عرضه ی MGS: Rising در سال 2012

Behrooz

کاربر سایت
risingtgs.jpg

مدت زیادی است که در مورد پروژه ی Rising چیزی نشنیده ایم.
Rising برای اولین بار در E3 2009 معرفی شد،اما بعد از آن دیگر هیچ نمایشی از بازی صورت نگرفت و حتی شایعاتی در مورد کنسل شدن بازی و یا در Development Hell بودن بازی بوجود اومد.

در Tokyo Game Show امسال ، استودیوی Kojima Productions تصویری(می توانید آن را در بالا مشاهده کنید) از بازی خود یعنی Metal Gear Solid:Rising قرار دادند.
کوجیما از طولانی شدن پروسه ی ساخت بازی عذرخواهی کرد و اضافه کرد که بازی هنوز در دست ساخت است و قرار است در سال 2012 عرضه شود.

امروز در پادکست Kojima Productions گفته شد که تصویر بالا مدل جدید کرکتر رایدن می باشد.

پیام هایی که به زبان ژاپنی در کنار مدل رایدن نوشته شده است، حاکی از آن است که اولویت اول برای استودیوی Kojima کیفیت است و تا زمانی که بازی به کیفیت لازم خود نرسد آن را نشان نخواهند داد.
و در آخر مشخص شد که تمایی شایعات در مورد متوقف شدن پروژه حقیقت ندارد و بازی هنوز در حال ساخت و توسعه می باشد و برای عرضه در سال 2012 برنامه ریزی شده است.

Source

کلآ بحث تاپیک رو بردین به یه سمتی که هیچ ربطی بهش نداره ! خیلی ها از Rising خوششون نمیاد به همون دلیلی که از DmC جدید و RE های جدید و MP جدید خوششون نمیاد. چون سبک و حال و هوای بازی نسبت به نسخه های قبلی متفاوت هست. حالا اینجا مُد شده ربطش میدن به عرضه بازی روی 360 ، ولی چیزی که مشخصه ، Rising از نظر گیم پلی ربطی به MGS های قبلی نداره ، شخصیت اصلیش ربطی به اونها نداره ، اگه اشتباه نکنم کوجیما کارگردانش نیست (نمیدونم آخرش اعلام شد هست یا نه !) ، از سال 2009 تا 2011 تقریبآ یدونه گیم پلی درست حسابی (نه بریدن هندونه و ماشین) نداشته و سنت سری MGS یعنی نمایش تریلرهای محشر توی هر نمایشگاه رو هم رعایت نکرده و کلآ تریلر داستانی نداشته (این رو فقط اونایی درک میکنن که از مدت ها پیش سری MGS رو دنبال میکردن و توی هر نمایشگاه نصف ذوق و شوق ـشون به خاطر تریلرهای فوق العاده MGS بوده) ، از همه مهم تر باعث شده خبری از یه نسخه اصلی MGS برای کنسول های خونگی نباشه. پس لطفآ اگه کسی از دست Rising شاکی هست ، انقدر سریع ربطش ندین به 360 و این جور چیزا !
من که به شخصه مشکل خاصی باهاش ندارم به عنوان یه نسخه فرعی ولی تنها مشکلش اینه که باعث میشه یه نسخه اصلی از MGS رو دیرتر ببینیم ! الآن 3 سال از MGS4 میگذره و احتمالآ تا مدت ها هم هیچ خبری از یه نسخه اصلی نشه !

• Like
Reactions: Robin Hood
تو این تاپیک 3 تا بحث صورت گرفته:
1.کیفیت MGS RISING: مطمئن باشید این بازی هم بازی عالی ای میشه.همین که کوجیما یه نیم نگاهی داشته باشه قضیه حله.رو C:LOS هم یه نظارت کوچیکی داشت و مشاوره میداد که دیدیم تبدیل به یکی از بهترین Hack'n Slash های نسل شد.
2. انحصار متال گیر ها.تمام متال گیر ها انحصاری سونی بوده.هم.ن ط.ر که شما splinter cell:conviction رو انحصار 360 میدونید متال گیر هم انحصار سونی هست.نسخه های 1 و 2 هم که با تاخیر برا pc اومد حالا هم بعد از 10 سال قرار برا 360 بیاد.
3.موتور گرافیکی کوجیما که نظری در موردش ندارم. فقط همینو بگم که کوجیما تا حالا تو هیچ کدوم از بازیهاش از لحاظ گرافیک کم نذاشته از این به بعد هم نمیذاره.
ینی WII هم بازیه=))
الان همه میریزن سرم من خودم خیلی با نینتندو حال میکنما:d
WII رو نمیدونم ولی VITA تایید شده :d

