عکسهای قطعات و سیستم های اعضای بازیسنتر

نسخه جدیدش احتمالا هزینه بالاتری خواهد داشت که من نمیخواهم اونقدر زیاد هزینه کنم .

فقط سوال دیگه اینکه میشه بازیهای کرک شده رو هم استفاده کرد دیگه ؟ دقیقا مثل سیستم pc .
درود
بله کاملا. به طور پیش فرض نسخه Home ویندوز 11 نصب هست، که خود من اولین کاری که انجام دادم یه لایسنس OEM ویندوز 11 پرو تهیه کردم و درست مثل دسکتاپ/لپ تاپ، نصب رو به صورت UEFI با فرمت کامل انجام دادم. درایورها هم از همون ابتدا خود لنوو داخل پارتیشن اصلی به صورت جداگانه قرار داده که بعد از نصب ویندوز جدید قابل استفاده هستند (از طریق سایت خود لنوو هم درایورها رو میشه دریافت کرد).
به شخصه از پرفورمنس Legion Go خیلی راضیم (واقعا بیش از حد انتظار از یک دیوایس در این حد و اندازه!) اما پیشنهادم این هست تا معرفی نسل بعد با کانفیگ Z2 Extreme دست نگه دارید. احتمالا ارزشش رو داشته باشه :Rose:

نسخه جدیدش احتمالا هزینه بالاتری خواهد داشت که من نمیخواهم اونقدر زیاد هزینه کنم .

فقط سوال دیگه اینکه میشه بازیهای کرک شده رو هم استفاده کرد دیگه ؟ دقیقا مثل سیستم pc .

در مورد هزینه اش اطلاعی ندارم
عین PC هست .
از اون نظر مشکلی نداره
در مورد بازی کرکی هم اطلاعی ندارم راستش یه 10 سالی میشه کرکی بازی نکردم
درود
بله کاملا. به طور پیش فرض نسخه Home ویندوز 11 نصب هست، که خود من اولین کاری که انجام دادم یه لایسنس OEM ویندوز 11 پرو تهیه کردم و درست مثل دسکتاپ/لپ تاپ، نصب رو به صورت UEFI با فرمت کامل انجام دادم. درایورها هم از همون ابتدا خود لنوو داخل پارتیشن اصلی به صورت جداگانه قرار داده که بعد از نصب ویندوز جدید قابل استفاده هستند (از طریق سایت خود لنوو هم درایورها رو میشه دریافت کرد).
به شخصه از پرفورمنس Legion Go خیلی راضیم (واقعا بیش از حد انتظار از یک دیوایس در این حد و اندازه!) اما پیشنهادم این هست تا معرفی نسل بعد با کانفیگ Z2 Extreme دست نگه دارید. احتمالا ارزشش رو داشته باشه :Rose:
به به
مبارکا باشه
امکان داره اگر موردی نباشه بفرمایین لایسنس OEM چقدر هزینه در بر داشت ؟
جای مطمئن برای تهیه اش میشناسین ؟
من خودم تو یک قدمی تهیه Go 1 ام چون از برن این اولد میترسم
فقط اون چیپ Z2 و رم 32 و 2 ترا منو وسوسه کرده

به به
مبارکا باشه
امکان داره اگر موردی نباشه بفرمایین لایسنس OEM چقدر هزینه در بر داشت ؟
جای مطمئن برای تهیه اش میشناسین ؟
من خودم تو یک قدمی تهیه Go 1 ام چون از برن این اولد میترسم
فقط اون چیپ Z2 و رم 32 و 2 ترا منو وسوسه کرده
درود
مرسی :x دقیق خاطرم نیست ولی فکر میکنم لایسنس حدود 1.500 دراومد. داخل گوگل سرچ بزنید همون 4-5 تا سایت اول که میاد بالا معتبر هست ولی اگر به صورت فیزیکی هم بخواین تهیه کنین پاساژ پایتخت میرداماد هم فروشگاه ها اکثرا موجود دارند.
قطعات Legion Go از باتری تا ... رو خوشبختانه خود لنوو داخل سایت برای فروش گذاشته. برای نسل بعدی هم احتمال زیاد به راحتی بشه تهیه کرد :Rose:

• Like
Reactions: Arash-S212
**New Changes**

🟠🟡🟢🔵🟣🔴

MAINBOARD : ASUS ROG STRIX X870E-A
CPU : AMD RYZEN 7 9800X3D 5.2GHZ
CPU COOLER : ROG STRIX LC III 360 ARGB
GPU : ASUS ROG STRIX 4090 OC
MEMORY : GSKILL TRIDENT Z5 NEO 64GB 6000MHZ CL30 EXPO
SSD : SAMSUNG 990 PRO 2TB , SAMSUNG 990 PRO 1TB , 2x SAMSUNG 970 EVO PLUS 2TB
H.D.D : SEAGATE EXOS ENTERPRISE 10TB 256MB 7200
POWER : ASUS ROG THOR PLATINUM II 1200W