عناوین برتر تاریخ از نظر داستان | GamesRadar

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
m68fj6qie6dethp2089.jpg

سایت GamesRadar اقدام به معرفی '25 بازی برتر تاکنون از نظر داستانی' کرده است که به شرح زیر هست:

25. Final Fantasy VI
24. Fallout 2
23. L.A. Noire
22. Planescape Torment
21. Alan Wake
20. Braid
19. The Witcher 2: Assassins of Kings
18. Chrono Trigger
17. Grand Theft Auto: San Andreas
16. Grim Fandango
15. Hotline Miami
14. Star Wars: Knight of the Old Republic
13. Spec Ops: The Line
12. Assassin's Creed 2
11. BioShock Infinite
10. Metal Gear Solid 3: Snake Eater
9. Mass Effect 2
8. To The Moon
7. Portal 2
6. Red Dead Redemption
5. Persona 4
4. The Last of Us
3. The Walking Dead
2. BioShock
1. Silent Hill 2
The best videogame stories ever | GamesRadar

من زیر سوال بردم بیاشوک رو ؟!
شما که اینقدر زیر سوال رفتن بازی های بزرگ مهمه اون موقع که TLOU زیر سوال میرفت بخاطر بایوشک کجا بودین؟
این فقط جواب یه نقل و قول بود شما اصلا نمیدونید منظور من چیه
چه عرض کنم. تنها چیزی که ما تو نقد و تاپیک امتیازات تلو دیدیم این بود که:
بایوشاک که بدرد نمیخوره, فقط تلو خوبه.

من زیر سوال بردم بیاشوک رو ؟!
شما که اینقدر زیر سوال رفتن بازی های بزرگ مهمه اون موقع که TLOU زیر سوال میرفت بخاطر بایوشک کجا بودین؟
این فقط جواب یه نقل و قول بود شما اصلا نمیدونید منظور من چیه
اره از پستت مشخص بود.
در بهترین بودن TLOU شکی نیست ولی من نمی‌تونم از بازیی که وقت نشده بازی کنم بیام دفاع کنم.
شما خودت دفاع کن با من کاری نداشته باش

میخوای بگی داستان TLOU(دنیا توسط زامبی ها اشغال شده تو باید نجات پیدا کنی, این وسط چند تا آدم بده هستن که نمیخوان شما نجات پیدا کنید)از داستان منحصر بفرد BS:I بهتره؟
با تمام احترامی که واسه TLOU دارم اینو میگم. یکی از بهترین بازی های تاریخ ه قبول. ولی هیچ جوره نمیشه گفت داستانش از BS:I ی که تقریبا هرکی بازی کرده یه هفته تو فکرش بوده بهتره!
لیست کاملا بی اعتبار ه.
وقتی پرتال و HM و GTA:SA (جا داره بگم Dafuq؟) و Braid(اینجا هم یه O RLY؟ زیبا باید به اونی که لیستو درست کرده گفت!)تو لیست هست اونوقت Warcraft(داستان WOW می ارزه به داستان کل اینا که گفتم صربدر 2)نیست, لیست رو باید انداخت سطل آشغال.
داستان BS:I از TWD بهتر نباشه(که هست!)بدترم نیست!
نیل دراکمن اینو بخونه سر به بیابان میزاره

3 دلیل برای بی اعتبار بودن لیست:

1.نبود نام متال گیر در بین بازی ها
2.عدم حضور GTA iv در صورت حضور
gta san andreas
3. یادم رفت... کسی میتونه شماره 3 رو پر کنه؟​

برو سایت GamesRadar حداقل 4 تا مقاله متفاوت واسه تشریح داستان Bioshock Infinite گذاشته :دی اینکه داستان Infinite خیلی گسترده و پیچیده بود که واقعا یه امر بدیهی هست، البته مسلما پیچیده بودن به معنی بهتر بودن نیست هیچ وقت ولی خب اینکه واقعا خیلی ها (من جمله خودم و خودت :دی) به صورت کامل مفاهیم داستانی Infinite رو متوجه نشدیم دیگه مشخصه :دی راستی اینکه Walking Dead و Last of Us رو گذاشته کنار هم دیگه و اونم تو 5 تای اول نشون میده من چقدر خوش سلیقه ـم که فن اینجور داستان ها هستم ;;) :دی
قبول دارم حرفتو:دی همین The Last of Us هم واضحه که کلیه زوایای داستانیش رو متوجه نشدم (چون زیاد توی محیط کنکاش نکردم و کلاً بازی رو یکبار بیشتر تموم نکردم) ولی خُب پیچیده بودن برتری نمیاره . بخش اعظمی از موفقیت داستانی The Last of Us هم مربوط به روایت فوق العاده منحصر بفردش هست . کلاً توی این سبک (آخرالزمانی و اینا) بهترین پرداخت داستانی که شده بدون شک The Last of Us هست و حتی اگر توی این لیست رتبه اول هم می بود چیزی عجیبی نبود!

