طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
البته بیشتر میره رو اعصاب آدم تا شادی روح..!! خوب منم بلاخره همین کارو کردم و از droks
armor و skill گرفتم البته باز هم تو قسمت arena مشکل هست مثلا dervish رو من نمیدونم
چرا انقدر قوی کردن 1 نفری 4 نفرو میزنه..!
و بنظر من اون توازن که بازی wow داشت GW نداره ... و البته از یه نظری هم بهتر هست ..
چون تو GW هر چی تلاش کنی قویتر میشی اما تو wow در نهایت همه تقریبا تا یه درجه ..
قوی میشن ... و زیاد اختلافی با هم ندارن
بابای.

نه دیگه .. قضیه اینجاست که این arena های لول پایین بیشتر برای آشنا شدن ملت با PvP است ولی مثلا توی Random Arenas کاملا قضیه balance شده است . اونجا همه در یک حد قرار دارند . PvP توی Guild Wars خیلی متعادله .

Derv خوب چون مثلا با اون Scythe میتونه تا سه نفر رو همزمان بزنه حالا .. ولی چون تا حد خیلی زیادی به Enchantment هاش وابستگی داره یک Curse Necro میتونه shutdown اش کنه . مثلا با rend enchantment همه رو برداره یا Defile Enchantments - Corrupt Enchantments و غیره . حالا اگه N/Me داشته باشیم با Dom Magic میتونه Backfire و ...
در مورد زدن Damage هم .. با Insidious Parasite و Empathy میشه تا حد زیادی Melee ها رو خنثی کرد.یا مثلا با Blind (همون کور کردن طرف) . Throw Dirt از Ranger یا Blinding Surge با ELE یا ... !
یا با evade مثلا با استفاده از stance ها .وقتی نمیتونه بزنه طرف رو که ... Bonetti Defence برای warrior بد نیست . البته من چون war نداشتم زیاد با skill هاش اشنایی ندارم . Distortion برای mesmer یا Whirling Defence و Dodge و Zojun's Haste و Lightning Reflexes برای Ranger.
یا با Interrupt . البته این خیلی در مورد Derv ها جواب نمیده. مثلا Clumsiness و Leech Signet برای mesmer

البته بیشتر میره رو اعصاب آدم تا شادی روح..!! خوب منم بلاخره همین کارو کردم و از droks
armor و skill گرفتم البته باز هم تو قسمت arena مشکل هست مثلا dervish رو من نمیدونم
چرا انقدر قوی کردن 1 نفری 4 نفرو میزنه..!
و بنظر من اون توازن که بازی wow داشت GW نداره ... و البته از یه نظری هم بهتر هست ..
چون تو GW هر چی تلاش کنی قویتر میشی اما تو wow در نهایت همه تقریبا تا یه درجه ..
قوی میشن ... و زیاد اختلافی با هم ندارن
بابای.
توی WoW همه کلاس ها Balance هستن ولی این Skill هست که باعث میشه یکی برتر باشه.به نظر من باید classها balance باشن وگر نه مثلا یک class که OPهست میتونه از یه نفر دیگه که حتی ممکنه skill بیشتری از اون بازیکن با OP class داشته باشه ولی ببازه !

نه دیگه .. قضیه اینجاست که این arena های لول پایین بیشتر برای آشنا شدن ملت با PvP است ولی مثلا توی Random Arenas کاملا قضیه balance شده است . اونجا همه در یک حد قرار دارند . PvP توی Guild Wars خیلی متعادله .

Derv خوب چون مثلا با اون Scythe میتونه تا سه نفر رو همزمان بزنه حالا .. ولی چون تا حد خیلی زیادی به Enchantment هاش وابستگی داره یک Curse Necro میتونه shutdown اش کنه . مثلا با rend enchantment همه رو برداره یا Defile Enchantments - Corrupt Enchantments و غیره . حالا اگه N/Me داشته باشیم با Dom Magic میتونه Backfire و ...
در مورد زدن Damage هم .. با Insidious Parasite و Empathy میشه تا حد زیادی Melee ها رو خنثی کرد.یا مثلا با Blind (همون کور کردن طرف) . Throw Dirt از Ranger یا Blinding Surge با ELE یا ... !
یا با evade مثلا با استفاده از stance ها .وقتی نمیتونه بزنه طرف رو که ... Bonetti Defence برای warrior بد نیست . البته من چون war نداشتم زیاد با skill هاش اشنایی ندارم . Distortion برای mesmer یا Whirling Defence و Dodge و Zojun's Haste و Lightning Reflexes برای Ranger.
یا با Interrupt . البته این خیلی در مورد Derv ها جواب نمیده. مثلا Clumsiness و Leech Signet برای mesmer

البته حتما حق با شماست چون من هنوز لول 20 نرسیدم و فقط pvpهای لولهای پایین رو دیدم
برای همین اینجور برداشت کردم ...

