عرضه ی MGS: Rising در سال 2012

Behrooz

کاربر سایت
risingtgs.jpg

مدت زیادی است که در مورد پروژه ی Rising چیزی نشنیده ایم.
Rising برای اولین بار در E3 2009 معرفی شد،اما بعد از آن دیگر هیچ نمایشی از بازی صورت نگرفت و حتی شایعاتی در مورد کنسل شدن بازی و یا در Development Hell بودن بازی بوجود اومد.

در Tokyo Game Show امسال ، استودیوی Kojima Productions تصویری(می توانید آن را در بالا مشاهده کنید) از بازی خود یعنی Metal Gear Solid:Rising قرار دادند.
کوجیما از طولانی شدن پروسه ی ساخت بازی عذرخواهی کرد و اضافه کرد که بازی هنوز در دست ساخت است و قرار است در سال 2012 عرضه شود.

امروز در پادکست Kojima Productions گفته شد که تصویر بالا مدل جدید کرکتر رایدن می باشد.

پیام هایی که به زبان ژاپنی در کنار مدل رایدن نوشته شده است، حاکی از آن است که اولویت اول برای استودیوی Kojima کیفیت است و تا زمانی که بازی به کیفیت لازم خود نرسد آن را نشان نخواهند داد.
و در آخر مشخص شد که تمایی شایعات در مورد متوقف شدن پروژه حقیقت ندارد و بازی هنوز در حال ساخت و توسعه می باشد و برای عرضه در سال 2012 برنامه ریزی شده است.

Source

آخه چطوری وقتی کوجیما یه نقشی داره میگین بازی خراب میشه؟ :|
هیچکس نگفت خراب میشه اما mgs بدون اسنیک اصلا mgs نیست البته خدا رو شکر عنوان جانبیه اگه رو این اسم mgs 5 رو میزاشتن خدا می دونه خدا می دونه فن هاش چیکار می کردن
بر فرض مثال شما که فن u هستی انچارتد بدون ناتان بنظرت انچارتده؟؟؟

خوب کوجیما انقدر خنگ نیست بازیی که مخفی کاری خیلی مهمه توش بیاد یه گوگول بذاره که همرو نصف میکنه!!!!
من تا حالا ندیدم این آقا بازی اصلی رو خراب کنه. کلا خراب کار نیست. فکر کنم همین castlevania LOSH یه نقشی توش داشت البته اگه اشتباه نکنم. اونم بازیش عالی بود
کلا خراب کار نیست این پسره
اخه من کی گفتم خرابش میکنه من گفتم عمرا به پای نسخه اصلی که اسنیک توشه برسه و بازی زیباییه ولی از نظر من mgs نیست

بزار به زبون لری بگم اسنک منس نی بدرد نی خوره ok??

آخرین ویرایش:
تو خوب :x عزیزم وقتی من تو 7.8 سالگی متال گیر رو hard تموم میکردم امثال شما نمیدونستید متال گیر چیه
اونایی که منو میشناسن میدونن من هر چهار شماره ی بازیو اصلشو دارم اصل 1.2.3 رو اون موقعی خریدم که امثال شما نمیدونستین بازی ی اصل چه شکلیه خوب حالا من حال بهم زن داغون نفهم تاکید میکنم شما خوب:x

اولا زیاد از این شکلک قلب ها نزن برات حرف در میارن خوب نیست برات ;) دوما افرین =d> دیگه چیکارا کردی ؟ اها .. کلی با این 360 پایرت خورت ملت رو ترول کردی ! بازم آفرین ! همین جوری پیش بری جایزه ترولگر سال رو از ماکروسافت می گیری !

اولا زیاد از این شکلک قلب ها نزن برات حرف در میارن خوب نیست برات ;) دوما افرین =d> دیگه چیکارا کردی ؟ اها .. کلی با این 360 پایرت خورت ملت رو ترول کردی ! بازم آفرین ! همین جوری پیش بری جایزه ترولگر سال رو از ماکروسافت می گیری !
خوشگل پسر من هیچوقت خودمو قاطیه این بحثا نمی کنم هیچ جایی هم شخصی یا شرکت خاصی رو نکوبیدم ok بازم اعلام میکونم شما خوب باشه گل پسر زیاد حرص نخور واست خوب نیست :-*

