عکسهای قطعات و سیستم های اعضای بازیسنتر

سیستم زیاد قوی نیست ولی وقتی می‌شینم پشتش حکم f35 رو داره واسم...
توجه ویژه‌ای رو بزرگی و ابهت قطعات دارم ...این کیس ایسوس هم واقعا زیبا و با کیفیته میشه گفت 95 درصدش از آلمینیوم هست ، اون 5 درصد هم پایه هاش و پنل یو اس بی هاست که از پلاستیکه، راستی پنل سراسری روپوش پاور هم از پلاستیک هست که واقعا خیلی بی کیفیت هستش ولی خوب من به کل در اوردمش. قابلیت تنظیم کارت گرافیک رو بصورت عمودی داره همون طور که می‌بینید این گرافیک یکی از بزرگترین گرافیک های موجوده که داخل کیس این طوری و این رو میرسونه که کیس چقدر بزرگه فن های کیس هم واقعا خدا هستند و بشدت نور پردازی قوی دارن و از طریق نرم افزار خود ایسوس کنترل میشن خوبیش اینه من مادربردم خودش هدر RGB داره که یکم قدیمی هست ولی در کل با این کیس راحت ست میشه در کل این کیس اندازه یک کیس 500 دلاری کیفیت و امکانات داره فقط شیشه اش یکمی زیادی دودی هست نسبت به کیس قبلیم که ترمالتیک بود کیس بشدت محکمه طوری ساخته شده که یکپارچه باشه، هیچ قطعه‌ای بزرگی نیست که داخلش جا نشه

Attachments

• ۲۰۲۳۰۹۳۰_۲۳۰۵۰۲.jpg
    ۲۰۲۳۰۹۳۰_۲۳۰۵۰۲.jpg
    612.5 KB · مشاهده: 205
  • ۲۰۲۳۰۹۲۹_۱۵۱۳۲۹.jpg
    ۲۰۲۳۰۹۲۹_۱۵۱۳۲۹.jpg
    696.4 KB · مشاهده: 189
  • ۲۰۲۳۰۹۳۰_۲۳۰۴۵۵.jpg
    ۲۰۲۳۰۹۳۰_۲۳۰۴۵۵.jpg
    393.8 KB · مشاهده: 182
آخرین ویرایش:
توجه ویژه‌ای رو بزرگی و ابهت قطعات دارم ...این کیس ایسوس هم واقعا زیبا و با کیفیته میشه گفت 95 درصدش از آلمینیوم هست ، اون 5 درصد هم پایه هاش و پنل یو اس بی هاست که از پلاستیکه، راستی پنل سراسری روپوش پاور هم از پلاستیک هست که واقعا خیلی بی کیفیت هستش ولی خوب من به کل در اوردمش. قابلیت تنظیم کارت گرافیک رو بصورت عمودی داره همون طور که می‌بینید این گرافیک یکی از بزرگترین گرافیک های موجوده که داخل کیس این طوری و این رو میرسونه که کیس چقدر بزرگه فن های کیس هم واقعا خدا هستند و بشدت نور پردازی قوی دارن و از طریق نرم افزار خود ایسوس کنترل میشن خوبیش اینه من مادربردم خودش هدر RGB داره که یکم قدیمی هست ولی در کل با این کیس راحت ست میشه در کل این کیس اندازه یک کیس 500 دلاری کیفیت و امکانات داره فقط شیشه اش یکمی زیادی دودی هست نسبت به کیس قبلیم که ترمالتیک بود کیس بشدت محکمه طوری ساخته شده که یکپارچه باشه، هیچ قطعه‌ای بزرگی نیست که داخلش جا نشه
کیس خوبی هست ساده و شیک فقط اون کاورش بذارید اون منظره سیم ها و هارد جالب نیستن جلوی حرارت پاورم به سمت قطعات بالاش می گیره. برای همینم اصلا پلاستیکی هست که عایق حرارتی باشه و الا تاف کلا فلز دوست داره عین خودم
فن پشتی هم مشابه فن پردازنده بذارید هارمونی بهتری پیدا می کنه
اخرین پیشنهادم اینکه فضای خالی جلوی کیس هم با ssd sata یا کیت های ار جی بی یا فن می شه پر کرد

