طرفداران nintendo ds

نقد و بررسی Might & Magic - Clash of Heroes
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: td2"]
4638a.jpg

سری بازی قدیمی M&M و یا Might & Magic تا به حال دنباله های رسمی و Spin-off های فراوانی داشته و مسلماً خواهد داشت. یکی از جدیدترین Spin-off های این سری ( بی ربط به داستان اصلی) Clash of Heroes است.

این عنوان که در اصل جزو سری Heroes of Might& Magic است، داستان 40 سال قبل از Heroes of M&M V را روایت می کند و تمرکز داستانی آن مربوط به شیئی به نام Blade of Binding می شود. گیم پلی بازی ترکیبی از دو سبک استراتژیک و نقش آفرینی است. یکی از نکات مثبت CoH همین سبک ترکیبی آن است که تیم سازنده بازی با ترکیب خوب و درست آن ها باعث شده که از ارزش های هیچ کدام کاسته نشود. بازیباز می تواند شخصیت خود را در بین نقطه های موجود در بازی حرکت بدهد. این حرکت به صورت نوبتی انجام می شود و خط حرکتی شخصیت بازیباز نیز از قبل تعیین شده و بازیباز تنها می تواند از میان آن ها یکی را انتخاب کند.

زمانی که در همین مسیر به یک دشمن می رسد بازی وارد حالت دیگری که در اصل مخصوص نبردها است منتقل می شود. در این قسمت چند نوع تاکتیک برای حمله و دفاع وجود دارد که بازیباز می تواند از میان آن ها یکی را انتخاب کند. البته این امکان نیز وجود دارد که به تعداد حرکتی که در اختیار بازیباز قرار می گیرد در هر نوبت نیروهای خود را جا به جا کند. سیستم دفاعی بازی به صورت افقی عمل می کند اگر نیروهای معمولی با تخصصی این حالت را در آرایش 3 تایی به صورت افقی قرار دهید دیواری برای دفاع شکل می گیرد که اگر آسیب نبیند. بعد از هر نوبت قوی تر از گذشته می شود . اما حالت حمله به صورت عمودی عمل می کند. تفاوتی که در مورد حالت حمله وجود دارد در این است که بازیباز می تواند با استفاده از یک سری آرایش مرتبط به هم و همزمان قدرت حمله خود را نسبت به گذشته افزایش دهد. همچنین برای این افزایش قدرت یک سری نیروی ویژه نیز در بازی قرار گرفته اند که اگر در صف های حمله بازیباز مورد استفاده قرار گیرند نتیجه کار بسیار قدرتمندتر از حالت های معمولی با سرباز های ساده خواهد بود. بعد از انجام هر نبرد و پیروزی در آن به بازیباز XP تعلق می گیرد و می تواند از این طریق درجه خودش را بالا ببرد.

51Yg3KDpNoL.jpg

بعد از انجام این کار نیروهای جدید و تازه نفس همراه با تنوع بیشتری در اختیار بازیباز قرار می گیرند که به او این اجازه را می دهند که در زمان شروع هر نبرد از میان انوع مختلف با توجه به نیازی که دارد چند تا را انتخاب کند. درکنار نبردهای معمولی در بازی یک سری Boss Fight نیز قرارگرفته است که درست روند همان نبردهای معمولی را با این تفاوت دنبال می کند که قدرت این Boss ها به شدت بالا است و بازیباز باید تاکتیک های جدیدی را برای پیروزی اتخاذ کند. گیم پلی CoH در تمامی زمینه ها به جز بخش RPG از عمق بسیاری زیادی برخوردار است. البته بخش RPG بازی نیز قوی است اما اگر با دیگر قسمت ها مقایسه شود مسلماً به عنوان یک نقطه ضعف جلوه می کند. یکی دیگر از نکته هایی باعث می شود CoH تبدیل به یکی از قوی ترین عناوین این سبک بشود ، تعداد بالای ماموریت های اصلی ، جانبی، معماها و پازل ها است اگر بخواهید تمام آن ها را انجام دهید به مدت زمانی بیش از 40 ساعت احتیاج پیدا می کنید. البته لازم به ذکر است که خوشبختانه ماموریت اصلی و جانبی بازی از تنوع خوبی برخوردار هستند وکاملاً جوابگوی نیازهای بازیبازها خواهند بود. از دیدگرافیکی نیز CoH یکی از بهترین عناوین دو بعدی کنسول DS است.

