عدم امکان خرید از لایو

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آقا در مورد این ارور dns
من ۲ روزه که این ارور رو میده یه وقتی هم کانکت میشه البته من wifi مبین نت دارم زنگ زدم گفت تا ۲۴ ساعت آینده درست میشه فکر کنم اینترنت کل ایران اینجوریه نشونش هم اینه که از ۲۰ بر تست گرفتن یه بار کانکت میشه

سلام من نمیتونم از لایو خرید کنم و موقع خرید ارور 80153410 میده . در ضمن پوینت رو از طریق کامپیوتر ریختم به حساب. این راهی هم که آنجل لجند عزیز گفتن رو هم رفتم ولی این ارور میاد : Your purchase cannot be completed at this time. please try again پایین صفحه هم عکس یه قفل میاد که جلوش نوشته : This transaction is encrypted
میشه راهنماییم کنید که چیکار کنم ؟
ببین اگه Online pass بتلفیلد 3 رو نمی خوای بخری از طریق سایت میشه فایل های دیگه رو خرید اما اگه آنلاین پس رو می خوای چون از طریق سایت نمیشه باید حتما وی-پی-ان share کنی، اگه مشکلی داری باید بگی کجا و چه مشکلی داری تا بتونیم راهنمایی کنیم...

ببین اگه Online pass بتلفیلد 3 رو نمی خوای بخری از طریق سایت میشه فایل های دیگه رو خرید اما اگه آنلاین پس رو می خوای چون از طریق سایت نمیشه باید حتما وی-پی-ان share کنی، اگه مشکلی داری باید بگی کجا و چه مشکلی داری تا بتونیم راهنمایی کنیم...

نه Online Pass بتلفیلد رو نمیخوام
چیزایی که میخوام DLC های بتمن و WWE 12 هست که امروز دوتا از DLC های بتمن رو تونستم بخرم البته وقتی V P n رو کانکت کردم خریده شد وقتی کانکت نبود ارور میداد سر همین مشکلم برطرف شده
فقط یکی تون میتونه دو تا از DLC های که برای WWE 12 هست رو بذاره ؟ منظورم DLC های راک و باتیستا هست چون از طریق سایت xbox.com بخوام بگیرم با 12 تا استار دیگه هست خرجش زیاده

داداش من آنلاین پس بتلفیلد میخوام بخرم.بی زحمت میشه یه توضیح ساده و مفید واسم بدی که راحت چی پی ان رو share کنم روی کنسولم؟اینترنتم ADSL هستش و مودمم TPlink با کابل شبکه

داداش من آنلاین پس بتلفیلد میخوام بخرم.بی زحمت میشه یه توضیح ساده و مفید واسم بدی که راحت چی پی ان رو share کنم روی کنسولم؟اینترنتم ADSL هستش و مودمم TPlink با کابل شبکه
تو صفحه 3 همین تایپیک یکی از بچه ها زحمت کشیده آموزشش رو گذاشته البته مال ویندوز 7 ! اگر ویندوزت Xp ست از تایپیک مربوطه تو انجمن ایکس باکس لایو استفاده کن.
فقط توجه داشته باش که وی-پی-ان حتما باید داشته باشی وگرنه وصل نمیشه ....

به سلامتی منم این مشکلو پیدا کردم.می خوام eruo 2012 رو دانلود کنم ارور میده حالا من چه خاکی تو سرم بریزم همین دیروز پوینت ریختم تو حلق این گوساله:((.آقا مشکل چند برابر شد وقتی این ارور رو داد can't retrieve from xboxlive بعد من back زدم اومدم بیرون وسط بازی پیغام داد که 2012 stoped download Eruo بعد رفتم دیدم که 9٪ دانلود شده ولی از پونت هام کم نشده که منم کنسل کردم و هر بار دوباره امتحان میکنم همون میشه ارور میده و از ادامه 9 ٪ میره که الان رسیده به 14٪ حالا من چی کار کنم ترافیکم تموم نشه اخرم دستم تو حنا بمونه

آخرین ویرایش:
دوستان این share کردن ایکس باکس با pc بیشتر به چه دردی میخوره؟ به غیر از خرید online pass

تو صفحه 3 همین تایپیک یکی از بچه ها زحمت کشیده آموزشش رو گذاشته البته مال ویندوز 7 ! اگر ویندوزت Xp ست از تایپیک مربوطه تو انجمن ایکس باکس لایو استفاده کن.
فقط توجه داشته باش که وی-پی-ان حتما باید داشته باشی وگرنه وصل نمیشه ....

اون آموزشی که آبی رنگ هست دیگه؟ با مودم ADSL میشه اون کارو کرد؟آخه نوشته به صورت وایرلس!!

به سلامتی منم این مشکلو پیدا کردم.می خوام eruo 2012 رو دانلود کنم ارور میده حالا من چه خاکی تو سرم بریزم همین دیروز پوینت ریختم تو حلق این گوساله:((.آقا مشکل چند برابر شد وقتی این ارور رو داد can't retrieve from xboxlive بعد من back زدم اومدم بیرون وسط بازی پیغام داد که 2012 stoped download Eruo بعد رفتم دیدم که 9٪ دانلود شده ولی از پونت هام کم نشده که منم کنسل کردم و هر بار دوباره امتحان میکنم همون میشه ارور میده و از ادامه 9 ٪ میره که الان رسیده به 14٪ حالا من چی کار کنم ترافیکم تموم نشه اخرم دستم تو حنا بمونه
وقتی که فایلی داره دانلود میشه اگه وارد بازی بشی دانلود متوقف میشه تا دوباره از بازی بیای بیرون!
برای دانلود از لایو حتما باید روی داشبورد باشی.

اون آموزشی که آبی رنگ هست دیگه؟ با مودم ADSL میشه اون کارو کرد؟آخه نوشته به صورت وایرلس!!
فرقی نداره، اگه مودمت وایرلس باشه با وایرلسش به لپ تاپ وصل میشی و با سیم لن به ایکس باکس
اگه مودمت ADSL معمولی باشه باید USB به PC یا لپ تاپ بزنی و لن رو به ایکس باکس

وقتی که فایلی داره دانلود میشه اگه وارد بازی بشی دانلود متوقف میشه تا دوباره از بازی بیای بیرون!
برای دانلود از لایو حتما باید روی داشبورد باشی.
آقا اینو خودم فهمیدم ولی یه سوال اول که اصن از پونتم کم نکرد نمیدونم چرا؟بعد این که الان تا 99٪رفته ولی به اون یه درصد که میرسه میگهcan't download from euro ...اینا قضیه چیه ترافیکم تموم شد خوب.#:-s

آقا اینو خودم فهمیدم ولی یه سوال اول که اصن از پونتم کم نکرد نمیدونم چرا؟بعد این که الان تا 99٪رفته ولی به اون یه درصد که میرسه میگهcan't download from euro ...اینا قضیه چیه ترافیکم تموم شد خوب.#:-s
من فکر کنم شما TRIAL یورو رو دانلود کردی که ازت پوینت کم نمیکنه! در ضمن اگه تونسته باشی وی - پی - ان share کنی دیگه مشکلی واسه دانلود نخواهی داشت.

آقا وقتی من می خوام پوینتم رو وارد کنم پیغام 80153416 (can t retrieve information from xbox live) می ده ...
خواستم از تو خود سایت وارد کنم اونجا هم ارور An error has occurred during the transaction میده...
چه کنم ...؟

دوستان من به یک مودم adsl و یک کابل لن و یو اس بی و کابل اینترنت و کامپیتر میتونم اینترنتو شیر کنم ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or