• Like
Reactions: Paradise Lost
کیس خوبی هست ساده و شیک فقط اون کاورش بذارید اون منظره سیم ها و هارد جالب نیستن جلوی حرارت پاورم به سمت قطعات بالاش می گیره. برای همینم اصلا پلاستیکی هست که عایق حرارتی باشه و الا تاف کلا فلز دوست داره عین خودم
فن پشتی هم مشابه فن پردازنده بذارید هارمونی بهتری پیدا می کنه
اخرین پیشنهادم اینکه فضای خالی جلوی کیس هم با ssd sata یا کیت های ار جی بی یا فن می شه پر کرد
جای این SSD ها رو میشه فن گذاشت؟ بعید بدونم چون هیج جایی تو اینترنت در موردش نگفته ...

• Like
Reactions: Persia Tech
یادش بخیر انگار همین دیروز بود :/
کل سیستم رو کوبیدم و از نو ساختمش
البته عکس ها یکم قدیمی هستن و فعلا حس عکس گرفتن نیست این عکس ها برای چند ماه پیش هستن
کلا HDD ها رو از سیستم حذف کردم
سیستم رایزن دو تا هست، با پردازنده 7600 معمولی و اون یکی با پردازنده 7600X یکی با 32 گیگ رم دو کانال یکی هم با 16 یک رم دو کانال پردازنده 7600X با کارت 6800XT ست شده و 7600 معمولی هم با کارت 6800 معمولی
پلی 4 پرو هم فروخته شه و مانتیور بنکیو هم با نسخه 27 اینچ الترا گیر ال جی تعویض شده
بزدوی هم یکی از این کارت ها رو رد میکنم و بجاش 4070 میخرم :D سریز ایکس هم داره خاک میخوره همش...
39102728__.jpg.a6e61f2d08d9db6880383159c9269e64.jpg w729498__.jpg

فکر کنم من خاکی ترین پی سی گیمرم بینتون.واقعا روم نمیشه از وضع کیس عکس بگیرم :)) درش هم همیشه بازه
منم دقیقا همینم ، البته روی میزم همه چی مرتبه و سیستم هم مرتب خاک گیری میکنم ولی کلا در کیسم همیشه بازه.
این عادتیه که بیشتر از 15 ساله باهامه.

سلایق دوستان حتما محترمه ولی سلیقه خودم اینطوریه که به طور وحشتناکی از RGB بدم میاد ، یعنی متنفرم:-&
حین انتخاب قطعات خیلی دقت میکنم که یا اصلا نداشته باشه یا بتونم بعدا خاموشش کنم یا یه طوری از شرشون خلاص شم.

خلاصه اینکه عکسها رو که میبینم میخوام با سر برم تو مانیتور :D

منم دقیقا همینم ، البته روی میزم همه چی مرتبه و سیستم هم مرتب خاک گیری میکنم ولی کلا در کیسم همیشه بازه.

سلایق دوستان حتما محترمه ولی سلیقه خودم اینطوریه که به طور وحشتناکی از RGB بدم میاد ، یعنی متنفرم:-&
حین انتخاب قطعات خیلی دقت میکنم که یا اصلا نداشته باشه یا بتونم بعدا خاموشش کنم یا یه طوری از شرشون خلاص شم.

دقیقا منم فن cpu جدیدم برای اولین بار rgb داره واقعا تو مخمه مخصوصا شبا(چون پی سی کلا خاموش نمیشه بدبخت) :D منم عکس هارو میبینم احساس تفاوت با بچه ها بهم دست میده:))

فکر کنم من خاکی ترین پی سی گیمرم بینتون.واقعا روم نمیشه از وضع کیس عکس بگیرم :)) درش هم همیشه بازه
جفت سیستمای منم همینطوریه :D دو تا کیس قدیمی گرین 500 هزار تومنی تو یکی i7 12700K + 3080 اون یکی 3090 + i9 12900 جفت cpu ها روی ایرکولر معمولی و ارزون ترین مادربردا ( ارزون ترین B660 برا i9 ، ارزون ترین Z690 ممکن برا i7 :D )
چند وقت دیگه احتمالا دوتا تست بنچ بگیرم جاش خودمو خلاص کنم :D اینطوری:

