منظورم از IP کنسول همون IP اینترنتی ست که وارد کردین!! یعنی اگه 192.168.1.1 هست تغییرش بدید به 192.168.1.2 !!!
واسه من جواب داد، در ضمن این مشکل اگه از ف ی ل ت رینگ بود که اصلا ERROR شو تو سایت نمیزدن ! پسره از تو لاس وگاس مشکل داشته!! مگه اونجا هم محدودیت دارن!؟!؟؟
ببین عدد آخر IP 192.168.1.1 میشه تا 255 اگه اشتباه نکنم تغییر داد که با تغییر دادن اون مشکلی برای وصل شدن به لایو نیست. نا گفته نماند که اگر تنظیمات رو روی حالت اتوماتیک گذاشتید باید دستی وارد کنید ...خب اگه IP رو تغییر بدیم اصلا وصل نمیشه لایو!!!
منظورم از IP کنسول همون IP اینترنتی ست که وارد کردین!! یعنی اگه 192.168.1.1 هست تغییرش بدید به 192.168.1.2 !!!
واسه من جواب داد، در ضمن این مشکل اگه از ف ی ل ت رینگ بود که اصلا ERROR شو تو سایت نمیزدن ! پسره از تو لاس وگاس مشکل داشته!! مگه اونجا هم محدودیت دارن!؟!؟؟
خدا وکیلی یکی مرد بیاد پیدا شه باو دیگه رسما داره عصابمون خوورد میشهدوستان چند روزه دارم خودمو میکشم ولی فقط میتونم اینترنت رو به روش bridge شیر کنم.دیگه دارم دیوونه میشم.
ممنون میشم کمک کنید.
از آموزشی که دوستمون توی صفخه ی 5 گذاشته و آموزشی که همین صفحه یه دوست دیگه داده استفاده کنی مشکلت حل میشه.من همین الان تونستم.بچه ها مال من تا دیروز سالم بود راحت می تونستم خرید کنم!! بعد از آپدیت لایوی که انجام دادم مال منم خراب شد
سیستم من ویندوز 7 ! چطوری می تونم به ایکس باکس وصلش کنم!؟ خواستم وصل کنم ارور میداد