عناوین آنچارتد و توم ریدر دو بازی متفاوت هستند

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
UnchartedTombRaider610.jpg

اولین عنوان بازی «توم ریدر» بیست سال پیش(1996) بر روی کنسول PS1 عرضه شد.در حالی اولین عنوان آنچارتد در سال 2007 عرضه شد و یکی از منابع الهامش سری توم ریدر بوده است.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

طبق اعلام Meagan Marie(مدیر ارشد انجمن کریستال داینامیکس) بر خلاف باور بسیاری از مردم و از نظر این استودیو ؛ هیچ‌گونه رقابتی میان سازندگان سری Tomb Raider و Uncharted وجود ندارد.

Meagan Marie همچنین اعلام کرد ؛ از نظر این استودیو سری Tomb Raider بخاطر تمرکز اصلی برروی المان بقا نسبت به سری Uncharted تفاوت های اساسی دارد.

استودیو Meagan Marie همچنین اعلام کرد ؛ از نظر این استودیو سری Uncharted فرنچایز فوق العاده ای بوده و سازندگان این سری توانسته اند کارهای بسیار بزرگ و خوبی را انجام دهند.

لینک منبع

آخرین ویرایش:
ادامه نظره دوستانی که در مورده طرفداران ND گفتند که ...
فکر میکردم فقط من با این مساله مواجه بودم ! الان که پست ها را خوندم دیدم واقعا یه قضیه فراگیری شده ...
به نظرتون کدوم بازی ها ی دیگه از ND تقلید کردن !
فکر کنم اولیش پک من باشه ... اینکه پکمن دهنش را بازی میکنه از انیمیشین ها ND الهام گرفته. یا پریدن ماریو . آوووه راستی .. GTA از اون صحنه ای که توی آنچارتد چند نفر سواره ماشین میشن تقلید کرده
یکیشونم که سوار موتور شده بود این همونیه که Road Rash ازش کپ زده ...
تومرایدر اصلا یه بازی محدود بود یه زمان . اوپن ورد نبود . از صخره ها بالا نمیرفت مثل ماریو میپیرید فقط . شیرجه بلد نبود اصلا اونم از صخره چند ده متری. اصلا شماره یک تومریدر حیوونایی که توی صحنه داشتند به پای اون زرافه توی TLOU نمیرسیدند....
یا مثلا اون درخته که توی همین آنچارتد بود و یه سری دهنمونو با عکسش سرویس نکردن کلا چوات یرلی تمومه درخت های کرایسیس 1 را از همون الهام گرفته بود. البته کرایتک بعدا یه امکاناتی به بازی اضافه که کرد که به هر قسمت از درخت گلوله اصابت میکرد قطع میشد و از این جور فیزیکبازی های مسخره و جلف که فقط پردازش اضافه میگیره و اصلا مهم نیستند!
داشت یادم میرفت . این ND داگ بود که چند تا از زامبیهاش را با رزیدنت ایول آشنا کرد و کلا رزیدنت ایول ساخته شد ...
بیلگیتز هم البته بعد ها اینترفیس ویندوزش را از منو های آنچارتد الهام گرفته بود. دیگه لازم نیست بگم ایندیاناجونز هم داستان هاش را از آنچارتد الهام گرفته بود.
کلا خودمم وقتی دره خونه یا کمد را باز میکنم یاده TLOU میوفتم... خدا را شکر این بازی را دیدم که بتونم دره کمد را باز کنم. و با انیمیشن کیفیت بالا صحبت کنم ...کلا از وقتی TLOU را بازی کردم گرافیکم رفته بالا...:D
به خاطره همین دارم الان روی هارد زندگی میکنم اونم با درجه سختی بالا ولی البته NPC هایی با IQ ....ببخشید .... AI بد ...

آخرین ویرایش:
باز شدن مدرسه هام دیگه کمکی به قابل تحمل تر شدن فروم نمیکنه 8-|
نوید خان
مشکل مدرسه و سن و سال نیست
مشکل من ..شخصا ...تعصب فولک ها هستش...
تعصب ربطی به سن و سال نداره ...
کم سن و سالهایی هستند که برای منه 33 ساله خیلی قابله احترام تر از یه پنجاه ساله هستش...

