عناوین آنچارتد و توم ریدر دو بازی متفاوت هستند

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
UnchartedTombRaider610.jpg

اولین عنوان بازی «توم ریدر» بیست سال پیش(1996) بر روی کنسول PS1 عرضه شد.در حالی اولین عنوان آنچارتد در سال 2007 عرضه شد و یکی از منابع الهامش سری توم ریدر بوده است.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

طبق اعلام Meagan Marie(مدیر ارشد انجمن کریستال داینامیکس) بر خلاف باور بسیاری از مردم و از نظر این استودیو ؛ هیچ‌گونه رقابتی میان سازندگان سری Tomb Raider و Uncharted وجود ندارد.

Meagan Marie همچنین اعلام کرد ؛ از نظر این استودیو سری Tomb Raider بخاطر تمرکز اصلی برروی المان بقا نسبت به سری Uncharted تفاوت های اساسی دارد.

استودیو Meagan Marie همچنین اعلام کرد ؛ از نظر این استودیو سری Uncharted فرنچایز فوق العاده ای بوده و سازندگان این سری توانسته اند کارهای بسیار بزرگ و خوبی را انجام دهند.

لینک منبع

آخرین ویرایش:
با اینکه عاشق هر دو بازی هستم اما با کمال احترام باید بگم نسخه آخر توم رایدر فاقد جذابیتهای لازم بود درسته مقبره گردی پر رنگ تر شده بود اما واقعا تکلیفش با خودش مشخص نبود یه جا باید مقبره گردی می کردی یه جا باید آنچارتد بازی در میاوردی و .. داستان هم که قربونش برم معلوم نبود کی به کی بود.
من کماکان نسخه های کلاسیک بازی (1 الی 5) رو به دو نسخه اخر ترجیح می دم.
و اما آنچارتد به خصوص نسخه چهارم تو یه کلاس دیگه است و به شدت سینماتیک با اکشن عالی و روایت داستانی خیلی خوب البته می تونست داستان بازی بهتر باشه اما همینطوری هم یه سروگردن بالاتر از توم رایدر 2015 است

یجور داری ترول میکنی انگار متای زیر 50 گرفته و بازیش هم چرته
اگه بهتر نباشه قطعا کمترم ازش نیست
بهتره بجای اینکه طرفداری کورکورانه بکنیم فقط بازی رو انجام بدیم و لذتشو ببریم
این جمله اینکه اگه بهتر نباشه بدتر نیست به شدت خنده دار تر از ترول خوندن پست من و ربط دادنش به متاست ...

این بهتر نباشه بدتر نیست خیلی جالبه

به عنوان کسی که همه ی آنچارتد ها و توم ریدر هارو بازی کرده و با ایکنه به لارا علاقه قلبی(:D) دارم ولی باید بگم توم ریدر تقریباً از هیچ نظر نمیتونه با آنچارتد رقابت کنه
نه گان پلی نه گرافیک نه شخصیت پردازی نه تنوع نه ....
هیچ ربطی هم به تعصب و این حرفا نداره

درسته بازیهای بسیار خوش ساختین، مخصوصاً نسخه 2013 بازی که به شخصه خیلی لذت بردم ازش، ولی این دلیل نمیشه که بگیم میتونن با آنچارتد رقابت کنن!

با اینکه عاشق هر دو بازی هستم اما با کمال احترام باید بگم نسخه آخر توم رایدر فاقد جذابیتهای لازم بود درسته مقبره گردی پر رنگ تر شده بود اما واقعا تکلیفش با خودش مشخص نبود یه جا باید مقبره گردی می کردی یه جا باید آنچارتد بازی در میاوردی و .. داستان هم که قربونش برم معلوم نبود کی به کی بود.
من کماکان نسخه های کلاسیک بازی (1 الی 5) رو به دو نسخه اخر ترجیح می دم.
و اما آنچارتد به خصوص نسخه چهارم تو یه کلاس دیگه است و به شدت سینماتیک با اکشن عالی و روایت داستانی خیلی خوب البته می تونست داستان بازی بهتر باشه اما همینطوری هم یه سروگردن بالاتر از توم رایدر 2015 است

یادته تو تلگرام گفتم داستان بازی میتونست بهتر باشه. پس با من هم عقیده ای.

داستان انچارتد چهار نه فوق العاده بود نه بحث برانگیز!

