عدم امکان خرید از لایو

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
یک سوال دیگه
بعد از اینکه چی پی ان رو Share کردم و آنلاین پس رو خریدم برای برداشتن وی پی ان و مجدد کردن تنظیمات قبلی ایکس باسک باید چی کار کنم؟ کار خاصی باید انجام داد ؟

---------- نوشته در 07:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:50 PM ارسال شده بود ----------

من با نماینده Xbox live در بخش Support همین الان چت کردم و مشکل ایرانی ها رو گفتم اما متاسفانه نتونست کمک کنه و گفت راهی نیست!! این قسمتهایی از متن چت من و آقای David K نماینده مایکروسافت بخش Xbox live هستش

Farshad: do you see my question

David K: Hello, thank you for contacting Xbox Customer Support. My name is David K. Please give me a moment to review your question.

David K: So you are unable to purchase anything on Xbox Live
?

Farshad: yes

David K: What error comes up when you try?

Farshad: this error is for all of iranian people .!
Can't retrieve information from Xbox LIVE, Status code: 80153410

Farshad: we just can buy with MS point

Farshad: i heretofore buy Fifa 12 online pass and now a want buy *********** 3 online pass

David K: bear with me a moment while i check that

Farshad: please help us!

David K: The problem is that Xbox Live is not officially launched in your country, so there is nothing we can do. The list of supported countries is below. If you can get the points to work, then great, but we don't officially support it.

David K:
Countries/Regions with LIVE Service | Australia - Xbox.com

Farshad: so what can i do to this problem?you can not help me?i just go out xbox live?this is your way for me?

Farshad: please just tell me what i do
?

David K: As Xbox Live is not launched yet, there is no way for the cards to work reliably. They may start working again, they may not. If you can get Microsoft Points to work, then use them. Otherwise, there is nothing we can do

Farshad: we got Microsoft Points but when we want use it we see this error.i say again wa have not this problem until last week!!

Farshad: i think Xbox live blocked Iranian IP

Farshad: is that right؟

David K: Not that I am aware of. Because Xbox Live is not officially launched there, we don't have it set up to work, and so any issues that appear that cause blockages to your access, we can't undo. Until it launches,we cannot guarantee access.

Farshad: ok.so just advice this problem.thank you for your support

مثل اینکه واقعا مجبوریم فقط از چی پی ان و تغییر آی پی استفاده کنیم چون به نظر میرسه آی پی ما رو مسدود کردند.

آقا من مودمم وایمکس ایرانسله آدرس طریقه ی شیر کردن چیز پی چیز رو میدین.بعد یه سوال من از لایو نمیتونم وارد اکانت فییس بووکم بشم با شیر کردن ویی پیی انن میشه دیگه؟یه چیز دیگه من اکانت ******ی دارم با اون میشه؟؟؟!!

بچه ها من یه سوالی دارم من از طریق سایت سه تا تفنگ برای اواتارم خریدم اما وقتی میزنم دانلود تا 78 درصد میره بعد این پیغام رو میده (can not dowanload ) این سه تا اسلحه که خریدم برای بازی جدید گیرز هست(بازم میگم برای اواتاره نه خود بازی) ولی هر تفنگ یا تی شرت یا لباس دیگه که میخرم راحت دانلود میشه به جز لوازم و لباس این بازی جدید گیرز Gears of War: Judgmentکسی اگه میتونه کمک کنه ممنونم

we just can buy with MS point

من تا انجایی که این تایپیک رو زدم و پستا رو میبینم همه مشکلمون اینه که با ماکرو پوینت نمیتونیم بخریم .

بعدش به یارو میگی که فقط با ماکرو پوینت میشه خرید ؟ مگه کسی تو ایران با کارت اعتباری هم میخره ؟

با اینا حرف میزنید جمله هاتون رو کامل چک کنید غلط ننویسید ، اینا مثل خودمون نیستن که هر چی بنویسین منظورو بگیرن ! ، جدی میگیرن دقیقا هر چی میگی !

we just can buy with MS point

من تا انجایی که این تایپیک رو زدم و پستا رو میبینم همه مشکلمون اینه که با ماکرو پوینت نمیتونیم بخریم .

بعدش به یارو میگی که فقط با ماکرو پوینت میشه خرید ؟ مگه کسی تو ایران با کارت اعتباری هم میخره ؟

با اینا حرف میزنید جمله هاتون رو کامل چک کنید غلط ننویسید ، اینا مثل خودمون نیستن که هر چی بنویسین منظورو بگیرن ! ، جدی میگیرن دقیقا هر چی میگی !

