طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

آخه اون بنده خداهه که قرار بود ناشر اصلی باشه رفته قاطی خروس

اولا من فقط در روز خیلی برسم سایت رو سر بزنم 45 دقیقه هستش و منم که نمیرسم همه تاپیک ها رو بخونم.کل این مطالب دوستان رو که خیلی لطف کردن از پرهام گرفته تا مصطفی و محمد و سیاوش رو همین الان دیدم.

حالا یه مسئله رو بگم:

اولا من قرار نبود بازی رو بدم به کسی این از این .

قرار بود اول سیاوش دانلود کنه ببینه میشه ران کرد یا نه.سیاوش بازی رو دانلود کرد گفت با CPU های اینتل شرکتشون که توی DC بود گفت ران نشد.
من گفتم سیاوش بیا بده من بازی رو. من AMD دارم شاید یه فرجی شد. این مسدله برای وقتی بود که بازی ها روی AMD ران می شدن. سیاوش بازی رو به دست من نرسوند.من هم خودم بازی رو دان کردم. سیاوش دارم درست می گم یا نه ؟؟؟

تا همین 3 هفته پیش داشت روی هاردم خاک می خورد تا پچ بازی اومد. و بازی ران شد من هم فقط 15 دقیقه بازی کردم و دیگه نرسیدم.باور کنین از 14 روز پیش تا الان فقط 45 دقیقه بازی کردم.دارم پروژه تحویل میدم و قصد ادامه تحصیل دارم در خارج و دارم کارامو درست می کنم.

با تمام این اوصاف:

خرجش فقط یک Pm بود . محمد تو که تلفن منو داری .من به تو 1 بازی رسونده بودم.مگه نه ؟؟؟

پرهام من به تو هم بازی رسونده بودم.مگه نه ؟؟؟؟

در مورد Ff هم نسخه من سالمه و من بازی رو تموم کردم.

تمام اینا خرجش یه Pm هستش تا بازی رو دستتون برسونم.هیچ انتظاری هم ندارم جز یادی از ما. همین .

الانم هر کی بازی رو بخواد من دو دستی براش می یارم.همون جور که برای محمد اوردم و رایت کردم روی Dvd بهش دادم.

خلاصه....

در ضمن بازی رو فکر نمیکنم بشه جایی گیر اورد.مگر اینکه به قول سیاوش دانلود کنین. منم هیچ مشکلی ندارم.فقط یه ندا بدین.

خداحافظ

آخرین ویرایش:
سلام

اولا من فقط در روز خیلی برسم سایت رو سر بزنم 45 دقیقه هستش و منم که نمیرسم همه تاپیک ها رو بخونم.کل این مطالب دوستان رو که خیلی لطف کردن از پرهام گرفته تا مصطفی و محمد و سیاوش رو همین الان دیدم.

حالا یه مسئله رو بگم:

اولا من قرار نبود بازی رو بدم به کسی این از این .

قرار بود اول سیاوش دانلود کنه ببینه میشه ران کرد یا نه.سیاوش بازی رو دانلود کرد گفت با CPU های اینتل شرکتشون که توی DC بود گفت ران نشد.
من گفتم سیاوش بیا بده من بازی رو. من AMD دارم شاید یه فرجی شد. این مسدله برای وقتی بود که بازی ها روی AMD ران می شدن. سیاوش بازی رو به دست من نرسوند.من هم خودم بازی رو دان کردم. سیاوش دارم درست می گم یا نه ؟؟؟

تا همین 3 هفته پیش داشت روی هاردم خاک می خورد تا پچ بازی اومد. و بازی ران شد من هم فقط 15 دقیقه بازی کردم و دیگه نرسیدم.باور کنین از 14 روز پیش تا الان فقط 45 دقیقه بازی کردم.دارم پروژه تحویل میدم و قصد ادامه تحصیل دارم در خارج و دارم کارامو درست می کنم.

با تمام این اوصاف:

خرجش فقط یک Pm بود . محمد تو که تلفن منو داری .من به تو 1 بازی رسونده بودم.مگه نه ؟؟؟

پرهام من به تو هم بازی رسونده بودم.مگه نه ؟؟؟؟

در مورد Ff هم نسخه من سالمه و من بازی رو تموم کردم.

تمام اینا خرجش یه Pm هستش تا بازی رو دستتون برسونم.هیچ انتظاری هم ندارم جز یادی از ما. همین .

