عرضه ی MGS: Rising در سال 2012

Behrooz

کاربر سایت
risingtgs.jpg

مدت زیادی است که در مورد پروژه ی Rising چیزی نشنیده ایم.
Rising برای اولین بار در E3 2009 معرفی شد،اما بعد از آن دیگر هیچ نمایشی از بازی صورت نگرفت و حتی شایعاتی در مورد کنسل شدن بازی و یا در Development Hell بودن بازی بوجود اومد.

در Tokyo Game Show امسال ، استودیوی Kojima Productions تصویری(می توانید آن را در بالا مشاهده کنید) از بازی خود یعنی Metal Gear Solid:Rising قرار دادند.
کوجیما از طولانی شدن پروسه ی ساخت بازی عذرخواهی کرد و اضافه کرد که بازی هنوز در دست ساخت است و قرار است در سال 2012 عرضه شود.

امروز در پادکست Kojima Productions گفته شد که تصویر بالا مدل جدید کرکتر رایدن می باشد.

پیام هایی که به زبان ژاپنی در کنار مدل رایدن نوشته شده است، حاکی از آن است که اولویت اول برای استودیوی Kojima کیفیت است و تا زمانی که بازی به کیفیت لازم خود نرسد آن را نشان نخواهند داد.
و در آخر مشخص شد که تمایی شایعات در مورد متوقف شدن پروژه حقیقت ندارد و بازی هنوز در حال ساخت و توسعه می باشد و برای عرضه در سال 2012 برنامه ریزی شده است.

Source

یعنی این بازی فقط به خاطر یه نظارت کوچیک و یه سری مشاوره جز یکی از بهترین بازیهای این سبک شد؟! یعنی سازنده های بازی خیار بودن؟!

اگه درست یادم باشه یکی از دوستان قبلا گفته بود این solid مربوط به سه بعدی شده بازیه "قبلیاش این لغت رو نداشته ولی فکر کنم این شخص توشون بوده" و ربطی به solid snake نداره...

اگه اطلاعاتی که دادم غلطه یکی "دوستانه" بگه اشتباهه

قهوه ایمون نکنه :|
نه عزیز خیار نبودن ولی مشاوره های کوجیما هم بی تاثیر نبوده.
در مورد "سالید" من هم فکر میکنم همینی که گفتی درسته.

دوست من خودت هی این وسط هرچی دوست داری میگیری بعد به من گیر میدی انحصاری یعنی توی پلتفرمهای بازی فقط یه پلتفرم ثبت بشه یا نحایتا پلتفرمهای اون شرکت /:)
زمانیو غیر زمانی نداره
نقل قول اول از شما نبود.جواب اولم هم همینطور.اون رو به اون دوستمون که گفت IPـه MGS ماله سونیه گفتم.
ولی در مورد حرف شما؛اول اینکه انحصاری بودن یه چیز ثابته!دیگه از نظر من وشما نداره!دوم،MGS2: Substance یک سال بعد برای XBOX اومد که تازه فکر میکنم اون موقع در انحصار زمانی XBOX هم بود نه چند سال بعد.
در هر صورت اون چیزی که مشخصه اینه IP ـه MGS در انحصار PS نیست.
اين يه واقعيته كه غير از MGS2 بقيه MGS ها تو نسلی كه اومدن انحصاری پلتفرمشون كه PS بوده موندن و تو اون نسل برای كنسول ديگه ای نيومدن.
دقيقا هم چيزی كه من می گم درسته،اگه غير از اين باشه قارچ خور ميكرو هم الان مولتی پلتفرمه!
آی پی MGS هم تا اينجا تو اكثر شماره هاش (كه از قضا بهترين هم بودن) بخاطر پول دادن سونی انحصاری كنسول های PS بوده پس منطقیه كه اينو بگيم چون همه بازياش غير از يكی تو نسل خودشون انحصاری عرضه شدن.
نه عزیز خیار نبودن ولی مشاوره های کوجیما هم بی تاثیر نبوده.
در مورد "سالید" من هم فکر میکنم همینی که گفتی درسته.
شما تو يه اداره يا مغازه كه چند تا بخش داره فعاليتت رو از اول روی همه بخش ها به غير از يكی متمركز كرده باشی (بدليل اينكه اصلا از لحاظ زمان نرسی به اون بخش رسيدگی كنی) بشخصه می تونی اين كار رو كنی؟اگه آره با جادوی stop time ؟
بعد می شه بدونم كوجيما دقيقا تا الان كی به طور رسمی گفته كه به سازنده های Rising مشاوره داده؟
خیرش به ما که نرسید ولی بقیه امیدوارم حال کنن راستی نسخه قبلی اسنیک میمیره؟ یا خیلی پیر میشه چی به چیه :D
good morning
ینی داستان کبکسا
yahoo_2.gif
اون بحث انحصاری بودن بازی رو كه تموم كردم و معلوم شد.
بی صبرانه منتظر بازی و متاش می مونم،البته از اول معلوم بود برام،اونموقع فقط می خندم و البته اين تاپيكم يادم هست برای موقعی كه داريد جد و آباد كوجيما رو بی دليل فحش می ديد.

