عدم امکان خرید از لایو

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بچه ها درست صحبت کنید اقای last .... اگر کمی مطالعه داشتند میدونستند که کورش کبیر کی بود اون زمان قدرت اول بودیم کورش یعنی افتخار تاریخ ما حالا درست نیست اوضاع اینجوره بن و ریشه ی خود را فراموش کنیم که واقعا تاسف بار بود این حرف شما

این قضیه اول برای من پیش اومد! حدود 1 هفته پیش!
فکر کردم اکانتم لاک شده و رفته بود رو مخم که اکانتمو عوض کنم! با ساپورت مایکروسافت هم حرف زدم جواب درست نمیداد و هی میپیچوند!
الان که فهمیدم این همه آدم این مشکل رو دارن فهمیدم از سرور مایکرو هست! خداروشکر ایشالا که تا 2-3 روز دیگه درست شه!

---------- نوشته در 04:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:45 PM ارسال شده بود ----------

مشکل من حل شد! مایکرو آی پی ایران رو بسته! چون من با 4 تا اینترنت مختلف تست کردم بازم همون ارور مسخره رو داد!
vpان را اینداختم درست شد! خیلی راحت کانکشن رو سیستمتون رو شیر کنید و کامپیوتر رو با لن وصلش کنید به 360 درست میشه!

متاسفانه مثل اینکه مشکل همگانیه
دوستان از طریق سایت Xbox live نمیشه Gmaer Tag رو عوض کرد ؟ حتما باید از خود Xbox عوض کرد ؟

آخه همه وی پی ندارن که.راهه دیگه ای نیست؟ ببینید اگه بود مارو خبر کنید..

اقا من با یه کابل لن و یک usb و مودم و کامپیوتر و ایکس باکس میتونم چیز پی ان را بندازم رو لایو؟

---------- نوشته در 04:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:45 PM ارسال شده بود ----------

مشکل من حل شد! مایکرو آی پی ایران رو بسته! چون من با 4 تا اینترنت مختلف تست کردم بازم همون ارور مسخره رو داد!
vpان را اینداختم درست شد! خیلی راحت کانکشن رو سیستمتون رو شیر کنید و کامپیوتر رو با لن وصلش کنید به 360 درست میشه!

مگه مایکرو ip آمریکا رو هم بسته؟!!!
تو فروم های خارجی هم این مشکل رو دارن

فكر نكنم به اين زودي برا همه حل بشه اكه كسي خداييش راه حل درستو بيدا كرد اطلاع رساني كنه

این قضیه اول برای من پیش اومد! حدود 1 هفته پیش!
فکر کردم اکانتم لاک شده و رفته بود رو مخم که اکانتمو عوض کنم! با ساپورت مایکروسافت هم حرف زدم جواب درست نمیداد و هی میپیچوند!
الان که فهمیدم این همه آدم این مشکل رو دارن فهمیدم از سرور مایکرو هست! خداروشکر ایشالا که تا 2-3 روز دیگه درست شه!

مطمئن نیستین اطلاعات غلط ندین کی گفته ip ایران بسته شده

مگه مایکرو ip آمریکا رو هم بسته؟!!!
اونا مشکل ناقص بود اطلاعاتشونه! مشکل ایرانیا کلیه! الان همه همین مشکل رو دارن کهموقعی که میخوای خرید کنی خوب وی پی را بندازید حل میشه!
مطمئن نیستین اطلاعات غلط ندین کی گفته ip ایران بسته شده
من با 4 isp مختلف تست کردم! مطمئن نیستم اما همچین دور از ذهن هم نست!

بله مشکل از IP های ایرانه ، من کنسول رو با وی پی وصل کردم و تونستم یه آنلاین پس B3 با یه آواتار بدون هیچ مشکلی بخرم . این ارور برای خارجی ها وقتی به وجود میاد که Billing Address رو که برای کارت اعتباریشون دادن مشکل داشته باشه .

شما چجوری با وی چی ان وصل میشید
من وصل میکنم به سیستم و بعد وصل میکنم به ایکس باکس
لایو وصل میشه اما بدون چی چی ان کار میکنه
بخاطر اینه که از ساکس استفاده میکنم ؟

بچه ها من با وی پی ان تونستم خرید کنم فکر کنم مشکل از اپی ایرانه

من میخوام بدونم اگر چی پی ان بگیرم و با کامپیوتر برم سایت ایکس باکس میتونم آنلاین پس بتلفیلد 3 بگیرم؟از کدوم قسمت؟من هر چی تو سایت ایکس باکس جستجو کردم وجود نداشت

یک سوال دیگه هم اینکه:

آیا کسایی که آبدیت جدید ایکس باکس لایو رو انجام دادند این مشکل واسشون حل شده؟به عبارت بهتر با آبدیت جدید این مشکل حل میشه؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or