ramaz
کاربر سایت
آره بابا کلی برنامه ها هوم برویی داره :d
چه جالب من اون زمان از فتحی یه سوپر کارت خریدم روی خود جعبه زده بود super cart خود کارتج بنفش بود حداکثر هم 2 گیگ مموری کارت میکرو اس دی ساپورت میکرد هم راه جعبه اش یه دیسک بود بازیا nes , snes تبدیل میکرد به بازیا gba خود بازیا gb . gbc بدون تبدیل اجرا میکرد بعد فیلم و موزیک هم تبدیل میکرد به فرمت .gba راحت اجراشون میکرد
یادمه از فتحی اون زمان سال 85 یا 86 بود خریدم 45 هزار تومن بخاطر همین اینو گفتم چون زلدا nes با همین روش روی gba رفتم تموم کردم خیلی حال داد
منم باهات موافقم بنظر من زلدا ها gba با اصالت ترین و بهترین زلدا هایی بودن که بازیشون کردم
gba خیلی فراتر از حد توانش رفته بود یادمه فاینال فانتزی رو gba بازی میکردم از نسخه ps1 ش هم بهتر و قویتر بود
البته نینتندو خیلی حمایتش کرد براش مثلا 6 تا دانکی کونگ عرضه کرد و ...... بازی ها توپی بودن که هنوزم بازی کردنشون عالیه عای
من کلا نوستالژیک بازم خودم تو گیم ریترو گیمرم . گیم ها و چیزایی که ما باهاش سرو کار داشتیم سرگرمی و گیم خالص و واقعی بودن چندین نسل تجربه کردیم و شدیم اینی که هستیم و خود من به شخصه این گیم ها جدید دیگه قبول ندارم چون ماها میدونیم گیم واقعی چیه ( وقتی یکی تو همین سایت بهم گفت رزیدنت اویل نسخه 6 بهترین بازی دنیاست خوب معلومه اصلا گیم نمیشناسه و کم تجربه اس و به احتمال زیاد حداکثر 17 سالشه ) . ناسلامتی 29 سالمه از طفولیت گیم بازی میکردیم :d یادش بخیر اولین کنسولم گیم تی وی شهاب بود که فکر کنم اصلا به گوش کسی نخورده باشه
اکثر فن ها نینتندو گیمرا قدیمی و با سابقه هستن که بخاطر مشکلات زندگی و ..... کلا از نت میرن خودت برو تاپیک ها مثلا سن دارندگان xbox 360 ببین اکثرا نوشتن 17 تا 18 اما حالا برو تاپیک سنتون تو بخش wii بندرت کسی زیر 22 سال تو بخش کنسول ها نینتندو پیدا میشه چون ماها کنسولا نینتندو میشناسیم و باهاش خاطره داریم اما نسل جدید تا چشم باز کرده وسط نسل هفت کنسول خریده
یادمه تو یه تاپیک بود عنوانش این بود چجوری xbox 360 خریدید بعد یکی موشته بود انقدر گریه کردم تا بابام دلش سوخت برام خرید :d حالا من چی؟ ps1 سری 1000 خودم با پول خودم اون زمان 310 هزار تومن دست دومشو خریدم یا کنسولا دیگه که داشتم :bighug:
دقیقا!
یعنی الان مثه چی پشیمونم گیم بوی و سوپر کارتو اون موقه فروختم!