عناوین آنچارتد و توم ریدر دو بازی متفاوت هستند

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
UnchartedTombRaider610.jpg

اولین عنوان بازی «توم ریدر» بیست سال پیش(1996) بر روی کنسول PS1 عرضه شد.در حالی اولین عنوان آنچارتد در سال 2007 عرضه شد و یکی از منابع الهامش سری توم ریدر بوده است.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

طبق اعلام Meagan Marie(مدیر ارشد انجمن کریستال داینامیکس) بر خلاف باور بسیاری از مردم و از نظر این استودیو ؛ هیچ‌گونه رقابتی میان سازندگان سری Tomb Raider و Uncharted وجود ندارد.

Meagan Marie همچنین اعلام کرد ؛ از نظر این استودیو سری Tomb Raider بخاطر تمرکز اصلی برروی المان بقا نسبت به سری Uncharted تفاوت های اساسی دارد.

استودیو Meagan Marie همچنین اعلام کرد ؛ از نظر این استودیو سری Uncharted فرنچایز فوق العاده ای بوده و سازندگان این سری توانسته اند کارهای بسیار بزرگ و خوبی را انجام دهند.

لینک منبع

آخرین ویرایش:
ببخشید پستام زیاد شد ولی tlou چه ربطی به re داره تول میکنی:|
:|:|:| جفتشون Survival Horror محسوب میشن ...

هر چی هم که باشه ربطشون بیشتر از ربط Tlou و Tomb raider هست:)
در ضمن تو tlou اون قسمتی که کنترل الی رو بدست میگرفتی خیلی شبیه tomb raider بود که بر کسی پوشیده نیست ... نمیخوام بگم تقلید البته فقط میگم شما یه طرفه قضاوت میکنی

@jhoobin
آقا شما با TR 2013 حال نکردی باشه عیبی نداره. نظرت بوده و خوشت نیومده. ولی دیگه لازم نیست پای تقلید و ND و ... رو بیاری وسط و هی زور بزنی عقیده خودت رو تحمیل کنی. بیخیال این بحث بشو دیگه و هی ربطش نده به TLOU و ...

فکر کنم از نظر شما فن های nd اول nd بوده بعد به تقلید ازش جهان هستی پدید اومده احتمالا گیم پلی رزیدنت اویل 4 هم یه کپی درجه 3 از تلو هست و سری فیلم های ایندیانا جونز هم بر اساس آنچارتد و شخصیت نیتن دریک ساخته شده خدایی این مدلش رو دیگه ندیده بودم

دوست عزیز اظهارت یک نفر رو به کل طرفدارهای یه مجموعه تعمیم نده.

:|:|:| جفتشون Survival Horror محسوب میشن ...

هر چی هم که باشه ربطشون بیشتر از ربط Tlou و Tomb raider هست:)
در ضمن تو tlou اون قسمتی که کنترل الی رو بدست میگرفتی خیلی شبیه tomb raider بود که بر کسی پوشیده نیست ... نمیخوام بگم تقلید البته فقط میگم شما یه طرفه قضاوت میکنی
کجاش شبیش بود :| ولش کن من که گقتم هر کی یه نظری داره دیگه بحث ردموردش فایده نداره:)

@jhoobin
آقا شما با TR 2013 حال نکردی باشه عیبی نداره. نظرت بوده و خوشت نیومده. ولی دیگه لازم نیست پای تقلید و ND و ... رو بیاری وسط و هی زور بزنی عقیده خودت رو تحمیل کنی. بیخیال این بحث بشو دیگه و هی ربطش نده به TLOU و ...

