طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب دوستان این مسئله توسط من خاتمه پیدا کرد ! چون اگه همینجوری پیش میرفت ممکن بود کار به جای باریک بکشه !
جناب amin mozy شما باید هرگونه شوخی ای رو به جا بکنی و مهمتر از اون طرف مقابل خودتو بشناسی ! حتما از نظر طرف مقابل اون صحبت های شما را ، بی احترامی به وی دونسته و میدونه و شما هم همون صحبت هارو شوخی میدونی ! حالا من نمیخوام بگم که کدوم درست میگید چون هر کسی روحیاتی داره. ولی خوب صحبت های شما زیاد خوشایند و دلپسند نبود و مایه ی شوخی زیاد در اون دیده نمی شد !

سلام

خب برای اینکه این سوء تفاهم حل بشه و اگه اشتباه از طرف من بوده من معذرت میخوام و همه چیز برگرده سر جای خودش.من شروع میکنم یا یه خبر خوب :

همون طور که توی تاپیک اخبار داغ بازی ها گفتم حق انتشار بازی Jade Empire به کمپانی 2k رسید.به خاطر همین سایت بازی یه سری تغییرات اعمال کرده که در اول کار اوردن شات های جدید برای این بازیه.دیدنش ضرر نداره.

خداحافظ

سلام .
با تشکر از دوستان بابت راهنماییها مخصوصا رازیل عزیز :-" بابت راهنمایی در مورد Titan Quest. دستتون درد نکنه . :blushing:
من هم اکسپنشن DS و هم Titan Quest نسخه دی وی دی اونا رو 2-3 روز پیش از ولی عصر گرفتم .
از لطف اون دوستمون هم بابت پیشنهاد دادن بازی ها ممنونم . :blushing:

با سلام

من یه چند وقت داشتم تو فروم bioware وبگردی میکردم .

البته بیشتر تو قسمت ساخت کاراکتر و این جور چیزا ، یکسری مطالب هم راجع به nwn2 بود که تو تاپیکش میگم

ولی عجب فرومیه stat اش رو اینجا میذارم :

3,116,339 BioWare Users:
83 Logged In
7 Hidden
239 Guests

2972 Playing Online
100% NWN
96% NWN: SoU
95% NWN: HotU

879 Registered Guilds

5,846,653 posts in forums !!!:eek:

اینم برای خنده ;)

ساخت کارکتری مثل Britney Spears در nwn:cheesygri

I've been thinking about something similar, I call it "Britney Spears". Chaotic evil female half-orc, naturally. 6 int and 6 cha (I know 7 sounds worse, but such a boost is not realistic). Starts with a level in monk (think "nun"). Evasion is good (for evading journalists' uncomfortable questions). Very high wis and dex so she gets truly untouchable. Wears nothing, or the ugliest robes available. After that you continue with many bard levels, but no ranks in perform, of course. Curse song might be a good feat. Holds a club in each hand without any dual-wield feats, which gives quite good AB penalties, and has a RP signification that I will not explain. In epic levels, some blackguard levels to lower saves a bit (but still they remain too high, which is a major flaw of this template). And with this build I cannot be accused of unpowergaming, cause everything is perfectly justified from a RP perspective.

دوستان یه نکته جالب که تازه فهمیدم اینکه تو nwn شما میتونید به اژدها هم تبدیل بشید.

druid ها که shapeshift یکی از خصوصیات اصلیشون هست در سطوح بالا قابلیت Dragon Shape دارن.

به سه نوع dragon هم میتونن تبدیل بشن

red , blue and green

که هر کدوم یه نوع immunity دارن.