چه عرض کنم. تنها چیزی که ما تو نقد و تاپیک امتیازات تلو دیدیم این بود که:
بایوشاک که بدرد نمیخوره, فقط تلو خوبه.
بحث توی تاپیک خود بازی بود
اره از پستت مشخص بود.
در بهترین بودن TLOU شکی نیست ولی من نمی‌تونم از بازیی که وقت نشده بازی کنم بیام دفاع کنم.
شما خودت دفاع کن با من کاری نداشته باش
خوب پس همون نمیدونید منظور من چیه اصلا

شما یک لیست معتبر بیار که BioShock: Infinite توش باشه و TLoU نباشه . خیلی هم عالی دست اندر کاران سایت GamesRadar که این همه سال در زمینه نقد گیم حضور فعال دارن واضحه که نتونستن ایده های کن لواین رو متوجه بشن !

من نظری در مورد TLoU ندارم ولی این لیست سایت معتبری هم داده باشه یه چیزی هست مثه لیست های IGN که ماشالله دوستان همیشه پای ثابت کوبیدنشن .

مساله اینه که ما مقایسه بلد نیستیم وگرنه بایوشاک رو در کنار TLoU یا TWD قرار نمیدادیم تا ببینیم کودوم بهتره کودوم بدتر .با هیچ منطقی نمیشه گفت بایوشاک فلسفی ـه پس بهتر از TLoU هست . بایوشاک اینفینیت سنگین ترین داستانی بود که تجربه کردم ولی نمیشه با یه بازی Survival مقایسه کرد و در مورد بهتر بودنشون بحث کرد . این بحث بیهوده میشه به نظرم .

WOW
سایلنت هیل ۲ اوّله
واقعا حق سایلنت هیل ۲ بود

داستانی فلسفی‌, مرموز, پر از Emotion پر از Power پر از رمزو راز پر از احساس با بهترین پایان:x

آخرین ویرایش:
WOW
سایلنت هیل ۲ اوّله
واقعا حق سایلنت هیل ۲ بود

داستانی مرموز, پر از Emotion پر از Power پر از رمزو راز پر از احساس با بهترین پایان:x
یکی دوتا از پایاناش زیادم خوب نبود البته . ولی داستان بازی شاهکاره symbolism بکار رفته تو بازی رقیب نداره

قبول دارم حرفتو:دی همین The Last of Us هم واضحه که کلیه زوایای داستانیش رو متوجه نشدم (چون زیاد توی محیط کنکاش نکردم و کلاً بازی رو یکبار بیشتر تموم نکردم) ولی خُب پیچیده بودن برتری نمیاره . بخش اعظمی از موفقیت داستانی The Last of Us هم مربوط به روایت فوق العاده منحصر بفردش هست . کلاً توی این سبک (آخرالزمانی و اینا) بهترین پرداخت داستانی که شده بدون شک The Last of Us هست و حتی اگر توی این لیست رتبه اول هم می بود چیزی عجیبی نبود!

البته بنده خودم که پیشزی واسه این لیست ارزش قائل نیستم دلیلش هم قبلا گفتم ولی طبق همین لیست بخواین بگین یه عنوان آخرالزمانی دیگه و هم سبک داستانی TLOU بهتر ازش هست و اونم TWDه که به نظر GamesRadar بهتره!!!
البته اگه این لیست رو قبول داشته باشین!!!

3 دلیل برای بی اعتبار بودن لیست:

1.نبود نام متال گیر در بین بازی ها
2.عدم حضور GTA iv در صورت حضور
gta san andreas
3. یادم رفت... کسی میتونه شماره 3 رو پر کنه؟​
1. با دقت بیشتری نگاه کن!
2. SA داستانش قشنگتر بود!
3. شما فن مایکرو هستی و فقط به علت وجود TLOU لیست قبول نداری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن