jj191
کاربر سایت
داداش شما عکس نمیخواد بزاری فقط همخونه اگه خواستی خبرم کنالان من که 2000 بازی دارم از کجاش عکس بذارم
داداش شما عکس نمیخواد بزاری فقط همخونه اگه خواستی خبرم کنالان من که 2000 بازی دارم از کجاش عکس بذارم
کیس خوبی هست ساده و شیک فقط اون کاورش بذارید اون منظره سیم ها و هارد جالب نیستن جلوی حرارت پاورم به سمت قطعات بالاش می گیره. برای همینم اصلا پلاستیکی هست که عایق حرارتی باشه و الا تاف کلا فلز دوست داره عین خودمسیستم زیاد قوی نیست ولی وقتی میشینم پشتش حکم f35 رو داره واسم...
توجه ویژهای رو بزرگی و ابهت قطعات دارم ...این کیس ایسوس هم واقعا زیبا و با کیفیته میشه گفت 95 درصدش از آلمینیوم هست ، اون 5 درصد هم پایه هاش و پنل یو اس بی هاست که از پلاستیکه، راستی پنل سراسری روپوش پاور هم از پلاستیک هست که واقعا خیلی بی کیفیت هستش ولی خوب من به کل در اوردمش. قابلیت تنظیم کارت گرافیک رو بصورت عمودی داره همون طور که میبینید این گرافیک یکی از بزرگترین گرافیک های موجوده که داخل کیس این طوری و این رو میرسونه که کیس چقدر بزرگه فن های کیس هم واقعا خدا هستند و بشدت نور پردازی قوی دارن و از طریق نرم افزار خود ایسوس کنترل میشن خوبیش اینه من مادربردم خودش هدر RGB داره که یکم قدیمی هست ولی در کل با این کیس راحت ست میشه در کل این کیس اندازه یک کیس 500 دلاری کیفیت و امکانات داره فقط شیشه اش یکمی زیادی دودی هست نسبت به کیس قبلیم که ترمالتیک بود کیس بشدت محکمه طوری ساخته شده که یکپارچه باشه، هیچ قطعهای بزرگی نیست که داخلش جا نشه
جای این SSD ها رو میشه فن گذاشت؟ بعید بدونم چون هیج جایی تو اینترنت در موردش نگفته ...کیس خوبی هست ساده و شیک فقط اون کاورش بذارید اون منظره سیم ها و هارد جالب نیستن جلوی حرارت پاورم به سمت قطعات بالاش می گیره. برای همینم اصلا پلاستیکی هست که عایق حرارتی باشه و الا تاف کلا فلز دوست داره عین خودم
فن پشتی هم مشابه فن پردازنده بذارید هارمونی بهتری پیدا می کنه
اخرین پیشنهادم اینکه فضای خالی جلوی کیس هم با ssd sata یا کیت های ار جی بی یا فن می شه پر کرد
اکثرا ssd rgb می ذارن برند تیم دارهجای این SSD ها رو میشه فن گذاشت؟ بعید بدونم چون هیج جایی تو اینترنت در موردش نگفته ...
یادش بخیر انگار همین دیروز بود :/سیستم زیاد قوی نیست ولی وقتی میشینم پشتش حکم f35 رو داره واسم...
توجه ویژهای رو بزرگی و ابهت قطعات دارم ...این کیس ایسوس هم واقعا زیبا و با کیفیته میشه گفت 95 درصدش از آلمینیوم هست ، اون 5 درصد هم پایه هاش و پنل یو اس بی هاست که از پلاستیکه، راستی پنل سراسری روپوش پاور هم از پلاستیک هست که واقعا خیلی بی کیفیت هستش ولی خوب من به کل در اوردمش. قابلیت تنظیم کارت گرافیک رو بصورت عمودی داره همون طور که میبینید این گرافیک یکی از بزرگترین گرافیک های موجوده که داخل کیس این طوری و این رو میرسونه که کیس چقدر بزرگه فن های کیس هم واقعا خدا هستند و بشدت نور پردازی قوی دارن و از طریق نرم افزار خود ایسوس کنترل میشن خوبیش اینه من مادربردم خودش هدر RGB داره که یکم قدیمی هست ولی در کل با این کیس راحت ست میشه در کل این کیس اندازه یک کیس 500 دلاری کیفیت و امکانات داره فقط شیشه اش یکمی زیادی دودی هست نسبت به کیس قبلیم که ترمالتیک بود کیس بشدت محکمه طوری ساخته شده که یکپارچه باشه، هیچ قطعهای بزرگی نیست که داخلش جا نشه
منم دقیقا همینم ، البته روی میزم همه چی مرتبه و سیستم هم مرتب خاک گیری میکنم ولی کلا در کیسم همیشه بازه.فکر کنم من خاکی ترین پی سی گیمرم بینتون.واقعا روم نمیشه از وضع کیس عکس بگیرم درش هم همیشه بازه
دقیقا منم فن cpu جدیدم برای اولین بار rgb داره واقعا تو مخمه مخصوصا شبا(چون پی سی کلا خاموش نمیشه بدبخت) منم عکس هارو میبینم احساس تفاوت با بچه ها بهم دست میدهمنم دقیقا همینم ، البته روی میزم همه چی مرتبه و سیستم هم مرتب خاک گیری میکنم ولی کلا در کیسم همیشه بازه.
