عناوین آنچارتد و توم ریدر دو بازی متفاوت هستند

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
UnchartedTombRaider610.jpg

اولین عنوان بازی «توم ریدر» بیست سال پیش(1996) بر روی کنسول PS1 عرضه شد.در حالی اولین عنوان آنچارتد در سال 2007 عرضه شد و یکی از منابع الهامش سری توم ریدر بوده است.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

طبق اعلام Meagan Marie(مدیر ارشد انجمن کریستال داینامیکس) بر خلاف باور بسیاری از مردم و از نظر این استودیو ؛ هیچ‌گونه رقابتی میان سازندگان سری Tomb Raider و Uncharted وجود ندارد.

Meagan Marie همچنین اعلام کرد ؛ از نظر این استودیو سری Tomb Raider بخاطر تمرکز اصلی برروی المان بقا نسبت به سری Uncharted تفاوت های اساسی دارد.

استودیو Meagan Marie همچنین اعلام کرد ؛ از نظر این استودیو سری Uncharted فرنچایز فوق العاده ای بوده و سازندگان این سری توانسته اند کارهای بسیار بزرگ و خوبی را انجام دهند.

لینک منبع

آخرین ویرایش:
باید خسته نباشید گفت به کسانی که یه آی پی خاص و قدیمی رو تبدیل به آنچارتد کردند و با وقاحت تمام صحبت از این می کنند که توم رایدر می تونه آنچارتد بشه
بازی به شدت با شخصیت و با کلاسی مثل توم رایدر اومده از بازی کپی می کنه که خودش یه زمانی یکی از منابع الهامش همین توم رایدر بوده فقط میشه گفت خاک بر سرشون

حالا پا بعضی ها بشینی میگن انچارتد از توم رایدر الهام نگرفته!

• Like
Reactions: Pyramid Head
اگه شما مثل من طرفدار بازیایه n.d بودی میفهمیدی چی میگم الان شما فکر کن اینا رفتن هانترای tlou براداشتن گذاشتن به عنوان شخصیتای منفی یا اولین بازیی که به صورت خودکار کاور میگرفت همین tlou باز کریستال داینامیک رفت پشت سرش کاور گیری خودکار گذاشت و.... اخه این کارا چه ضرورتی داره کم کمش در مورد شخصیتا

دوست عزیز منم بازی های ND رو دوست دارم و همین الانشم هم جدای از بخش داستانی واقعا عاشق multiplayer اش هستم و به نظرم یکی از ناب ترین tps های چند نفرست اما واقعا فن نیستم به عنوان یه گیمر فقط برام بازی خوب اهمیت داره حالا اگه کمی هم تقلید کرده باشن وقتی یه تجربه خوبی میتونه بده و سرگرم کننده باشه چه ضرری داره واقعا ؟

• Like
Reactions: jhoobin
چه ربطی داره یعنی تریلراش ندیده یعنی اطلاعاتش نخونده!!!! به یکی از کات سین هاش قشنگ این اون جایی بود که جوئل میوفته میله میره تو تنش فقط تو توم ریدر میلش کوچیک بود این کارشون واقن بی معنی بود
حتی معرفی توم ریدر اگر اشتباه نکنم e3 2011 بود که Tlou شش ماه بعد توی VGA معرفی و اولین نمایش گیم پلیش توی e3 سال بعدش بود. این قضیه ای که شما میگین کاملا غیر منطقیه. فرایند ساخت بازی و اضافه کردن آلمان ها بشدت طولانیه و اصلا به عقل جور در نمیاد که کمتر از یکسال (یا شیش ماه) مونده به عرضه (که اتفاقا TR قرار بود در سه ماهه اخر ۲۰۱۲ منتشر شه و به دلایل پولیش و اینا تاخیر خورد) بیان اینهمه تغییرات بنیادی بدن!
اون قضیه فرو رفتن میله در بدن جوئل هیچوقت درون تریلر ها نمایش نیومده بود و یکی از سوپرایز های بازی بود. درضمن انصافا اوج بی منطقیه که بخوایم صرف رفتن میله در شکم طرف بگیم از روی TLOU اسکی رفته! الان فرو رفتن میله در بدن یک ابتکار بوده که ND با TLOU به دنیا معرفیش کرده؟ :/
نسخه دوم بازی المان های زیادی از Tlou قرض گرفت ولی این گذاره برای نسخه اول واقعا مثل جوک میمونه!

دوست عزیز منم بازی های ND رو دوست دارم و همین الانشم هم جدای از بخش داستانی واقعا عاشق multiplayer اش هستم و به نظرم یکی از ناب ترین tps های چند نفرست اما واقعا فن نیستم به عنوان یه گیمر فقط برام بازی خوب اهمیت داره حالا اگه کمی هم تقلید کرده باشن وقتی یه تجربه خوبی میتونه بده و سرگرم کننده باشه چه ضرری داره واقعا ؟
خب حرکی یه نظری داره جدا از تقلیدشون خودم بشخصه از بازی خوشم نیومد با خودم گفتم حیف 50 تومنی که براش دادم

