طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام سلام
میبینم که جمه تون جمه خلتون کمه :biggrin1:

من که عاشق نوروینترم
با بازیش زندگی کردم
کلیم باهاش خاطره دارم
البته سری فاینال فانتزی رو نباید جا انداخت !!!!!!!

من هنوز این نوروینتر 2 رو نگرفتم
چه جوریاس؟؟؟؟
مث شماره اولش باحاله یا باز سازنده هاش جو گیر شدن یه چیزه @#$% دادن بیرون !!!!

FELAN

کسی میدونه این "guild wars" کرک داره یا نه؟ یعنی اکانت فلانش چطوریه؟
در ضمن هرکی عشق RPG داره حتما Neverwinter Nights 2 رو بگیره و حالشو ببره... بازی گرافیکش سنگینه ولی محشره.

آخرین ویرایش:
در ضمن هرکی عشق RPG داره حتما Neverwinter Nights 2 رو بگیره و حالشو ببره... بازی گرافیکش سنگینه ولی محشره.

نامردا تو کلیک جام جم کلی بهش توپیده بودن

میگم پس این وسط Gothic 3 و Dark Messiah چی میشن ؟ :confused:
یعنی اینقدر کیفیوشون پاییینه که حتی حاضر نیستین RPG به حساب بیارینش ؟ :((

اگه گوتیک انقده باگ های رو اعصاب نداشت اونوقت میشد rpg حسابش کرد:biggrin1:
شوخی کردم گوتیک هر چقدم باگ داشته باشه گوتیکه

سلام
تو تاپیک خود dark messiah کسی یه جواب درست نداده . اینجا میپرسم شاید جواب بگیرم .
کریستال دوم از پایین روی بدن عنکبوت رو از کجا پیداش کنم ؟
اگر میخواین آدرس بدین لطفا آدرس دقیق بدین .
مرسی

سلام .
من یه بازی دیگه هم گرفتم به اسم Mage Knight . البته هنوز بازی نکردم اما با عکسها و دموهایی که از گیم پلی بازی دیدم بازی جالبی نیست ! :(
در هر حال مفت بود دیگه . گفتیم یه کپی ازش داشته باشم بد نیست . ;)

کسی میدونه این "guild wars" کرک داره یا نه؟ یعنی اکانت فلانش چطوریه؟
با اجازه اساتید جواب ایشون رو بدم :cheesygri

فکر نکنم کرک داشته باشه ، اگه ارجینال بخرید میتونید به صورت مجانی در سرورهای شرکت بازی کنید ( برخلاف wow ) یعنی حالت داستانیش هم باید آنلاین بازی کنی

با اجازه اساتید جواب ایشون رو بدم :cheesygri

فکر نکنم کرک داشته باشه ، اگه ارجینال بخرید میتونید به صورت مجانی در سرورهای شرکت بازی کنید ( برخلاف wow ) یعنی حالت داستانیش هم باید آنلاین بازی کنی

اورجینال... منظور اینکه اگه بازی رو دانلود کنی بیفایده ست؟ توضیح بیشتر لطفا...

سلام
تو تاپیک خود dark messiah کسی یه جواب درست نداده . اینجا میپرسم شاید جواب بگیرم .
کریستال دوم از پایین روی بدن عنکبوت رو از کجا پیداش کنم ؟
اگر میخواین آدرس بدین لطفا آدرس دقیق بدین .
مرسی

سلام اقا پرهام

من همین الان این پست رو دیدم.

راستش تا اونجا که مخه نداشتم یاری میکنه وقتی که کریستال اول رو توی اون مکان مربعی که ستون داشت و به دیوار بود پیدا کردی.همون جا توی همون محل دقیقا زیر کریستال اول یک سری پله هستش.باید از اون پله ها بری پایین.اگه اشتباه نکنم.برای پیدا کردن کریستال دوم باید با اون مرده مرده که از توی قبر می یومد بیرون بجنگی.مبارزه خیلی سختی نیست.فقط چند تا Ice mage بزنی بهش حله.

فکر کنم منظورت این بود.

اگه اشتباه گفتم ببخشید.اخه من 2 هفته پیش این بازی رو رفتم.

اورجینال... منظور اینکه اگه بازی رو دانلود کنی بیفایده ست؟ توضیح بیشتر لطفا...

بله.برای این بازی باید بازی اصل داشته باشی با سریال ولید.فکر کنم توی بازی سنتر تا اونجا که میدونم 3 نفر دارن.سیاوش.من و پارسیا.

امار پارسیا که وحشتناکه.حدود 700 ساعت بازی.

البته برای نسخه هاش اگه کارت اعتباری داشته باشی میتونی سریال ولیدشو بگیری و بعد دانلود کنی و ....

