طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تموم کردم NWN رو بالاخره!ولی نتونستم Aribeth رو زنده نگه دارم:((البته هنوز سیوشو دارم،اگه کسی راه قانونی یا غیر قانونی! بلده که Aribeth رو بشه زنده نگه داشت،مارو بی نصیب نذاره.
پ.ن:مصطفی پیچوندی؟!آموزشی مگه 6 ماه نیست؟!:)چه پیچوندی چه نپیچوندی،در هرصورت خوش اومدی!
پ.ن2:یکی از بچه های سایت تو امضا و آواتارش دو تا عکس از Aribeth بود که مربوط به دموها میشد به نظر،ولی چرا من این دمو رو ندیدم؟
یعنی تو حالت پیشفرض HOU یا SOU لیدی زنده است؟(ایول!)

همینجا اعلام میکنم هیچ کس حق نداره طرف Aribeth بره :closedeyes:
Aribeth باید اخر بازی همتون بمیره، بجز آخر بازی من [-( مگه خودتون .........

اون عکسام Artwork ـه تو دموها نیست .. اون دوستمونم حق نداشته تو امضاش عکسه زن منو بگذاره :(( ...

حالا ازین حرفا که بگذریم. برو اکسپنشناشم بیگیر بازی کن که اونام خیلی خوبه..

لرد البته من به Aribeth به چشم خواهری نگاه میکنم:)سوءتفاهم پیش نیاد!!
ولی من هر جوری کردم،لیدی زیر بار نرفت!حتی برگشم از یکم عقب تر بازی کردم،Persuade رو تو لول آپ بردم تا 12،ولی هیچ جوری کوتاه نمیاد!
رفتم یه جا خوندم که نوشته تو چپتر2،باید یه کاری کنی که Aribeth بهت Aribeth's Ring رو بده که بسیار ناحوانمردانه س من دوباره برگردم از اونجا بازی کنم!
بعدشم اولین اکسپنشن،یعنی Shadows of underdark رو ریختم،ولی یه حس بدی بهم دست میده!اولا که Daleon عزیز نیست!دوما که صدای باحال Aarin Gend نیست،چهارما!!اولش که هیچ ربطی به Neverwinter نداره،شاید بعدا یه فرجی حاصل شه!
پ.ن:بازهم تکرار میکنم،هرراهی که دارین aRIBETH زنده بمونه،به ما هم بدین!
پ.ن2:And that assmaster,Lord Nasha Alagondaa:)

لرد البته من به Aribeth به چشم خواهری نگاه میکنم:)سوءتفاهم پیش نیاد!!
ولی من هر جوری کردم،لیدی زیر بار نرفت!حتی برگشم از یکم عقب تر بازی کردم،Persuade رو تو لول آپ بردم تا 12،ولی هیچ جوری کوتاه نمیاد!
رفتم یه جا خوندم که نوشته تو چپتر2،باید یه کاری کنی که Aribeth بهت Aribeth's Ring رو بده که بسیار ناحوانمردانه س من دوباره برگردم از اونجا بازی کنم!
بعدشم اولین اکسپنشن،یعنی Shadows of underdark رو ریختم،ولی یه حس بدی بهم دست میده!اولا که Daleon عزیز نیست!دوما که صدای باحال Aarin Gend نیست،چهارما!!اولش که هیچ ربطی به Neverwinter نداره،شاید بعدا یه فرجی حاصل شه!
پ.ن:بازهم تکرار میکنم،هرراهی که دارین aRIBETH زنده بمونه،به ما هم بدین!
پ.ن2:And that assmaster,Lord Nasha Alagondaa:)

:twisted: راستش من تونستم :cheesygri برا همینه که میگم میبینی!! اصلاً خودشم کسی رو بجز من نمیخواد :D

بگذریم دوباره :) من بین این دوتا اکسپنشن Hordes of The Underdark رو بیشتر دوستدارم، خیلی بهتر از Shadows of Undrentide ـه داستانشم به مراتب قشنگتره... خودت باید ببینی. اتفاقاً یکی از دلایلی که Shadows of Undrentide برای من جذابیت نداشت همین بود که زیاد ربطی به نسخه اصلی نداشت. و راستش من اصلاً بیخیالش شدم. برعکس دومیه کاملاً مربوط بود و من ازش خوشم اومد.

