طرفداران Fear

• Thread starter Thread starter Dant3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چه عجب برگشتیم سر فیر:cheesygri (دیدم پرهام نیست من بگم)
امین صد در صد اتفاقات تو اون شهر و اون محوطه ها که نیست ولی خدا کنه یکمی تو فضای آزاد هم بازی رو برگزار کنین مردم از بس درو دیوار دیدم...

نوشته شده توسط mohandes_register:
چه عجب برگشتیم سر فیر:cheesygri (دیدم پرهام نیست من بگم)
امین صد در صد اتفاقات تو اون شهر و اون محوطه ها که نیست ولی خدا کنه یکمی تو فضای آزاد هم بازی رو برگزار کنین مردم از بس درو دیوار دیدم...
اره خب اون شهر پکید من فکر میکنم همین کار رو میکنن چون بالاخره بازی به یه تنوعی احتیاج داره اگه نکنن میشه مثل همون نسخه ی قبلی با در و دیوار جدیدتر!

نوشته شده توسط SHvIRUS:
تو بازی یه جفتک چهارکش (یه تا پرنده!) :twisted: :boxing: :boxing: :boxing: :shrewd: به این یارو زدم دستش رفت تو لوله گیر کرد و آویزون موند!!!!!!!!! :
what%20the%20hell.jpg

توی این بازی از این عکسای تاریخی!!! زیاد میشه گرفت شماهم اگه دارید بزارید :love:

منم چند روز پیش داشتم همینطوری یه مرحله رو بازی می کردم یه همین حالتی پیش اومد :cheesygri

هرچی بهش تیر می زدم سقوط نمی کرد :eek:

1.jpg

2.jpg

آره باحالن :gathering:
ولی جدا shame on monolith:)
البته چند تا پتچم برای بازی اومدن که هیچ کدوم این مشکلاتو بر طرف نمی کردن;)
امیدوارم توی بسته الحاقی دیگه این ایرادا نباشه:)

این صحنه تو f.e.a.r عادیه یعنی تو همه ی مراحل این مشکل رو میبینی مثلا بعضی وقت ها تفنگی روی زمین افتاده ولی اصلا نمیتونی بگیریش و .... به نظر من جز معدود ایرادات این بازیه;)

این صحنه تو f.e.a.r عادیه یعنی تو همه ی مراحل این مشکل رو میبینی مثلا بعضی وقت ها تفنگی روی زمین افتاده ولی اصلا نمیتونی بگیریش و .... به نظر من جز معدود ایرادات این بازیه;)
ولی کلا فیزیکش خیلی مشکل داره فیزیک فقط half-life 2 ;)

نوشته شده توسط old snake:
ولی جدا shame on monolith:)
البته چند تا پتچم برای بازی اومدن که هیچ کدوم این مشکلاتو بر طرف نمی کردن;)
امیدوارم توی بسته الحاقی دیگه این ایرادا نباشه:)

خوب بازی از این اشکالا نباید داشته باشه ولی مگه بده یکم وسط بازی بخندی :coolgun: :shocked:

خوب بازی از این اشکالا نباید داشته باشه ولی مگه بده یکم وسط بازی بخندی :coolgun: :shocked:
خنده خوبه ولی نه این مدلش;)
این بیشتر ضد حاله تا جک;)
اگه باز یکم دیالوگ خنده دار مثل gta داشت می شد باهاش کنار اومد:cheesygri
ولی آخه این چه مدلشه اگه اصلا از فیزیک استفاده نمی کردن بهتر در میومد:)

البته در فیزیک خنده دار فیر حرفی نیست ولی خوب تجربه اوله و هزار درده سر.به نظر من در پک الحاقی حتما این مشکلات حل شده و دیگه خبری از این جک ها نیست...

چی میگی تو؟؟
الان که hl2:e1 هست و e2 و e3 هم بدن میان 4 دیگه چیه!!
مگه قرار نشد به جایه شماره سوم همین سه تا اپیزود رو قرار بدن؟;)
خوب بد از اینا نویت شماره 4 میشه دیگه:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or