عدم امکان خرید از لایو

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اقا مال من این ارور رو میده وقتی میخوام از سایت ایکس باکس لایو خرید کنم

Sorry Your purchase cannot be completed at this time. Please try again.
لطفا راهنمایی کنید

دوستان هنوز این مشکل رو دارن؟؟
این مشکلات پس از آپدیت داشبود جدید بوده؟؟
من خیر سرم میخوام پس فردا فیفا آنلاین بزنم و براش پوینت و گلد خریدم:((

خبر مهم این مشکل در تمام جهان به نقل از xboxiso وجود دارد راه حل خرید انلاین هم در بیشتر مورد ها جواب نمیده چون خود سایت xbox میگه باید اطلاعات خرید از جمله ویزا کارت تکمیل بشه .
با این تفاسیر تا پیدا شدن راه حل عملی بسیاری از پویینتها بلوکه باقی خواهد ماند

توی ساپورت xbox گذاشته بود که با پاک کردن کش سیستم شاید مشکل حل بشه.
system> storage>HDD>y>clear system cache
اگه این کار رو انجام بدید همه ی آپدیت هایی که برای بازی ها دانلود کردین حذف میشه.
برای همین نتونستم این کار رو بکنم.(500mb اپدیت دارم)
دوستانی که آپدیتاشون زیاد نیست یه امتحانی بکنن.

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز به غیر از Online pass BF3 بقیه فایل ها رو میشه از طریق سایت خریداری کرد! بجای اینکه وقت بذارید بیاید اینجا شکایت کنید سعی کنید از طریق وب سایت خرید کنید!!! شاید چند بار با ERROR های مختلف روبرو بشید اما REFRESH کنید یا از اکانت خارج شوید و دوباره وارد شوید و از نو امتحان کنید!! من خودم همین جوری میگیرم ... مال سه تا از بچه ها رو خودم درست کردم ...

کاملا تایید میشه .

خرید از سایت هیچ گونه مشکل و محدودیتی نداره . ( غیر از آنلاین پس)

علا فقط از طریق خود لایو نمیشه خرید کرد .

دوستان عزیز به غیر از Online pass BF3 بقیه فایل ها رو میشه از طریق سایت خریداری کرد! بجای اینکه وقت بذارید بیاید اینجا شکایت کنید سعی کنید از طریق وب سایت خرید کنید!!! شاید چند بار با ERROR های مختلف روبرو بشید اما REFRESH کنید یا از اکانت خارج شوید و دوباره وارد شوید و از نو امتحان کنید!! من خودم همین جوری میگیرم ... مال سه تا از بچه ها رو خودم درست کردم ...

اقا مال من این ارور رو میده وقتی میخوام از سایت ایکس باکس لایو خرید کنم

Sorry Your purchase cannot be completed at this time. Please try again.
لطفا راهنمایی کنید
در ضمن من cashe ایکس باکس رو هم خالی کردم بازم نشد

به نظرم بعد از آپدیت جدید مایکروسافت همه چیز درست میشه.
فعلا باید صبر کرد تا آپدیت جدید بیاد...

به دين به بيغمبر نميشه برادر خيلي از ايديها نميتونن خريد كنن نه از سايت نه از جاي ديكه دليل أيتكن تا حالا بوش در نيومده خريد كم تو ايرانه اين شيوه ي خريد از سايت خراك خودم بود الان نميشه راه حل درست بيدا كنيم*

You gotta be kidding me :D از شانس منه ! من BF3 رو از اول با PS3 بازی میکردم این چند وقته انقدر PSN بد شده دیگه گفتم بیخیال میام Xbox live 5200 microsoft point هم خریدم که هم آOnline pass بخرم هم Premium حالا امروز که بازی واسم رسید...عجب شانسی...یعنی الان این 100 تومنی که پوینت خریدم جهاد 3 بازی کنم رو باید بزارم در کوزه آبش رو بخورم ؟ ماها هممون نفرین شده ایم اگه نبودیم تو این خراب شده دنیا نمیومدیم...

یه سوال:کسی هست این مشکلو نداشته باشه؟؟
راستی اگه راهی برای آنلاین پس فهمیدید دریغ نکنید که خیلی نیاز دارم

ببخشید من رو که این جوری میگم و از بحث تایپیک خارج میشم ولی بعضی ها برای فهمیدن دارن مقاومت میکنن بابا به خدا به هرکه میپرستین هیچ جوری نمیشه خرید کرد نه از طریق سایت نه از طریق خود کنسول کم راهنمایی غلط کنین

دوستان:
من blling information رو تغییر دادم ولی جواب نداد.
windows online ID رو هم عوض کردم ولی جواب نداد.
system cache کنسول و marketplace رو هم خالی کردم ولی بازم جواب نداد.
با ساپورت xbox هم چت کردم.
آخرش گفت که حداقل 24 ساعت راحتش بذار خودش درست میشه.
واگر نه خودمون مشکلتو حل میکنیم.
فعلا فقط باید صبر کرد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or