البته بیشتر میره رو اعصاب آدم تا شادی روح..!! خوب منم بلاخره همین کارو کردم و از droks
armor و skill گرفتم البته باز هم تو قسمت arena مشکل هست مثلا dervish رو من نمیدونم
چرا انقدر قوی کردن 1 نفری 4 نفرو میزنه..!
و بنظر من اون توازن که بازی wow داشت GW نداره ... و البته از یه نظری هم بهتر هست ..
چون تو GW هر چی تلاش کنی قویتر میشی اما تو wow در نهایت همه تقریبا تا یه درجه ..
قوی میشن ... و زیاد اختلافی با هم ندارن
بابای.
نه دیگه .. قضیه اینجاست که این arena های لول پایین بیشتر برای آشنا شدن ملت با PvP است ولی مثلا توی Random Arenas کاملا قضیه balance شده است . اونجا همه در یک حد قرار دارند . PvP توی Guild Wars خیلی متعادله .
Derv خوب چون مثلا با اون Scythe میتونه تا سه نفر رو همزمان بزنه حالا .. ولی چون تا حد خیلی زیادی به Enchantment هاش وابستگی داره یک Curse Necro میتونه shutdown اش کنه . مثلا با rend enchantment همه رو برداره یا Defile Enchantments - Corrupt Enchantments و غیره . حالا اگه N/Me داشته باشیم با Dom Magic میتونه Backfire و ...
در مورد زدن Damage هم .. با Insidious Parasite و Empathy میشه تا حد زیادی Melee ها رو خنثی کرد.یا مثلا با Blind (همون کور کردن طرف) . Throw Dirt از Ranger یا Blinding Surge با ELE یا ... !
یا با evade مثلا با استفاده از stance ها .وقتی نمیتونه بزنه طرف رو که ... Bonetti Defence برای warrior بد نیست . البته من چون war نداشتم زیاد با skill هاش اشنایی ندارم . Distortion برای mesmer یا Whirling Defence و Dodge و Zojun's Haste و Lightning Reflexes برای Ranger.
یا با Interrupt . البته این خیلی در مورد Derv ها جواب نمیده. مثلا Clumsiness و Leech Signet برای mesmer