سحر خانم فکر نمی کنم این صحنه ماله فیلم رینگ باشه آخه این بچه اصلا شبیه سامارا نیست :cheesygriامين اين يه صحنه از فيلم The Ring 2 (محصول آمريكا) هستش كه شخصيت شبيه شخصيت بازي FEAR بود.
![]()
آره بابا این فیلم چند ساله که اومده الان هم dvd قسمت اول هم قسمت دوم توی بازار هست:cheesygriسلام.
خیلی ممنون سحر خانوم.
ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم dvd این فیلم اومده؟؟![]()
نوشته شده توسط old snake:سحر خانم فکر نمی کنم این صحنه ماله فیلم رینگ باشه آخه این بچه اصلا شبیه سامارا نیست :cheesygri
آره بابا این فیلم چند ساله که اومده الان هم dvd قسمت اول هم قسمت دوم توی بازار هست:cheesygri
اینم دو تا عکس واضح از دختر بچه فیلم رینگ samara morgan:
چه فرقی داره به هر حال قیافه سامارا اینهاونم كه من گذاشتم اسم دختره Samara هستش.
اين عكسهاي مربوط به The Ring 1 يا 2 هستش؟؟؟؟؟ كدومش؟؟؟؟
:cheesygri :cheesygri :cheesygri در ضمن من اون فايل gif رو از خود فيلم درست كردم، پس امكان نداره براي فيلم نباشه :cheesygri
عكسها هم براي خود فيلم هستش.
اگه فیلم رو دیده بودی که این حرف رو نمی زدی توی هر دو فیلم بار ها قیافش نشون داده میشهراستي قيافه دختره كه معلوم نيست از كجا مي دوني شبيهش هست يا نيست؟ :cheesygri :cheesygri
چندتا نسخه از اين فيلم ساخته شده؟؟؟ من فقط 3 تا رو ديدم![]()

نوشته شده توسط old snake:چه فرقی داره به هر حال قیافه سامارا اینه
اگه فیلم رو دیده بودی که این حرف رو نمی زدی توی هر دو فیلم بار ها قیافش نشون داده میشه![]()
نوشته شده توسط mohammad1365:اقايون به مانيتور اون گوشه دقت كرديد؟به مانيتور و تصوير هر دو نگاه كنيد فرق داره.فكر كنم توهمه