عناوین برتر تاریخ از نظر داستان | GamesRadar

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
m68fj6qie6dethp2089.jpg

سایت GamesRadar اقدام به معرفی '25 بازی برتر تاکنون از نظر داستانی' کرده است که به شرح زیر هست:

25. Final Fantasy VI
24. Fallout 2
23. L.A. Noire
22. Planescape Torment
21. Alan Wake
20. Braid
19. The Witcher 2: Assassins of Kings
18. Chrono Trigger
17. Grand Theft Auto: San Andreas
16. Grim Fandango
15. Hotline Miami
14. Star Wars: Knight of the Old Republic
13. Spec Ops: The Line
12. Assassin's Creed 2
11. BioShock Infinite
10. Metal Gear Solid 3: Snake Eater
9. Mass Effect 2
8. To The Moon
7. Portal 2
6. Red Dead Redemption
5. Persona 4
4. The Last of Us
3. The Walking Dead
2. BioShock
1. Silent Hill 2
The best videogame stories ever | GamesRadar

کلاً توی این سبک (آخرالزمانی و اینا) بهترین پرداخت داستانی که شده بدون شک The Last of Us هست و حتی اگر توی این لیست رتبه اول هم می بود چیزی عجیبی نبود!

جدا؟؟؟؟؟ آخه هایپ تا این حد ... چرا جو به بازی میدید؟؟؟

من خودم بسیار این بازی رو دوست داشتم و مثل خیلی از بازیای دیگه شاید جز اولین ایرانیایی باشم که پلاتش میکنم ، اماواقعا از نظر داستانی پدیده عجیب و غریبی نبود ... کجای داستان بازی شما روایت ، شرح ، اتفاق ، یا درام خاصی دیدید که فکر میکنید بهترین از نظر داستان تو ژانر خودشه؟؟؟

دوستان فن بوی حمله ور نشین، من خودم فن سونی هستم بدون چون و چرا اما یکی انصاف چاشنی پست هاتون بکنید که این فروم بازی سنتر از این جو بی مزه که همش همه دارن به هم میپرن در بیاد .

:My TOP 10
1) Silent Hill 2/Alan Wake
2) The Walking Dead
3) Red Dead Redemption
4) BioShock

5) Mass Effect 2
6)
Metal Gear Solid 3: Snake Eater
7)
BioShock Infinite
8) The Last of Us
9) Final Fantasy VI
10) Fallout 2

1. با دقت بیشتری نگاه کن!
2. SA داستانش قشنگتر بود!
3. شما فن مایکرو هستی و فقط به علت وجود TLOU لیست قبول نداری
1.:-b...الان دیدم.ولی فقط یک شماره؟
2.بی خیال
3.این اتهام سنگینی هست.من ازت شکایت میکنم:d(من اسم انچارتد و متال گیر را اووردم).تازه اخر نسلی فن بازی رو گزاشتم کنار(تقریبا)

وقتی هاف لایف تو لیست نیست لیست رو باید به اتیش کشید

Portal 2 کجای داستانش از BS:I بهتر بود؟ داستانم داشت مگه؟:دی
پ.ن: البته ناگفته نماند که پرتال 2 جزو تاپ 10 من قرار گرفته ها!
داستان BS:I از BS بهتر نباشه بدترم نیست! رتبه 11؟:|
جان؟؟ پرتال جز تاپ10شماست ولی میگی مگه داستانم داشت؟؟؟
پرتال2یکی از بهترین داستان های تاریخ صنعت گیم رو داره