فکر کنم بشه از همین جا یه کارایی کرد.ولی باید پول بدی.قیمت روی سایت.میشه همین الان نسخه NightFall و نسخه قبلیشو از خود سایت رسمی خرید.

خداحافظ

بله.برای این بازی باید بازی اصل داشته باشی با سریال ولید.فکر کنم توی بازی سنتر تا اونجا که میدونم 3 نفر دارن.سیاوش.من و پارسیا.

امار پارسیا که وحشتناکه.حدود 700 ساعت بازی.

البته برای نسخه هاش اگه کارت اعتباری داشته باشی میتونی سریال ولیدشو بگیری و بعد دانلود کنی و ....

فکر کنم بشه از همین جا یه کارایی کرد.ولی باید پول بدی.قیمت روی سایت.میشه همین الان نسخه NightFall و نسخه قبلیشو از خود سایت رسمی خرید.

خداحافظ

سلام جناب محمد رضا
الان وحشتناک تر شده .. 914 ساعت :eek:
کار و زندگیمو ول کردم آخر ترمی .. ترم دیگه بدتر هم میشه چون فقط تز ام مونده !
دارم زور میزنم برای Ranger ام FoW Armor بخرم .. فکر کنم این هفته دیگه تموم شه .. حدود 1000k در میاد :(

خلاصه .. اگه کسی میخواد بخره اول از همه Prophecies یعنی همون نسخه اولیه بازی رو بخره .. چون 6 جور کاراکتر میشه ساخت .. در صورتی که توی بقیه فقط میشه همون دو تای مخصوص شون رو ساخت .. بعدا میشه اینها را با هم لینک کرد ولی هر نسخه جدیدی که لینک کنیم از چهار تا جای کاراکتر دو تاش میپره !! مثلا من Prophecies داشتم چهار تا slot داشتم . Factions رو که خریدم هم 4 تا داشت . وقتی اینها رو به هم لینک کردم که کاراکترهام بتونند بپرند توی اون یکی قاره یعنی Cantha . دو تاش پرید یعنی الان سرجمع 6 تا جا دارم .Nightfall رو هم آخر این هفته میرسه دستم .. اون رو هم اضافه کنم دو تا اضافه میشه و میشه هشت تا.. البته میشه slot های اضافی خرید به قیمت هر کدام ده دلار !!
Factions ارزش خریدن نداره .. ! چیز درست حسابیی نیست .. من بیشتر برای skill هاش خریدم که توی PvP استفاده کنم !!

این عکس هم خیلی باحاله :))
Level 1 Human

view

اون charisma اش منو کشته .. 18 ! احتمالا هرچی level up میشه کمتر میشه !

آخرین ویرایش:
سلام .
از دوستان كسي بازي Silverfall رو خريده ؟
نسخه تكين چرا اينجوريه ؟ قسمت تنظيمات گرافيك نداره ، نه تو بازي و نه خارج از بازي . :(
تو منوي استارت هم فقط آيكون بازي هست . نه فايل readme و ... نيست .
فكر كنم از اوناست كه بازي نصب شده رو هارد رو رايت كردن دادن دست ملت ! :evil:
اگه كسي اطلاعاتي در مورد اين بازي داره ممنون ميشم يه توضيحي بده .

سلام .
از دوستان كسي بازي Silverfall رو خريده ؟
نسخه تكين چرا اينجوريه ؟ قسمت تنظيمات گرافيك نداره ، نه تو بازي و نه خارج از بازي . :(
تو منوي استارت هم فقط آيكون بازي هست . نه فايل readme و ... نيست .
فكر كنم از اوناست كه بازي نصب شده رو هارد رو رايت كردن دادن دست ملت ! :evil:
اگه كسي اطلاعاتي در مورد اين بازي داره ممنون ميشم يه توضيحي بده .

سلام Kain عزیز.

خوبی خوشی ؟؟؟

من این SilverFall رو هفته پیش گرفتم دو تا DVD بود.دقیقا مثل ماله شما بود.

این بازی قراره ژانویه 2007 منتشر بشه.اینجور که من فهمیدم.این از این مدل های مخصوص تکین هستش که میکنه تو حلق این ملت.

من تا لول 4 رفتم و اصلا از نظر گیم پلی و چیز های دیگه تعطیله.

لول اپ شدنش بدک نیست.ولی تا وقتی NWN2 هست SilverFall باید بره لنگ بندازه.مصطفی عزیز بهتره مثل من پاکش کنی بره.اینم بگم که شخصیت ها تقریبا حالت کارتونی دارن و اصلا Texture توی بازی معنی نداره.

خیلی برای من عجیب بود.

خداحافظ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or