باز شدن مدرسه هام دیگه کمکی به قابل تحمل تر شدن فروم نمیکنه 8-|
مگه کسب از این چیزا بگه باید بچه مدرسه ای باشه:| بعد فنای n.d که من از اونا نیستم من طرفدار بازی هایی که بنظرم خوبه هستم کی گفتن همه چی تقلید از n.d اینجا بحث بحث توم ریدر انچارتد شایدم یک ذره tlou:)) چرا انقدر ترول میکنید:-$=))

Uncharted ایده ها رو از جای مناسبی برداشت کرد و درستم استفاده کرد و ویژگی های اورجینالی هم از خودش اضافه کرد که همونا موندگارش کردن. حتی بعدها یه اصلاحاتی به بازی خورد که کاملا سطح بالاش کرد ( جهش شماره ۱ به ۲) .
TR نسخه 2013 یه ریبوت خوب بود و تونست اون لارا خشک و نچسبو یخورده درست کنه اما یه سری افراط های عجیبی تو همین رفتارهای لارای جدیدم پیدا میشه.
نمونش خطر کردن زیادی لارای جدید هست که تو نسخه 2015 هم به چشم میخوره و حتی این کله خراب بودنش به قیمت برادرش داشت تموم میشد ولی باز هم ادامه داد یا تو نسخه 2013 رشد به یکباره لارا تو اون تایم محدود برای من بشخصه قابل هضم نبود.
TR مسلما بازی خوبی هستش اما به دلیل اینکه انچنان ویژگی منحصر بفردی نداره و حتی تیکه های اورجینالش چندان پرداخت خوبی نداره نمیتونه از این سطح بالاتر بره.
CR باید سعی کنه چیز خاصی تو بازیش بزاره تا بازیش بیشتر شخصیت پیدا کنه و اورجینالتر بشه.

Uncharted ایده ها رو از جای مناسبی برداشت کرد و درستم استفاده کرد و ویژگی های اورجینالی هم از خودش اضافه کرد که همونا موندگارش کردن. حتی بعدها یه اصلاحاتی به بازی خورد که کاملا سطح بالاش کرد ( جهش شماره ۱ به ۲) .
TR نسخه 2013 یه ریبوت خوب بود و تونست اون لارا خشک و نچسبو یخورده درست کنه اما یه سری افراط های عجیبی تو همین رفتارهای لارای جدیدم پیدا میشه.
نمونش خطر کردن زیادی لارای جدید هست که تو نسخه 2015 هم به چشم میخوره و حتی این کله خراب بودنش به قیمت برادرش داشت تموم میشد ولی باز هم ادامه داد یا تو نسخه 2013 رشد به یکباره لارا تو اون تایم محدود برای من بشخصه قابل هضم نبود.
TR مسلما بازی خوبی هستش اما به دلیل اینکه انچنان ویژگی منحصر بفردی نداره و حتی تیکه های اورجینالش چندان پرداخت خوبی نداره نمیتونه از این سطح بالاتر بره.
CR باید سعی کنه چیز خاصی تو بازیش بزاره تا بازیش بیشتر شخصیت پیدا کنه و اورجینالتر بشه.
چه عجب ! بالاخره یکی از طرفدارای ND حرفش اعصابمونو خورد نکرد ! البته تا حدی به دل هم نشست ... :D ... البته یه کم بیشتر ...جدا میگم ...
البته توی دنیای بازی های کامپیوتری حفظ سبک و شخصیت و ... یک عامل ثابت نمیتونه بشه. بستگی داره سازنده ترجیح بده باب طبع کدوم قشر بازی را تغییر بده و یا اصلا همون سبک را ادامه بده.
دنیای بازی از اول بر اساس دنیایی متفاوت تر از بقیه چیز ها تعریف شده. بعضی وقت ها خالی از منطق . بعضی وقت ها با قوانین فیزیک مخصوص به خودش. بعضی وقت ها با شخصیت هایی مثل سونیک و یا تامی انجلو ...
مهم اینه که ماهیته بازی بودنش را از دست نده ....

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"خطاب به بقیه"
خداییش اگر طرفداری میکنید هم.... اینطوری دلیل و منطق بیارید ...که حداقل نشون بده دو تا بازی را دقیق بازی کردید و اطلاعاتتون کافیه و نظر میدید.