این عادتیه که بیشتر از 15 ساله باهامه.
سلایق دوستان حتما محترمه ولی سلیقه خودم اینطوریه که به طور وحشتناکی از RGB بدم میاد ، یعنی متنفرم
حین انتخاب قطعات خیلی دقت میکنم که یا اصلا نداشته باشه یا بتونم بعدا خاموشش کنم یا یه طوری از شرشون خلاص شم.
خلاصه اینکه عکسها رو که میبینم میخوام با سر برم تو مانیتور
جفت سیستمای منم همینطوریه دو تا کیس قدیمی گرین 500 هزار تومنی تو یکی i7 12700K + 3080 اون یکی 3090 + i9 12900 جفت cpu ها روی ایرکولر معمولی و ارزون ترین مادربردا ( ارزون ترین B660 برا i9 ، ارزون ترین Z690 ممکن برا i7 )فکر کنم من خاکی ترین پی سی گیمرم بینتون.واقعا روم نمیشه از وضع کیس عکس بگیرم درش هم همیشه بازه
از لحاظ دما هم خیلی اهمیت داره حقیقتامنم دقیقا همینم ، البته روی میزم همه چی مرتبه و سیستم هم مرتب خاک گیری میکنم ولی کلا در کیسم همیشه بازه.
سلایق دوستان حتما محترمه ولی سلیقه خودم اینطوریه که به طور وحشتناکی از RGB بدم میاد ، یعنی متنفرم
حین انتخاب قطعات خیلی دقت میکنم که یا اصلا نداشته باشه یا بتونم بعدا خاموشش کنم یا یه طوری از شرشون خلاص شم.
در کیس باز بهترین حالته و فن اضافه کردن کاری بس بیهودهجفت سیستمای منم همینطوریه دو تا کیس قدیمی گرین 500 هزار تومنی تو یکی i7 12700K + 3080 اون یکی 3090 + i9 12900 جفت cpu ها روی ایرکولر معمولی و ارزون ترین مادربردا ( ارزون ترین B660 برا i9 ، ارزون ترین Z690 ممکن برا i7 )
چند وقت دیگه احتمالا دوتا تست بنچ بگیرم جاش خودمو خلاص کنم اینطوری:
از لحاظ دما هم خیلی اهمیت داره حقیقتا
کیس میگیری باید یه 6-7تا فنم بگیری که خفه نشه سیستم اون داخل و یه جاشو اشتباه بزنی میبینی میانگین دما چند درجه بالا پایین میشه طوری که هزینه کیس خوب با گردش هوای خوب و فنای اضافی زیاد میشه که رسما میشه یه tier بالاتر کارت گرافیک یا cpu گرفت تو بیشتر بودجه ها
کیس آشغالی میگیری بدون ساید پنل و open air خیالت راحته دیگه
حالا درت بگردیم می بینیم گنشین امپکت با فورنایت بازی می کنیا اینا حس بچه بودن بهت نمی دهدقیقا منم فن cpu جدیدم برای اولین بار rgb داره واقعا تو مخمه مخصوصا شبا(چون پی سی کلا خاموش نمیشه بدبخت) منم عکس هارو میبینم احساس تفاوت با بچه ها بهم دست میده
Shame on youمنم دقیقا همینم ، البته روی میزم همه چی مرتبه و سیستم هم مرتب خاک گیری میکنم ولی کلا در کیسم همیشه بازه.
آفرین.به شما میگن یه گیمر واقعیShame on you
کیس من شبیه کامیونهای پاکستانیه