Persia Tech
کاربر سایت
اتفاقا من تا حالا بالای 23 24 تا کارت گرافیک توی عمرم عوض کردم از اکثر برندها هم کارت داشتم که بیشترینش ایسوس بوده فقط 2 تا از کارت هام هم به مشکل برخوردن جفتشونم استریکس بودن با این همه وسواس من در نگهداری بازم استریکس ها اونم ظرف چند ماه فقط به مشکل خوردن اولیش 2080 تی ای بود که گارانتی پولش بر گردوند دومی هم که 3080 تی ای بود فنش به صدا افتاد که جفتشونم ایراد شایع شون بود نسل قبل که اندازه یک کوه فن استریکس خراب شد تاپیک خرابیش یادمه اخرین بار به ارقام عجیبی رسیده بود خرابی 2080 تی ای ش هم خیلی زیاد بود اونم کلی تاپیک براش هستهمه ابهت سیستم و عکسها رو دوش استریکس ـه
واقعا قابل مقایسه با هیچ مدل و برندی نیست، من برای نسل قبلی 20 تومن اضافه دادم برای استریکس و نوش جونش
گیگابایت 3080 داشتم ترمال لیمیت داشت داغ که میکرد قدرتش میشد اندازه 3060 : ))
حالا فکر نکنید تبلیغات گسترده می کنن بعد میاد 4080 ش هم قیمت 4090 می ده خبریه
3080 هم نداریم این شکلی چون ترمال لیمیت کارت ها 83 درجه به بالا می شه فرکانس پایه تازه نهایت کارت 10 درصد توانش می افته 3060 یکجورایی نصفش اون کارت می شه اصلا همچین چیزی محاله مگه کارت ماینی خراب بهتون انداختن که بازم من همچین چیزی نشنیدم و علمی هم نیست که کارت خراب قدرتش نصف بشه کارت داشتم که فرکانسش گیر می گرده روی حالت save mode اما اینکه داغ کنه نصف بشه اصلا نداریم
تازه ترمال لیمیت هم می شه زیاد ترش کرد که بازم لیمیت نشه توی msi after burner هست البته من همیشه پیشنهاد می کنم کمترشم بکنید تا اگه یک درصد دما بالا رفت از کارت محافظت بیشتری بشه