CPU: intel Core i9 9900K
Motherboard: ASUS ROG Maximus XI Formula Z390
Graphic: ASUS ROG STRIX Geforce RTX 2080 Super OC(aka ROG-STRIX-RTX2080S-O8G-GAMING)
Memory: Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3200MHz
SSD: Samsung 970 EVO Plus 1TB M.2 NVME + Samsung 850 PRO 1TB SATA SSD
CPU Cooler: Noctua NH-D15
Monitor: ASUS ROG SWIFT PG27AQ 4K Gsync 60HZ
Case: CORSAIR OBSIDIAN 450D
POWER: Cooler Master Vanguard 1200W
Keyboard: Logitech G710+ mechanical keyboard
Mouse: razer imperator wired + Logitech G733 wireless
Mouse pad: Razer Goliathus Speed Edition + Logitech G440
Speaker: LOGITECH Z906 5.1 Surround Sound Speaker
Router: ASUS RT-AC5300 Tri-Band Wi-Fi Gigabit router
Keyboard Wrist Rest : Kensington Duo Gel
Mouse Wrist Rest: Glorious Gaming Mouse Wrist Pad/Rest - Black - Stitched Edges, Ergonomic, Foam Interior
Headset: Logitech G933 Wireless RGB 7.1 Dolby/DTS Headphone Surround Sound
Chair: DXRACER OFFICE CHAIR OH/CA120/NC
عزیز حتما به فکر ساخت یه میز باشید! یه نجار بیارید اتاق نشون بدید بگید یکی از این طرح ها رو بسازه براتونخوب به علت مشغله زیاد فراموش کرده بودم به درخواست یکی از دوستان چند تا عکس از این ROGمون بزارم:
View attachment 130794View attachment 130796View attachment 130798View attachment 130799View attachment 130800
باشه بهش ميگم..عزیز حتما به فکر ساخت یه میز باشید! یه نجار بیارید اتاق نشون بدید بگید یکی از این طرح ها رو بسازه براتون
عزیز حتما به فکر ساخت یه میز باشید! یه نجار بیارید اتاق نشون بدید بگید یکی از این طرح ها رو بسازه براتون
نوار led rgb هست که 5 متریش 70 تا 100 تومنه..یه کنترلر هم لازمهدوستان این نور ها که تو این عکس ها هست اسمش چیه و از کجا میشه تهیه کرد؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
نوار led rgb هست که 5 متریش 70 تا 100 تومنه..یه کنترلر هم لازمه
بلهوصل کردنش راحته؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
عالی بود پسر سیستمت، از اسپیکر گرفته تا صفحه کلید تا مانتیور تا سی پی یو تا مودم! تا اون همه هارد ایستاده قشنگ معلومه مثل اون غول چراغ جادو هست هر کاری ازش بر میاد همه سطح بالا، قشنگ میشه باهاش ماهواره فرستاده هواخوب به علت مشغله زیاد فراموش کرده بودم به درخواست یکی از دوستان چند تا عکس از این ROGمون بزارم:
View attachment 130794View attachment 130796View attachment 130798View attachment 130799View attachment 130800
عالی بود پسر سیستمت، از اسپیکر گرفته تا صفحه کلید تا مانتیور تا سی پی یو تا مودم! تا اون همه هارد ایستاده قشنگ معلومه مثل اون غول چراغ جادو هست هر کاری ازش بر میاد همه سطح بالا، قشنگ میشه باهاش ماهواره فرستاده هوا
سیستم که به شدت عالیه. در حد فضاپیما! فقط حس میکنم با اون میزی که داری انگار فضا پیما رو روی یه سکو پرتاب تهیه شده از ماکت ماکارونی سوار کردی.خوب به علت مشغله زیاد فراموش کرده بودم به درخواست یکی از دوستان چند تا عکس از این ROGمون بزارم:
سیستم که به شدت عالیه. در حد فضاپیما! فقط حس میکنم با اون میزی که داری انگار فضا پیما رو روی یه سکو پرتاب تهیه شده از ماکت ماکارونی سوار کردی.
با حدود 2 تا 3 تومن یه میز خیلی بزرگ با بهترین نور پردازی ها رو میشه تهیه کنی که فضای اختصاصی برای tv و 3 تا مانیتور و لپتاپ و سیستم صوتی و هارد ها و سیم کشی ها براش تعبیه بشه
داداش مبارکت باشه با شادی استفادش کنیView attachment 131422
بارم رسید 2-3 هفته ای هست ، ولی هنوز نذاشتم رو سیستم حالشو ندارم
از Newegg و Amazon گرفتم ، قیمتای اینجا که خیلی مسخرست ...
1.5 ترابایت SSD
32 گیگ رم 3200
مادربورد برای داداشمه
موس لاجیتک چون سبک بود و آف خورده بود گرفتم ، کلا فکر کنم 100 گرم بود !!!
مبارک باشه. شخصی براتون اوردن یا اینکه به این شرکت های وارد کننده دادین؟ نسبت به مدل های موجود به داخل چقدر بصرفه میفته؟View attachment 131422
بارم رسید 2-3 هفته ای هست ، ولی هنوز نذاشتم رو سیستم حالشو ندارم
از Newegg و Amazon گرفتم ، قیمتای اینجا که خیلی مسخرست ...
1.5 ترابایت SSD
32 گیگ رم 3200
مادربورد برای داداشمه
موس لاجیتک چون سبک بود و آف خورده بود گرفتم ، کلا فکر کنم 100 گرم بود !!!