طراحی های محیط ها و شخصیت ها کاملاً با حال وهوا و جو داستانی بازی هماهنگ است و ضعفی در آن دیده نمی شود. همین مسئله در مورد CutScene های بازی نیز صادق است و تنها اشکالی که می توان به این قسمت گرفت طراحی چهره بعضی شخصیت ها است که بیش از حد مصنوعی جلوه می کند.

در کل CoH عنوانی است که سبک استراتژیک نقش آفرینی را به خوبی بر روی DS پیاده سازی کرده و از تمام امکانات موجود بهره لازم را برده است.

513BtAMPMZL.jpg

منبع: وبلاگ طرفدارن nintendo ds

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

نقد و بررسی Grand Theft Auto - Chinatown Wars

طرفدارن nintendo ds - Grand Theft Auto - Chinatown Wars

نقد و بررسی Sands of Destruction

طرفدارن nintendo ds - Sands of Destruction

نقد و بررسی Ghostbusters

طرفدارن nintendo ds - خیالی تر از خیال; نگاهی به بازی Ghostbusters

نقد و بررسی Lufia - Curse of the Sinistrals

طرفدارن nintendo ds - Lufia - Curse of the Sinistrals

نقد و بررسی رنگ هایی که جان گرفتند

طرفدارن nintendo ds - رنگ هایی که جان گرفتند

نقد و بررسی Batman: The Brave and the Bold

طرفدارن nintendo ds - Batman: The Brave and the Bold

نقد و بررسی آلیس و رفقا در سرزمین عجایب

طرفدارن nintendo ds - آلیس و رفقا در سرزمین عجایب

نقد و بررسی خوشگذرانی در شهر بازی

طرفدارن nintendo ds - خوشگذرانی در شهر بازی

دوستان چنتا سوال دارم

1- dsi ارزش داره که ds lite بدم بجاش dsi بگیرم

2- بنظر شما dsi چه مزایایی نصبت به ds lite داره؟

3- از نظر قیمتی چطور؟

4- قسمت هوم برو یا dsi shop هک شده؟ اکسپلویت داره؟

کی dsi داره ازش چنتا سوال دارم

آخرین ویرایش:
هک قسمت هوم برو و یا اکسپلویت برای dsi هست؟ کسی خبر داره؟ طریقه نصبش چطوریه؟

آخه مثلا این 2 سایت چنتا بازی dsi ware ریجن j برای دانلود گذاشتن

Free NDS Roms, N64, PSX Isos, GameCube Isos and more from RomUniverse, your Rommunity: Free DSiWare Roms - Added August 5th, 2009

Search Results for `dsiware' - Page 1

و تو این چنتا لینک یه یری اکسپلویت و هوم برو چنل گذاشته

DS-Scene - View Topic: DSi Homebrew Channel

DS-Scene Downloads Area

BootMii.org DSi Exploits

DSi Homebrew Channel - GameBrew - a wiki dedicated to homebrew on Video Game Systems.

Exploit DSiware Final (1 de 2) @ ElOtroLado.net NDS Scene

اینا کار میکنن؟ کی تو ضمینه هک وارده؟

دوستان خودتون دیدید و میدونید DS LITE دارم

دیروز رفتم پشت شهرداری پیش دوستم تا برای یکی از بچه ها سایت کارتج اورجینال DS بخرم

یه نفر یه DSI سفید آورده بود تا فلش کارت قدیمیشو عوض کنه یه فلش کارت جدید بخره
منم به ظرف گفتم DS LITE دارم بهش نشون دادم و DSI گرفتم قشنگ تست کردمش

مزایا dsi نسبت به ds lite اینا به نظرم اومد

1- چون تو dsi ساپورت کارتج گیم بوی ادونس برداشتن دستگاه لاغرتر شده

2- دستگاه لاغرتر و پهنتر شده

3- سیستم عامل دار شده یه چیزی مثل 3ds اما ساده ترشو داره

4- صفحه نمایشش کمی بزرگتر بود ( ds lite حدود 3 اینچه dsi حدود 3.27 اینچ )

