عدم امکان خرید از لایو

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
مشکل بسی جدی است .

سایت xbox.com هم چند دفعه جفتک میندازه تا جواب بده

منظورم از IP کنسول همون IP اینترنتی ست که وارد کردین!! یعنی اگه 192.168.1.1 هست تغییرش بدید به 192.168.1.2 !!!
واسه من جواب داد، در ضمن این مشکل اگه از ف ی ل ت رینگ بود که اصلا ERROR شو تو سایت نمیزدن ! پسره از تو لاس وگاس مشکل داشته!! مگه اونجا هم محدودیت دارن!؟!؟؟

منظورم از IP کنسول همون IP اینترنتی ست که وارد کردین!! یعنی اگه 192.168.1.1 هست تغییرش بدید به 192.168.1.2 !!!
واسه من جواب داد، در ضمن این مشکل اگه از ف ی ل ت رینگ بود که اصلا ERROR شو تو سایت نمیزدن ! پسره از تو لاس وگاس مشکل داشته!! مگه اونجا هم محدودیت دارن!؟!؟؟

خب اگه IP رو تغییر بدیم اصلا وصل نمیشه لایو!!!

خب اگه IP رو تغییر بدیم اصلا وصل نمیشه لایو!!!
ببین عدد آخر IP 192.168.1.1 میشه تا 255 اگه اشتباه نکنم تغییر داد که با تغییر دادن اون مشکلی برای وصل شدن به لایو نیست. نا گفته نماند که اگر تنظیمات رو روی حالت اتوماتیک گذاشتید باید دستی وارد کنید ...

فیل ترینگ چیه بابا

این همه سایت و سرویس مختلف اینترنتی که آی پی ایران رو خودشون مسدود کردن ندیدی تا حالا ؟

در ضمن کار اصلی چیز پی ان تغییر آی پی هست ! فی لتر شکن کلمه عامیانه بین مردم هست !

آخرین ویرایش:
اخه رفیق اخه یه خرده نیگا کن چی میگی میگی ip عوض کردم مگه p.r.o/x/y پشتک نیموارو میزنه همین کاری که گفتم جواب میده اخه اتحان کن بعد بگو
2 این مشگل بله تو لاس وگاس هست ولی 100 % بخاطر biling addres و فرق با این میکنه
از روش من استفاده کنین تمام

بچه ها اونهایی که ویندوزشون 7 است و نتشون مثه من پارس آنلاینه که مانوآل آیپیش وارد شده راه Carnage رو برن ماله من کار کرد ولی فقط اول آنتی ویروس و فایر وال رو آف کنید.
تشکر ویژه از Carnage گل

من که IP رو تغییر دادم جواب داد تازه واسه مطمئن شدن هم به یکی دیگه از بچه ها هم گفتم اونم اینکا رو کرد و جواب داد!
دیگه هر چی خودتون میدونید...

تایید میشه...ممنون از Carnage باید بگم که حتما نباید وایرلس باشه من با کابل USB کامپیوتر رو به اینترنت وصل کردم و با کابل LAN هم ایکس باکس رو به PC وصل کردم...اگه ایکس باکس به اینترنت وصل نشد و ارور IP یا DNS داد تنظیمات ایکس باکس رو بزارید : IP address: 192.168.0.2
Subnet mask: 255.255.255.0
Gateway: 192.168.0.1
Primary DNS: 192.168.0.1
Sec DNS: 0.0.0.0

دوستان چند روزه دارم خودمو میکشم ولی فقط میتونم اینترنت رو به روش bridge شیر کنم.دیگه دارم دیوونه میشم.
ممنون میشم کمک کنید.

دوستان چند روزه دارم خودمو میکشم ولی فقط میتونم اینترنت رو به روش bridge شیر کنم.دیگه دارم دیوونه میشم.
ممنون میشم کمک کنید.
خدا وکیلی یکی مرد بیاد پیدا شه باو دیگه رسما داره عصابمون خوورد میشه
اوون کسایی که انلاین پسسو گرفتن از پوینت تاشوون تو acc هاتون ذخیره شده
جونه هرکی دوس دارین کمک کنین :(

بچه ها مال من تا دیروز سالم بود راحت می تونستم خرید کنم!! بعد از آپدیت لایوی که انجام دادم مال منم خراب شد:(
سیستم من ویندوز 7 ! چطوری می تونم به ایکس باکس وصلش کنم!؟ خواستم وصل کنم ارور میداد

بچه ها مال من تا دیروز سالم بود راحت می تونستم خرید کنم!! بعد از آپدیت لایوی که انجام دادم مال منم خراب شد:(
سیستم من ویندوز 7 ! چطوری می تونم به ایکس باکس وصلش کنم!؟ خواستم وصل کنم ارور میداد
از آموزشی که دوستمون توی صفخه ی 5 گذاشته و آموزشی که همین صفحه یه دوست دیگه داده استفاده کنی مشکلت حل میشه.من همین الان تونستم.

همه کار ها رو که گفته رو انجام دادم مرحله اول تو تست رد میکنه تو مرحله دوم ارور میده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or