ادامه نظره دوستانی که در مورده طرفداران ND گفتند که ...
فکر میکردم فقط من با این مساله مواجه بودم ! الان که پست ها را خوندم دیدم واقعا یه قضیه فراگیری شده ...
به نظرتون کدوم بازی ها ی دیگه از ND تقلید کردن !
فکر کنم اولیش پک من باشه ... اینکه پکمن دهنش را بازی میکنه از انیمیشین ها ND الهام گرفته. یا پریدن ماریو . آوووه راستی .. GTA از اون صحنه ای که توی آنچارتد چند نفر سواره ماشین میشن تقلید کرده
یکیشونم که سوار موتور شده بود این همونیه که Road Rash ازش کپ زده ...
تومرایدر اصلا یه بازی محدود بود یه زمان . اوپن ورد نبود . از صخره ها بالا نمیرفت مثل ماریو میپیرید فقط . شیرجه بلد نبود اصلا اونم از صخره چند ده متری. اصلا شماره یک تومریدر حیوونایی که توی صحنه داشتند به پای اون زرافه توی TLOU نمیرسیدند....
یا مثلا اون درخته که توی همین آنچارتد بود و یه سری دهنمونو با عکسش سرویس نکردن کلا چوات یرلی تمومه درخت های کرایسیس 1 را از همون الهام گرفته بود. البته کرایتک بعدا یه امکاناتی به بازی اضافه که کرد که به هر قسمت از درخت گلوله اصابت میکرد قطع میشد و از این جور فیزیکبازی های مسخره و جلف که فقط پردازش اضافه میگیره و اصلا مهم نیستند!
داشت یادم میرفت . این ND داگ بود که چند تا از زامبیهاش را با رزیدنت ایول آشنا کرد و کلا رزیدنت ایول ساخته شد ...
بیلگیتز هم البته بعد ها اینترفیس ویندوزش را از منو های آنچارتد الهام گرفته بود. دیگه لازم نیست بگم ایندیاناجونز هم داستان هاش را از آنچارتد الهام گرفته بود.
کلا خودمم وقتی دره خونه یا کمد را باز میکنم یاده TLOU میوفتم... خدا را شکر این بازی را دیدم که بتونم دره کمد را باز کنم. و با انیمیشن کیفیت بالا صحبت کنم ...کلا از وقتی TLOU را بازی کردم گرافیکم رفته بالا...
به خاطره همین دارم الان روی هارد زندگی میکنم اونم با درجه سختی بالا ولی البته NPC هایی با IQ ....ببخشید .... AI بد ...