البته حتما حق با شماست چون من هنوز لول 20 نرسیدم و فقط pvpهای لولهای پایین رو دیدم
برای همین اینجور برداشت کردم ...

این Ascalon ها رو ولشون کن .. کسی آدم حسابشون نمیکنه،
PvE رو برو جلو ..یکسری skill ها که unlock شدند و اومد دستت .. PvP Character بساز بپر random arenas !

این Ascalon ها رو ولشون کن .. کسی آدم حسابشون نمیکنه،
PvE رو برو جلو ..یکسری skill ها که unlock شدند و اومد دستت .. PvP Character بساز بپر random arenas !

درسته خودمم به همین نتیجه رسیدم الان لول 17 هستم و دیگه نمیتونم برم تو ascalon arena
....
البته با همین کاراکترمم میتونم برم تو راندوم arena .. ولی باید اول لول 20 برسم ..

--------------------------------------------------
راستی در مورد بازی GOTHIC 3 من رفتم یه رم 512 دیگه گرفتم الان رمم 1 گیگ هست اما ..
هیچ تاثیری نداشته و باز هم بازی گیر میکنه و نمیشه بازی کرد البته زمان LOAD , SAVE ..
بازی خیلی کمتر شده ولی خیلی بازی کند هست ...

یعنی برای کارت گرافیکم هست؟ آخه من کارتم 6200 AGP هست ولی باهاش همه بازی هارو
اجرا کردم تا حالا .. شایدم باید پچ نصب کرد ..
هر کی میدونه جواب مارو بده شاید بلاخره بعد از چندین ماه تونستم بازی کنم ....!
بابای.

آقا من امتحانام تموم شده میخوام بدونم دنیا دست کیه!
این two worlds ارزش داره 300 مگ پچ بگیرم براش؟یا برم سروقت نوروینتر 2؟بعد از آبلیوین جز اینا که چیز خاصی نیومده؟

آقا من امتحانام تموم شده میخوام بدونم دنیا دست کیه!
این two worlds ارزش داره 300 مگ پچ بگیرم براش؟یا برم سروقت نوروینتر 2؟بعد از آبلیوین جز اینا که چیز خاصی نیومده؟

سلام عماد.

این جور که لیست کردی انگار فقط بازی های با نمای پرسپکتیو رو میخوای بازی کنی.

ببینم از ایزومتریک ها خوشت نمی یاد مگه ؟؟ میدونم که نوروینتر 1 رو هم رفته بودی که!!!

از من میشنوی بازی Titan Quest:Immortal Throne رو بازی کنی بدک نیست. اینو بگم که رئیس مجله Game For Windows این بازی رو در 48 ساعت تموم کرده و فکر کنم 218 بار هم مرده!!!! ( فکر کنما.فقط میدونم 3 رقمی بود مردنش 218 - 118 !!!).

در مورد 2 تا بازی که گفتی. نوروینتر2 حدود 100 ساعت گیم پلی داشت برای من. البته دارم از اول بازی می کنم. دو روزی هست شروع کردم. الان پچ 1.06 بازی اومده.حتما دانلودش کن.بازی و گیم پلی اون به نظر من حرف نداشت. این نظر منه.

در ضمن بازی Jade Empire هم اومده ها.خیلی وقته.اگه بازیش نکردی سراغش برو. زود تموم میشه و هیچ چیزی خاصی هم نداره.حدودا 25 ساعته تمومه.

در مورد Two Worlds من نتونستم کرک 1.4 بازی رو گیر بیارم و بنابراین هنوز سراغش نرفتم. دارم GW می زنم تا کرکش بیاد.

این نظر من.

باقیش به سلیقه خودت برمیگرده.

یا علی ..