حتی معرفی توم ریدر اگر اشتباه نکنم e3 2011 بود که Tlou شش ماه بعد توی VGA معرفی و اولین نمایش گیم پلیش توی e3 سال بعدش بود. این قضیه ای که شما میگین کاملا غیر منطقیه. فرایند ساخت بازی و اضافه کردن آلمان ها بشدت طولانیه و اصلا به عقل جور در نمیاد که کمتر از یکسال (یا شیش ماه) مونده به عرضه (که اتفاقا TR قرار بود در سه ماهه اخر ۲۰۱۲ منتشر شه و به دلایل پولیش و اینا تاخیر خورد) بیان اینهمه تغییرات بنیادی بدن!
اون قضیه فرو رفتن میله در بدن جوئل هیچوقت درون تریلر ها نمایش نیومده بود و یکی از سوپرایز های بازی بود. درضمن انصافا اوج بی منطقیه که بخوایم صرف رفتن میله در شکم طرف بگیم از روی TLOU اسکی رفته! الان فرو رفتن میله در بدن یک ابتکار بوده که ND با TLOU به دنیا معرفیش کرده؟ :/
نسخه دوم بازی المان های زیادی از Tlou قرض گرفت ولی این گذاره برای نسخه اول واقعا مثل جوک میمونه!
خب ممکنه ایده هاشون عوض شده باشه خودتون گفتید تاخیرم که داشت خب اصن میله هیچی تیر کمان که دیگه از روش برداشتن

خب ممکنه ایده هاشون عوض شده باشه خودتون گفتید تاخیرم که داشت خب اصن میله هیچی تیر کمان که دیگه از روش برداشتن
فکر کنم از نظر شما فن های nd اول nd بوده بعد به تقلید ازش جهان هستی پدید اومده احتمالا گیم پلی رزیدنت اویل 4 هم یه کپی درجه 3 از تلو هست و سری فیلم های ایندیانا جونز هم بر اساس آنچارتد و شخصیت نیتن دریک ساخته شده خدایی این مدلش رو دیگه ندیده بودم

• Like
Reactions: {ehsan}
فکر کنم از نظر شما فن های nd اول nd بوده بعد به تقلید ازش جهان هستی پدید اومده احتمالا گیم پلی رزیدنت اویل 4 هم یه کپی درجه 3 از تلو هست و سری فیلم های ایندیانا جونز هم بر اساس آنچارتد و شخصیت نیتن دریک ساخته شده خدایی این مدلش رو دیگه ندیده بودم
چه ربطی داره n.d نیومد از روt.r اسکی بره که

نه کی تیرکمان داشت دوست عزیز ؟؟؟؟؟
من نسخه های قبلی بازی نکردم فقط یکیشو یه چند بازی بازی کردم واسه همین نوشتم من اشتباه میکنم :D

ولی خب طبق گفته دوست بالایی اگه توم ریدر زودتر از tlou باشه خب باز همون تیر و کمون هم نمیشه گفت ازش برداشته شده

درکل حتی اگه بگیم ازش برداشته شده وقتی میتونه ساعات لذت بخشی به گیمیر ببخشه چه ایرادی داره؟
درکل تجربه این بازی مطمئنا برای 99 درصد واجبه

• Like
Reactions: BROTHER LOUIE
من نسخه های قبلی بازی نکردم فقط یکیشو یه چند بازی بازی کردم واسه همین نوشتم من اشتباه میکنم :D

ولی خب طبق گفته دوست بالایی اگه توم ریدر زودتر از tlou باشه خب باز همون تیر و کمون هم نمیشه گفت ازش برداشته شده

درکل حتی اگه بگیم ازش برداشته شده وقتی میتونه ساعات لذت بخشی به گیمیر ببخشه چه ایرادی داره؟
درکل تجربه این بازی مطمئنا برای 99 درصد واجبه

100 درصد واجب هست.لارا یکی از بهترین شخصیت های صنعت بازی و البته سری توم ریدر هم یکی از بهترین سری بازی های تاریخ>:)

بارها و بارها لارا به عنوان بهترین شخیت زن تاریخ بازی انتخاب شده است.^:)^

تنها سد محکم جلو لارا ، جیل ولنتاین بوده که ان هم بیشتر وقت ها شکست میخوره!:D

TR 2013 سال ۲۰۱۱ یک بازی با محوریت کاراکتر مذکر و ریسینگ معرفی شد . اما همه چیز وقتی عوض شد که TLOU اخر اون سال معرفی و سال بعدش گیم پلیش پخش شد. بعد به خاطر وجود ellie کاراکتر رو مونث کردن، و چون خواستن کارشون سخت نشه همون لارا کرافت گذاشتنش. تیر کمون و تفنگ و اکشن و کلا سوم شخص شدن و اکشن ادونچر شدن و کل داستانش هم از همون روز شکل گرفت :D

عاجزانه تقاضا دارم نزارین ذهنیت بی نظیری که از ناتی داگ و بازیهاش برامون شکل گرفته خراب شه. ناموسا خیلی بده...

چه ربطی داره یعنی تریلراش ندیده یعنی اطلاعاتش نخونده!!!! به یکی از کات سین هاش قشنگ این اون جایی بود که جوئل میوفته میله میره تو تنش فقط تو توم ریدر میلش کوچیک بود این کارشون واقن بی معنی بود
یعنی واقعا حرفی ندارم :|:|:| توم ریدر 2013 از tlou تقلید کرده بود ؟!! اونم بخاطر رفتن میله تو شکم؟:))
حتی اینکه بگیم شبیه Uncharted بود هم خیلی حرف درستی نیس با توجه به جو survival توم ریدر ... دیگه این حرف که آخرش بود:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or