خوب پس هم سنیم پس نباید به عنوان یک ادم بزرگ اینطوری بحث کنید من خیلی محترمانه سوال پرسیدم دعوا که ندارم شما زیبایی کیس براتون مهم تر بوده تا کارایی همین جوابشه اینطور که فهمیدم
چرا فرق نداره عزیز همین الان بازی هایی هستن که توی 2k هم بدون dlss 3 حتی 4090 سرش خم می کنن 4080 با 4070 که بماند اگه مبنا فریم 120 یا بالاتر باشه cpu هم چرا کم نمیاره حتی 7800x3d هم برخی جاها کم میاره بقیه کگه بمانند چون اپتیمایز برخی بازی ها واقعا افتضاحه
بعشدم من نهایت خریدم چون حس می کنم دلار می ره بالای 100 تومن با این مدیریت فاجعه ایران و دیگه نتونم ارتقا بدم دلیلش همین بوده
ضمنا من ایسوس اول تاف خریدم بعد استریکس نرفتم که 4090 فدا کنم 4080 استریکس بخرم چون فقط ظاهرش یکم زیباتره تازه نکته دیگه اینکه سیستم من دیگه جای ارتقا نداشت و دیگه الان می تونستم روی ظاهرش کار کنم و خرج کنم که تازه اینم همین یک بار انجام دادم چون اصلا عقلانی نیست این کار سیستم های بعدیم غیر از مادربرد که فرقش زیاده تاف می بندم یک دلیلی هم که استریکس خریدم این بود که می خواستم در کیس ببندم مدل های فن دار خیلی مکس هوایی بالایی دارن حتی بهترین کیس ها بازم نمی شه درش بست مگه مهم نباشه که دماهای بالای 80 برای این کارت ببینید که چون کامپوننت های این کارتم از خودش داغ ترن بالای 80 براش جالب نیست
قبلا بخش کناری کیس ها فلزی بود که شیارم داشت الان شیشه شده که نه تنها خودش عایقه بلکه باعث می شه هوای گرم گرافیک برگرده توی خودش تازه مکش هوا هم کمتر می شه بازم روی دماش تاثیر می ذاره
در مورد کولر هم اتفاقا خود msi برای 4090 لیکوییدش دقیقا مشابه من کنار بسته لوله هاشم به سمت بالا هست عین من فقط باید فن کیس جهتش برعکس بشه که هوای گرم از جلوش خارج بشه کولر مایع فقط نباید کف کیس بسته بشه که البته خیلی ها بستن گفتن اتفاقا کف کیس صدای پمپشون کمتر شده که حالا فرض می گیرم چرت گفتن
در مورد کارت صدا من امپ سینمایی hdmi دارم که البته جدیدا عوضش کردم(امپ قبلی ای ارک نداشت) توی فرودگاه دوبی هم پدرم دراوردن کلی بحث کردم اخرم 2.5 میلیون ازم گرفتن جای 10 میلیون
گمرک فرودگاه کردن 33 درصد هر جنسی
پس کارت صدا برای امپم تاثیری نداره من اینو برای هدفون گرفتم m50x دارم و خوب خیلی راضیم از مال مادربرد کیلومترها بهتره فقط تنظیماتش خیلی خیلی سخته تا به صدای خوب برسی حمید هم خرید فروختش باید یک ماهی براش زمان بذاری تا صدای خوب بدون خرابی بگیری من الان قشنگ صدای 7.1 توی بازی هام دارم خیلی هم کیفیت صداش خوبه به فرض 7.1 مادربرد صدا رو دور می کنه یا حالت حمومی بهش می ده
برای اسپیکر هم قطعا بی تاثیر نیست حالا با اپتیک باشه یا چه بهتر rc باشه انالوگ وصل کنی با تنظیماتش صدای خیلی بهتری می گیری به نظرم ارزش 5 تومن هزینه رو قطعا داره مخصوصا اگر هدفون حرفه ای داری
من کلا از جنس پلاستیک بدم میاد برای هر چیزی چرا برای گرافیک هم خیلی فرقشه اصلا لمس تاف یک حس دیگه ای داره مخصوصا جدیده که خیلیم قطور شده بعدشم رنگ روی فلز خیلی بیشتر خودش نشون می ده تا پلاستیک که رنگ درش حل شده کلا کیس تاف هم برای همین دوست دارم اکثرش فلزی هست حس خوبی به ادم می ده البته پلاستیک هم داریم تا پلاستیک ها msi پلاستیک هاش بی کیفیت تر از ایسوس هست گیگا از همشون بدتره جز سری aorus
استریکس کارت بهتریه در کل اما یکم داره پول زور یا الکی می گیره انصافا کارت من 2200 دلار قیمت پایه براش زیاده زمانی که msi شبیه ش می ده 1750 تا
البته که ظاهر-طراحی-برد-فن های رادیات همه چیزش بهتره اما نه دیگه 450 دلار اختلاف اما خوب این نسل تاف می ده 1800 تا استریکس 2000 تا استریکس ال سی 2200 تا متریکس 3000 تا
(نیامده البته هنوز شایعه س قیمتش)