آخرین ویرایش:
اين يه واقعيته كه غير از MGS2 بقيه MGS ها تو نسلی كه اومدن انحصاری پلتفرمشون كه PS بوده موندن و تو اون نسل برای كنسول ديگه ای نيومدن.
دقيقا هم چيزی كه من می گم درسته،اگه غير از اين باشه قارچ خور ميكرو هم الان مولتی پلتفرمه!
آی پی MGS هم تا اينجا تو اكثر شماره هاش (كه از قضا بهترين هم بودن) بخاطر پول دادن سونی انحصاری كنسول های PS بوده پس منطقیه كه اينو بگيم چون همه بازياش غير از يكی تو نسل خودشون انحصاری عرضه شدن.

شما تو يه اداره يا مغازه كه چند تا بخش داره فعاليتت رو از اول روی همه بخش ها به غير از يكی متمركز كرده باشی (بدليل اينكه اصلا از لحاظ زمان نرسی به اون بخش رسيدگی كنی) بشخصه می تونی اين كار رو كنی؟اگه آره با جادوی stop time ؟
بعد می شه بدونم كوجيما دقيقا تا الان كی به طور رسمی گفته كه به سازنده های Rising مشاوره داده؟

good morning
ینی داستان کبکسا:(

از یه طرف فشار زیاده، یه طرف دیگه هم بیشتر. بس کن بساط ـتو تا ننداختم از خونه بیرون. کلا دوس داشتن یه بازی بدن خیلیا باش حال نکنن، تو ام نکن. مجبورت نکردن که مرتبطش کنی با کوجیما. به زور کسی نمیتونه تو کَت کسی کنه چیزیو که. استاپ چرکنویس

• Like
Reactions: Behnam_Yakuza
من که منتظرشم با اون قسمتی که E3 2010نشون دادن به شدت حال کردم.
البته باید این رو تاکید کنم که اصلآ MGSرو درحد دوستان درک نکردم و به جز رایدن وشمشیرش چیزی ندیدم!(حتی منوی بازی رو هم ندیدم فقط رایدن و شمشیرش)

معما شده برام که چون مولتی شده ربطی به کوجیما نداره یا چون ربطی به کوجیما نداره مولتی شده؟ اگه مولتی نمیشد با کوجیما ارتباط پیدا می کرد یا کوجیما باهاش ارتباط پیدا می کرد؟

اون بحث انحصاری بودن بازی رو كه تموم كردم و معلوم شد.
خُب من به شما تبریک میگم؛همین الان تعریف Exclusive رو عوض کردی!

تا زماني كه MGS HD هست كي بايد منتظر اين باشه ؟!؟ :d
قكر كنم اگه شايعات سال پيش درست باشه و بازي با كينكت و Move هماهنگ باشه با فروت نينجا مدرن طرف هستيم :d

ای بابا یادش بخیر تو تاپیک mgs4 هم در فشانیهای دوستان بود قبل عرضه بازی که بازی ال شدهو جیمبل شده و گند زدنو ... انگار این بازی چغندر قنده !
یه تریلر بدن باز همه کف سر ریز می کنن میان بت درستش می کنن می پرستن واقعا حزب باد بودنم عالمی داره یه مدت دیگه همه دلشون غشو ضعف میره واسه همین بازی ...8-|

فكر كنم اين بازي رو انقدر طولش بدن كه آخر دوتا نسلو(يعني اين نسل و نسل بعد) رو به هم پيوند بده.
و خدا كنه كه بتونه اون اصالت mgs رو حفظ كنه يا حداقل بهش گند نزنه.
ولي خوب من خودمم از اين شماره نه تنها بدم نمياد بلكه خيليم خوشم مياد ولي بايد صبر كرد و نتيجه ي كارو ديد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or