عرضه ی MGS: Rising در سال 2012

Behrooz

کاربر سایت
risingtgs.jpg

مدت زیادی است که در مورد پروژه ی Rising چیزی نشنیده ایم.
Rising برای اولین بار در E3 2009 معرفی شد،اما بعد از آن دیگر هیچ نمایشی از بازی صورت نگرفت و حتی شایعاتی در مورد کنسل شدن بازی و یا در Development Hell بودن بازی بوجود اومد.

در Tokyo Game Show امسال ، استودیوی Kojima Productions تصویری(می توانید آن را در بالا مشاهده کنید) از بازی خود یعنی Metal Gear Solid:Rising قرار دادند.
کوجیما از طولانی شدن پروسه ی ساخت بازی عذرخواهی کرد و اضافه کرد که بازی هنوز در دست ساخت است و قرار است در سال 2012 عرضه شود.

امروز در پادکست Kojima Productions گفته شد که تصویر بالا مدل جدید کرکتر رایدن می باشد.

پیام هایی که به زبان ژاپنی در کنار مدل رایدن نوشته شده است، حاکی از آن است که اولویت اول برای استودیوی Kojima کیفیت است و تا زمانی که بازی به کیفیت لازم خود نرسد آن را نشان نخواهند داد.
و در آخر مشخص شد که تمایی شایعات در مورد متوقف شدن پروژه حقیقت ندارد و بازی هنوز در حال ساخت و توسعه می باشد و برای عرضه در سال 2012 برنامه ریزی شده است.

Source

من آرزو داشتم که برای یک بار هم که شده کنترل کاراکتر رایدن رو دستم بگیرم، امیدوارم هر چه زودتر به این آرزو برسم، خداکنه به اسم MGS گند نزنند، ولی این روزها همه به عنوان‌های بزرگ گند میزنند ، دیگه نوبتی هم باشه نوبت این عنوانه.
البته خدا نکنه

آخی منو از نگرانی در اوورد !!
شخصا با این بازی حال اساسی می کنم !! دیگه داشتم نا امید میشدم که بازی پرید !!
منتظر یه نمایش و تریلر خُف :دی دیگه هستم !!

فکر کنم چند وقت پیش بود که خود کارگردانش اعلام کرد این بازی یه اکشن کامله و خیلی جنبه های داستانیش قوی نیست که برای یه بازی از سری متال گیر چیز عجیبیه و البته میتونه جالب باشه و این سری رو وارد فازای جدیدی کنه اما خوب در کل بعد از تموم کردن متال گیر4 و باز شدن تمام گره های داستانی سری به هیچ وجه منتظر ادامه ی این سری بازی نیستم متال گیر دیگه تموم شده و سرنوشت همه ی شخصیتاشم مشخص دلیلی برای ادامه ی این سری وجود نداره یکی باید به کوجیما بگه مرد باش و سر قولت وایسا و دیگه این سری رو ادامه نده چون جایی واسه ادامه دادن نداره

به نظر من هربازی ای که اسمه MGS داشته باشه خلاصه یه جورایی به بازی اصلی ربط داره ، خواهشا نگید بی ربطه و اینا.
رایدن اگه نبود اسنیک هم نبود :d
بسیار منتظر هستیم

من آرزو داشتم که برای یک بار هم که شده کنترل کاراکتر رایدن رو دستم بگیرم، امیدوارم هر چه زودتر به این آرزو برسم، خداکنه به اسم MGS گند نزنند، ولی این روزها همه به عنوان‌های بزرگ گند میزنند ، دیگه نوبتی هم باشه نوبت این عنوانه.
البته خدا نکنه
همين الانم می تونيد يه MGS2 تهيه كنيد و با رايدن بازی رو تموم كنيد.
ضمنا MGS اصلی الان داره برای Vita به احتمال 99 درصد توسط خود كوجيما ساخته می شه،به Rising هيچ كس از همون اول كه آنونس شد اميدی نداشت.
ینی سریه اصلی فقط شماره ی چهار بازیه ها؟
ادم یه جملاتی میبینه اینجوری میشه:-&
فرانچايز MGS در انحصار PS ـه.
شما صبر كن MGS5 يا يه MGS فرعی درست و حسابی برای Vita آنونس شد اونوقت بهتر متوجه اين موضوع می شيد;)

آخرین ویرایش:
ینی سریه اصلی فقط شماره ی چهار بازیه ها؟
ادم یه جملاتی میبینه اینجوری میشه:-&

واقعا ! منم پست های همچون پست شما رو می بینم اینطوری می شم :-&
خوبه کالکشن برای 360 تائید شد والا الان این تاپیک معلوم نبود تو جوب بود یا چاه فاضلاب !!!
البته کماکان به صورت پراکنده ترول هایی صورت می گیره !

واقعا ! منم پست های همچون پست شما رو می بینم اینطوری می شم :-&
خوبه کالکشن برای 360 تائید شد والا الان این تاپیک معلوم نبود تو جوب بود یا چاه فاضلاب !!!
البته کماکان به صورت پراکنده ترول هایی صورت می گیره !
تو خوب :x عزیزم وقتی من تو 7.8 سالگی متال گیر رو hard تموم میکردم امثال شما نمیدونستید متال گیر چیه
اونایی که منو میشناسن میدونن من هر چهار شماره ی بازیو اصلشو دارم اصل 1.2.3 رو اون موقعی خریدم که امثال شما نمیدونستین بازی ی اصل چه شکلیه خوب حالا من حال بهم زن داغون نفهم تاکید میکنم شما خوب:x
خب دوست عزیز شما زیادی کوچیک بودی !!
منم متالگیر یک رو وقتی اومد بازی کردم !!!!
یادم نیست چند سالم بود
ولی بیشتر از 7 سالم بود
yahoo_4.gif

در هر صورت ....
تا قبل از این کالکشن تقریبا تمامی عوانین در انحصار پی اس بوده !!!

خیلی ممنون که یاد اوری کردین که من متال گیرو رو xbox بازی نکردم:d

آخرین ویرایش:
تو خوب :x عزیزم وقتی من تو 7.8 سالگی متال گیر رو hard تموم میکردم امثال شما نمیدونستید متال گیر چیه
اونایی که منو میشناسن میدونن من هر چهار شماره ی بازیو اصلشو دارم اصل 1.2.3 رو اون موقعی خریدم که امثال شما نمیدونستین بازی ی اصل چه شکلیه خوب حالا من حال بهم زن داغون نفهم تاکید میکنم شما خوب:x
خب دوست عزیز شما زیادی کوچیک بودی !!
منم متالگیر یک رو وقتی اومد بازی کردم !!!!
یادم نیست چند سالم بود
ولی بیشتر از 7 سالم بود :d
در هر صورت ....
تا قبل از این کالکشن تقریبا تمامی عوانین در انحصار پی اس بوده !!!

• Like
Reactions: .:Pouria:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or