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Nilooofar
این بازی واسه خیلیا وقتی خراب شد که تو ی کنفرانس مایکروسافت معرفی شد;)
آهااااااااااااااااااااااااااااا از اون جهت.بله بله. ولی من هیچ کدوم رو بازی نکردم.حتی 4ش رو گذاشتم بعد از 2. 3 برم
هیچکس نگفت خراب میشه اما mgs بدون اسنیک اصلا mgs نیست البته خدا رو شکر عنوان جانبیه اگه رو این اسم mgs 5 رو میزاشتن خدا می دونه خدا می دونه فن هاش چیکار می کردن
بر فرض مثال شما که فن u هستی انچارتد بدون ناتان بنظرت انچارتده؟؟؟
خوب کوجیما انقدر خنگ نیست بازیی که مخفی کاری خیلی مهمه توش بیاد یه گوگول بذاره که همرو نصف میکنه!!!!
من تا حالا ندیدم این آقا بازی اصلی رو خراب کنه. کلا خراب کار نیست. فکر کنم همین castlevania LOSH یه نقشی توش داشت البته اگه اشتباه نکنم. اونم بازیش عالی بود
کلا خراب کار نیست این پسره :d

خوشگل پسر من هیچوقت خودمو قاطیه این بحثا نمی کنم هیچ جایی هم شخصی یا شرکت خاصی رو نکوبیدم ok بازم اعلام میکونم شما خوب باشه گل پسر زیاد حرص نخور واست خوب نیست شیرت خشک میشه :-*

دوست عزیز اول مواظب حرف زدنت باش چون ممکنه برات گرون تموم شه :) در درجه دوم هم شما قصدت دقیقا فن بازی و کوبین بازی بود ! این رو همه می دونن کلا IP بازی MGS برای سونی هست . هیچ وقت هم نزاشت بازی توی نسلش از انحصار خارج شه . نمونش هم همین MGS4 که نذاشت توی نسل خود بازی ، از حالت انحصار خارج بشه . دلت رو وقتی به به کالکشن خوش کردی و فکر کردی خیلی فنی باید انتظار جواب هم داشته باشی . کاری که کلا بلد نیستید جز فن بازی ! عیب نداره اینم روش ! البته خب در این تاپیک بر می گرده به سوزشی که به واسطه نسخه 4 ام گریبان گیر شما شده :)

تو خوب :x عزیزم وقتی من تو 7.8 سالگی متال گیر رو hard تموم میکردم امثال شما نمیدونستید متال گیر چیه
اونایی که منو میشناسن میدونن من هر چهار شماره ی بازیو اصلشو دارم اصل 1.2.3 رو اون موقعی خریدم که امثال شما نمیدونستین بازی ی اصل چه شکلیه خوب حالا من حال بهم زن داغون نفهم تاکید میکنم شما خوب:x

خیلی ممنون که یاد اوری کردین که من متال گیرو رو xbox بازی نکردم:d
دوست عزيز حالا اسم ترول رو نمی خوام بيارم-ولی جواب چپكی دادن كار درستی نيست.جواب Robin Hood رو هم همينطوری داديد.
آخه چطوری وقتی کوجیما یه نقشی داره میگین بازی خراب میشه؟ :|
متاسفانه كوجيما هيچ نقشی نداره و اين رو به كرات گفته كه شديدا درگير پروژه نسل بعدم و عناوين ديگه هستم.
نقشی هم داشته باشه نقشش كاملا بی تاثيره چون كارگردان و سناريو نويس نيست،ايده نداده و كلا محصول ذهن خودش نيست.
يك انسان كه حداقل يك سوم شبانه روز رو می خوابه و كارش در رابطه با گيمه وقتی می گه وقت ندارم و درگير پروژه های ديگه ام معنيش اينه كه هيچ نقشی نداره،مگه اينكه ابر انسان باشه و شبا نخوابه كه وقت پيدا كنه.
ضمنا مساله عوض شدن سبك بازی (اونم در حد ريبوت) هم هست...
چرا باید بهترین بازیه عمرمو بکوبم
yahoo_7.gif
شما شروع کردی دوست من ببخشید من اشتباه کردم که ادامه دادم بعدم شماره ی 1 بازی هم زمان روی pc هم عرضه شد شماره ی 2 هم فکر میکونم باز هم زمان رو pc با چند ماه تا خیر روی ایکس باکس هم عرضه شد این وسط شماره ی 3 و 4 کلا انحصاری بودن که 3 هم از انحصار خارج شد خب بازم ببخشید که عصبیتون کردم
yahoo_3.gif
چه جالب،يادمه متال گير1 اوايل اومده بود زبون ژاپنی بود،يعنی ژاپنی ها پی سی باز هم زمان برای PC هم ريليزش كردن؟
ضمنا شماره دوش هم انحصاری بود و بعدا پورت شد.انحصار زمانی و انحصار دائمیم يكيه.كوجيما پروداكشنز عاشق چشم و ابروی سونی كه نبوده،سونی اين فرانچايز رو در انحصار داشته و داره.
کوجیما فن سونی بود و هست
yahoo_4.gif

ولی به خاطره پول طرفه xbox هم اومد. دیدیم که یه موتوره مولتی پلتفرم هم ساخته و اولین نمایشش هم رو xbox بود
yahoo_4.gif
بخاطر پول كه مطمئنا نه،اگه بخوايم منطقی باشيم بخاطر بهتر شناخته شدن آی پيش تو دنيا.
انجين فاكس هم ممكنه برای ساخت هر بازی ای ازش استفاده شه،اونم در شرايط كنونی كه اين نسل داره تموم می شه.
اينم در نظر داشته باشيد كه اين شركت بازی هایی ديگه ای هم مثل ZoE داره كه تو اين نسل نديديمشون.پس اصلا نبايد به يه متال گير مولتی پلتفرم ديگه اميدوار بود...

