طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بچه ها شاید این سوالی که می کنم ربطی به این تاپیک نداشته باشه ولی می خواهم بدونم این بازی 2 lord of the ring battle for midale earth استراتژی نیست پس چرا تو همه سایت ها به اسم RPG است مگه بازی های RPG مثل world of warcraft نیست خوب پس چرا به اون میگن RPG لطفا جواب بدین.ممنون:(( :confused: :love:

سلام
سلام بچه ها شاید این سوالی که می کنم ربطی به این تاپیک نداشته باشه ولی می خواهم بدونم این بازی 2 lord of the ring battle for midale earth استراتژی نیست پس چرا تو همه سایت ها به اسم RPG است مگه بازی های RPG مثل world of warcraft نیست خوب پس چرا به اون میگن RPG لطفا جواب بدین.ممنون
خوب به خاطر اینکه از قواعد بازیهای استراتژیک پیروی میکنه . همون قواعد ویرایش ( یادم رفت چندم ) رو میگم .
بازی که صرفا نباید دوربین ایزومتریک داشته باشه تا بهش بگن rpg .
البته توضیحم بدرد خودم میخوره .
فقط کار محمدرضا هست که روشنت کنه .

سلام

سلام بچه ها شاید این سوالی که می کنم ربطی به این تاپیک نداشته باشه ولی می خواهم بدونم این بازی 2 lord of the ring battle for midale earth استراتژی نیست پس چرا تو همه سایت ها به اسم RPG است مگه بازی های RPG مثل world of warcraft نیست خوب پس چرا به اون میگن RPG لطفا جواب بدین.ممنون

والا من که نمیدونم شما این رو از کجا آوردی؟؟؟؟
من این پست رو الان دیدم.همین الان توی سایت GS چک کردم.این بازی توی قسمت استراتژی خورده نه توی قسمت RPG.

شاید تنها بازی که در این سری بازی ها به RPG میخوره بازی Witch King هستش اونم به خاطر اینه که از عناصر و المان های نقش افرینی استفاده می کنه.

++++++++++++++++++++++++

حالا یه خبر خوب :

بالاخره من تونستم بازی Beyond Divinity رو ران کنم. امروز این امر خطیر به کمک تیم Larian انجام شد.

این استودیو امروز یک پچ برای این بازی داده .پچ 1.49.این پچ قفل استارفورس رو غیر فعال می کنه و الان هر کی این بازی رو داشته باشه می تونه با مونت CD2 بازی رو ران کنه.من این کار رو کردم. اینم شاتی از منوی اصلی بازی.

خیلی خوشحالم.

خداحافظ

سلام

بالاخره من تونستم بازی Beyond Divinity رو ران کنم. امروز این امر خطیر به کمک تیم Larian انجام شد.

این استودیو امروز یک پچ برای این بازی داده .پچ 1.49.این پچ قفل استارفورس رو غیر فعال می کنه و الان هر کی این بازی رو داشته باشه می تونه با مونت CD2 بازی رو ران کنه.من این کار رو کردم. اینم شاتی از منوی اصلی بازی.

خیلی خوشحالم.

خداحافظ

سلام ، محمد رضا جان اگه بازی کردی نقد خودتو یا نظر خودتو راجع بهش بگو

بازیش جوریه که ادم نمیدونه ارزش بازی کردن داره یا نه

آخه ماجولهای خوبه nwn از بیشتر بازی ها بهترن ، فقط کلی وقت میخواد تا بازی کنی

۞۩ محمد ۩۞

سلام
حالا یه خبر خوب :

خیلی خوشحالم.

خداحافظ
سلام .
خوب به سلامتی .
حالا یه ذره تعریف کن ببینیم چطوریا هست ؟
تو حال و هوا و فضای DD هست یا نه ؟ بهتره ؟ بدتره ؟ همون جوریه ؟
بد جوری دهنمونو آب انداختی ! :p
ممنون از خبرت . :blushing:

بچه ها، كسي اينجا Vampire The Masquerade Bloodlines رو بازي كرده؟ بهتر بگم، تونسته بازي كنه؟
من خودم شخصا بازی نکردم ( سی دی شو یکی از بچه ها همون موقع که تازه گرفته بودم پیچوند برد دیگه هم نیاورد . میگفت گم کردم . منم دیگه تو بازار پیدا نکردم در نتیجه بی خیالش شدم ) اما فکر کنم محمد و محمدرضا بازی کرده باشن .
شایدم خیلی های دیگه که من نمیدونم . ;)
-----------------
منظورت از تونسته بازی کنه چیه ؟

بچه ها، كسي اينجا Vampire The Masquerade Bloodlines رو بازي كرده؟ بهتر بگم، تونسته بازي كنه؟

بازی قشنگی بود ، هم اینکه ترکیب خوبی از action و rpg بود . هم داستان و گرافیک و صداگذاری و مدت زمان بازی و موسیقی در حد راضی کننده ای قرار داشتن .