الانم هر کی بازی رو بخواد من دو دستی براش می یارم.همون جور که برای محمد اوردم و رایت کردم روی Dvd بهش دادم.

خلاصه....

در ضمن بازی رو فکر نمیکنم بشه جایی گیر اورد.مگر اینکه به قول سیاوش دانلود کنین. منم هیچ مشکلی ندارم.فقط یه ندا بدین.

خداحافظ

محمدرضا درست میگه، من خیلی کارا قرار بود انجام بدم که خوب رو سیاهم. علت اولش اینه که الان مشکل عدم درآمد دارم :(( مشکل بعدی مشکلیه که خوب 85% مردم دنیا دارن، تنبلی :).خلاصه اینکه هست ما دونفر بازی رو داریم. اما من ثابت کردم که به هیچ وجه منبع قابل اعتماد و اطمینانی نیستم :-" نه اینکه نخوام قضیه قضیه ء همون مشکلات حاد تنبلیسمه.

حالا یه مسئله رو بگم:

اولا من قرار نبود بازی رو بدم به کسی این از این ....
سلام . به جاي بقيه اش چند تا نقطه گذاشتم .
محمد رضا جان چرا شاكي ميشي عزيز . من معذرت ميخوام . :blushing:
واقعيتش منظور من همون آقا سياوش بود !!!! :biggrin1: كه خود ايشون اومد دليلش رو گفت . :cheesygri
من خبر داشتم كه ايشون بازي رو به شما نداده بود و اگه به جمله اي كه نوشتم نگاه كني نوشتم يه بنده خدايي بازي رو قرار بود بده به يه بنده خداي ديگه . (آقا سياوش به شما )
در هر حال اگه لحن نوشته من بد بوده (مگه نوشته هم لحن داره ؟ :confused: ) من معذرت ميخوام . :blushing:

كسي پاسخ ما رو نميده؟ پاي اون يارو كجا بدرد ميخوره ؟

من تو RPG هيچي نيستم، فقط چون كسي جواب شما رو نداد اينجا بي ادبي ميكنم.

به Rogue Encapment در ACT I برو، اون the wirts leg و Tome of Town Portal رو داخل Horadric Cube بذار و دكمه Transmute رو بزن، يه پورتال قرمز باز ميشه كه ...
خيلي لذت بخشه كه ميبينم يكي اينجا Diablo II بازي ميكنه ... (واسه همين برات 4صب پست زدم)

من تو RPG هيچي نيستم، فقط چون كسي جواب شما رو نداد اينجا بي ادبي ميكنم.

به Rogue Encapment در ACT I برو، اون the wirts leg و Tome of Town Portal رو داخل Horadric Cube بذار و دكمه Transmute رو بزن، يه پورتال قرمز باز ميشه كه ...
خيلي لذت بخشه كه ميبينم يكي اينجا Diablo II بازي ميكنه ... (واسه همين برات 4صب پست زدم)

فکر کنم یک بار باید بازی رو تموم کرده باشیم تا اون پرتال به There is no Cow Level باز شه !

محمدرضا درست میگه، من خیلی کارا قرار بود انجام بدم که خوب رو سیاهم. علت اولش اینه که الان مشکل عدم درآمد دارم :(( مشکل بعدی مشکلیه که خوب 85% مردم دنیا دارن، تنبلی :).خلاصه اینکه هست ما دونفر بازی رو داریم. اما من ثابت کردم که به هیچ وجه منبع قابل اعتماد و اطمینانی نیستم :-" نه اینکه نخوام قضیه قضیه ء همون مشکلات حاد تنبلیسمه.

همش تقصیره تو هه !
هر چی میکشیم از دست تو میکشیم !
تو چرا در اشاعه فرهنگ RPG در میان مردم ایران فعالیت نمی کنی؟!
منبع درآمد چیه؟ صد بار گفتم پاشو بریم دزدی .. فوقش میگیرنمون. دو سالی تو زندونیم و همش یکی در میون میریم مرخصی تازه یک هو دیدی بختت هم توی زندون باز شد و زن هم گرفتی .. بعدش هم فرار میکنیم میریم دالاس هر سال QuakeCon شرکت می کنیم!
یا میتونیم وب سایت کلن ممد رو به قیمت یک میلیارد دلار به Google بفروشیم.

