عناوین برتر تاریخ از نظر داستان | GamesRadar

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
m68fj6qie6dethp2089.jpg

سایت GamesRadar اقدام به معرفی '25 بازی برتر تاکنون از نظر داستانی' کرده است که به شرح زیر هست:

25. Final Fantasy VI
24. Fallout 2
23. L.A. Noire
22. Planescape Torment
21. Alan Wake
20. Braid
19. The Witcher 2: Assassins of Kings
18. Chrono Trigger
17. Grand Theft Auto: San Andreas
16. Grim Fandango
15. Hotline Miami
14. Star Wars: Knight of the Old Republic
13. Spec Ops: The Line
12. Assassin's Creed 2
11. BioShock Infinite
10. Metal Gear Solid 3: Snake Eater
9. Mass Effect 2
8. To The Moon
7. Portal 2
6. Red Dead Redemption
5. Persona 4
4. The Last of Us
3. The Walking Dead
2. BioShock
1. Silent Hill 2
The best videogame stories ever | GamesRadar

لیستش خوبه ولی ناقصه، Soul Reaver 1 &2 کجان؟ Mass Effect 2 چی میگه اون وسط؟ کلا به نظر من 5 تای اول باید اینجوری میبود
5 - Soul Reaver 2
4 -
The Last of Us​
3 - BioShock Infinite
2 -
Silent Hill 2
1 -
Planescape Torment

Portal 2 کجای داستانش از BS:I بهتر بود؟ داستانم داشت مگه؟:دی
پ.ن: البته ناگفته نماند که پرتال 2 جزو تاپ 10 من قرار گرفته ها!
داستان BS:I از BS بهتر نباشه بدترم نیست! رتبه 11؟:|

آخرین ویرایش:
تا منظورت از دندون گیر چی باشه.
مثلا اینکه یکی قیافشو پنهون کنه بعد یه سری طرفدار ....بماند بیفتن دنبال طراحی قیافه براش تا عقده های درونیشونو خالی کنن و بعد سفینه و پرش و محیط مثلا open world و داستان تک بعدی و...................
اووووووووووووووووووووووووه.
داستان هم که شووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووت

- - -ویرایش - - -

رتبه 1 فقط جای متال گیر و بس.

الحق که سایلنت هیل 2 تو داستان بینظیره کلّاً سری سایلنت هیل بینظیره تو داستان ببینید داستانو تا متوجه شید.بایوشاک هم روایت فوق العاده و داستانی زیبا داشت.Tlou هم از نظر من موضوع تکراری ای رو به طور کل داشت روایت میکرد امّا اینقدر روایتش قشنگ و غمناکه که چهارم واقعاً حقّشهبعد چرا سایت ما از این لیست ها نمیده؟؟؟

عدم وجود StarCraft و WarCraft و همچنین Dragon Age Origins لیست رو از هرگونه اعتباری میندازه!!!(فکت:d)
ميشه داستان استار كرافت رو براي من توضيح بدي؟

كلا ليست بدي نيست اما معمولا بهترين داستانها مربوط ميشه به PC adnenture ها كه متاسفانه تو ليست نيست. مثلا من فكر ميكنم داستان بازيايي مثل سري Broken Sword قويتر از همه ي ايناست ولي بهر حال ديگه نظر كارشناسان بوده ديگه كاريش نميشه كرد

لیست خوبیه منتها بازی های بهتری از نظر داستانی هست که توی لیست نیستش.

یه داستان کلیشه ای واسه چی باید توی لیستی که پرسونا و بایوشاک هست باشه؟
يعني تو هر تاپيكي كه اسم HR اومد شما اومدي گفتي كليشه ايه. اگر به فرهنگ لغت مراجعه كني كليشه اي يعني چيزي كه به مراتب تكرار شده و ديگه توش نو آوري نيست. خوب شما كه ميفرماييد داستان HR كليشه ايه 20 تا بازي نام ببر كه مثل HR باشه حالا 20 زياده شما 10 تا نام ببر اما اگر نشد خواهشا ديگه اين واژه رو در مورد چيزي كه در موردش دانش كافي نداري بكار نبر. پيشاپيش از بذل توجهت ممنونم

ميشه داستان استار كرافت رو براي من توضيح بدي؟

كلا ليست بدي نيست اما معمولا بهترين داستانها مربوط ميشه به PC adnenture ها كه متاسفانه تو ليست نيست. مثلا من فكر ميكنم داستان بازيايي مثل سري Broken Sword قويتر از همه ي ايناست ولي بهر حال ديگه نظر كارشناسان بوده ديگه كاريش نميشه كرد

بخوام داستانش رو اینجا توضیح بدم که باید 50 تا مقاله بنویسم اینجا,وسعتی که این داستان داره فقط با باقی عناوین بلیزارد مثل وارکرفت میشه قیاسش کرد و فراتر از باقی بازیها هست!!!

بخوام داستانش رو اینجا توضیح بدم که باید 50 تا مقاله بنویسم اینجا,وسعتی که این داستان داره فقط با باقی عناوین بلیزارد مثل وارکرفت میشه قیاسش کرد و فراتر از باقی بازیها هست!!!
من خودم خيلي به استار كرافت ارادت دارم خيلي هم بازي كردم اما ديگه شما داري يه كم اغراق ميكني البته فقط از لحاظ داستاني وگرنه گيم پلي كه شاهكاره كي ميتونه از بليزارد ايراد بگيره؟

نه Deus Ex 1 ، نه Deus Ex : Human Revolution . وقتی 2 تا از بهترین داستان هایی که ممکنه تو یه بازی تجربش کنین تو لیست نباشه ، وارکرفت نباشه بعد GTA SA باشه رسما لیست رو باید آتیش زد . تازه الان دیدم Max Payne هم نیست :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or