آخرش هم جالب تموم میشه ، البته دو تا یا سه تا پایان داشت

سلام!
ايول! اميدوارم شماره اولش رو هم بازي كرده باشين.
اين بازي پر از باگ و اشكاله و به سرعت براش Patch ميوميد تا اينكه شركتش ورشكست شد و ...
(اشكم در اومد) و ديگه براش پچي نيومد.
چون بازي بسيار بزرگ و زيبايي بود، طرفداراش دست به كار شدن و براش شروع كردن به patch ساختن كه شايد بازي قابل بازي كردن بشه.
من اين بازي رو چند سال پيش خريدم و چون شماره اولش رو جويده بودم، خيلي علاقه داشتم بدونم چطوري شده و اون مطالبي كه قولش رو داده بودن چقدر عملي شده ولي وقتي نصب شد و ديدم loadingهاش 20دقيقه اي شده ... فهميدم كه قيدش رو بايد زد ...
باز نا اميد نشدم، نشستم هي patch گرفتم، هي crack ، هر driver هاي عجيب و غريب براي كارت گرافيك به اميد اينكه بشه اين شاهكار رو بازي كرد ولي باز نشد...
ديگه بي خيال قضيه شده بودم كه ديروز ديدم ورژن 3.2 براش اومده! كلي ذوق كردم! گفتم بپرسم اينجا كسي ميشناسدش يا نه.
شماها كه تموم كردين، ميشه توضيح بدين چطوري؟ patch خاصي نصب كردين؟ چون بازيش در حدي باگ داره كه خيلي از ماموريت هاش تموم نميشه. سيستمي هم كه باهاش تموم كردين رو هم بگين.
مرسي.

سلام!
ايول! اميدوارم شماره اولش رو هم بازي كرده باشين.
اين بازي پر از باگ و اشكاله و به سرعت براش Patch ميوميد تا اينكه شركتش ورشكست شد و ...
(اشكم در اومد) و ديگه براش پچي نيومد.
چون بازي بسيار بزرگ و زيبايي بود، طرفداراش دست به كار شدن و براش شروع كردن به patch ساختن كه شايد بازي قابل بازي كردن بشه.
من اين بازي رو چند سال پيش خريدم و چون شماره اولش رو جويده بودم، خيلي علاقه داشتم بدونم چطوري شده و اون مطالبي كه قولش رو داده بودن چقدر عملي شده ولي وقتي نصب شد و ديدم loadingهاش 20دقيقه اي شده ... فهميدم كه قيدش رو بايد زد ...
باز نا اميد نشدم، نشستم هي patch گرفتم، هي crack ، هر driver هاي عجيب و غريب براي كارت گرافيك به اميد اينكه بشه اين شاهكار رو بازي كرد ولي باز نشد...
ديگه بي خيال قضيه شده بودم كه ديروز ديدم ورژن 3.2 براش اومده! كلي ذوق كردم! گفتم بپرسم اينجا كسي ميشناسدش يا نه.
شماها كه تموم كردين، ميشه توضيح بدين چطوري؟ patch خاصي نصب كردين؟ چون بازيش در حدي باگ داره كه خيلي از ماموريت هاش تموم نميشه. سيستمي هم كه باهاش تموم كردين رو هم بگين.
مرسي.

من تعجب میکنم آخه باگ که داشت اما نه دیگه انقدر یادم میاد اولش که بازی رو گرفتم load
خیلی وحشتناکی داشت (10 min) من یه هارد 40 داشتم که داغون شده بود برا همین
یه 80 گرفتم و رمم رو هم کردم 512 بعد بازی خیلی بهتر شد البته بازم loadاش یه خورده
طول میداد که زیاد مهم نبود...... ولی در مورت ماموریتاش بگم من که زیاد به مشکل بر نخوردم
فقط یه جاش یادمه که دو نفر باهم دعواشون میشد تو یه ماموریتاش ولی فقط یکی رو نشون
میداد تا آخرش اون یکی فقط صداش بود:cheesygri .. بازی هم 2 تا پایان داشت فقط..
این بازی هم مثل gothic 3 که خیلیا منتظر یه patch هستن که دیگه loadش طول نکشه..
اما به این چیزا نیست سیستم قوی و سر حال باشه بدون patch هم میشه بازی کرد!
بابای.

سلام .
یه سوال در مورد بازی Morrowind .
اکسپنشن های این بازی (Tribunal - Blood Moon) رو که رو نسخه اصلی نصب میکنی چه تغییراتی تو بازی اصلی ایجاد میکنه ؟
کمی مفصل توضیح بدین ممنون میشم . :blushing:

من بازیه Legacy of Kain - Defiance رو تازه خریدم خیلی بازیه قشنگیه شما ها هم این بازی رو بازی کردید؟بازیش که قشنگه فقط نمیدونم چرا امتیازش 6.9 شده .قدیمی هم هست برای سال 2003:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or