خداحافظ

آخرین ویرایش:
میدونم که نوروینتر 1 رو هم رفته بودی که!!!
تنها بازیه تخیلی که داستانش با داستان متالگیر رقابت میکنه!
ببینم از ایزومتریک ها خوشت نمی یاد مگه ؟؟
پرسپکتیو بیشتر خوشم میاد،ولی ایزومتریک شاخم اگه باشه بازی میکنم.
از من میشنوی بازی Titan Quest:Immortal Throne رو بازی کنی بدک نیست.
نمیدونم چرا دیابلو کلون ها بهم نمیچسبه!شاید چون بیشتر از اینکه RPG fاشن Hack'n'Slash هستن!
در مورد 2 تا بازی که گفتی. نوروینتر2 حدود 100 ساعت گیم پلی داشت برای من. البته دارم از اول بازی می کنم. دو روزی هست شروع کردم. الان پچ 1.06 بازی اومده.حتما دانلودش کن.بازی و گیم پلی اون به نظر من حرف نداشت. این نظر منه.
نظرت برا ما حجته!الان نصبش میکنم:biggrin1:خودش آپدیت میکنه دیگه؟!راستی این آپدیتی که میکنه Resume support نداره؟:biggrin1:
در ضمن بازی Jade Empire هم اومده ها.خیلی وقته.اگه بازیش نکردی سراغش برو. زود تموم میشه و هیچ چیزی خاصی هم نداره.حدودا 25 ساعته تمومه.
یه بار گرفتم نسخه بدون دموش بود ضربه روحی خوردم:biggrin1:حالا اینو بعدا بازی میکنم چون تمام حالش به انتخاب کلاس و ایناس(لامصب نوروینتر انتظارا رو برده بالا مثه سگ:biggrin1:)
در مورد Two Worlds من نتونستم کرک 1.4 بازی رو گیر بیارم و بنابراین هنوز سراغش نرفتم. دارم GW می زنم تا کرکش بیاد.
حالا دیگه با GW دل میسوزونی؟:biggrin1:خوب پس اگه کرکش نیومده که هیچی.
پس همون گزینه نوروینتر میمونه!
در ضمن من که گفتم:
برم سروقت نوروینتر 2؟
از کجا به این نتیجه رسیدی که:
از ایزومتریک ها خوشت نمی یاد مگه ؟؟
:biggrin1:

عجب خاکی نشسته اینجا ...

-----------
فکر کنم بهتر باشد ابتدا بازیهای RPG که طی این مدت اومدند و در تاپیک صحبتی ازشون نشد مختصری توضیح بدهم.

بعد از Oblivion ، دو نسخه اضافه شونده غیر رسمی و رسمی که به ترتیب Knights of Nine , Shivering Isles نام داشتند عرضه شدند.KoN زیاد ازش تعریف نکردند،در ضمن صحبتش هم بود که باگ زیاد دارد و زود هم تموم می شود ولی SI رو تحویل گرفتند.

Jade Empire هم از Xbox 1 برای PC پورت شد که خودم بازی نکردم ولی ازش تعریف زیاد شنیدم.

Two Worlds هم گویا افتضاح از اب دراومده است و نقدش رو که توی Worth Playing در موردش میخوندم بهش 5.5/10 داده بودند.

چند روز پیش یک نسخه از Jedi Knight رو دیدم که به گمانم جدید باشد.حالا وقتی گرفتمش ببینم چیه.

----------
الان دارم Fable بازی می کنم.اولش یادم نبود چطوری Basic Quest ها رو بگیرم،همینطوری راه افتاده بودم توی World Map پلاس بودم.حدود 7-8 تا از قلمرو Dark Wood ها روپاکسازی کردم تا رسیدم به دهکده ای که طرف یاد بچگی هایش می افتد.خواستم خانه بخرم دیدم زیادی گرون است Teleport کردم به Heroes Guide دیدم که بله...:)همه منطقه رو پاکسازی کردم ولی جزو Quest ها بوده و از اول باید دوباره شروع کنم.

الان هم حسابی پولدارم و رسیدم دهکده حتما" یک خانه میخرم تا زندگی ّم رو شروع کنم و ... فقط یک مشکلی که دارم اینه که در آخرین قلمرو Dark Wood یک گوی آبی رنگ Magical دیدم هر جا می رفتم بچه دیو ظاهر می کرد.منم به ناچار در می رفتم،چجوری میتونم از دست این گوی خلاص شوم ؟ در ضمن داخل Item هام یک گوی هم وجود دارد شبیه این ،درست که یادم میاد داخل دهکده ای در قلمرو تاریکی خریدمش.طلسمی چیزیه ؟

------------
به سلامتی دانشجو شدیم و قرارست بزنیم توی خط MMORPG :) حالا یک جایی رو پیدا کردم WoW اصلی با Game Card ی که14 روز اشتراک مجانی اکانت بلیزارد دارد ، می دهد 35 تومن.توی نخ قیمت اینجور چیزا نبودم و فقط میخوام بدونم قیمتش خوبه یا جای دیگه هم هست که با انصاف تر حساب کند.در ضمن اینBurning Crusade اصلی در تهران یا جای دیگر سراغ ندارید کسی بفروشد ؟ خودم رو خفه کردم از بس تریلرهایی ازش دیدم که Cut Scene های بین منطقه هاست.

درود بر همه
درباره ديابلو 2 پرسشي دارم . اينكه :
اگر يار من ( مزدور ) داراي توانايي باشه ايا در بازيش ردي ميذاره . براي نمونه اگر كلاهي كه 40 درسد شانس بيشتر براي ايتم هاي جادويي داره رو روي سرش بذارم ايا شانس دراپ گروه بالا ميره يا نه ؟

عجب خاکی نشسته اینجا ...