سلام
وایسین وایسین .
اشتباه از من بود که جای محمدرضا و سیاوش رو با هم عوض کردم :biggrin1: :blushing:
تازه محمدرضا اون پست من رو باید با طنز خیلی خیلی بالا میخوندیش .
تو که منو می شناسی . :cheesygri
قصد ادامه تحصیل دارم در خارج و دارم کارامو درست می کنم.
کجا به سلامتی ؟
بچه ها بازیهایی که اینجا گیر نمیاد هم دیگه ردیفه . :p
=====
ساوش خدا خفت کنه ولی نمیری . :biggrin1:

سلام
ساوش خدا خفت کنه ولی نمیری . :biggrin1:

خیالت راحت باششه من Undead ـم حتی پارسیام یه دو دفعه از دست من عصبانی شد منو اسپل خور کرد اما خوب اسپل آندد ها روهم تاثیر نداره :biggrin1:

فکر کنم یک بار باید بازی رو تموم کرده باشیم تا اون پرتال به There is no Cow Level باز شه !

همش تقصیره تو هه !
هر چی میکشیم از دست تو میکشیم !
تو چرا در اشاعه فرهنگ RPG در میان مردم ایران فعالیت نمی کنی؟!
منبع درآمد چیه؟ صد بار گفتم پاشو بریم دزدی .. فوقش میگیرنمون. دو سالی تو زندونیم و همش یکی در میون میریم مرخصی تازه یک هو دیدی بختت هم توی زندون باز شد و زن هم گرفتی .. بعدش هم فرار میکنیم میریم دالاس هر سال QuakeCon شرکت می کنیم!
یا میتونیم وب سایت کلن ممد رو به قیمت یک میلیارد دلار به Google بفروشیم.

مشکل من اینجاس که ابزار مناسبم تو آبلیووون گیر کرده و هرچی تلاش میکنم نمیتونم بیارمش بیرون تو یه نفرو پیدا کن که یه تله پورت بازکنه من Gray Cowl of Nocturnal رو بردارم هرجا بگی باهات میام...

سلام . به جاي بقيه اش چند تا نقطه گذاشتم .
محمد رضا جان چرا شاكي ميشي عزيز . من معذرت ميخوام . :blushing:
واقعيتش منظور من همون آقا سياوش بود !!!! :biggrin1: كه خود ايشون اومد دليلش رو گفت . :cheesygri
من خبر داشتم كه ايشون بازي رو به شما نداده بود و اگه به جمله اي كه نوشتم نگاه كني نوشتم يه بنده خدايي بازي رو قرار بود بده به يه بنده خداي ديگه . (آقا سياوش به شما )
در هر حال اگه لحن نوشته من بد بوده (مگه نوشته هم لحن داره ؟ :confused: ) من معذرت ميخوام . :blushing:

:-"

چه خبر شد اینجا

نوشته شده توسط مصطفی:
با بهترين سيستم ها هم اگه بري سراغ ديابلو 2 ضرر نكردي !

دقیقاً ، / فکر کنم اکثر بچه های تاپیک بازی کردن

نوشته شده توسط مصطفی:
اين سيد هم كه اصلا سري نميزنه اينجا . اي بي معر؟؟ !!

تایید میشه;)

نوشته شده توسط mohammad1365:
يه پرسش ديگه هم دارم .never winter night 1 باحاله ؟ با گرافيك 64 آن بورد مياد؟

باحال نیست عالیه ، البته اگر طرفدار rpg باشی ، مخصوصا از نوع D&D . با 64 هم بالا میاد . فکر نمکینم مشکلی داشته باشه

نوشته شده توسط پرهام:
آخه اون بنده خداهه که قرار بود ناشر اصلی باشه رفته قاطی خروسا

منظورت محمدرضا است؟!؟!:confused: بابا آدرس بده بیام شامشو بخوریم:p
نوشته شده توسط محمدرضا:

بابا ما اردادتمندیم ؛ راستیش درشرف زدن pm بودم که اینجا بحث افتاد .
میگم حالا میخوای بازی رو خودت بهمون بدی حالا چرا میزنی ، نکنه گیر کردی میخوای از ما بپرسی ؟:biggrin1:

اما از شوخی گذشته فعلا گذاشتم برا download ، seeder هاش کمن ، اگه دان نشد حتما مزاحم میشم . به مصطفی هم pm میدم و بهش میرسونم . میدونستم سرت شلوغه همون موقع Pm ندادم

نوشته شده توسط محمدرضا:
از 14 روز پیش تا الان فقط 45 دقیقه بازی کردم.دارم پروژه تحویل میدم و قصد ادامه تحصیل دارم در خارج و دارم کارامو درست می کنم.

