عدم امکان خرید از لایو

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خدا بخیر کنه
نکنه لایو تعطیل بشه؟

---------- نوشته در 04:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:04 PM ارسال شده بود ----------

همه کار ها رو که گفته رو انجام دادم مرحله اول تو تست رد میکنه تو مرحله دوم ارور میده

ببین فکر کنم به خاطره اینکه ip رو تغیر دادی ارور dns میده چون منم چند بار ip رو دستی تغیر دادم ارور dns میداد بزارش رو اتومات احتماله زیاد درست بشه

همه کار ها رو که گفته رو انجام دادم مرحله اول تو تست رد میکنه تو مرحله دوم ارور میده
ببین بعد از اینکه اون کارا رو توی کامپیوتر انجام دادی.تنظیمات ایکس باکس رو بزارید : IP address: 192.168.0.2
Subnet mask: 255.255.255.0
Gateway: 192.168.0.1
Primary DNS: 192.168.0.1
Sec DNS: 0.0.0.0.
بعدش و.ی پی انت رو فعال کن و بعدش تست لایو رو بزن.منم همینطوری حل شد.

درست شد. بعد از تمام این کار ها باید وایرلس و loca area connection با هم به حالت bridge در می اوردم تا درست می شد!!
ممنون...

درست شد. بعد از تمام این کار ها باید وایرلس و loca area connection با هم به حالت bridge در می اوردم تا درست می شد!!
ممنون...

آقا جون مادرتون یه کمکی کنید.من سیم usb رو به کامپوتر وصل میکنم ولی به اینترنت وصل نمیشه؟؟؟؟؟ چیکار کنم؟؟؟؟
من الان پوینت خریدم مونده رو دستم!!!
________________________________________-
مغرور بودن خوب است زیرا نمیذارد کسی سوارتان شود

ببین مودم من ADSL وایرلسه! طریقه share کردنش فرق میکنه. طبق اون آموزش پست قبل فکر کنم بتونی انجامش بدی

من امروز وصل شدم به لایو 2 تا شایدم 3 تا آپدیت طولانی کرد ولی بلایی سر کنسولم نیومد :|
یه سئوال این share کردن اچیومنتها از اول بوده و من تازه دیدم یا با این آپدیت اضافه شده؟

---------- نوشته در 09:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:25 PM ارسال شده بود ----------

نمیدونم جوابو گرفتی یا نه ( چک نکردم کامل)
ولی منم همچین مشکلیو داشتم ببین رجین کارت و اکانتت یکیه؟ اگه یکی نیست یه پروف دیگه بساز که رجینش با کارت یکی باشه!
کارت من انگلیس بود اکانت انگلیس ساختم درست شد وقتی یه بازی رو دانلود کنی برای همه پروفایل هات ظاهر میشه

اقا این پدر ما رو دراورد هی توو این قسمت دومش گییر میکنه
لطفا کمک کنین اگرم کسی مشکل منو داشت درستش کرد یه پ.خ بهم بده

خدا رو شکر من تونستم کانتک شم. بچه هایی که نتونستن توجه داشته باشن که وی-پی-ان حتما باید داشته باشن! طبق آموزش دوست خوبمون اگه قدم به قدمشو انجام بدین جواب میده. فقط یه چیز تو آموزش قبل جا انداخته که اونم DNS primary ست! که شما همون 192.168.1.1 وارد میکنید.

سلام من نمیتونم از لایو خرید کنم و موقع خرید ارور 80153410 میده . در ضمن پوینت رو از طریق کامپیوتر ریختم به حساب. این راهی هم که آنجل لجند عزیز گفتن رو هم رفتم ولی این ارور میاد : Your purchase cannot be completed at this time. please try again پایین صفحه هم عکس یه قفل میاد که جلوش نوشته : This transaction is encrypted
میشه راهنماییم کنید که چیکار کنم ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or