کلآ بحث تاپیک رو بردین به یه سمتی که هیچ ربطی بهش نداره ! خیلی ها از Rising خوششون نمیاد به همون دلیلی که از DmC جدید و RE های جدید و MP جدید خوششون نمیاد. چون سبک و حال و هوای بازی نسبت به نسخه های قبلی متفاوت هست. حالا اینجا مُد شده ربطش میدن به عرضه بازی روی 360 ، ولی چیزی که مشخصه ، Rising از نظر گیم پلی ربطی به MGS های قبلی نداره ، شخصیت اصلیش ربطی به اونها نداره ، اگه اشتباه نکنم کوجیما کارگردانش نیست (نمیدونم آخرش اعلام شد هست یا نه !) ، از سال 2009 تا 2011 تقریبآ یدونه گیم پلی درست حسابی (نه بریدن هندونه و ماشین) نداشته و سنت سری MGS یعنی نمایش تریلرهای محشر توی هر نمایشگاه رو هم رعایت نکرده و کلآ تریلر داستانی نداشته (این رو فقط اونایی درک میکنن که از مدت ها پیش سری MGS رو دنبال میکردن و توی هر نمایشگاه نصف ذوق و شوق ـشون به خاطر تریلرهای فوق العاده MGS بوده) ، از همه مهم تر باعث شده خبری از یه نسخه اصلی MGS برای کنسول های خونگی نباشه. پس لطفآ اگه کسی از دست Rising شاکی هست ، انقدر سریع ربطش ندین به 360 و این جور چیزا !
من که به شخصه مشکل خاصی باهاش ندارم به عنوان یه نسخه فرعی ولی تنها مشکلش اینه که باعث میشه یه نسخه اصلی از MGS رو دیرتر ببینیم ! الآن 3 سال از MGS4 میگذره و احتمالآ تا مدت ها هم هیچ خبری از یه نسخه اصلی نشه !
بنده شخصا هیچ گیمی رو طبق سابقش بازی نکردم !!
رزیدنت ایول ..
متال گیر ...
ولی دویل می کرای رو قضیش جداست از اینها ...
نمیدونم چرا :d

فک کنم اگه هیچی از سنک تو این قسمت نباشه باید Solid رو بردارند از بازی:-/
یعنی Metal Gear Raiden: RISING :d این جوری بهتره.
من که با اون Cut کردن خیلی حال کردم مطمعنا تا الان باید خیلی هم بهتر شده باشه بازی از همه لحاظ:) خیلی منتظرم زمانش برسه ببینم چی شده.
اما نه به عنوان یه بازی از سری اصلی MGS:d

آخرین ویرایش:
ببخشید من نمیفهمم شما چی میگید:-b
داشتم تو يه جا ديگه هم پست می دادم تو نوشتن جملات اشتباه كردم و سريع ويرايش كردم.
شرمنده نمی دونستم اينجا رو با چت روم اشتباه گرفتيد.
اگه جواب منطقی ای غير از شكلك گذاشتن و مطرح كردن مسائل خارج از بحث رو تو جواب پست قبليم داريد خوشحال می شم بشنوم.
آريا جان من با ريبوت مانند بودن Rising مشكل دارم و اين رو بخاطر نبود كوجيما می دونم،نه بخاطر مولتی پلتفرم شدنش.والا همه MGS ها غير از 4 مولتی شدن.
چيزای ديگه ای هم كه گفتم برای روشن كردن معنای بازی انحصاری بود كه دوستان تفسير ديگه ای دارن.

آخرین ویرایش:
در درجه دوم هم شما قصدت دقیقا فن بازی و کوبین بازی بود ! این رو همه می دونن کلا IP بازی MGS برای سونی هست .