یک داستان کاملا معمولی با پایان سوپر معمولی! :-"

والا تا پارسال که خیلی اهل رقابت و کری خونی بودن و حریف میطلبیدن ... !! چه بلایی سر این روحیه اومد پس .. خخخخخ
دقیقا حق با شماست من یه ساعت از بازی رو انجام دادم اصلا برام جذاب نبود . انچارتد خیلی از این بازی بالاتر هست من نسخه قبلی توم ریدر بیشتر می پسندم
این نسخه اش پیشرفتی نداشت

• Like
Reactions: vaan 2
نمی تونیم بگیم داستان و به خصوص نوع روایت آنچارتد معمولی بود داستان خوب بود اما نیاز به پرداخت بیشتری داشت در عوض نوع روایتش فوق العاده بود فلش بک هایی که در جریان بازی زده می شد به شدت حرفه ای و عالی کار شده بود ولی در کل از توم رایدر خیلی بهتر بود .
اجازه بده این بحث رو تو تلگرام دنبال کنیم چون خارج از بحث اصلی این تاپیک هست.

نمی تونیم بگیم داستان و به خصوص نوع روایت آنچارتد معمولی بود داستان خوب بود اما نیاز به پرداخت بیشتری داشت در عوض نوع روایتش فوق العاده بود فلش بک هایی که در جریان بازی زده می شد به شدت حرفه ای و عالی کار شده بود ولی در کل از توم رایدر خیلی بهتر بود .
اجازه بده این بحث رو تو تلگرام دنبال کنیم چون خارج از بحث اصلی این تاپیک هست.

باشه تو تلگرام دنبال میکنیم:-"

یادته تو تلگرام گفتم داستان بازی میتونست بهتر باشه. پس با من هم عقیده ای.

داستان انچارتد چهار نه فوق العاده بود نه بحث برانگیز!

یک داستان کاملا معمولی با پایان سوپر معمولی! :-"
پایان سوپر معمولی !!!! دوست عزیز انتظار داشتی اخرش چی بشه؟؟؟ بنظرم که داستان فوق العاده به خوبی و خوشی تموم شد من که فکر میکردم یکی اخرش بمیره

کسی که تاپیک نوشته بود اینجوری نوشته بود حاجی اگه از حرفام بدت میاد به بازیه عزیزت توهین شد بهتره یه بهانه دیگه پیدا کنی

چرا ناراحت میشی بابا تلفظ درستشو گفتم ... نه من تعصب ندارم رو چیزی اتفاقا بنظرم از نسل هفتم و هشتم tomb raider ها به پای uncharted نمیرسیدند هر چند بازی های خوبی بودن اون Underworld و ریبوت 2013 و rise هم خیلی عالی بود اما نه در حد آنچارتد;);)

• Like
Reactions: jhoobin
باید خسته نباشید گفت به کسانی که یه آی پی خاص و قدیمی رو تبدیل به آنچارتد کردند و با وقاحت تمام صحبت از این می کنند که توم رایدر می تونه آنچارتد بشه
بازی به شدت با شخصیت و با کلاسی مثل توم رایدر اومده از بازی کپی می کنه که خودش یه زمانی یکی از منابع الهامش همین توم رایدر بوده فقط میشه گفت خاک بر سرشون

چرا ناراحت میشی بابا تلفظ درستشو گفتم ... نه من تعصب ندارم رو چیزی اتفاقا بنظرم از نسل هفتم و هشتم tomb raider ها به پای uncharted نمیرسیدند هر چند بازی های خوبی بودن اون Underworld و ریبوت 2013 و rise هم خیلی عالی بود اما نه در حد آنچارتد;);)
اخه بعضی ها اینجورین گیر میدن میگن شبیه نیستن از این جور چیزا خب گفتم که دوستی که پست اول تاپیک نوشت اینجوری تلفظش کرد منم از روی اون نوشتم

من که بشخصه فقط انچارتد رو ضروری میدونم چون تومب رایدر 2013 خریده بودم اصلا خوشم نیومد حالا نمیدونم اسم کارشون الهام گیری بذارم یا تقلید(اسکی) اصلا خوشم نیومد گرافیکشم که زیاد جالب نبود :| انقدر چیزایی شبیه به انچارتد . tlou توش دیدم نظیر کات سین ها . کاورگیری . شخصیتای منفی که نمیدونم چی بگم:-$
عزیزم رلیز توم ریدر ۲۰۱۳ قبل TLOU بود :D
-----------------------------

در کل به نظرم هر دو سری کاملا مستحق احترامن و با هردوشون بشدت حال میکنم :)
کریستال بخاطر عام پسند کردن بازی بازیو کمی از ریشه هاش دور کرده، و المان هایی هم صرف جذاب شدن به بازی اضافه کرده که این المان ها توی بازی های دیگه هم بعضی ها بوده ولی دلیل بر کپی بودنش بنظرم نیست.
درکل بجای این بحثا از بازی لذت ببرین‌. هردوشون عالین!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hitman68

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or