طرفداران Fear

• Thread starter Thread starter Dant3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
محمد جان شما بازیش بکن بعد خودت میای اینجا بهش مینازی.
اتفاقا بازیش کردم خوشم هم اومده اما از بخت من هی پارتیشن بندی کردم سیو هام پریده الان هم فقط زهنم روی بازی کردن متال گیر یک روی PS1 هست :cheesygri

محمد جان شما بازیش بکن بعد خودت میای اینجا بهش مینازی.
من پیشنهاد میکنم بازی نکنه ! با کارت 5200 من قبلا بازی کردم! ... :cursing: :sick:

من الان درقسمت تنظیمات گرافیک کدوماشو بالا ببرم که کمتر روی Frame Rate تاثیر داشته باشه؟

واقعا اخر بازی من که کلی با این بازی حال کردم ولی بدی ایش این بود که اخرش مسخره تموم شد همین[/QU

حالا می خواید چیزی نگید از داستانش تا بریم بازیش کنیم .

من پیشنهاد میکنم بازی نکنه ! با کارت 5200 من قبلا بازی کردم! ... :cursing: :sick:

من الان درقسمت تنظیمات گرافیک کدوماشو بالا ببرم که کمتر روی Frame Rate تاثیر داشته باشه؟

شایان جون اتفاقا خوب اجرا میشه بد نیست مشکلی نداره . فقط موقعی که نور به بازی اضافه میشه یه مقدار خیلی کمی ریپ میزنه یا همون فریم ریت پایین میاد

امين اين يه صحنه از فيلم The Ring 2 (محصول آمريكا) هستش كه شخصيت شبيه شخصيت بازي FEAR بود.

The%20Ring.gif

نوشته شده توسط mohandes_register:
این شخصیت خیلی شباهتش بیشتر از شخصیته ژاپنیشه.در ضمن این صحنه تو فیلمه ژاپنیش خیلی ابهتش بیشتر بود...

من ژاپنيو رو نداشتم وگرنه اين تيكه فيلم ژاپني رو هم مي خواستم بذارم :cheesygri

اينم چندتا Wallpaper ديگه همراه با ورژن بدون نوشته بعضي از wallpaper ها :cheesygri بنا به تقاضاي چندي از متقاضيان عزيز :cheesygri :cheesygri :cheesygri ادامه داستان رو هم فردا مي ذارم تموم شه بره پي كارش :p

FEAR...%208.jpg

FEAR...10.jpg

FEAR...11.jpg

سحر جان خواهشن عکس بزرگتر از 640x480 به طور مستقیم تو فروم نزارید چون اندازه صفحه رو خراب می کنه و صفحه هم سنگین می شه لودش. از این به بعد عکس ها رو به وصرت Thumbnail بزارید.

با تشکر

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
ایول من عاشق این فیلم هام!!!
خوشم اومد.
ممنون

خواهش مي كنم، يه قسمت خفن فيلم رو برات به صورت فايل فلش آپلود مي كنم كه اونم ببيني اونم خيلي باحاله.

اينم چندتا عكس ديگه از دختره :cheesygri :cheesygri

The%20Ring%2006.jpg

The%20Ring%2004.jpg

The%20Ring%2018.jpg

The%20Ring%2014.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or