دوست عزیز اظهارت یک نفر رو به کل طرفدارهای یه مجموعه تعمیم نده.
باید به من حق بدید . ایشون هم اولین کسی نبودند که اینطور فکر می کردند خیلی از فن های nd رو دیدم که اینطورند
ببینید من خودم عاشق کرش ها و آنچارتد 2 هستم و به نظرم بازی های بی نظیری هستند ولی تو بازیسنتر یه جوی هست که اگه یه نفر مثلا بیاد بگه تلو بازی خوبی بود (از لفظ فوق العاده ، خارق العاده ، شگفت انگیز ، تاریخساز استفاده نکنه) به عنوان توهین به مقدسات بازیسنتر به حساب میاد و n بار پستش نقل قول میشه و یه سریا می خوان بهش به زور ثابت کنند که اشتباه می کنه و یه سری دیگه بهش انگ ماکرو فن بودن می چسبونند (در صورتی که شاید طرف تو زندگیش سر جمع شش ماه یکی از کنسول های ماکروسافت رو نداشته باشه که خودم یکی از این افرادم و همیشه پلی استیشن داشتم )

باید به من حق بدید . ایشون هم اولین کسی نبودند که اینطور فکر می کردند خیلی از فن های nd رو دیدم که اینطورند
ببینید من خودم عاشق کرش ها و آنچارتد 2 هستم و به نظرم بازی های بی نظیری هستند ولی تو بازیسنتر یه جوی هست که اگه یه نفر مثلا بیاد بگه تلو بازی خوبی بود (از لفظ فوق العاده ، خارق العاده ، شگفت انگیز ، تاریخساز استفاده نکنه) به عنوان توهین به مقدسات بازیسنتر به حساب میاد و n بار پستش نقل قول میشه و یه سریا می خوان بهش به زور ثابت کنند که اشتباه می کنه و یه سری دیگه بهش انگ ماکرو فن بودن می چسبونند (در صورتی که شاید طرف تو زندگیش سر جمع شش ماه یکی از کنسول های ماکروسافت رو نداشته باشه که خودم یکی از این افرادم و همیشه پلی استیشن داشتم )
من هیچ وقت نگفتم کلا فن n.d من فن بازی سازای خوبم نه شرکتایه اسکی بازی مثل اکتیویژن یا همین کریستال و......:D

این که طرف میگه تیرکمون TR اسکی از TLou ـه چیز بامزّه ای بود خندیدیدم:D

من با چشای خودم دارم میبینم اسکین شخصیت منفیاش از رو tlou گرفته شده

مرحله صحرای آنچارتد 3 هم اسکی از روی Gerudo Valley تو Zelda Ocarina of Time رفته...:|
قبایل مایا هم باید از ND بخاطر اسکی کرش از روی فرهنگشون شکایت کنن
جمعش کنید واقعاً:-j

اینکه بازی ها عناصر پررنگ تر یه بازی دیگه رو از هم وام می گیرن کاملا مسئله عادی به حساب میاد.
میکامی تکنیک دوربین برروی دوش رو اولین بار تو رزیدنت اویل 4 به کار برد (اگه اشتباه نکنم) اپیک در گرز او وار این سبک دوربین رو با اکشن سریع ترکیب کرد.
ناتی داگ المان های موفق گرز آو وار رو با المانهای ادونچر ، پازل و پلتفرمر توم رایدر ترکیب کرد و روایت سینماتیک رو هم بهش اضافه کرد و آنچارتد رو ساخت حالا کریستال داینامیک سورویوال رو به تمامی المانهای موفق آنچارتد پیوند زده (گرچه خیلی جای کار داره تا موفق بشه) و این چرخه باعث می شه کیفیت بازی ها روز به روز بالاتر بره.
گاد او وار 4 هم المانهای تلو رو با یه سبک دیگه (هک ان اسلش) ترکیب میکنه و ارتقاء میده و ....

یه پدیده ی نوظهور پیدا شده که بار سنگین فروم رو یک تنه به دوش میکشه ، کسی هم پیدا نمیشه ازش قدردانی کنه ، تو همه چی الا ماشا... تخصص دارن ، نوبت نمیرسه به کسی ، خودشون بحثو تا افق رویداد پیش میبرن . یعنی اگه طرف زیرو بالای بازیسازو فحش بده کسی توجهی نمیکنه ، از بس که بار علمی تاپیکها بالا رفته .

