عناوین برتر تاریخ از نظر داستان | GamesRadar

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
m68fj6qie6dethp2089.jpg

سایت GamesRadar اقدام به معرفی '25 بازی برتر تاکنون از نظر داستانی' کرده است که به شرح زیر هست:

25. Final Fantasy VI
24. Fallout 2
23. L.A. Noire
22. Planescape Torment
21. Alan Wake
20. Braid
19. The Witcher 2: Assassins of Kings
18. Chrono Trigger
17. Grand Theft Auto: San Andreas
16. Grim Fandango
15. Hotline Miami
14. Star Wars: Knight of the Old Republic
13. Spec Ops: The Line
12. Assassin's Creed 2
11. BioShock Infinite
10. Metal Gear Solid 3: Snake Eater
9. Mass Effect 2
8. To The Moon
7. Portal 2
6. Red Dead Redemption
5. Persona 4
4. The Last of Us
3. The Walking Dead
2. BioShock
1. Silent Hill 2
The best videogame stories ever | GamesRadar

سایت GamesRadar اقدام به معرفی '25 بازی برتر تاکنون از نظر داستانی' کرده است که به شرح زیر هست:

25. Final Fantasy VI
24. Fallout 2
23. L.A. Noire
22. Planescape Torment
21. Alan Wake
20. Braid
19. The Witcher 2: Assassins of Kings
18. Chrono Trigger
17. Grand Theft Auto: San Andreas
16. Grim Fandango
15. Hotline Miami
14. Star Wars: Knight of the Old Republic
13. Spec Ops: The Line
12. Assassin's Creed 2
11. BioShock Infinite
10. Metal Gear Solid 3: Snake Eater
9. Mass Effect 2
8. To The Moon
7. Portal 2
6. Red Dead Redemption
5. Persona 4
4. The Last of Us
3. The Walking Dead
2. BioShock
1. Silent Hill 2
The best videogame stories ever | GamesRadar
همونطور که مشاهده می کنید داستانهای *R زیر خط فقر قرار دارن و مقایسشون با داستان MGS مثل شوخی میمونه
:lol::lol:

احتمالا خیلی از شماها شماره 15 یعنی بازی Hotline miami نمیشناسید.یه بازی 2 بعدی از بالا که سال 2012واسه pc عرضه شده.
یه بازی پر از خون و خونریزی که به جنون رسیدن یه آدم کش که شما باشید رو نشون میده. بازی رو از دست ندید.

hotlinemia.jpg

من خودم خيلي به استار كرافت ارادت دارم خيلي هم بازي كردم اما ديگه شما داري يه كم اغراق ميكني البته فقط از لحاظ داستاني وگرنه گيم پلي كه شاهكاره كي ميتونه از بليزارد ايراد بگيره؟

اتفاقا به عقیده خیلیا از جمله خودم جنبه داستانی StarCraft 1 بالاتر از گیم پلیش هست,با وجود این که انقلابی در استراتژی بوده!!
یه سر به ویکی بازی بزنین تا عظمت کار دستتون بیاد!!!!

خیلی بازی های بهتری هم میتونستن توی لیست باشن به نظر من، اول اینکه Alan wake با اون داستان عالی اصلا جاش اونجا نباید باشه به نظرم، همینطور Bioshock infinite که اصلا اونجا نباید باشه.
بازی هایی مثل Half life با اون داستان پر از رمز و رازش، max payne و mafia و.... هم میتونستن توی لیست قرار بگیرن به نظر من.

دوستان گفتنی ها رو گفتن حالا برین چند روز رو داستان BS:Iبحث کنید ما هم چند ساعت رو داستان تلو بحث میکنیم

اینا فقط بازی های این نسل هستن دیگه؟

دوستان گفتنی ها رو گفتن حالا برین چند روز رو داستان BS:Iبحث کنید ما هم چند ساعت رو داستان تلو بحث میکنیم

خوشت میاد یک بازی بزرگ رو بخاطر بازی محبوبت زیر سوال ببری؟ الان یک لیست بیارم TLOU توش نباشه نمیایی اعتراض کنی؟ هرلیستی مشکلات خودش رو داره این هم که هرکسی نمی‌تونه عمق داستان و پشت پرده BS:I ایده‌های کن لوین را متوجه بشه خیلی واضحه.
نه خیر اینا بازی‌های این نسل نیستند Grim Fandango و FFVII 3 نسل پیش آمدند
خیر . تیتر تاپیک رو نمیخونید ؟

شما یک لیست معتبر بیار که BioShock: Infinite توش باشه و TLoU نباشه . خیلی هم عالی دست اندر کاران سایت GamesRadar که این همه سال در زمینه نقد گیم حضور فعال دارن واضحه که نتونستن ایده های کن لواین رو متوجه بشن !
منظور من این سایت نبود نگفتم لیستش ایراد داره از نظر من چون نظری درمورد لیست ندادم. اون برای ایشون مثال زدم نگفتم هم هچین چیزی وجود داره.

