کیو؟؟؟
اربیس رو؟؟؟
منکه ندیدمش
چرا تو اونجا که همه مردن روحش بصورت منجمد موجود میباشد...
طرز تهیه Lady Aribeth de Tylmarande تازه !
ابتدا محصول موردنظر را از پوشش محافظ خارج کرده .. توصیه می کنیم برای جلوگیری از حساسیت دست از دستکش استادکار استفاده نمایید !
سپس محصول یخ زده را در مایکروووووووویو nWn قرار دهید.
درجه مایکرووووووویو را روی HotU تنظیم نمایید و کلید start new game را فشار دهید !
تنظیمات مربوط به نوع پخت محصول را در منوی بعدی انجام دهید ( مثلا همون character creation )
پس از انجام تنظیمات ، دستگاه را راه اندازی کنید !
محصول شما آماده است !
پ.ن : شنیدم فردا (پنج شنبه ) clan داره میره Tifoooon !!!
کلا ریپ می زنهآقا این Titan Quest چطوره ؟
من خودم نسبت به این بازی آلرژی دارم از نوعش بدم میاد نمی دونم چرا از موقعی که یکش اومد باهاش چپ افتادم البته منم اضافه شوندش رو ندیدم اما به نظر بازی ای که از GS امتیاز 6 و خورده ای بگیره دیگه ارزش این کار رو ندارهاین اکسپنشن Dungeon Siege 2 چی شد ؟ چرا تو بازار نیست ؟
کلا ریپ می زنه
این بازی بدلیل مشکلاتی که من نمی دونم مال خود بازیه یا مال کرک همش کرش می کنه امکان اتمام بازی در حد صفره
محمد رضا تجربیات مفیدی از این بازی داره که می تونه در اختیارت بزاره
این اکسپنشن Dungeon Siege 2 چی شد ؟ چرا تو بازار نیست ؟ ( شایدم من ندیدم )
من دارم اگه بخاي :blushing:سلام .
من که فعلا رو هوا ام . شما ها هم هی در مورد نوروینتر و ... صحبت کنین دل منو آب بندازین ! >> :cheesygri
نه بابا کی گفته آموزشی 6 ماهه ؟؟؟؟؟؟؟ دو ماه بیشتر نیست .
آقا این Titan Quest چطوره ؟
این اکسپنشن Dungeon Siege 2 چی شد ؟ چرا تو بازار نیست ؟ ( شایدم من ندیدم :confused: )
یه کمکی به من بدبخت بکنین لطفا !! raying:
اگه منظورت تایتن گست و هست
:cheesygri
بچه ها
این بالدورز گیت 2 چه جوریاس؟؟؟؟
اگه باحاله بگید که برم تو کاره دانلودش
درود
میگم این بتای Archlord هم گرفتم نصبم کردم! خدائیش سگ GW می ارزه به این... یه چیزی تو مایه های Knight Online ـه بگذار دانلود شه (تورنتش هست) اکانتمو بدم برو ببین چه چیز مزخرفیه... پینگم بالا بود!! نکته مسخرش اینه آیتمی که دیگران دراپ میکنن یا از جونوری که میکشن میافته تو میتونی برداری!! 3تا ریسم بیشتر نداره هرکدومم یکی دوتا کلاس بیشتر ندارن! Human, Moon Elf, Orc ... حتی Gender ـه کاراکترتو نمیتونی انتخاب کنی مثلاً اون یارو مون الفهای بیریخته گوش دراز از نوع الاغ گون (خیلی مسخرس گوشاشون روی سرشونه) همشون زنن... کاراکتر میج مرد نداره این بازی!
پ.ن: الان که این نامه رو میزنم 5 صبحه!! 50 دقیقه ام ازش گذشته میگیم 6!! یعنی حاجیت نخوابیده! یعنی من که نیاز مبرم به خواب دارم فردا میام!! یعنی میخوام بگم اگر نیای چندتا نقطه!
پ.ن: با ناموس من شوخی نکن!!
پ.ن: بیا که دوتا DVD اوله "عقابهای مبارز" و بشت بدم!! جاموندیا!!!!
برادر من تو اول از همه با GuildWars شروع کردی .. بهترین Co-RPG دنیا .. !!
خوب مشخصه هر چی بازی کنی به چشمت نمیاد .. خوب به چشم منم نمیاد !
Knight-Online هم همچین بد نبود .. ولی خوب mage هاش خیلی باگو بودند .. !
خوب داری RPG در پیت بازی می کنی دیگه .. توقع داری چه ریختی باشه به خوشگلی GW ؟!
اون ConquerOnline رو اگه بازی کرده بودی بهت میگفتم چیز درپیت یعنی چی !!
پ.ن : آخرش هم دیدی که اون مرتیکه Orc باز گند زد به همه چی ! من نمیدونم این توی clan ما چیکار میکنه ؟!
پ.ن : ووش .. پس Azonia چی ؟! تو هنوز این Robotech Masters رو به من ندادیا .. میشه قسمتهای 39 تا 60 !! البته هیچی به پای New Gen نمیرسه !
پ.ن : من موندم فردا شنبه اون یکی سریال رو پخش میکنه یا نه .. اون پسره رو فرستادن زندون .. فکر کنم یارو بیاد Bail out اش کنه !
سلام
والا بنده یکم توی تلفظی که دوستان میدن در عجبم!!!!!!!.این چیزی که شما لطف کردین و نوشتین که هست گست این جوری نوشته میشه : Guest.این کلمه یعنی مهمان . ولی
این کلمه Quest هستش. Q U E S T .اگه شما انگلیسی مینوشتی. و به جای Q از G استفاده میکردی من میگفتم اشتباه لپی بوده و یکم منطقی بود.ولی وقتی این کلمه رو فارسی نوشتی و گفتی گست !!!!!!یعنی که کلا .....