داداش واقعا لذت بردم از سیستم ات
تلویزیون ات هم مبارک باشه و با خوشی استفاده کنی.
من تازه تلویزیون و میز خریدم ولی اشتباه کردم نزدیک 900 هزار تومن پول میز به تنهایی شد ولی 1% کارایی و زیبایی میز شما رو نداره و الان خیلی ناراحتم که عجله کردم ....
فقط یک راهنمای میخواستم در مورد تلویزیون که فاصله اش رو چطوری تنظیم کردی که به چشم اسیب نرسه، منظورم اینه اگر با موس و کیبرد کار میکنی فاصله ات دقیقا چقدره؟!
مرسی.سلام، یه سوالی دارم واقعا با این همین فاصله با تیوی کار میکنین؟
دلیل اینکه میپرسم اینه که من بعد اینکه چند مدت تیوی و اوردم بجای مانیتور ( تازه با فاصله خیلی بیشتر از این چون کابل بلند hdmi داشتم) چشمم اسیب ددید. دیگه خوبم نشد الان یک سال بیشتره! دکتر ها میگن هیچیت نیست?. چشمام 24 ساعته حالت خشکی پیدا کرده سوزش و احساس وجود جسم خارجی در چشم?
دیدم عکسارو تعجب کردم! امیدوارم شما به خوبی استفاده کنید ولی مواظب باشید.
من که تنها تفریح و دلخوشی زندگیم همین بود دیگه از بین رفت !
راستی از قبلشم بخاطر هدفون وزوز گوش گرفتم. اونم تعطیل شد!حتی اسپیکر با کیفیت هم نمیتونم گوش کنم. نمیدونم چرا هر چی بدبختیه سر من میاد.
من برای کار با دسکتاپ و وبگردی و روی scale 175% معمولا فاصله ای که دارم بین 70 تا 90 سانتی متر هست. برای بازی چه با کنترلر و یا با موس و کیبرد بین 120 تا 140 هست که فکر میکنم سویت اسپات خوبی برای خودم پیدا کردم. نه اونقدر دوره که تکست ها ریز باشن و نه اونقدر نزدیک که روی تمام تصویر تمرکز نداشته باشم.