منظورم این بوده که ما مشکل کارت اعتباری داریم و تنها راه خریدمون فقط استفاده از مایکروسافت پوینت هستش:d

دوستان ببینید من مودمم 1 جا فقط برای لن داره یک جا هم برای usb و یک جا هم ethernet یکی کختصر میگه چجوری بین ایکس باکس و کامپیتر شیر کنم؟ ( کابل ایترنت یک سرش باید بره به کابل تلفن دیگه)

---------- نوشته در 11:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:26 PM ارسال شده بود ----------

دوستان باید مودم دو پورته باشه؟

دوستان ببینید من مودمم 1 جا فقط برای لن داره یک جا هم برای usb و یک جا هم ethernet یکی کختصر میگه چجوری بین ایکس باکس و کامپیتر شیر کنم؟ ( کابل ایترنت یک سرش باید بره به کابل تلفن دیگه)

---------- نوشته در 11:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:26 PM ارسال شده بود ----------

دوستان باید مودم دو پورته باشه؟

نه مال من هم همینجوریِ اول کابل usb رو به port usb سیستم کامپیوتر وصل میکنی‌‌ بعد کابل لن رو به لن ایکس‌باکس وصل میکنی‌...حالا PC و مودم رو روشن میکنی‌ و صبر میکنی‌ ویندوز که بالا اومد اینترنت usb رو نصب میکنی‌ بعدش ایکس‌باکس رو روشن میکنی‌ و میرو تو network connections و هر دوتا کانکشن‌ها رو share میکنی‌ و آی‌پی آدرس‌ها رو هم رو اتوماتیک میذاری...اینجوری باید کار کنه...اگه نشد یه ذره باش ور بری می‌شه(همین قسمت کانکشن‌ها منظور هست:d)[صفحه ۵ یه توضیح کامل هست]

یه سوال

من ایکس‌باکس و pc رو با هم کانکت می‌کنم ولی‌ وقتی‌ VP*N رو اکتیو می‌کنم دیگه ایکس‌باکس به اینترنت وصل نمی‌شه...چیکار کنم?
زود تر بگيد كارم گيره.:((

بچه ها من یه سوالی دارم من از طریق سایت سه تا تفنگ برای اواتارم خریدم اما وقتی میزنم دانلود تا 78 درصد میره بعد این پیغام رو میده (can not dowanload ) این سه تا اسلحه که خریدم برای بازی جدید گیرز هست(بازم میگم برای اواتاره نه خود بازی) ولی هر تفنگ یا تی شرت یا لباس دیگه که میخرم راحت دانلود میشه به جز لوازم و لباس این بازی جدید گیرز Gears of War: Judgmentکسی اگه میتونه کمک کنه ممنونم

اقا یکی نیست ما رو راهنمایی کنه؟

سلام بچه ها...ببینید منم همین مشکل رو داشتم...من میخواستم map pack بلک ابس زامبی رو بخرم حتی با وی چی ان وصل شدم به سایت ایکس باکس ولی نشد و نمیخریدش...حالا بیخیال اون map pack شدم و رفتم از سایت ایکس باکس بازی trial evolution رو خریدم و الان توی ایکس باکس 18 درصدش دانلود شده و دیگه نمیره جلو !!:( تو رو خدا یکی بگه چیکار کنم؟ وی چی ان وصل کنم درست میشه؟ ممنون اگه کمک کنین

سلام من cod black ops rezurrection را از سایت xbox.com دان کردم سپس وقتی به 99% میرسد می گه cant download rezurrection بعدش اومدم share کنم و همه کاری را کردم ولی در قسمت test network connection قسمت اولش که همون network هست error می دهد می خواستم کمکم کنید

پسرای خوب گیمر با استفاده از آموزشی که در صفحه 5 قرار گرفته می تونید چیز پی ان رو share کنید...

پسرای خوب گیمر با استفاده از آموزشی که در صفحه 5 قرار گرفته می تونید چیز پی ان رو share کنید...

یعنی مال من که تا 18 درصد دانلود شده و دیگه نمیره جلو با چیز بی ان درست میشه؟

---------- نوشته در 09:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:07 PM ارسال شده بود ----------

سلام من cod black ops rezurrection را از سایت xbox.com دان کردم سپس وقتی به 99% میرسد می گه cant download rezurrection بعدش اومدم share کنم و همه کاری را کردم ولی در قسمت test network connection قسمت اولش که همون network هست error می دهد می خواستم کمکم کنید

تو map pack رو از سایتش دانلود کردی یا خود ایکس باکس؟ چونمن هر کاری کردم نشد...با چیز بی ان دانلود کردی؟

---------- نوشته در 09:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:08 PM ارسال شده بود ----------

بعدش اون اموزشی که توی ص 5 هست به رنگ ابی نوشته گفته که به روش وایرلس به اینترنت وصل شوید در صورتی که مودم من مودم معمولی adsl هست...چطور؟

یعنی مال من که تا 18 درصد دانلود شده و دیگه نمیره جلو با چیز بی ان درست میشه؟

---------- نوشته در 09:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:07 PM ارسال شده بود ----------

تو map pack رو از سایتش دانلود کردی یا خود ایکس باکس؟ چونمن هر کاری کردم نشد...با چیز بی ان دانلود کردی؟

---------- نوشته در 09:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:08 PM ارسال شده بود ----------

بعدش اون اموزشی که توی ص 5 هست به رنگ ابی نوشته گفته که به روش وایرلس به اینترنت وصل شوید در صورتی که مودم من مودم معمولی adsl هست...چطور؟
بله درست میشه! شما باید از کابل USB استفاده کنی! اگه با دقت بخونی خیلی راحت می تونی انجامش بدی...

دوستانی که نمیتونن چیزی دانلود کنن و ارور دریافت میکنن اول برن هر ایتمی که Corrupted شده رو باک کنن بعد کش کنسول رو پاک کنن (روی هارد Y بزنید). کنسول رو خاموش و روشن کند. حالا میتونید دانلود کنید.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or