ممنون بچه ها و مخصوصا /اقا احسان گل گلاب
آقا من با اینکه قبلا میکرو و سگا داشتم و هنوزم دارم شبیه سازشو رو PS3 اجرا میکنم ولی هیچوقت کنسولای جدید نینتندو رو نداشتم چه دستی و چه خونگی
ولی با این مطالبی که بچه ها زحمتشو کشیدن و بازیای فان و جذابی که معرفی کردین منم عاشق DS شدم رفت...
همچنین خوبیشم اینه که کنسولشم گرون نیست و بازیای مفرح زیادی داره اینطور که بچه ها میگن و بصرفه هم هست خریدش
فقط از یه چیزی میترسم که با دیدن این همه گرافیکای سنگین روی کنسولای خونگی و ویتا و غیره کمی گرافیکش تو ذوقم بزنه...
از یه طرفم بشدت دوست دارم بازیای معروفشو تست کنم مثل ماریوها-زلدا-کینگی کنگ-کیربی و ...
نوکرتم داداش عزیزی :bighug:
خیلی عالیه
به جمع ds بازار خوش اومدی :bighug: واقعا عاشق نینتندو ایم
آره داداش خود کنسول آکبندش 140 تا 145 هزار تومنه ثیمت فلش کارت کپی خور و اگر کیف و لوازم دیگه ای بخوای جدا حساب میشه
تنوع بازی ds زیاده بعدش میتونی تو سایت یوتیوب گیم پلی بازیا ds هم ببینی
خوب از اون لحاظ اگر با اون کنسول ها میخوای مقایسه کنی ds نگیری بهتره چون همونطور که شنیدی کنسول ها نینتندو با کنسول ها کمپانی ها دیگه فرق داره و بازار خودشو داره و محبوبیت زیادی داره مثل همین ds و wii که سخت افزار ضعیفتری تو نسل هفت نسبت به بقیه داشتن اما هر دو پرفروشترین ها شدن . psp سخت افزار خیلی قویتری نسبت به ds داره و چنتا از دوستان ویتا دارن دیگه با psp نمیتونن بازی کنن چون رزولشنش پایینتره ( در کل نگیری تو ds نگیری بهتره )
یه دوستی داشتم یه 6 سالی ds داشت باهاش بازی رد و بدل میکردم یه بار گفت ds حال و هوا بازیا کلاسیک داره و در کنارش بازی ها مدرن و بروزم داره و از این لذت میبرم تمرکزش روی گیم پلی شیرینش کرده
انحصاری ها نینتندو واقعا قشنگن و روی ds خیلی بازی انحصاری نینتندو هست در کنار این موضوع انحصاری ها کمپانی ها دیگه برای نینتندو هم تعداد زیادی داره هر بازی که فکرشو بکنی برای ds اومده حتی بازی ها pc هم برای ds اومده مثل همسایه آزاری . بیگ ترک . امپراطوری روم و .......
بازی ها مشترکی هم با wii داره
خود کنسول ds و بازی ها ds خیلی جذاب و محصور کننده هستن بخاطر همین موضوع ds تو یک نسل 155 میلیون کنسول فوخت و این روند هنوز ادامه داره
مزیت دیگه ds سری مدل ها فت و ds lite اینه که کارتج gameboy advance هم بهشون میخوره
چنتا کاور از بازی ها ds
Cover Gallery
وقتی کلیک کردید و یک کاور دیدید بالا کاور لینک صفحه اینطوری نوشته
Home » Games » DS » 2006 FIFA World Cup Germany » Cover Artwork
روی قسمت 2006 FIFA World Cup Germany کلیک کنید اطلاعات . اسکرین شات و .... بازی میاد
از این سایت خیلی از بازی ها ds میتونید دانلود کنید
Nintendo DS ROMs : Sorted By Time Descending : Page 1