عناوین آنچارتد و توم ریدر دو بازی متفاوت هستند

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
UnchartedTombRaider610.jpg

اولین عنوان بازی «توم ریدر» بیست سال پیش(1996) بر روی کنسول PS1 عرضه شد.در حالی اولین عنوان آنچارتد در سال 2007 عرضه شد و یکی از منابع الهامش سری توم ریدر بوده است.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

طبق اعلام Meagan Marie(مدیر ارشد انجمن کریستال داینامیکس) بر خلاف باور بسیاری از مردم و از نظر این استودیو ؛ هیچ‌گونه رقابتی میان سازندگان سری Tomb Raider و Uncharted وجود ندارد.

Meagan Marie همچنین اعلام کرد ؛ از نظر این استودیو سری Tomb Raider بخاطر تمرکز اصلی برروی المان بقا نسبت به سری Uncharted تفاوت های اساسی دارد.

استودیو Meagan Marie همچنین اعلام کرد ؛ از نظر این استودیو سری Uncharted فرنچایز فوق العاده ای بوده و سازندگان این سری توانسته اند کارهای بسیار بزرگ و خوبی را انجام دهند.

لینک منبع

آخرین ویرایش:
هر دوشون بازی های بزرگی هستن و میشه گفت هردوشون از بازی های دیگه و بعضی وقتا از همدیگه الهاماتی گرفتن ولی درکل باهم تفاوت زیادی دارن
بی شک تجربه هردو عنوان لازم و ضروری هستش

• Like
Reactions: Jill-Valentine
من که بشخصه فقط انچارتد رو ضروری میدونم چون تومب رایدر 2013 خریده بودم اصلا خوشم نیومد حالا نمیدونم اسم کارشون الهام گیری بذارم یا تقلید(اسکی) اصلا خوشم نیومد گرافیکشم که زیاد جالب نبود :| انقدر چیزایی شبیه به انچارتد . tlou توش دیدم نظیر کات سین ها . کاورگیری . شخصیتای منفی که نمیدونم چی بگم:-$

من که بشخصه فقط انچارتد رو ضروری میدونم چون تومب رایدر 2013 خریده بودم اصلا خوشم نیومد حالا نمیدونم اسم کارشون الهام گیری بذارم یا تقلید(اسکی) اصلا خوشم نیومد گرافیکشم که زیاد جالب نبود :| انقدر چیزایی شبیه به انچارتد . tlou توش دیدم نظیر کات سین ها . کاورگیری . شخصیتای منفی که نمیدونم چی بگم:-$

کاملا داری به بازی کم لطفی میکنی به نظرم uncharted جای خود دارد ولی واقعا این بازی بهتر نباشه کمترم نیست با تجربه نکردش فقط یه بازی خیلی خوب رو از دست دادی.

کاملا داری به بازی کم لطفی میکنی به نظرم uncharted جای خود دارد ولی واقعا این بازی بهتر نباشه کمترم نیست با تجربه نکردش فقط یه بازی خیلی خوب رو از دست دادی.
اگه شما مثل من طرفدار بازیایه n.d بودی میفهمیدی چی میگم الان شما فکر کن اینا رفتن هانترای tlou براداشتن گذاشتن به عنوان شخصیتای منفی یا اولین بازیی که به صورت خودکار کاور میگرفت همین tlou باز کریستال داینامیک رفت پشت سرش کاور گیری خودکار گذاشت و.... اخه این کارا چه ضرورتی داره کم کمش در مورد شخصیتا

get

توم ریدر 2013 که کپی پیست انچارتد + کمان بود ولیکن نسخه 2015 خب راه اصلی خودش رو پیدا کرد دوباره اون مقبره گردی و معما ها به سری برگشت ولیکن برای نسخه بعدی این چیزا خیلی کم هست باید حتما جهان باز کامل مثل بتمن بشه اینطوری دیگه فایده نداره :D بتونیم با اسب و ماشین و تو نقشه بگردیم و مقبره های مختلف سر راهمون قرار بگیرند و راه های مختلف با توجه به تجهیزاتمون برای ورود پیدا کنیم. توقعات به شدت ازشون رفته بالا و یکم هم بخش درام داستانی رو افزایش بدند ! نسخه 2013 شخصیت لارا ریبوت شد خوب بود تو کل داستان شاهد تکاملش بودیم ولی نسخه 2015 هممم داستان خوب شروع شد ولی خیلی بی رمق ادامه پیدا کرد.

والا تا پارسال که خیلی اهل رقابت و کری خونی بودن و حریف میطلبیدن ... !! چه بلایی سر این روحیه اومد پس .. خخخخخ
یجور داری ترول میکنی انگار متای زیر 50 گرفته و بازیش هم چرته
اگه بهتر نباشه قطعا کمترم ازش نیست
بهتره بجای اینکه طرفداری کورکورانه بکنیم فقط بازی رو انجام بدیم و لذتشو ببریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or