از لحاظ دما هم خیلی اهمیت داره حقیقتا
کیس میگیری باید یه 6-7تا فنم بگیری که خفه نشه سیستم اون داخل و یه جاشو اشتباه بزنی میبینی میانگین دما چند درجه بالا پایین میشه طوری که هزینه کیس خوب با گردش هوای خوب و فنای اضافی زیاد میشه که رسما میشه یه tier بالاتر کارت گرافیک یا cpu گرفت تو بیشتر بودجه ها :D
کیس آشغالی میگیری بدون ساید پنل و open air خیالت راحته دیگه ;))

آخرین ویرایش:
جفت سیستمای منم همینطوریه :D دو تا کیس قدیمی گرین 500 هزار تومنی تو یکی i7 12700K + 3080 اون یکی 3090 + i9 12900 جفت cpu ها روی ایرکولر معمولی و ارزون ترین مادربردا ( ارزون ترین B660 برا i9 ، ارزون ترین Z690 ممکن برا i7 :D )
چند وقت دیگه احتمالا دوتا تست بنچ بگیرم جاش خودمو خلاص کنم :D اینطوری:

از لحاظ دما هم خیلی اهمیت داره حقیقتا
کیس میگیری باید یه 6-7تا فنم بگیری که خفه نشه سیستم اون داخل و یه جاشو اشتباه بزنی میبینی میانگین دما چند درجه بالا پایین میشه طوری که هزینه کیس خوب با گردش هوای خوب و فنای اضافی زیاد میشه که رسما میشه یه tier بالاتر کارت گرافیک یا cpu گرفت تو بیشتر بودجه ها :D
کیس آشغالی میگیری بدون ساید پنل و open air خیالت راحته دیگه ;))
در کیس باز بهترین حالته و فن اضافه کردن کاری بس بیهوده
فن باید برای قطعاتی که فن ندارن عین هارد نزدیکشون اونم بذارید
توی کیس های جدید فن کف با جلوی کیس عملا هیچ تاثیری در خنک سازی نداره مهم داشتن منافظ زیاد برای ورود هوا هست

دقیقا منم فن cpu جدیدم برای اولین بار rgb داره واقعا تو مخمه مخصوصا شبا(چون پی سی کلا خاموش نمیشه بدبخت) :D منم عکس هارو میبینم احساس تفاوت با بچه ها بهم دست میده:))
حالا درت بگردیم می بینیم گنشین امپکت با فورنایت بازی می کنیا :)) اینا حس بچه بودن بهت نمی ده:D
سیستم های اند بدون ار جی بی خریدش محاله مخصوصا توی ایران که جنس نیست
من کنترلر ار جی بی خریدم که موقع بیکاری همشون خاموش می کنه
باید توی کیس هم یک نوری باشه تا زیبایی اسمبلی که کردید مشخص بشه تاریک خونه که به درد نمی خوره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: drak

Shame on you:دی
کیس من شبیه کامیون‌های پاکستانیه:>

من تنفر از RGB های رنگارنگ (یا همون LGBTQ Lights :>) رو درک میکنم:دی
قصد توهین به سلیقه کسی ندارم اما خودمم چندبار شده بعضی از سیستمای بچه هارو میبینم میگم واقعا چرا کل قطعات سیستم باید نور بده اونم هر کدوم یه رنگی، سردرد میشه آدم خو اینقد شلوغ :D

ولی در عوض یه رنگ ثابت یا رنگ متغیر آروم که تو ذوق نزنه مثل ستاپای اینطوری بنظرم خیلی خوبه:
1721319605857.png 1721319945623.png
(مال خودم نیست)

ولی RGB خاموش رو اصلا درک نمیکنم :-" وقتی کلا خاموش باشه که به اون صورت نمیبینی که اصلا چی بستی تو کیست!
مثل همون کیسای قدیمی درشو ببندی که داخل دیده نشه سنگین تره تا شیشه ای که داخلش یه مشت قطعه بی ریخت الکترونیکی بزور دیده شه :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or