خیلی جالبه اگه میدونستم حتما یه بار HotU رو با druid بازی میکردم. :rolleyes:

با سلام خدمت دوستان .:blushing:
راستش یه سوال داشتم گفتم بپرسم تا هم جوابمو بگیرم و هم تاپیک از سقط شدگی در بیاد!!
Diablo:Hellfire یه نسخه اکسپنشن واسه نسخه اصلی هست یا ... ؟
----------------------
یادمه یه زمانی صحبت از Beyond Divinity بود و قرار بود یه بنده خدایی بازی رو بده یه بنده خدای دیگه و .... و در نهایت به دست علاقه منداش برسه . چی شد پس ؟ :confused:
بالاخره مشکل قفل این بازی که میگن استار فورسه قابل حله یا نه ؟ کسی میدونه ؟
ممنون .:blushing:
خدانگهدار.

سلام دوستان

گفتم یه پستی اینجا زده باشم هم احوالپرسی باشه هم تاپیک بیاد بالا ؛

دیگه زمان ، زمانه rpg یه .

سه بازی معروفDark Messiah of Might and Magic و Gothic 3 و NWN 2
در راهن. البته گویا gothic 3 چند وقتیه ورژن اروپاییش اومده .

به هر حال

منم این روزا اصلا وقت بازی کردن ندارم

company of heros و این قسمت جدیده Warhammer 40,000: Dawn of War - Dark Crusade
رو هم وقت نکردم بازی کنم . (تازه دوست داشتم devil may cry 3 pc هم بازی کنم :-"

اگر دوستان recommendation دارن بگن . والا باید وایسم GS به همشون امتیاز بده .

البته یه مطلبی فکر کنم درست باشه و اون اینکه nwn2 از لحاظ گرافیک خیلی بالا نخواهد بود(who cares) اما گرافیک در حد oblivion اصلا برام مهم نیست

گرافیک برای fps ، داستان و صدا و موسیقی برای RPG :cheesygri

راستی یادم رفت بگم ، من تا بیام اینا رو بازی کنم فکر کنم jade empire هم از راه میرسه !
تازه اونموقع یه دفه دیدی بیلی fable 2 رو هم برای pc فرستاد:blink:

البته تا آدمی مثل من بیاد اینارو بازی کنه یه چند وقتی ! طول میکشه
مثلا یه سالی
خدا رو چه دیدی شاید تا اونموقع وضعمون خوب شد و یه pc درست حسابی خریدیم نشستیم crysis و ut 2007 :cheesygri بازیدیم

سلام
من چندتا سوال داشتم
1. اين بازي guild wars nightfall كه قراره بياد رو ميشه آفلاين بازي كرد منظورم اينه كه خط داستاني داره؟
2.بازي Final Fantasy XI Vanadiel Collection 2007 رو چطور آخه توي gamespot ژنر بازي رو Fantasy Online Role-Playing زده ؟
اگه ميشه سريع بگيد
ممنون

سلام دوستان
78.gif

من هم بالاخره پس از مشاوره هایی با احمد و محمدرضا به جمع شما عزیزان RPG باز پیوستم!
212.gif

اولین تجربم Neuro Hunter بوده و بعدش هم Oblivion

میخواستم بپرسم این نسخه های اضافه شونده ی NWN رو چجوری جور کنم؟
آخه اراک از این چیزا نمیارن!

یه چیز دیگه....
این تاپیک فقط در مورد RPG های مدل NWN و Titan Q است یا در مورد RPG/Action ها هم هست؟

با تشکر...

سلام .
چه عجب بالاخره یکی دلش سوخت اومد یه پست زد تو این تاپیک !
این همه بازی Rpg جدید و معروف اما هیچ صحبتی در موردش تو این تاپیک نمیشه .
این سید هم معلوم نیست کجا گذاشته رفته که پیداش نیست ! :((

سلام حاجی مصطفی

حال احوال ؟

میگم کدوم اینهمه ؟ بغیر از nwn2 کدوم rpg ای اومده ؟

این mmorpg ها بازار rpg های دیگرو خراب کرده :(

--------

کسی module های nwn رو بازی کرده ؟

من که اینترنت ندارم اگه داشتم فقط میشستم ماجول دانلود میکردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or