فرانچايز MGS در انحصار PS ـه.
این حرفا رو از کجاتون در میارید!!؟
IP ـه MGS به هیچ وجه برای سونی نیست.همینطور فرنچایز MGS هم هیچ وقت در انحصار PS نبوده.
رجوع شود به MGS 2: SOL که برای پلتفرم XBOX هم اومد.

خوب این RISING ایا شباهت فجیحی با کاراکتری دیگر نمیبینید این رایان ازش یک کپی رفتن چه بازی ؟
خیلی مدرن شده فقط موهاش انسان نما هست :|
هرچند DEUS EXاز اون کپی کرد ولی بازم تقلید از اون کرده
960699_20100614_640screen001.jpg

944089_20100601_640screen003.jpg

کوجیما حتی اگه چایی کسایی رو که بازیو میسازن درست کنه (:d) بازم بازی یه شاهکار میشه چه برسه به این که یه نقش مهم توی بازی داشته باشه.b-)

این حرفا رو از کجاتون در میارید!!؟
IP ـه MGS به هیچ وجه برای سونی نیست.همینطور فرنچایز MGS هم هیچ وقت در انحصار PS نبوده.
رجوع شود به MGS 2: SOL که برای پلتفرم XBOX هم اومد.
از نطر من وقتی يه بازی به صورت انحصاری برای يه كنسول مياد و با فاصله چند سال برای كنسول های ديگه پورت می شه ديگه انحصاری زمانی با انحصار دائمی تفاوتی نداره.
وگرنه خودم می دونم كونامی برای سونی نيست...
کوجیما حتی اگه چایی کسایی رو که بازیو میسازن درست کنه (
yahoo_4.gif
) بازم بازی یه شاهکار میشه چه برسه به این که یه نقش مهم توی بازی داشته باشه.
yahoo_16.gif
بازی های Snake's Revenge و ريميك MGS1 برای گيم كيوب قبلا خلاف اينو ثابت كردن.

از نطر من وقتی يه بازی به صورت انحصاری برای يه كنسول مياد و با فاصله چند سال برای كنسول های ديگه پورت می شه ديگه انحصاری زمانی با انحصار دائمی تفاوتی نداره.

دوست من خودت هی این وسط هرچی دوست داری میگیری بعد به من گیر میدی انحصاری یعنی توی پلتفرمهای بازی فقط یه پلتفرم ثبت بشه یا نحایتا پلتفرمهای اون شرکت /:)
زمانیو غیر زمانی نداره

نقل قول اول از شما نبود.جواب اولم هم همینطور.اون رو به اون دوستمون که گفت IPـه MGS ماله سونیه گفتم.
ولی در مورد حرف شما؛اول اینکه انحصاری بودن یه چیز ثابته!دیگه از نظر من وشما نداره!دوم،MGS2: Substance یک سال بعد برای XBOX اومد که تازه فکر میکنم اون موقع در انحصار زمانی XBOX هم بود نه چند سال بعد.
در هر صورت اون چیزی که مشخصه اینه IP ـه MGS در انحصار PS نیست.

رو C:LOS هم یه نظارت کوچیکی داشت و مشاوره میداد که دیدیم تبدیل به یکی از بهترین Hack'n Slash های نسل شد
یعنی این بازی فقط به خاطر یه نظارت کوچیک و یه سری مشاوره جز یکی از بهترین بازیهای این سبک شد؟! یعنی سازنده های بازی خیار بودن؟!

فک کنم اگه هیچی از سنک تو این قسمت نباشه باید Solid رو بردارند از بازی:-/
یعنی Metal Gear Raiden: RISING :d این جوری بهتره.

اگه درست یادم باشه یکی از دوستان قبلا گفته بود این solid مربوط به سه بعدی شده بازیه "قبلیاش این لغت رو نداشته ولی فکر کنم این شخص توشون بوده" و ربطی به solid snake نداره...

اگه اطلاعاتی که دادم غلطه یکی "دوستانه" بگه اشتباهه

قهوه ایمون نکنه :|

هان؟@-)@-) برادرم من حال رو میگم و اصلا در حدی نیستم که برم درباره MGS1 نظر بدم (اون موقع که شما این بازیو میکردید ما دنبال ساختن رنگین کمون با تفنگ آب پاش بودیم:-s)
من حال رو میگم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or