یه پدیده ی نوظهور پیدا شده که بار سنگین فروم رو یک تنه به دوش میکشه ، کسی هم پیدا نمیشه ازش قدردانی کنه ، تو همه چی الا ماشا... تخصص دارن ، نوبت نمیرسه به کسی ، خودشون بحثو تا افق رویداد پیش میبرن . یعنی اگه طرف زیرو بالای بازیسازو فحش بده کسی توجهی نمیکنه ، از بس که بار علمی تاپیکها بالا رفته .
یه مدت هست میخوام راجع به همین موضوع کامنت بدم
منتها مکان مناسب پیدا نمیکنم =))
==========================
On topic:
به نظر من یسری الهاماتی که نسخه قبل و این نسخه از آنچارتد گرفته شده غیر قابل انکار هست
منتها بنظر بنده به اندازه کافی متفاوت و نو هست که نخوایم مقایسه کنیم این دوتا بازی رو.
پ.ن: الهام گرفتن از شاهکارهای دنیای گیم اصلا چیز بدی نیست و اتفاقا باعث پیشرفت میشه.

اصن اون ولش کن توم ریدر کی پرشاش این مدلی بود اصن کی تیر کمان داشت ؟؟؟؟ من با چشای خودم دارم میبینم اسکین شخصیت منفیاش از رو tlou گرفته شده اقا اصن بیخیال شو دوست ندارم اختشاش ایجاد بشه
نه چشمای شما. نه نظر شما. و نه تشخیص شما صلاحیت مقایسه این بازی ها را نداره. لطف کن کمتر نظر بده. اینطوری 4 تا بحث الکی مثل "تقلید فلان بازی از بیسار بازی" هم تو سایت راه نمیفته. . دلیل نمیشه پست دادن ازاده ادم هرچی دلش میخواد تایپ کنه
:|
---

همین که هدف کریستال داینامیک راه جدا از انچارتد به نظرم خوب و قابل تحسینه. البته با توجه به قدمت توم ریدر به نظرم بایدم اینطوری باشه..

نه چشمای شما. نه نظر شما. و نه تشخیص شما صلاحیت مقایسه این بازی ها را نداره. لطف کن کمتر نظر بده. اینطوری 4 تا بحث الکی مثل "تقلید فلان بازی از بیسار بازی" هم تو سایت راه نمیفته. . دلیل نمیشه پست دادن ازاده ادم هرچی دلش میخواد تایپ کنه
:|
---

همین که هدف کریستال داینامیک راه جدا از انچارتد به نظرم خوب و قابل تحسینه. البته با توجه به قدمت توم ریدر به نظرم بایدم اینطوری باشه..
گفتم شما دیگه بیخیال شو ولی داری توهین میکنی یعنی چی صلاحیت نداره گفتم هر کی یه نظری داره دیگه دلیل نمیشه نظر یکی دیگه متفاوته اینجوری بگی که

این که طرف میگه تیرکمون TR اسکی از TLou ـه چیز بامزّه ای بود خندیدیدم:D

مرحله صحرای آنچارتد 3 هم اسکی از روی Gerudo Valley تو Zelda Ocarina of Time رفته...:|
قبایل مایا هم باید از ND بخاطر اسکی کرش از روی فرهنگشون شکایت کنن
جمعش کنید واقعاً:-j
بیا جمش کردم راضی شدی !!!! پاک کردم که انقدر گیر ندی=)) گفتم هر کی یه نظری داره دیگه نمیخوام بگم حتما اینجوریه که شما نظرت مال خودت منم نظرم مال خودم:D

چرا من قبلا ازش قدردانی کردم ولی نمیدونم چرا باز ادامه پیدا کرد:D:D

• Like
Reactions: ehsanservat

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or