منم همینه
نه اگه برند بخری هیچ مشکلی پیش نمیاد اصلا هم افت نمی ده کلا علاوه بر زیبایی سیم ها هم پشتش قایم می کنی
من یک رایزر نسخه 5 اضافه دارم خواستی

مرسی دم شما گرم نه اونکه برای فروشه عملا فیزیک 32 بیتی ها پرید اما لاقل بتمن ارخام و جوابه
انویدیا اپن سورسش کرده شاید کسی بتونه یک حرکتی روش بزنه/:)
البته اگه خواستید میتونید مثل قدیما از یه کارت ضعیف به عنوان کارت فیزیک بهره ببرید .

View attachment 391545
این هم نتیجه سیستم:
View attachment 391551

داش خیلی مبارکه.
مام دلمون خواست ولی نمیتونیم از اینا بخریم

پ.ن: قیمت اون 4070 لطف میکنی

• Like
Reactions: Persia Tech

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or