شروع می کنم تشریح و فکت کردن
25)حالا میخواست هر فاینال فانتزی ای باشه!داستان فاینال فانتزی هر کدومش قشنگه حالا اینجا گفته VI مرا کاری نیست
24)بازی نکردم ولی روایت پخش و پلای داستان های بتسدا همیشه باعث میشه درک طرف از وضعیت موجود فوق العاده بالا بره
23)چند تا داستان جنایی داریم تو این صنعت؟بدونید این بهترینشه
22)چی چی هست؟
21)چند تا داستان روانشناختی-علمی-تخیلی داریم؟این تنها و بهترینشونه و به کل برای خودش چیز توپیه
20)خیلی ساده و خیلی حماسی.داستان های حماسی دیگه ای هم می تونستند جاش باشند.
19)من کلّاً با ویچر حال نمی کنم.کاش جاش اسکایریم بود!
18)بازی نکردم امّا بزودی بازی می کنیم نظر میدیم
17)بچه ها فراموش کردن چه داستان باحالی داشت این بازی.با این حال بود و نبودش چندان فرقی نداره برام امّا داستانش برام محترمه
16)بازی نکردم
15)اینم همینطور!!!
14)کلّاً سری SW سری گنده ایه از لحاظ داستانی با این حال چون بازی نکردم نظر نمیدم
13)بهتر از هر بازی ای روایت نابودی بر اثر جنگ رو نشون داده بود آخرش پر از سورپرایز های فوق العاده بود.جنگ کثیف
12)کلّاً سه گانه اتزیو تو اساین داستان خیلی خوبی داشت امّا بنظرم AC R بود بهتر میشد
11)نبود سایتشون محو میشد از دنیا.حیف دیسکم خراب شد وگرنه....
10)هر بازی ای از این سری تو این لیست باشه حقشه مثل فاینال اینا نسخه Snake Eater رو بهتر فرض کردن خب با خودشون
9)مس افکت یک داستان گسترده است.خیلی گسترده و بهترین برهه داستانیش همین ME2 ـه.بهترین داستان علمی تخیلی فضایی این صنعت
8)این بازی مستقل سناریوش باید بگم از همه اینا نو تر و قشنگ تر بود امّا از پرداختش خوشم نیومد.بهرحال حضورش اجباریه
7)داستان بازی اوایلش قشنگ نیست امّا از اون جا که به طبقات زیرین اپرچر می رسیم داستان بازی میشه یکی از شاهکارهای این نسل.یه شاهکار بینظیر که تا تهش هی زیباتر میشه.
6)کیه که منکر حضور رد دد تو لیست باشه با پایان خماسی اش
5)بازی نکردم و نظر هم نمیدم
4)داستان آخرازمانی خوبی نبود بنظرم ولی از لحاظ درام بودن بهترین بود تو کل صنعت و غمناک ترین داستان صنعت رو داره و رتبه خوبی هم بهش دادند
3)درام رتبه قبلی رو نداره به اون شدّت ولی داستان آخرازّمانی فوق العاده ایه و خطّی نبودنش و تصمیم گیری های فوق العادش که برعکس بازی بالا بر عهده گیمره نمیذاره رتبه 3 به دست کس دیگه ای هم برسه
2)کاش اینفینیتی جای بایوشاک 1 بود بهرحال داستان این بازی هم فوق العاده است.
1)جای خورده گیری نداره این داستان.حضور تک تک شخصیت ها حیاتیه و اینقدر همه جای بازی شک داره که حد نداره درکش هم از عهده خیلی ها خارجه.ای روزگار غیر از نینتندو اکثر اون سازنده های افسانه ای قدرتشونو از دست دادند.نینتندو هم داره اون قدرت همیشگی رو از دست میده.چه زمانی بود که داستانهای ژاپنی مو به تن آدم سیخ می کردند

کجای داستان بازی شما روایت ، شرح ، اتفاق ، یا درام خاصی دیدید که فکر میکنید بهترین از نظر داستان تو ژانر خودشه؟؟؟
wut ?!!
همون 20 دقیقه ابتدائی بازی کافیه تا بگم بهترینه از این نظر

Mass Effect 2 چی میگه اون وسط؟ کل بازی دنبال جذب نیرو و انجام loyalty mission بودیم و یک کوچولو هم داستان اصلی داشتیم که هیچکدومش تو پیش برد نهایی بازی تاثیر گذار نبودن و در آخر با یک ترمیناتور عقب افتاده که از انسان ها درست شده بود جنگیدیم واقعا داستان فوق العاده بود. :|

Mass Effect 2 چی میگه اون وسط؟ کل بازی دنبال جذب نیرو و انجام loyalty mission بودیم و یک کوچولو هم داستان اصلی داشتیم که هیچکدومش تو پیش برد نهایی بازی تاثیر گذار نبودن و در آخر با یک ترمیناتور عقب افتاده که از انسان ها درست شده بود جنگیدیم واقعا داستان فوق العاده بود. :|
آخه اونجوری حساب کنی TWD هم یه مرد بود میخاست دختره رو نجات بده :))

متاسفانه بعضی ها فکر میکنن هر چی بازی داستان پیچیده تر با انواع و اقسام استعارات و کنایات داشته باشه خیلی عالیه و اگه یه بازی مثل TLOU داستانی ساده هر چند با روایت و شخصیت پردازی خارق العاده داشته باشه,از اولی ضعیف تره!
با این فرض باید نتیجه بگیریم فیلم های کارگردانی مثل ''هیچکاک'',که کلاسیک با مضامین ساده بودن ضعیف تر از فیلم های مدرن '' برگمان'' هستن!مقایسه از بیخ و بن اشتباه هست...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or