پ.ن: نمیگم :twisted:

با مسرت تمام اعلام میدارم که Lady Aribeth de Tylmarande همچنان زنده تشریف داره!
البته میدونم هیچ دلیلی نداره،ولی چون بسیار عمل ابتکاری ای بود میگم چطور این توفیق انجام شد:)
برای این کار توی Chapter4 وقتی که lvl تون حسابی بالاس کاراکتر رو سیو میکنین،بعدش میرین از منوی بازی New Game رو میزنین،بعد یه راست میرین Chapter2!بعدش Select Premade Characterرو انتخاب میکنین،بعد میرن کاراکتر خودتون که lvl بالا هست رو انتخاب میکنین،چون lvl تون بالاس،Aribeth تمام داستانشو واستون تعریف میکنه،آخر سر هم یه حلقه به عنوان نماد دوستی میده بهتون.دوباره کاراکتر رو سیو میکنین،بعد دوباره New Game بعد Chapter4 بعد Select Premade Character بعد کاراکتر خودتون،بعد تو بازی میرین تا برسین به Lady Aribeth و بعد موقع1 صحبت میگین که تو این حلقه رو به من داده بودی و اینا و بدین ترتیب Lady Aribeth خودشو تحویل Castle Never میده:)
همونطور که دیدین بدون هیچگونه Cheat و عمل غیر قانونی یا غیر اخلاقی و فقط با استفاده از Save Character که شاید به نظر خیلیا بی مصرف باشه،جان The Paladin of Tyr رو نجات میدین:)
پ.ن:البته بهش گفتم که ارادت خاصی به لرد سیاوش دارکفیلد دارم:cheesygri
در ضمن اگه اساتید صلاح میدونن،من بیخیال SOU بشم و برم سراغ HOTU؟

آخرین ویرایش:
:|

حالا اگر میخوای بیخیال SoU بشی بدیم نیست. اما کلاً چیزی رو از دست نمیدی. میخوای اول اونو بازی کن بعدش بیا ادامه اینو بورو...

سلام
HOTU که اخرشه ولی بر عکسه اون SoU خیلی مضخرفه
اقا تو این HOTU وقتی میریم پیشه ملکه ی الفهای زیرزمینی
یه اهنگه خفن باحال داره
کسی لینکه دانلوده اون اهنگرو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مرسی از اساتید!
فقط یه سوال،تو HOTU بعضی جاها که این Drow ها نزدیک آدم میشن،تصویر واسه من تاریک میشه!میخواستم ببینم این خاصیت Drow یا همون الف هاست یا مشکل از منه؟بعدشم خیلی حال میده،من الان lvl16ام،Difficulty همه اینا واسه منEffortless هست،یعنی مثه پشمک تار و مارشون میکنم!
در ضمن ایول Daleon Red Tiger !فقط امیدوارم تا قبل اینکه پیداش کنم اون زیر تلف نشه!
بعدشم من الان تازه رفتم تو تونل زیرزمینیه،چقدر باید برم تا برسم به Equipment خودم؟کلی خرجشون کرده بودم!

سلام دوستان .
تو سبک RPG مثل هر سبک دیگه ای گاها" یک نو آوری هایی دیده میشه . به نظر من هم Fable یه نو آوری بود ... نظر شما هم همینه ؟

نمی دونم به خاطر اینه یا نه ولی من بعد از 10-12 ساعت بازی هنوز نتونستم طریقه ی بازی رو کامل یاد بگیرم و باهاش کنار بیام . تنها مشکلم هم تو بخش ماموریت ها هست ...الان تو پیدا کردن جایی به نام : bandit camp
کسی می تونه کمکی کنه ؟
منظورم فقط رد کردن این مرحله نیستا ... کلا" تو بازی کردن رو می گم ...

ســــــــــل
زنده باد نقش آفريني و درود به نقش آفرينان عزيز........رفتم محل رو ريختم بهم.....nwn رو پيدا نكردم نسخه اولش رو......كسي هست كه مرا ياري كند؟ آدرس يه جا رو بدين كه 100% داشته باشه.....هم خودش رو هم بسته هاي الحاقيش رو.
---------------
سالم باشين و كارت گرافيكتون قوي...

:|

حالا اگر میخوای بیخیال SoU بشی بدیم نیست. اما کلاً چیزی رو از دست نمیدی. میخوای اول اونو بازی کن بعدش بیا ادامه اینو بورو...

گفته باشم .. قر و قاطی بازی کنین مثل من چت میزنین ..
به نظر من هرکدوم از expansion ها رو باید با یک کاراکتر جدید شروع کرد .. مثلا برای SotU خیلی سخت بود ولی همچین Challenging بود .
ولی مثلا توی Morrowind اگه Tribunal رو با کاراکتر متوسط میرفتی خیلی مسخره بود و آسون. بخصوص که مثل Oblivion ، ملت و creep ها level-up نمیشدند !

پ.ن : کجایی بابا ؟! خبری ازت نیست !
پ.ن : دیدی آخرش نتونستیم دو نفری nWn رو Online بازی کنیم .. ولی TitanQuest و Diablo2 از هیچی بهتر بودند :D.

سلام آقا مصطفی ، خوش اومدی
سربازی خوش گذشت ؟;)

--------------------

دوستان چرا تو سر sout میزنید ؟

در قیاس با بازی اصلی و hou مشخصه ضعیفتره ولی به هیچ وجه نمیشه بهش گفت مزخرف

کلا همین سیستم d&d بازی با اینهمه کلاس و اسپل و feat و .... کلی ارزش داره

شما بازیهای الانو نگاه کن , هنوزم یه بازی میسازن که تو backpack مشکل داره و مدیریت item ها اعصاب خرد کنه.

