s.1
کاربر سایت
دیگه از این بدتر
این همه زحمت کشیدی بازی کرکی رو اچیومنت هاش رو اکانت گرفتی خیال کردی کار شاخی کردی؟
تو همه پست ها هم میگفتی هر بازی سخته چیت، میزدی، الان هم خیال میکنم بیشتر این امتیاز ها رو با چیت گرفتی
بعدش استیم هم تخفیف داره، میشه با 50 دلار 500 تا بازی خرید و 5-6 میلیون اچیومنت باهاش گرفت...
حرف من این بود رو 360 دیگه کی الان بازی میکنه، حتی ماکیرو هم تولیدش رو متوقف کرد، در صورتی که رو استیم حتی بازی های که قبل از تولد 360 بودند هم هنوز هم سرور انلاین دارند.
عزیز دل من اولا من ادعایی نکردم فقط از دوران اوج گیمم عکس گذاشتم 360 اصلا چیت نداشت اواخر عمرش برای JTAG اومده که من استفاده نکردم بعدشم من اکثر بازی ها روی PC می رفتم و الا خیلی بیشتر از اینا می شد اما بازم ادعایی نیست فقط نشون می ده چه ساعت ها که گیم نمی زدیم. تمام امتیازهایی هم گرفتم حتی ثانیه ای YOUTUBE ندیدم یا راهنما بخونم یا اینکه چه شکلی می شه اچیومنت شکار کرد در 1 بازی خاص چون اصلا برامم مهم نبود بسته به سبک بازیم گرفتم این اکانتم 1 دوره انلاین بود که اگر چیت داشت بن می شد اما در عکسم مشخصه لایو داره اما متاسفانه مدت ها 360 نداشتم بعدشم که زدم از سرور پاک شده بود حالا نمی دونم الانم بزنم چی می شه چون با 1 ایمیل 1 اکانت دیگه هم زدم فقط گیمر تگش فرق می کنه.
من نمی دونم حالا چرا شما داری حرص می خوری 1 عکس گذاشتم دور هم صفا کنیم اصلا شما شاخی خوبه من نوب