عرضه ی MGS: Rising در سال 2012

Behrooz

کاربر سایت
risingtgs.jpg

مدت زیادی است که در مورد پروژه ی Rising چیزی نشنیده ایم.
Rising برای اولین بار در E3 2009 معرفی شد،اما بعد از آن دیگر هیچ نمایشی از بازی صورت نگرفت و حتی شایعاتی در مورد کنسل شدن بازی و یا در Development Hell بودن بازی بوجود اومد.

در Tokyo Game Show امسال ، استودیوی Kojima Productions تصویری(می توانید آن را در بالا مشاهده کنید) از بازی خود یعنی Metal Gear Solid:Rising قرار دادند.
کوجیما از طولانی شدن پروسه ی ساخت بازی عذرخواهی کرد و اضافه کرد که بازی هنوز در دست ساخت است و قرار است در سال 2012 عرضه شود.

امروز در پادکست Kojima Productions گفته شد که تصویر بالا مدل جدید کرکتر رایدن می باشد.

پیام هایی که به زبان ژاپنی در کنار مدل رایدن نوشته شده است، حاکی از آن است که اولویت اول برای استودیوی Kojima کیفیت است و تا زمانی که بازی به کیفیت لازم خود نرسد آن را نشان نخواهند داد.
و در آخر مشخص شد که تمایی شایعات در مورد متوقف شدن پروژه حقیقت ندارد و بازی هنوز در حال ساخت و توسعه می باشد و برای عرضه در سال 2012 برنامه ریزی شده است.

Source

خواهش می کنم ... بله ولی نسخه سه تو انحصار Ps2 بود و ماله نسل قبل . حالا اومدن تو این نسل HD ـش کردن و برای 360 هم دادن ! خب اصالتش انحصاری هست دیگه :d نسخه 4 هم تو این نسل غیر ممکن هست که برای 360 بیاد . نسل بعدی شاید . یه چیزی رو هم که بهش مطمئنم اینکه سونی به ان راحتی نمی زاره بازی هاش بپرن ! از نظر من یه تعاملاتی با مایکرو داره ( نظر شخصی )
منم امیدی ندارم بیاد اما بد نمیشد اگه میومد خیلیا فقط توی ایران نه توی تمام دنیا شما ره ی 4 رو بازی نکردن اونا هم تجربش میکردن بد نبود مثلا اگه توافق میکردن مایکرو مس افکت 1 میداد بهشون اونا هم متال گیرو فکر کنم همه شاد میشدن
الان پستم میره تو امضای خیلیا

آخرین ویرایش:
خوشگل پسر از این توهم بیا بیرون MGS1 - 2 انحصاری نبود برای PC هم اومد (اها راستی بازی هایی که برای PS و PC میاد انحصاری PS حساب میشه ولی بازی هایی که برای PC - 360 میاد انحصاری حساب نمیشه !اَمان از توهم)

کلا وِلش
همین نکته توهم سازه IP ماله سونیه کی به کیه میگین دیگه اسم Konami میزارن گوشه کاور بازی که نگن سونی میخواد بازیشو به رخ بکشه
یه کلمه فَن یاد گرفتید پدر همرو دراوردید
اون MGS1 و 2 رو كه من ديگه بيخيال شدم بحث كنم راجع بشون.ده سال بعد از لانچشون نسخه پی سی پايرتش رو ديديد و اين طور برداشت كرديد...
GTA هم با اينكه برای راك استار بود تو نسل قبل انحصاری PS بود.چرا؟چون سونی پول می داد.
اين نسل ماكروسافت سر كيسه رو شل كرد و از انحصار دراومد.
MGS4 انحصاری ابدی سونيه.چرا؟چون سونی خرج ساختش رو داده و تو ساختش همكاری كرده.
MGS های آينده Vita و PS هم همينطور.مگه اينكه ماكرو بياد سر كيسه رو شل كنه كه بعيده.(بخاطر بازار بازی تو ژاپن و يه سری مسائل ديگه)

اون MGS1 و 2 رو كه من ديگه بيخيال شدم بحث كنم راجع بشون.ده سال بعد از لانچشون نسخه پی سی پايرتش رو ديديد و اين طور برداشت كرديد...
GTA هم با اينكه برای راك استار بود تو نسل قبل انحصاری PS بود.چرا؟چون سونی پول می داد.
اين نسل ماكروسافت سر كيسه رو شل كرد و از انحصار دراومد.
MGS4 انحصاری ابدی سونيه.چرا؟چون سونی خرج ساختش رو داده و تو ساختش همكاری كرده.
MGS های آينده Vita و PS هم همينطور.مگه اينكه ماكرو بياد سر كيسه رو شل كنه كه بعيده.(بخاطر بازار بازی تو ژاپن و يه سری مسائل ديگه)
به جان مادرم mgs1&2 هم زمان روی pc عرضه شدن حالا شما دوست نداری باور نکن

خوشگل پسر از این توهم بیا بیرون MGS1 - 2 انحصاری نبود برای PC هم اومد (اها راستی بازی هایی که برای PS و PC میاد انحصاری PS حساب میشه ولی بازی هایی که برای PC - 360 میاد انحصاری حساب نمیشه !اَمان از توهم)

mgs1 اول برای ps1 بود بعد برای pc اومد (:|

همین نکته توهم سازه IP ماله سونیه کی به کیه میگین دیگه اسم Konami میزارن گوشه کاور بازی که نگن سونی میخواد بازیشو به رخ بکشه
یه کلمه فَن یاد گرفتید پدر همرو دراوردید

حالا یکی بیاد برای ایشون تفسیر کنه ! عزیز من ، کونامی ناشر بازی بود . اما برای رضای خدا که اینکار رو نمی کرد ! ip در اصل برای سونی و PS منتشر می شد ! مگه فقط بازی هایی که سونی ناشرشون هست انحصاری محسوب می شن ؟

منم امیدی ندارم بیاد اما بد نمیشد اگه میومد خیلیا فقط توی ایران نه توی تمام دنیا شما ره ی 4 رو بازی نکردن اونا هم تجربش میکردن بد نبود مثلا اگه توافق میکردن مایکرو مس افکت 1 میداد بهشون اونا هم متال گیرو فکر کنم همه شاد میشدن

حرف من هم همین بود ! این بحث ها فقط اینجاست که هی همه می زنن تو سر و کله هم دیگه ! ولی به خدا اگه همین حرف رو یه ps3 fan بزنه انگار کفر گفته و بعدش هم محارب شناخته می شه !

