عناوین برتر تاریخ از نظر داستان | GamesRadar

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
m68fj6qie6dethp2089.jpg

سایت GamesRadar اقدام به معرفی '25 بازی برتر تاکنون از نظر داستانی' کرده است که به شرح زیر هست:

25. Final Fantasy VI
24. Fallout 2
23. L.A. Noire
22. Planescape Torment
21. Alan Wake
20. Braid
19. The Witcher 2: Assassins of Kings
18. Chrono Trigger
17. Grand Theft Auto: San Andreas
16. Grim Fandango
15. Hotline Miami
14. Star Wars: Knight of the Old Republic
13. Spec Ops: The Line
12. Assassin's Creed 2
11. BioShock Infinite
10. Metal Gear Solid 3: Snake Eater
9. Mass Effect 2
8. To The Moon
7. Portal 2
6. Red Dead Redemption
5. Persona 4
4. The Last of Us
3. The Walking Dead
2. BioShock
1. Silent Hill 2
The best videogame stories ever | GamesRadar

خوشم اومد سایلنت هیل 2 همه رو نابود کرد. کجاست اون تیم سایلنت که یه زمانی چیزی ساخت که هنوزم جوابی برای بیشتر مسائل توی بازی پیدا نمیشه و ذهن آدم رو به خودش مشغول میکنه.
در نهایت: خاک تو سرت کونامی
دیگه جو ندین دیگه ! این نظر Gamesradar هست فقط!
خب که چی؟ جو چی ندم دقیقا؟ فکر کنم منم با توجه به همین لیست گفتم نه به صورت کلی. هر چند هزارتا لیست دیگه از نظر داستانی هم بذارن بازم سایلنت هیل باید اول باشه از نظر من

آخرین ویرایش:
کونامی 12 سال پیش یه بازی ساخته، هنوز کشته میده! (خاک توی سرشون!)

جای Mass Effect 3 بدجور خالیه:p

واقعاً دلشون میاد "سارا کریگان" رو توی لیست نیارن؟؟؟ عایا؟

از همین تریبون اعلام می کنم که بسیار هیجان زده شدم وقتی اسپویلر آخری رو باز کردم و نام سایلنت هیل رو دیدم که در رتبه ی اول اگه اشتباه نکنم از نظر داستانی قرار گرفته ! یعنی واقعا یه جا فهمیدن که داستان سایلنت هیل واقعا چیه ! کلا سری سایلنت هیلی که با دست تیم سایلنت ساخته شد بی هیچ قید و شرطی یکی از بهترین داستانهای تاریخ صنعت گیم رو داشته از نظر ظرافت و پیچیدگی داستانی

از همین تریبون اعلام می کنم که بسیار هیجان زده شدم وقتی اسپویلر آخری رو باز کردم و نام سایلنت هیل رو دیدم که در رتبه ی اول اگه اشتباه نکنم از نظر داستانی قرار گرفته ! یعنی واقعا یه جا فهمیدن که داستان سایلنت هیل واقعا چیه ! کلا سری سایلنت هیلی که با دست تیم سایلنت ساخته شد بی هیچ قید و شرطی یکی از بهترین داستانهای تاریخ صنعت گیم رو داشته از نظر ظرافت و پیچیدگی داستانی
^:)^:-bd=d>

متاسفانه بعضی ها فکر میکنن هر چی بازی داستان پیچیده تر با انواع و اقسام استعارات و کنایات داشته باشه خیلی عالیه و اگه یه بازی مثل TLOU داستانی ساده هر چند با روایت و شخصیت پردازی خارق العاده داشته باشه,از اولی ضعیف تره!
با این فرض باید نتیجه بگیریم فیلم های کارگردانی مثل ''هیچکاک'',که کلاسیک با مضامین ساده بودن ضعیف تر از فیلم های مدرن '' برگمان'' هستن!مقایسه از بیخ و بن اشتباه هست...
از دیدگاه من هم TLOU نباید توی این لیست باشه
نه به این دلیل که شما میگی...
چون این یک مزیت هست
TLOU داستانش تکراریه من یک صحنه هم تو بازی ندیدم که قبلا تو فیلم-سریال-بازی تکرار نشده باشه.

با number 1 لیست کاملا موافقم ولی خدایی اصلا حق AW نیست که جاش اونجا باشه حداقل حدقل باید جزو 5 تای اول باشه. ( داستانش اصلا یه سر و گردن از بقیه بالاتر بود! )

@ GamesRadar

Ever heard of this little game ؟! :-/

48015865475748648507.jpg

It's called Shadow Of The Colossus. You should try it sometimes
بدبختی اینه اکثراً فکر میکنن چیزی داستان داره که دیالوگ داشته باشه. مثلاً Dark Souls رو مین داستان نداره LOL.

پ.ن. مثل همون قضیه ست که فکر میکنن هرکرکتری که دیالوگ بیشتر داشته باشه شخصیت پردازی بهتری داره :دی.

واقعا داستان پرتال رو نميدوني؟
يكي از واضح ترين داستان ها در عين حال زيبا بود.شماره يكشو بازي كن دوش ادامه يكش هست...
چل(چل ه اسمش دیگه؟ یادم رفته:p) رو یه ربات از اتاقش نجات میده, بعد اینا با گلادوس رو به رو میشن, بعد از دست گلادوس فرار میکنن, بعد گلادوس رو به فنا میدن که یهو اون رباته آدم بده میشه. ایندفعه چل باید با اون رباته بجنگه و میجنگه و میپوکونتش. چیش خیلی خفن بود که از بایوشاک اینفینایت بهتره؟

بدبختی اینه اکثراً فکر میکنن چیزی داستان داره که دیالوگ داشته باشه. مثلاً Dark Souls رو مین داستان نداره LOL.

پ.ن. مثل همون قضیه ست که فکر میکنن هرکرکتری که دیالوگ بیشتر داشته باشه شخصیت پردازی بهتری داره :دی.
بعد از مدت بسیار طولانی با حرفت موافقم شدید :دی این دارک سولز رو هم خوب اومدی. داستانی که این بازی داره به قدری فوق العاده است که هر وقت یادم میفته مو به تنم سیخ میشه.

اتفاقا یک سایت معتبر دیگه هم نمره داده . اه خبر نداری ؟!! مثل همین سایت 25 تا رو انتخاب کرده که از آخر به اول شمارشو نگاه میکنیم .

26- :xBioShock Infinite
25
24
23
22
21
.
.
.
JOURNEY-7
Red Dead Redemption-6
Heavy rain-5