در ضمن hou ادامه SoU هست .

در sou کاراکتر شما از سطح 1 شروع میشه و تا 15/16 میره . ولی تو hou از 15 شروع میشه و تا 27/28 میره.

البته اینم بگم که این bioware تو hou یه یکی دوجین خلاقیت بکار برده و خیلی نکات جالبی داره .

----------
عماد اون ماموریت قضاوت بین دو برادر که متهم به کشتن بچه های یه روستایی بودن رو چی کار کردی ؟

لیدی رو من یادم میاد یه سری باهاش کل کل کردم بد کشتمش !

ولی نگران نباش تو این hou دوباره میبینش .

اقا سلام من رول باز نيستم ولي ميخام بشم
سه سوال دارم
1-بازي مثل ابليويون چي رو دنبال ميكنه هدفش چيه ايا اين جور بازي هايي تمامي دارن يعني تو نوشته هاي پاياني بازي رو ميبيني
2-چرا تا بازي شروع ميشه حس ميكني تو بازي گمي و هزار تا معما جلوتو ودنبال هر كدوم كه ميري نميفهمي چي ميشه
3-واقعا بايد چه كرد كه بشه از بازي هاي رول پلي نهايت لذت رو برد
ممنون

اقا سلام من رول باز نيستم ولي ميخام بشم
سه سوال دارم
1-بازي مثل ابليويون چي رو دنبال ميكنه هدفش چيه ايا اين جور بازي هايي تمامي دارن يعني تو نوشته هاي پاياني بازي رو ميبيني
2-چرا تا بازي شروع ميشه حس ميكني تو بازي گمي و هزار تا معما جلوتو ودنبال هر كدوم كه ميري نميفهمي چي ميشه
3-واقعا بايد چه كرد كه بشه از بازي هاي رول پلي نهايت لذت رو برد
ممنون

1. والا اینکه شما میپرسی چی رو دنبال میکنه یکم زیادی کلیه!! اما قطعاً اهداف بیشتری رو نسبت به سبکهای دیگه بازیها دنبال میکنه. در بازیهای RPG شما اختیارات زیادی داری. میتونی انتخاب کنی که چجور موجودی باشی! مثلاً انسان باشی، الف باشی، ارک باشی و... میتونی انتخاب کنی که موجود خوبی باشی یا موجود بد! به دیگران کمک کنی یا هی ملتو اذیت کنی، دزدی کنی یا نکنی به فقرا کمک کنی یا نکنی! دیگرانو تو مشکلاتشون یاری بدی یا ندی! موقع اتمام هر ماموریت چه اصلی چه جانبی اگر جایزه ای در کاره میتونی اعتراض کنی به مقدارش میتونی هم بگی من مثلاً واسه جایزه اینکارو نمیکنم... میتونی انتخاب کنی که جنگجو باشی یا رنجر باشی یا تیریپ جادو و اینا و...

مثلاً کاراکتر من تو بازیهای RPG معمولاً یک جنگجوی خفنه.. شمشیرو بر میدارم میرم تو حلق ملت بقول پارسیا همرو قوچی - قوچی میکنم... سعی میکنم به ملت کمک کنم آدمای پولدارو (عوضیاشو البته) لخت میکنم به فقرا کمک میکنم. از فقرا و کشاورزای زحمت کش پول نمیگیرم مگر اینکه زوری بده.. مثلاً من کل Nverwinter Nights رو هرچی کوئست برای Aribeth انجام دادم پاداششو رد کردم. یادم نیست میداد یا نه ولی من رد میکردم.. خلاصه احساس خوبی داره آدم خوبی بودن :cheesygri

2. خوب شاید بخاطر کم تجربگیه شماست. و شاید با روند این سبک بازیها اشنائی نداری. یکم توی بازی بچرخی میاد دستت. و بعدشم اصولاً بازیهای این سبک مکالمات زیادی داره و گاهی خیلی مهم. معما و ماموریت توشون بیداد میکنه.

3. یک کاراکتر خوش تیپ بساز سعی کن با خصوصیات ذاتیت روند رشدش رو تطبیق بدی من که اینجوری بازی میکنم و سعی میکنم احساس کنم اونی که تو بازیه واقعاً خود منم و درواقع هستم چرا نباشم ولی بدیش اینه که زیادی ویرچواله. خلاصه سعی کن راهی برای لذت بردن پیدا کنی. مثلاً من بازیهایی رو که امکان ساخت کاراکتر درشون کم زیاد تحویل نمیگیرم (مثل Dungeon Lords یا Titan Quest - البته اینجا دو استثناء بزرگ وجود داره یکیش Diablo ـه و اونییکیش Divine Divinity و بخصوص Divine Divinity) از اونجا که سیستم من زورش به Oblivion نمیرسه میخوام دوباره DD رو شروع کنم :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or