مگه MGS2: Sons of Liberty رو نمی گی ؟ اول برای ps2 توی نوامبر 2001 اومد بعد تو 2002 برای بقیه اومد !

اصل اينه كه برای كنسول ديگه ای همزمان عرضه نشدن.چون تو اون زمان هم بازی برای PC عرضه می شد اونطور نبود كه به فروشش روی كنسول لطمه بزنه چون هنوز بازار قطعات PC مثل الان گرم نشده بود و بازی های كنسولی انحصاری زيادی بودن كه همزمان يا با يه كم فاصله برای PC ميومدن.PC پلتفرم RPG بازها بود و اين بازيا رو هم با قطعات جديد لانچ می كردن به هوای يكم سود با دونستن اين كه هيچ لطمه ای به فروششون روی كنسول وارد نمی شه.
اون Mass Effect هم كلا قضيه اش فرق می كنه،ضمنا شماره اولش هنوز برای PS3 پورت نشده.پس وضعش فرق چندانی نداره...

آخرین ویرایش:
mgs1

مگه MGS2: Sons of Liberty رو نمی گی ؟ اول برای ps2 توی نوامبر 2001 اومد بعد تو 2002 برای بقیه اومد !
اره چک کردم من اشتباه کرده بودم:d اما چند ماه حساب نیستا
چه هم زمان عرضه شده باشن چه صد سال بعد اصل اينه كه نمراتشون با نمرات نسخه PSX فرق می كنه.
اون Mass Effect هم كلا قضيه اش فرق می كنه،ضمنا شماره اولش هنوز برای PS3 پورت نشده.پس وضعش فرق چندانی نداره...
ببخشید من نمیفهمم شما چی میگید:-b

زهی خیال باطل;)) :d

به کوجیما اصلا ربطی نداره بازی:d

احتمالا فقط کسایی که MGS4 رو بازی کردن و کلا جز رایدن و شمشیرش،کسیو ندیدن تو بازی:d

توسط Kojima Productions ساخته نمیشه RISING.
نه عمو بازی ماله کجیما پروداکشن هست,ولی کاگردان کوجیما نیست.کوجیما تهیه کننده هست.

تو حرفام چیزی از pc ندیدم والا :d
گفته بود برای کنسول های نسله بعده فکر کنم
من یه مولتی پلتفورم دیدم .....
شاید تعبیر بنده از مولتی پلتفورم اشتباهه !!! :d

چون مولتی پلتفورم احتساب به تمام کنسول ها + پی سی گفته میشه !!!

من یه مولتی پلتفورم دیدم .....
شاید تعبیر بنده از مولتی پلتفورم اشتباهه !!! :d

چون مولتی پلتفورم احتساب به تمام کنسول ها + پی سی گفته میشه !!!
ینی WII هم بازیه=))
الان همه میریزن سرم من خودم خیلی با نینتندو حال میکنما:d

به کوجیما اصلا ربطی نداره بازی:d
شما فرض کن هیچ کاره ـست کوجیما! :d
آخه عقل سلیم باور می کنه پروژه ای به این سنگینی رو که 4 سال ( بعد از اتمام mgs4 ) تو پروسه ی تولید بوده ( اگه 2012 ریلیز شه ) و از نظر هزینه و پتانسیل با mgs4 برابری می کنه ، استاد بیخیال شه و متمرکز بشه فقط رو کنسول دستی؟! :d
یه ذهنیتِ بدی که شکل گرفت این بود که چون همزمان با Peace Walker معرفی شد و مولتی شد و طبق سنّت همیشگی ـه (( استاد اوّل کاره ای نیست و در آخر همه کاره میشه )) ، پس با یه عنوان درجه دوم طرفیم . :|
من می گم کوجیما همه کاره ـست و نمی خواد بروز بده ... تصویر زیر هم یه چیزایی رو ثابت می کنه! :d

25292397296332577175.jpg

شما فرض کن هیچ کاره ـست کوجیما! :d
آخه عقل سلیم باور می کنه پروژه ای به این سنگینی رو که 4 سال ( بعد از اتمام mgs4 ) تو پروسه ی تولید بوده و از نظر هزینه و پتانسیل با mgs4 برابری می کنه ، استاد بیخیال شه و متمرکز بشه فقط رو کنسول دستی؟! :d
یه ذهنیتِ بدی که شکل گرفت این بود که چون همزمان با Peace Walker معرفی شد و مولتی شد و طبق سنّت همیشگی ـه (( استاد اوّل کاره ای نیست و در آخر همه کاره میشه )) ، پس با یه عنوان درجه دوم طرفیم . :|
من می گم کوجیما همه کاره ـست و نمی خواد بروز بده ... تصویر زیر هم یه چیزایی رو ثابت می کنه! :d

25292397296332577175.jpg
گفته شد نظارت داره ولی اون نمیسازه :-b

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or