-----------
الان دارم Fable بازی می کنم.اولش یادم نبود چطوری Basic Quest ها رو بگیرم،همینطوری راه افتاده بودم توی World Map پلاس بودم.حدود 7-8 تا از قلمرو Dark Wood ها روپاکسازی کردم تا رسیدم به دهکده ای که طرف یاد بچگی هایش می افتد.خواستم خانه بخرم دیدم زیادی گرون است Teleport کردم به Heroes Guide دیدم که بله...:)همه منطقه رو پاکسازی کردم ولی جزو Quest ها بوده و از اول باید دوباره شروع کنم.

الان هم حسابی پولدارم و رسیدم دهکده حتما" یک خانه میخرم تا زندگی ّم رو شروع کنم و ... فقط یک مشکلی که دارم اینه که در آخرین قلمرو Dark Wood یک گوی آبی رنگ Magical دیدم هر جا می رفتم بچه دیو ظاهر می کرد.منم به ناچار در می رفتم،چجوری میتونم از دست این گوی خلاص شوم ؟ در ضمن داخل Item هام یک گوی هم وجود دارد شبیه این ،درست که یادم میاد داخل دهکده ای در قلمرو تاریکی خریدمش.طلسمی چیزیه ؟

------------
به سلامتی دانشجو شدیم و قرارست بزنیم توی خط MMORPG :) حالا یک جایی رو پیدا کردم WoW اصلی با Game Card ی که14 روز اشتراک مجانی اکانت بلیزارد دارد ، می دهد 35 تومن.توی نخ قیمت اینجور چیزا نبودم و فقط میخوام بدونم قیمتش خوبه یا جای دیگه هم هست که با انصاف تر حساب کند.در ضمن اینBurning Crusade اصلی در تهران یا جای دیگر سراغ ندارید کسی بفروشد ؟ خودم رو خفه کردم از بس تریلرهایی ازش دیدم که Cut Scene های بین منطقه هاست.

در مورد fable امیدوارم تمومش کرده باشی چون بازی واقعآ قشنگیه .
من که خیلی دوسش دارم xD

اگه تا الان که این پستو می فرستم wow نخریده باشی باید بگم قیمت ها اینه :
هزار تومان wow classic : 25 (+ یک ماه مجانی)
هزار تومان wow TBC : 45
هزار تومان Game card :35 (برای 2 ماه)
البته این ها ماله اروپاست و امریکاش یکم گرونتره (اروپا از نظر اختلاف ساعت برا ما بهتره )
سوالی نبود ؟
D:

درود بر همه
درباره ديابلو 2 پرسشي دارم . اينكه :
اگر يار من ( مزدور ) داراي توانايي باشه ايا در بازيش ردي ميذاره . براي نمونه اگر كلاهي كه 40 درسد شانس بيشتر براي ايتم هاي جادويي داره رو روي سرش بذارم ايا شانس دراپ گروه بالا ميره يا نه ؟
كمك- كمك +++++++++++

Neverwinter Nights 2 Mask of The Betrayer

دوستان خوبم شما از وجود Neverwinter Nights 2 Mask of The Betrayer توی ایران خبر ندارید؟من اصفهانو زیرو رو کردم بهم گفتند چون Expansion Pack هست کسی نمی زنه چون فروش نداره.
اعصابم حسابی خورده منتظرش بودم مخصوصا با پایان Neverwinter Nights 2 .....:unsure:

NwN 2: Mask of Betrayer

بازی تا چند روز دیگه میاد ، چون فعلا تو نت release نشده ،

اما GS نقدشو برا بازی گذاشته : امتیاز 8.0

ولی نقدش بیشتر تعریف کره و گفته بازی این دفعه دارای معماهای جالبی هست و موقعیتهایی هست که نمیشه فقط با جنگ و اکشن اونارو رد کرد . بعلاوه اینکه داستان و نبردها بیشتر حالت epic داره . شاید به خاطر اینکه کاراکتر شما از سطح 18 شروع به بازی میکنه.

قابلیت جدیدی که به بازی اضافه شده (به غیر از چند کلاس و subrace ) spirit hunger هست که باید خودتون بینید

اینم دو قسمت از نقد GS که خوندنش بد نیست

Everything about Mask of the Betrayer feels epic compared to NWN2. You begin the expansion at level 18 or higher if you imported your existing character, and at that point you're already flirting with D&D's "epic" character levels. To give you a challenge, the game forces you to battle a variety of ridiculously tough monsters and opponents, though you'll also have an opportunity to pick up extremely rare and exotic weapons and equipment. You really feel like a legendary hero in this game

Mask of the Betrayer is a much more mature expansion, both due to its content and because it demonstrates how Obsidian Entertainment is maturing as a developer. If you felt that NWN2 was a bit too action-focused, then you should definitely check out Mask of the Betrayer's blend of combat, puzzles, and decision-making. As it is, Mask of the Betrayer offers up a rich role-playing experience for fans of the genre.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or