آخرین ویرایش:
دوست عزیز اول مواظب حرف زدنت باش چون ممکنه برات گرون تموم شه :) در درجه دوم هم شما قصدت دقیقا فن بازی و کوبین بازی بود ! این رو همه می دونن کلا IP بازی MGS برای سونی هست . هیچ وقت هم نزاشت بازی توی نسلش از انحصار خارج شه . نمونش هم همین MGS4 که نذاشت توی نسل خود بازی ، از حالت انحصار خارج بشه . دلت رو وقتی به به کالکشن خوش کردی و فکر کردی خیلی فنی باید انتظار جواب هم داشته باشی . کاری که کلا بلد نیستید جز فن بازی ! عیب نداره اینم روش ! البته خب در این تاپیک بر می گرده به سوزشی که به واسطه نسخه 4 ام گریبان گیر شما شده :)
چرا باید بهترین بازیه عمرمو بکوبم :-/ شما شروع کردی دوست من ببخشید من اشتباه کردم که ادامه دادم بعدم شماره ی 1 بازی هم زمان روی pc هم عرضه شد شماره ی 2 هم فکر میکونم باز هم زمان رو pc با چند ماه تا خیر روی ایکس باکس هم عرضه شد این وسط شماره ی 3 و 4 کلا انحصاری بودن که 3 هم از انحصار خارج شد خب بازم ببخشید که عصبیتون کردم ;)

خواهش می کنم ... بله ولی نسخه سه تو انحصار Ps2 بود و ماله نسل قبل . حالا اومدن تو این نسل HD ـش کردن و برای 360 هم دادن ! خب اصالتش انحصاری هست دیگه :d نسخه 4 هم تو این نسل غیر ممکن هست که برای 360 بیاد . نسل بعدی شاید . یه چیزی رو هم که بهش مطمئنم اینکه سونی به ان راحتی نمی زاره بازی هاش بپرن ! از نظر من یه تعاملاتی با مایکرو داره ( نظر شخصی )

کوجیما فن سونی بود و هست :d
ولی به خاطره پول طرفه xbox هم اومد. دیدیم که یه موتوره مولتی پلتفرم هم ساخته و اولین نمایشش هم رو xbox بود :d

ولی به خاطره پول طرفه xbox هم اومد. دیدیم که یه موتوره مولتی پلتفرم هم ساخته و اولین نمایشش هم رو xbox بود :d
قابل توجه کارگردان بازی نیست فقط نطارت داره CASTELVALINAهم نظارت داشت ولی نساخت اونو اینم هم گیم پلی متفاوتی از سری MGSداره

دوست عزیز اول مواظب حرف زدنت باش چون ممکنه برات گرون تموم شه :) در درجه دوم هم شما قصدت دقیقا فن بازی و کوبین بازی بود ! این رو همه می دونن کلا IP بازی MGS برای سونی هست . هیچ وقت هم نزاشت بازی توی نسلش از انحصار خارج شه . نمونش هم همین MGS4 که نذاشت توی نسل خود بازی ، از حالت انحصار خارج بشه . دلت رو وقتی به به کالکشن خوش کردی و فکر کردی خیلی فنی باید انتظار جواب هم داشته باشی . کاری که کلا بلد نیستید جز فن بازی ! عیب نداره اینم روش ! البته خب در این تاپیک بر می گرده به سوزشی که به واسطه نسخه 4 ام گریبان گیر شما شده
خوشگل پسر از این توهم بیا بیرون MGS1 - 2 انحصاری نبود برای PC هم اومد (اها راستی بازی هایی که برای PS و PC میاد انحصاری PS حساب میشه ولی بازی هایی که برای PC - 360 میاد انحصاری حساب نمیشه !اَمان از توهم)
در درجه دوم هم شما قصدت دقیقا فن بازی و کوبین بازی بود ! این رو همه می دونن کلا IP بازی MGS برای سونی هست
کلا وِلش
همین نکته توهم سازه IP ماله سونیه کی به کیه میگین دیگه اسم Konami میزارن گوشه کاور بازی که نگن سونی میخواد بازیشو به رخ بکشه
یه کلمه فَن یاد گرفتید پدر همرو دراوردید

• Like
Reactions: Whitebeard
موتورش کنسولیه ..
اون انجین بیاد روی پی سی چیزی از کمالاتش باقی نمیمونه !!!
خیلی ضعیفه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or