5- کیفیت صفحه نمایش یکی بود اما صفحه نمایشش روشنتر بود

6- صفحه لمسیش قویتر از ds lite بود با انگشت راحت میشد باهاش کارکرد

7- صداش یکمی قویتر از ds lite بود

8- دو تا دوربین داره یکی روی دستگاه یکی هم روی قشمت تاشو دستگاه

9- ضبط صدا . پخش مزیک داره

11. مموری کارت میخوره

10- شاپ داره nintendo dsi shop داره

بعدا تو خونه اومدم فهمیدم

1- با مود ها جدید مچ میشه

2-تو بعضی بازی ها اختصاصی dsi از دوربین استفاده میشه

3- بخاطر سیستم عامل دار شدن و بازی ها اختصاصی سخت افزار dsi قویتره

معایبش

1-باتریش ضعیفتر از ds lite ه ( باتری ds lite هزار میلی آمپره اما dsi با این سخت افزار و امکانات باتریش 850 میلی آمپره )

2-قیمتش آکش 100 هزار گرونتر از ds lite آکه

3- کارتج گیم بوی ادونس ساپوت نمیکنه

4- خیلی سنگینتر از ds lite

5- مثل ds lite شیک و براق نیست و بدنه ماتی داره

6- شنیدم قسمت هوم بروش هک نشده یعنی نمیشه از استفاده کرد یعنی استفاده از بازی ها اختصاصی dsi که از سخت افزار قویتر dsi بهره میبرن کشک . یعنی استفاده از بازی هایی که از دوربین استفاده میکنن کشک

7- بازیا رو باید آنلاین بخرین از شاپ

8- اگر قسمت هوم برو یا سیستم عامش هک نشده باشه فقط بازی هایی که از اینترنت دانلود میشن و روی ds lite اجرا میشن میتونیی روی dsi اجرا کنین

حالا این کلیپ تریلر بازی Face Pilot: Fly With Your

این برای dsi ه و از دوربین استفاده میکنه

Face Pilot: Fly With Your

یا بازی آلیس در سرزمین عجایب که من نقد و بررسیشو اینجا گذاشتم

طرفدارن nintendo ds - آلیس و رفقا در سرزمین عجایب

حالا فهمیدم اگر تو dsi اجرا بشه یه قسمت اضافه میشه به بازی که با دوربین میشه بازی کرد

یا بازی The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition

جزو بازی ها dsi ware هست که تو shop کنسول dsi هست

The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition (DSiWare) News, Reviews, Trailer & Screenshots

حالا من دنبال اینم که قسمت سیستم عامل و هوم برو dsi هک شده یا نه؟ جدیدن راهی برای هکش نیومده؟

تو 2 تا پست بالاتر لینک چنتا بازی dsi ware گذاشتن برای دانلود اما پس حتما روشی برای هک هست که اینا چنتا بازی برای دانلود گذاشتن

یا تو این سایت چنتا بازی دیگه دیده بودم که برای dsi بود اما لینک دانلودشون اینجا بود

compare-dsi-ds-lite.jpg

حالا نظرتون چیه در باره dsi ؟

ارزش داره آدم ds lite بده یه dsi بگیره؟ بسته به اختلاف بیشتر از 100 هزار تومنی این دو مدل

نه احسان بخش DSi ware و بازی های شاپش هنوز هم هک نشده،توی 3ds به احتمال خیلی زیاد بزودی هک میشه (گیت وی گفته داره روش کار میکنه) ولی روی ds هک نمیشه.........
در مورد خود DSi،به نظرم مسئله علاقه و سلیقه هست بیشتر،مثلا همون ظاهرش که خودتم گفتی،قابلیت های اضافش چیزی نیستن که بخوای بگی 100% ارزش خرید رو بالا میبره.
من خودم با اینکه کلا رنگ های مات رو ترجیح میدم (روی همه چیز :d ) ولی بین ds ها لایت رو بیشتر دوست دارم،DSi هم البته به نظرم خیلی خوبه مخصوصا رنگ سفیدش،ولی دکمه های لایت رو ترجیح میدم به dsi....

نه احسان بخش DSi ware و بازی های شاپش هنوز هم هک نشده،توی 3ds به احتمال خیلی زیاد بزودی هک میشه (گیت وی گفته داره روش کار میکنه) ولی روی ds هک نمیشه.........
در مورد خود DSi،به نظرم مسئله علاقه و سلیقه هست بیشتر،مثلا همون ظاهرش که خودتم گفتی،قابلیت های اضافش چیزی نیستن که بخوای بگی 100% ارزش خرید رو بالا میبره.
من خودم با اینکه کلا رنگ های مات رو ترجیح میدم (روی همه چیز :d ) ولی بین ds ها لایت رو بیشتر دوست دارم،DSi هم البته به نظرم خیلی خوبه مخصوصا رنگ سفیدش،ولی دکمه های لایت رو ترجیح میدم به dsi....

