ببین اگه Online pass بتلفیلد 3 رو نمی خوای بخری از طریق سایت میشه فایل های دیگه رو خرید اما اگه آنلاین پس رو می خوای چون از طریق سایت نمیشه باید حتما وی-پی-ان share کنی، اگه مشکلی داری باید بگی کجا و چه مشکلی داری تا بتونیم راهنمایی کنیم...سلام من نمیتونم از لایو خرید کنم و موقع خرید ارور 80153410 میده . در ضمن پوینت رو از طریق کامپیوتر ریختم به حساب. این راهی هم که آنجل لجند عزیز گفتن رو هم رفتم ولی این ارور میاد : Your purchase cannot be completed at this time. please try again پایین صفحه هم عکس یه قفل میاد که جلوش نوشته : This transaction is encrypted
میشه راهنماییم کنید که چیکار کنم ؟
ببین اگه Online pass بتلفیلد 3 رو نمی خوای بخری از طریق سایت میشه فایل های دیگه رو خرید اما اگه آنلاین پس رو می خوای چون از طریق سایت نمیشه باید حتما وی-پی-ان share کنی، اگه مشکلی داری باید بگی کجا و چه مشکلی داری تا بتونیم راهنمایی کنیم...
ببین اگه Online pass بتلفیلد 3 رو نمی خوای بخری از طریق سایت میشه فایل های دیگه رو خرید اما اگه آنلاین پس رو می خوای چون از طریق سایت نمیشه باید حتما وی-پی-ان share کنی، اگه مشکلی داری باید بگی کجا و چه مشکلی داری تا بتونیم راهنمایی کنیم...
تو صفحه 3 همین تایپیک یکی از بچه ها زحمت کشیده آموزشش رو گذاشته البته مال ویندوز 7 ! اگر ویندوزت Xp ست از تایپیک مربوطه تو انجمن ایکس باکس لایو استفاده کن.داداش من آنلاین پس بتلفیلد میخوام بخرم.بی زحمت میشه یه توضیح ساده و مفید واسم بدی که راحت چی پی ان رو share کنم روی کنسولم؟اینترنتم ADSL هستش و مودمم TPlink با کابل شبکه
تو صفحه 3 همین تایپیک یکی از بچه ها زحمت کشیده آموزشش رو گذاشته البته مال ویندوز 7 ! اگر ویندوزت Xp ست از تایپیک مربوطه تو انجمن ایکس باکس لایو استفاده کن.
فقط توجه داشته باش که وی-پی-ان حتما باید داشته باشی وگرنه وصل نمیشه ....
وقتی که فایلی داره دانلود میشه اگه وارد بازی بشی دانلود متوقف میشه تا دوباره از بازی بیای بیرون!به سلامتی منم این مشکلو پیدا کردم.می خوام eruo 2012 رو دانلود کنم ارور میده حالا من چه خاکی تو سرم بریزم همین دیروز پوینت ریختم تو حلق این گوساله.آقا مشکل چند برابر شد وقتی این ارور رو داد can't retrieve from xboxlive بعد من back زدم اومدم بیرون وسط بازی پیغام داد که 2012 stoped download Eruo بعد رفتم دیدم که 9٪ دانلود شده ولی از پونت هام کم نشده که منم کنسل کردم و هر بار دوباره امتحان میکنم همون میشه ارور میده و از ادامه 9 ٪ میره که الان رسیده به 14٪ حالا من چی کار کنم ترافیکم تموم نشه اخرم دستم تو حنا بمونه
فرقی نداره، اگه مودمت وایرلس باشه با وایرلسش به لپ تاپ وصل میشی و با سیم لن به ایکس باکساون آموزشی که آبی رنگ هست دیگه؟ با مودم ADSL میشه اون کارو کرد؟آخه نوشته به صورت وایرلس!!
آقا اینو خودم فهمیدم ولی یه سوال اول که اصن از پونتم کم نکرد نمیدونم چرا؟بعد این که الان تا 99٪رفته ولی به اون یه درصد که میرسه میگهcan't download from euro ...اینا قضیه چیه ترافیکم تموم شد خوب.#وقتی که فایلی داره دانلود میشه اگه وارد بازی بشی دانلود متوقف میشه تا دوباره از بازی بیای بیرون!
برای دانلود از لایو حتما باید روی داشبورد باشی.
من فکر کنم شما TRIAL یورو رو دانلود کردی که ازت پوینت کم نمیکنه! در ضمن اگه تونسته باشی وی - پی - ان share کنی دیگه مشکلی واسه دانلود نخواهی داشت.آقا اینو خودم فهمیدم ولی یه سوال اول که اصن از پونتم کم نکرد نمیدونم چرا؟بعد این که الان تا 99٪رفته ولی به اون یه درصد که میرسه میگهcan't download from euro ...اینا قضیه چیه ترافیکم تموم شد خوب.#
بله می تونی. USB رو به سیستم بزن LAN رو هم به ایکس باکس.دوستان من به یک مودم adsl و یک کابل لن و یو اس بی و کابل اینترنت و کامپیتر میتونم اینترنتو شیر کنم ؟