طرفداران Fear

• Thread starter Thread starter Dant3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام.
خیلی ممنون سحر خانوم.
ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم dvd این فیلم اومده؟؟;)

احتمالا بايد باشه، ولي مال من VCD هستش :blushing:

امين اين يه صحنه از فيلم The Ring 2 (محصول آمريكا) هستش كه شخصيت شبيه شخصيت بازي FEAR بود.

The%20Ring.gif
سحر خانم فکر نمی کنم این صحنه ماله فیلم رینگ باشه آخه این بچه اصلا شبیه سامارا نیست :cheesygri
سلام.
خیلی ممنون سحر خانوم.
ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم dvd این فیلم اومده؟؟;)
آره بابا این فیلم چند ساله که اومده الان هم dvd قسمت اول هم قسمت دوم توی بازار هست:cheesygri

اینم دو تا عکس واضح از دختر بچه فیلم رینگ samara morgan:
11ruih2.jpg

11ruijb.jpg

نوشته شده توسط old snake:
سحر خانم فکر نمی کنم این صحنه ماله فیلم رینگ باشه آخه این بچه اصلا شبیه سامارا نیست :cheesygri

آره بابا این فیلم چند ساله که اومده الان هم dvd قسمت اول هم قسمت دوم توی بازار هست:cheesygri

اینم دو تا عکس واضح از دختر بچه فیلم رینگ samara morgan:

اونم كه من گذاشتم اسم دختره Samara هستش.
اين عكسهاي مربوط به The Ring 1 يا 2 هستش؟؟؟؟؟ كدومش؟؟؟؟

:cheesygri :cheesygri :cheesygri در ضمن من اون فايل gif رو از خود فيلم درست كردم، پس امكان نداره براي فيلم نباشه :cheesygri
عكسها هم براي خود فيلم هستش.

راستي قيافه دختره كه معلوم نيست از كجا مي دوني شبيهش هست يا نيست؟ :cheesygri :cheesygri

چندتا نسخه از اين فيلم ساخته شده؟؟؟ من فقط 3 تا رو ديدم :eek:

آخرين قسمت مصاحبه Alma :cheesygri

روانکاو صندلی رو بر می داره و بطرف دخترک پرت می کنه.
Clip31.jpg

اما دخترک باز هم غیبش زده بود

روانکاو به سمت در می ره و سعی می کنه از این جهنم ساخته آلما فرار کنه.

Clip32.jpg

Clip33.jpg

Clip34.jpg

آلما هم خیلی خوشحال در اطراف روانکاو جست و خیز می کرد.

اما روانكاو آلما رو نمي ديد :eek:

Clip35.jpg

و بعد دوباره رو صندلیش نشست.

پايان مصاحبه :cheesygri :cheesygri :cheesygri
نتيجه اينكه اين 7،8 ساعت مصاحبه هيچ نتيجه اي به دنبال نداشت :cheesygri

اونم كه من گذاشتم اسم دختره Samara هستش.
اين عكسهاي مربوط به The Ring 1 يا 2 هستش؟؟؟؟؟ كدومش؟؟؟؟

:cheesygri :cheesygri :cheesygri در ضمن من اون فايل gif رو از خود فيلم درست كردم، پس امكان نداره براي فيلم نباشه :cheesygri
عكسها هم براي خود فيلم هستش.
چه فرقی داره به هر حال قیافه سامارا اینه
راستي قيافه دختره كه معلوم نيست از كجا مي دوني شبيهش هست يا نيست؟ :cheesygri :cheesygri

چندتا نسخه از اين فيلم ساخته شده؟؟؟ من فقط 3 تا رو ديدم :eek:
اگه فیلم رو دیده بودی که این حرف رو نمی زدی توی هر دو فیلم بار ها قیافش نشون داده میشه;)

چه فرقی داره به هر حال قیافه سامارا اینه

اگه فیلم رو دیده بودی که این حرف رو نمی زدی توی هر دو فیلم بار ها قیافش نشون داده میشه;)

فیلم رو نمی گم اون فایلی که گذاشتم رو می گم, قایفه دختره که اونجا مشخص نیست پس چرا می گی سامارا نیستش ;)
درضمن من عرض کردم سه نسخه فیلم رو دیدم, خودم هم می دونم چندین بار قیافه دختره رو نشون می دن:cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri

نوشته شده توسط mohammad1365:
اقايون به مانيتور اون گوشه دقت كرديد؟به مانيتور و تصوير هر دو نگاه كنيد فرق داره.فكر كنم توهمه

نه توهم نیست. ببین دوربین داره میز روانکاو رو نشون می ده, کسی که از بیرون اتاق داره تو رو نگاه می کنه اونجا رو درست نمی بینه برای همین از نمای میز روانکاو تو مانتیور نشون داده میشه که باعث میشه شخصی که بیرون هستش کاملا به اتاق تسلط داشته باشه و همجارو خوب ببینه :cheesygri

فیلم رو نمی گم اون فایلی که گذاشتم رو می گم, قایفه دختره که اونجا مشخص نیست پس چرا می گی سامارا نیستش ;)
درضمن من عرض کردم سه نسخه فیلم رو دیدم, خودم هم می دونم چندین بار قیافه دختره رو نشون می دن:cheesygri :cheesygri :cheesygri
:cheesygri
هوینجوری:cheesygri

نوشته شده توسط SHvIRUS:
قبل از حادثه :

In Progress حادثه

بدن منهای کله بعد از حادثه

کله Without بقیه اش !!!

خشن کار می کنیا!!! دشمنای بیچاره آخه از دست تو چه گناهی کردن :eek: :cheesygri

خشن کار می کنیا!!! دشمنای بیچاره آخه از دست تو چه گناهی کردن
آره خودم یه لحظه دلم براش سوخت ... :(
میگم این یارو تپله چیکارست؟ چرا یه دفعه سوار آسانسور شد مارو قال گذاشت؟ :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or