در آخر هم این دو تا بازی قبل از ادعا کردن باید حواسشون باشه یه زمانی این بازی لعنتی اعصاب ما را ریخته بود به هم
چرا انقدر سخت بود ؟ اون زمان نمیشد سیو کرد بازی ها را باس از اول میرفتی همش...
Prince-of-Persia-Weirdgamer-Header.jpg

آخرین ویرایش:
در آخر هم این دو تا بازی قبل از ادعا کردن باید حواسشون باشه یه زمانی این بازی لعنتی اعصاب ما را ریخته بود به هم
چرا انقدر سخت بود ؟ اون زمان نمیشد سیو کرد بازی ها را باس از اول میرفتی همش...
این POP همون نسخه NES میکرو هست؟
چرا موهاش این رنگی پس؟ تو ذهن من موهاش مشکی هست .
اون پرشهاش واقعا سخت بود، 1 میل عقبتر برابر بود با مرگ. ایده تله هاش هم جالب بود.
کلا امروز نوستالژی بازی شد، صبح رشیدپور از قلقلی مصاحبه پخش کرد، الان هم این خاطرات میکرو و تلویزیون 14 اینچ، منم که اشکم دم مشکمه:Crying1:

هی هی، چه دور و زمونه ای شده ها. من واقعا درک نمی کنم چجور می تونن یه عده در این حد طرفدار یه بازی باشن که بشه دین و ایمانشون. فکر کنم کم کم فرقه تشکیل بدیم واسشون یه کلسیا هم بزنیم برن اونجا به ستایش این بازی و این شرکت بپردازن.
والا از Half Life 1 هم اینقدر تعریف نمیشه!

این POP همون نسخه NES میکرو هست؟
چرا موهاش این رنگی پس؟ تو ذهن من موهاش مشکی هست .
اون پرشهاش واقعا سخت بود، 1 میل عقبتر برابر بود با مرگ. ایده تله هاش هم جالب بود.
کلا امروز نوستالژی بازی شد، صبح رشیدپور از قلقلی مصاحبه پخش کرد، الان هم این خاطرات میکرو و تلویزیون 14 اینچ، منم که اشکم دم مشکمه:Crying1:
راستشو بگم ؟ من همیشه این بازی را به نام پرینس (خالی) میشناختم .. حالا تحقیق نکردم که ربطی به POP داره یا نه تا جایی که یادم میاد اولین بار من رور سیستم 286 خودم بازی کردم با داس بالا میومد چند تا بازی روی یه دونه فلاپی بود :D البته ممکنه قدیمی تر از 286 هم باشه

• Like
Reactions: ehsanservat
راستشو بگم ؟ من همیشه این بازی را به نام پرینس (خالی) میشناختم .. حالا تحقیق نکردم که ربطی به POP داره یا نه تا جایی که یادم میاد اولین بار من رور سیستم 286 خودم بازی کردم با داس بالا میومد چند تا بازی روی یه دونه فلاپی بود :D البته ممکنه قدیمی تر از 286 هم باشه

تو یه برهه از زمان کمپانی ها بازی سازی شروع کردن به ساختن بازی ها که بازسازی و ادامه ساخت بازی ها قدیمی خودشون بود مثل همین پرسنس که تبدیل به pop شد یا متالگیر که اولین نسخه اش برای nes بود و .............
الان دورانی شده که بازی ها ادامه ساخت رفتن الان ریمستر میکنن , نسل هشت نسل ریسمتر هاس
نسل ها بعد میخوان چیکار کنن رو خدا عالمه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: {ehsan}
دوستان بخاطر اختشاشی که ایجاد کردم معذرت میخوام برا این نبود که من n.d فنم یا چیز دیگه مشکلی هم با t.r ندارم:D به حرحال خیلی از بازیا هستن که از هن الهام میگیرن :-"

فکر کنم از نظر شما فن های nd اول nd بوده بعد به تقلید ازش جهان هستی پدید اومده احتمالا گیم پلی رزیدنت اویل 4 هم یه کپی درجه 3 از تلو هست و سری فیلم های ایندیانا جونز هم بر اساس آنچارتد و شخصیت نیتن دریک ساخته شده خدایی این مدلش رو دیگه ندیده بودم
شما هم از برکه گل الود نهنگ بگیر ... باشه شما فقط خوبی

• Like
Reactions: jhoobin

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or