طرفداران Fear

• Thread starter Thread starter Dant3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببخشید پابرهنه می پرم وسط حرفتون
این فیلم سایلنت هیل اومده؟ تو تهران؟یا تو مشهد؟
بعد یکی میشه داستان این بازی (نه اون تیکه فیلم رو ها) رو توضیح بده؟ من تا آخرش رفتم هم نسخه فارسی دارینوس هم نسخه فارسی نوین پندار و هم نسخه انگلیسی ولی نفهمیدم چی شد هر چی زور زدم به مخم فشار اوردم آخرش
118zozk.gif

در ضمن یه جا تو همین تاپیک سحر خانم گفته بود نفهمیده که چرا آخر بازی سشربازا بی حرکت وایسادن مثل ماست میشه کشتشون اون بخاطر اینکه سرباز ها با پکستون فتل ارتباط ذهنی داشتن و فقط هم از اون دستور می گرفتن اون رو که می کشی سرباز ها هم دیگه فرمانده ای ندارن و کاری نمی کنن;)

نوشته شده توسط gameware:
ببخشید پابرهنه می پرم وسط حرفتون
بعد یکی میشه داستان این بازی (نه اون تیکه فیلم رو ها) رو توضیح بده؟ من تا آخرش رفتم هم نسخه فارسی دارینوس هم نسخه فارسی نوین پندار و هم نسخه انگلیسی ولی نفهمیدم چی شد هر چی زور زدم به مخم فشار اوردم آخرش
118zozk.gif

در ضمن یه جا تو همین تاپیک سحر خانم گفته بود نفهمیده که چرا آخر بازی سشربازا بی حرکت وایسادن مثل ماست میشه کشتشون اون بخاطر اینکه سرباز ها با پکستون فتل ارتباط ذهنی داشتن و فقط هم از اون دستور می گرفتن اون رو که می کشی سرباز ها هم دیگه فرمانده ای ندارن و کاری نمی کنن;)

فيلم سايلنت هيل تو تهران اومده بقيه شهرهارو خبر ندارم :cheesygri

در مورد اون توضيحات هم ممنون. در مورد داستان بازي هم بايد بگم من خودم دارم مي گردم اگه داستان كامل بازي رو پيدا كردن اينجا قرار بدم :cheesygri

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام.
ممنون سحر خانوم فقط این The Ring ژاپنیه؟؟;)
میگم اون فیلمی که من میگم تو تریلرش یه زنه بود سوار ماشین بود داشت تو یه جاده حرکت میکرد که یکه دختره شبیه همین دختره فییر جلوش اومد و از وسطش رد شد و هیچی به دختره نشد این همونه؟؟:D

فيلم حلقه هم نسخه ژاپنيش ساخته شده هم آمريكائيش كه من اون جاپوني(استعاره از ژاپني) رو بيشتر دوست دارم.

اون صحنه هم كه گفتي راستش من همچين چيزي تو اين فيلم يادم نيست :cheesygri احتمالا براي يه فيلم ديگس، Trailer رو از تو سي دي بازي رايانه ديدي؟

نوشته شده توسط mostafa_cpp:
از بس كه مهندسي ماشالا ، يه درگ و دراپ سادس ديگه
گفتم اينجوري نميششه موس دست گرفت گوش ندادي :cheesygri

با برنامه RADTOOLS ميشه هم فايلهاي bink رو ديد و هم تبديل كرد

:cheesygri آخه من يه جور ديگه فيلم رو اجرا مي كردم، از تو Open With برنامه bink رو انتخاب مي كردم :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri
حالا روش تورو هم امتحان مي كنم :cheesygri :cheesygri :cheesygri

سلام
بابا اونکه Sillent hill .اونم فیلمه قشنگیه ولی قضیش بلکل فرق میکنه.
فيلم سايلنت هيل تو تهران اومده بقيه شهرهارو خبر ندارم
من تا حالا فکر میکردم اینجا تاپیک طرفداران fear هست .
ولی ظاهرا ...

پرهام جان تاپیک جریانش ماله فیر هست ولی خوب بحثای کناره رو هم اگه دقت کنی میبینی یه نیمچه ربطی به تاپیک داره...
راستی این پستی که زدی دقیقا ربطش به فیر چی بود:d
راستی اینم بگم که به نکته خوبی اشاره کردی مهر پویا دقیقا سربازا از فتل دستور میگرفتن.یعنی یه جور تلپاتی بود.تنها چیزی هم که من هنوز متوجه نشدم جنسیته سربازای دشمنه.اینکه انسان هستن یا ربات...

نوشته شده توسط mohandes_register:
دستت درد نکنه سحر.عیب نداره میشینم DVD رو دانلود میکنم که هم بازی رو داشته باشم هم فیلمو.
این داستانتم زودتر ادامه بده داره فاز میده:cheesygri

داستان رو بايد كش داد :cheesygri همه رو بذارم باحاليش مي پره، كم كم بايد داستان رو پيش برد.

نوشته شده توسط Black Prince:
آقا شرمنده پارازيت ميندارم :blushing: اين عكسا مربوط به فيلم بيد؟ ميشه اسم اينو به ما هم بگيد؟ :confused:

نه مربوط به فيلم نيستش. مربوط به مصاحبه اي هستش كه تو DVD بازي هستش. :cheesygri :cheesygri :cheesygri

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام
ولی ظاهرا ...

اينجا دقيقا تاپيك FEAR و طرفداران اين بازي هستش نه چيزي غير از اين، اون چيزايي كه شما از بچه ها نقل قول كردي مربوط به بحثهاي صفحه هاي قبل هستش كه باز تاكيد مي كنم در مورد FEAR بوده، شما اول همچي رو درست بخون بعد بگو اينجا ظاهرا .....

:cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri

در ضمن تاپيك رو منحرف كردي :cheesygri

فيلم حلقه هم نسخه ژاپنيش ساخته شده هم آمريكائيش كه من اون جاپوني(استعاره از ژاپني) رو بيشتر دوست دارم.

اون صحنه هم كه گفتي راستش من همچين چيزي تو اين فيلم يادم نيست :cheesygri احتمالا براي يه فيلم ديگس، Trailer رو از تو سي دي بازي رايانه ديدي؟

مگه فرقی میکنه؟؟:confused:

فکر میکنم تو بازی رایانه دیدم پس همون سایلنت هیل هست:blushing: اخه من تا حالا تریلر فیلم دانلود نکردم پس حتما همونه:cheesygri

ولی ظاهرا ...

نبینمت اینجا:eek::cheesygri:cool::love:

سلام
یه سوال تخصصی داشتم , این یارو رو کشتم ولی چرا لنگاش اینجوری شد؟! :

FEAR%202006-06-01%2018-20-17-78.jpg

یه سوال دیگه. ببینم بازی فقط همین یه کاراکتر Enemy رو داره؟ :eek:

نوشته شده توسط SHvIRUS:
سلام

سلام.
مشکل گرافیکیه:cheesygri
برای منم هیمن طور بود کلا مشل از بازیه تو hl2 هم این طوری میشد ولی کمتر....
کارکتر هم بیشتر از این ها هستن ولی بیشتر همین سرباز ها تو بازی دیده میشن هرزچندگاهی :D هم موجود دیگه دیده میشن.

نوشته شده توسط SHvIRUS:
سلام

خیلی جالبه اینقدر به FEAR مینازیدند ...:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or