بابا دکترا ، التماس دعا ، حالا به سلامتی کجا ایشا.... ،
( میگم از این پسر یاد بگیرید هم بازیش براست هم درسش:) )

نوشته شده توسط test84:

اوه ، فکر میکردم به درد خاصی نمیخوره بعد یادم افتاد اینو خودمم رفتم . آخه یادمه برا خودمم جای سوال بود این به چه دردی میخوره رفتم تو net گشتم دیدم مثل اینکه همچین بی خاصیتم نیست . فکر کنم یه 4 سال پیش بود

۞۩ محمد ۩۞

آخرین ویرایش:
سلام
اما از شوخی گذشته فعلا گذاشتم برا download ، seeder هاش کمن ، اگه دان نشد حتما مزاحم میشم . به مصطفی هم pm میدم و بهش میرسونم
یکی هم دسته ما رو بگیره :hurted:
منظورت محمدرضا است؟!؟! بابا آدرس بده بیام شامشو بخوریم
این از عواقب پیچوندن نماسشگاه کامپیوتر پارسال هست .
حقته d:

سلام .
آقا بگذريم از اين بحث Beyond Divinity چون پيف پيف بازيش بد جوري بو ميده !!!! :-"
صحبت از ديابلو شد .
كاراكتر محبوب دوستان تو اين بازي چيه ؟ ( هم خودش و هم اكسپنشن هر دو رو حساب كنين.)
من خودم اول Necromancer . دوم Rogue (درست نوشتم ؟ :confused: ) و سوم هم Paladin . البته Barbarian هم خوبه و من اولين بار با اين غول بيابوني بازي رو تموم كردم اما با مواردي كه عرض كردم بيشتر حال ميكنم .
------------------------------------------------
بزاريد جواب سيد رو هم بدم چون جديدا سرعت اينترنتش خيلي اومده پايين و نميتونه وارد اين سايت هاي سنگين بشه !!!!!! :-"
سيد به طور حتم (بيش از 100 درصد) Paladin . موارد بعدي رو نميدونم اما ميدونم اوليش اينه . :biggrin1:

آخه گاندالف جان مشکل اینجاست که من خودمم کرونو کراس رو بازی نکردم!!
ولی قسمت قبلیشو که کرونو تریگر باشه بازی کردم ولی بازم خیلی کم حدود سه چهار ساعت .
ولی در کل این دو بازی از بهترین بازی های تاریخ هستند در بین بازیهای RPG ! کرونو تریگر برای سال 1995 هست که دیگه خیلی قدیمی شده و کرونو کراس در سال 2000 اومد برای پلی استیشن 1 . ولی فکر میکنم هنوز ارزش بازی کردن داشته باشه . در ضمن کرونو کراس از سایت گیم اسپات امتیاز 10 رو گرفته! و بازی هم برای شرکت Square Enix (البته اونموقع Square Soft بود) است
اگر کسی اینجا اینو بازی کرده یه توضیحی در مورد این بازی بده خیلی خوب میشه
cc2.jpg
cc1.jpg

من این بازی رو تموم کردم
میشه گفت واقعا حقش بوده که بهش 10 دادن
انقدر کارکترهای زیادی داره که حتی فکرش رو هم نمیتونی بکنی
من خودم چند بار این بازی رو تموم کردم
یه بار یه کاراکتری رو گرفتم که سه بار دیگه از اول اومدم نتونستم دوباره اون بگیرم
به حدی موسیقی این بازی زیباست که آدم رو واقعا از هوش میبره!!!!!
ایمجش رو توی هارد دارم اگر کسی خواست با من تماس بگیره!

من این بازی رو تموم کردم
میشه گفت واقعا حقش بوده که بهش 10 دادن
انقدر کارکترهای زیادی داره که حتی فکرش رو هم نمیتونی بکنی
من خودم چند بار این بازی رو تموم کردم
یه بار یه کاراکتری رو گرفتم که سه بار دیگه از اول اومدم نتونستم دوباره اون بگیرم
به حدی موسیقی این بازی زیباست که آدم رو واقعا از هوش میبره!!!!!
ایمجش رو توی هارد دارم اگر کسی خواست با من تماس بگیره!

سالهاست که دارم دنبال این بازی می گردم !:love:
تازه چطوری باهات تماس بگیریم :confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or