مرسی علی جان

چنت سوال برام پیش اومد

1- اگر dsi بخرم ممکنه nintendo dsi shop نینتندو ببنده یا نه؟

2- اگر از فلش کارت کپی خور استفاده کنم میتونم بازم به shop برم؟

3- ببین مثلا بازی هایی هستن مثل همین عالیس در سرزمین عجایب که هم نسخه dsi ware دارن هم نسخه فیزیکی خوب اگر من از اینترنت دانلود کنم بریزم روی dsi پس بخش دوربین بازی فعال میشه ؟

4- 3ds بازیا ds هم اجرا میکنه که بعضی هاش تو شاپ 3ds هست خوب اگر 3ds قسمت شاپش هک بشه بازیا dsi ware دانلود کنی میشه ریختشون رو dsi بازیشون کرد؟

انگار شاپ dsi هک شده چند بار اما نینتندو بسته

تو اینا چیز بدرد بخوری نیست؟

DS-Scene Downloads Area

این سایت دومیه تو قسمت nintendo dsi software چنتا اکسپلویت و .... گذاشته

آره دیگه بخاطر همین اینو تو معایب گفتم چون بنظر من ds lite خوشگلتره هم براق هم رنگ بندی دلچسب :x

البته dsi مرده که دیدم تستش کردم هم سفید بود صد رحمت به پوشک بچه چقدر لک داشت زود کثیف میشد

یه جا تو نقد خارجی هم خوندم که دکمه ها dsi بیشتر تو میره و فشار دادن در حد ds lite نمیخواد

پس این بازیا که از dsi ware برای دانلود هستن چیه؟ پس حتما هکی چیزی شده دیگه؟ یه بازی تو قسمت Dsi ware تو سایت nintendolife دیدم که دوربین میخواست اسمشو تو سایت نیترو رام سرج کردم دیدم لینک دانلودشو داره باریه ریجن uc بود

نمیدونم والا

مرسی علی جان

چنت سوال برام پیش اومد

1- اگر dsi بخرم ممکنه nintendo dsi shop نینتندو ببنده یا نه؟

2- اگر از فلش کارت کپی خور استفاده کنم میتونم بازم به shop برم؟

3- ببین مثلا بازی هایی هستن مثل همین عالیس در سرزمین عجایب که هم نسخه dsi ware دارن هم نسخه فیزیکی خوب اگر من از اینترنت دانلود کنم بریزم روی dsi پس بخش دوربین بازی فعال میشه ؟

4- 3ds بازیا ds هم اجرا میکنه که بعضی هاش تو شاپ 3ds هست خوب اگر 3ds قسمت شاپش هک بشه بازیا dsi ware دانلود کنی میشه ریختشون رو dsi بازیشون کرد؟

انگار شاپ dsi هک شده چند بار اما نینتندو بسته

تو اینا چیز بدرد بخوری نیست؟

DS-Scene Downloads Area

این سایت دومیه تو قسمت nintendo dsi software چنتا اکسپلویت و .... گذاشته

آره دیگه بخاطر همین اینو تو معایب گفتم چون بنظر من ds lite خوشگلتره هم براق هم رنگ بندی دلچسب :x

البته dsi مرده که دیدم تستش کردم هم سفید بود صد رحمت به پوشک بچه چقدر لک داشت زود کثیف میشد

یه جا تو نقد خارجی هم خوندم که دکمه ها dsi بیشتر تو میره و فشار دادن در حد ds lite نمیخواد

پس این بازیا که از dsi ware برای دانلود هستن چیه؟ پس حتما هکی چیزی شده دیگه؟ یه بازی تو قسمت Dsi ware تو سایت nintendolife دیدم که دوربین میخواست اسمشو تو سایت نیترو رام سرج کردم دیدم لینک دانلودشو داره باریه ریجن uc بود