آخرین ویرایش:
خیر . تیتر تاپیک رو نمیخونید ؟

خوشت میاد یک بازی بزرگ رو بخاطر بازی محبوبت زیر سوال ببری؟ الان یک لیست بیارم TLOU توش نباشه نمیایی اعتراض کنی؟ هرلیستی مشکلات خودش رو داره این هم که هرکسی نمی‌تونه عمق داستان و پشت پرده BS:I ایده‌های کن لوین را متوجه بشه خیلی واضحه.
شما یک لیست معتبر بیار که BioShock: Infinite توش باشه و TLoU نباشه . خیلی هم عالی دست اندر کاران سایت GamesRadar که این همه سال در زمینه نقد گیم حضور فعال دارن واضحه که نتونستن ایده های کن لواین رو متوجه بشن !

آخرین ویرایش:
خیلی بازی های بهتری هم میتونستن توی لیست باشن به نظر من، اول اینکه Alan wake با اون داستان عالی اصلا جاش اونجا نباید باشه به نظرم، همینطور Bioshock infinite که اصلا اونجا نباید باشه.
بازی هایی مثل Half life با اون داستان پر از رمز و رازش، max payne و mafia و.... هم میتونستن توی لیست قرار بگیرن به نظر من.
هاف لایف رو خوب اومدی.
انچارتد 2 .سه گانه گیرز . مافیای 1 . سری متال گیر . و ...
خوب ، این لیست فاقد اعتباره

میخوای بگی داستان TLOU(دنیا توسط زامبی ها اشغال شده تو باید نجات پیدا کنی, این وسط چند تا آدم بده هستن که نمیخوان شما نجات پیدا کنید)از داستان منحصر بفرد BS:I بهتره؟
با تمام احترامی که واسه TLOU دارم اینو میگم. یکی از بهترین بازی های تاریخ ه قبول. ولی هیچ جوره نمیشه گفت داستانش از BS:I ی که تقریبا هرکی بازی کرده یه هفته تو فکرش بوده بهتره!
لیست کاملا بی اعتبار ه.
وقتی پرتال و HM و GTA:SA (جا داره بگم Dafuq؟) و Braid(اینجا هم یه O RLY؟ زیبا باید به اونی که لیستو درست کرده گفت!)تو لیست هست اونوقت Warcraft(داستان WOW می ارزه به داستان کل اینا که گفتم صربدر 2)نیست, لیست رو باید انداخت سطل آشغال.
داستان BS:I از TWD بهتر نباشه(که هست!)بدترم نیست!

دست اندر کاران سایت GamesRadar که این همه سال در زمینه نقد گیم حضور فعال دارن واضحه که نتونستن ایده های کن لواین رو متوجه بشن !
برو سایت GamesRadar حداقل 4 تا مقاله متفاوت واسه تشریح داستان Bioshock Infinite گذاشته :دی اینکه داستان Infinite خیلی گسترده و پیچیده بود که واقعا یه امر بدیهی هست، البته مسلما پیچیده بودن به معنی بهتر بودن نیست هیچ وقت ولی خب اینکه واقعا خیلی ها (من جمله خودم و خودت :دی) به صورت کامل مفاهیم داستانی Infinite رو متوجه نشدیم دیگه مشخصه :دی راستی اینکه Walking Dead و Last of Us رو گذاشته کنار هم دیگه و اونم تو 5 تای اول نشون میده من چقدر خوش سلیقه ـم که فن اینجور داستان ها هستم ;;) :دی

نه خیر اینا بازی‌های این نسل نیستند Grim Fandango و FFVII 3 نسل پیش آمدند
من زیر سوال بردم بیاشوک رو ؟!
شما که اینقدر زیر سوال رفتن بازی های بزرگ مهمه اون موقع که TLOU زیر سوال میرفت بخاطر بایوشک کجا بودین؟
این فقط جواب یه نقل و قول بود شما اصلا نمیدونید منظور من چیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or