نمیدونم والا

1.فکرنکنم شاپ رو ببنده،چون DSi ware/shop رو از 3ds هم میشه بهش وصل شد و خرید کرد و هنوز بازی هاش فروش میرن..........
2.آره میشه مشکلی هم نداره،اگه چیزی از شاپ دانلود کنی روی مموری SD خود کنسول دانلود میشه (سمت راست dsi یهی جای مموری sd هست شبیه 3ds)
3.به صورت کلی بازی هایی که از قابلیت های dsi استفاده کنن رو میشه راحت اجرا کرد شبیه بقیه بازی ها و از امکانات بیشترش هم استفاده کرد،ولی بازی هایی که فقط روی shop باشن رو نمیشه کاریش کرد.....
4.نحوه اجرای بازی های dlc ها و ... توی 3ds کلا متفاوت هست با اجرای بازی ها،بازی های dsi ware رو تو آینده احتمالا با فرمت cia برای دانلود میزارن،این فایل های cia رو باید با خود 3ds روی مموری SD نصب کرد که برای ds همچین امکانی وجود نداره،در کل این روش فلش کارت نمیخواد و وابسته به هک های نرم افزاری و سیستمی خود 3ds هست.
5. اون Homebrew channel که برای اجرای بازی ها و نرم افزاری های دست ساز کاربر ها از روی مموری SD هست،شبیه شبیه ساز کنسول های قدیمی و ....
اون سایت دومی هم فقط 2 تا هک برای سیو 2 تا بازی هستش.

تا اونجایی که من اخبارش رو دنبال میکردم راهی برای اجرای dsi ware پیدا نشده بود (بصورت هک شده و با فلش کارت) و آخرین خبر هم مربوط میشد به همون گیت وی و اینکه دارن روش کار میکنن.......
ولی به اون صورت دیگه اخبارش رو دنبال نکردم........

• Like
Reactions: che-jaleb
1.فکرنکنم شاپ رو ببنده،چون DSi ware/shop رو از 3ds هم میشه بهش وصل شد و خرید کرد و هنوز بازی هاش فروش میرن..........
2.آره میشه مشکلی هم نداره،اگه چیزی از شاپ دانلود کنی روی مموری SD خود کنسول دانلود میشه (سمت راست dsi یهی جای مموری sd هست شبیه 3ds)
3.به صورت کلی بازی هایی که از قابلیت های dsi استفاده کنن رو میشه راحت اجرا کرد شبیه بقیه بازی ها و از امکانات بیشترش هم استفاده کرد،ولی بازی هایی که فقط روی shop باشن رو نمیشه کاریش کرد.....
4.نحوه اجرای بازی های dlc ها و ... توی 3ds کلا متفاوت هست با اجرای بازی ها،بازی های dsi ware رو تو آینده احتمالا با فرمت cia برای دانلود میزارن،این فایل های cia رو باید با خود 3ds روی مموری SD نصب کرد که برای ds همچین امکانی وجود نداره،در کل این روش فلش کارت نمیخواد و وابسته به هک های نرم افزاری و سیستمی خود 3ds هست.
5. اون Homebrew channel که برای اجرای بازی ها و نرم افزاری های دست ساز کاربر ها از روی مموری SD هست،شبیه شبیه ساز کنسول های قدیمی و ....
اون سایت دومی هم فقط 2 تا هک برای سیو 2 تا بازی هستش.

تا اونجایی که من اخبارش رو دنبال میکردم راهی برای اجرای dsi ware پیدا نشده بود (بصورت هک شده و با فلش کارت) و آخرین خبر هم مربوط میشد به همون گیت وی و اینکه دارن روش کار میکنن.......
ولی به اون صورت دیگه اخبارش رو دنبال نکردم........

1- عالیه داداش

2- آها چه خوب آره دیدم که sd کارت به خود dsi میخوره و 256 مگ خودش حافظه داخلی هم داره اما نمیدونستم میشه روی sd کارت بازیایی که خریدی نصب بشه

3- مشکل همینجاست من چنتا بازی dsi ware صد در صد میخوام بازی کنم یعنی اگر نشه هک کرد اخرش مجبور بخرم ولی خوب اول سعیمو میکنم اگر نشد بعد میخرم

4- آها متوجه شدم

5- آره ولی شاید بشه مثل wiiware روی wii با هوم برو چنل نصب میشدن اینم همون کار بکنه

داداش مثلا این بازی System Flaw برای dsi ware هست

System Flaw Recruit (DSiWare) News, Reviews, Trailer & Screenshots

حالا لینک دانلودشم فقط تو این سایته

http://nitroroms.com/show/file-info/L3604352/Nintendo_DS/System_Flaw_USA_DSi_NDS-RFTD.7z.html

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or