طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بعد از این مدت که از امدن nwn 2 میگذره بالاخره چند تا ماجول درست حسابی براش ساخته شده ، امیدوارم مثل nwn ماجولهای درست حسابی زیادی براش بسازن .

معرفی

NWN2 ENGLISH MODULES

Name Tragedy in Tragidor
Submitted / Updated 01-06-2007 / 05-03-2007
Category Single Player
Module Types
Scope Medium
Content Mature
TricksTraps Light
Roleplay Heavy
HackSlash Heavy
LevelMin 05
LevelMax 07
Gameplay Hours 07
Patch 1.03

تقریبا 105 مگه
http://nwvault.ign.com/View.php?view=Nwn2modulesenglish.Detail&id=83

SCORE OUT OF 10
9.07
324 votes

-------------------------------------------------------------------
Name Night Howls in Nestlehaven V1.17
Submitted / Updated 05-05-2007 / 08-05-2007
Category Single Player
Module Types City Adventure
Scope Large
Content Everyone
TricksTraps Light
Roleplay Heavy
HackSlash Medium
LevelMin 09
LevelMax 14
Gameplay Hours 06
Categories NWN2 English Modules
Patch 1.06

تقریباً 40 مگه
http://nwvault.ign.com/View.php?view=Nwn2modulesenglish.Detail&id=151

SCORE OUT OF 10
9.31
221 votes

-----------------------------------------------------------------
Name Dark Waters 1 - Highcastle
Submitted / Updated 04-13-2007 / 08-05-2007
Category Single Player
Scope Medium
Content Teen
TricksTraps Medium
Roleplay Medium
HackSlash Medium
LevelMin 01
LevelMax 01
Gameplay Hours 05
Patch 1.03

تقریباً 155 مگ
http://nwvault.ign.com/View.php?view=Nwn2modulesenglish.Detail&id=128

SCORE OUT OF 10
9.03
239 votes

محمد

در مورد fable امیدوارم تمومش کرده باشی چون بازی واقعآ قشنگیه .
اتفاقا" همون روزی که ارسال زدم سیستمّم ویروسی شد و ویندوز رو عوض کردم ولی سیوهای Fable رو نگه داشتم.همون اوایل بازی هم بودم و در حال Quest گیری ! بازی خوب و قشنگی که هست ولی نصب کردنش مایه عذاب من است.کلا" 20-30 تا بازی قدیمی مثل همین Fable , Chronicles of Riddick , Balck & White 2 و امثالشون دارم که 4-5 CD هستند و موقع نصب اعصاب نمیمونه واسم...

از لیست قیمتهای Europe بازی WoW و Burning Crusade و همچنین GameCrad بلیزاردش ممنونم.فقط هزینه تمدید اشتراک رو هم اگر بگی دیگه چیزی نمی مونه.

----------
RPG جدید TES IV : GoTY Edition اومده که Oblivion ـه + Shivering Isles .

مردم از بس که دنبال دروازه بالدور بگردم. کسی اگه لینکی چیزی داره لطفا بده. حتی اگه آدرس یه مغازه که آرشیو داره رو هم بدین ممنون میشم.

مردم از بس که دنبال دروازه بالدور بگردم. کسی اگه لینکی چیزی داره لطفا بده. حتی اگه آدرس یه مغازه که آرشیو داره رو هم بدین ممنون میشم.
برو از آبی کامپیوتر بخر. www.abicomputer.net
برو تو قسمت "کمک"، تلفن و اینا رو نوشته. توی فاطمیه.

این ToEE هم آرپی جی تکمیلیه ها. اگه از زیر رادارتون در رفته و آرپی جی خونتون کم شده این جواب کارتون رو میده. ماله همون گروه مرحوم شده ترویکاس حیف شد که دیگه نیستن.

سه تا پچ داره. واسه آخریش کرک هم هست. یه پچ غیر رسمی یا همون unofficial هم داره که اونم نصب کنین. چون اینا آخریها اوضا عشون بهم ریخته بوده یه سری از باگها رو نرسیدن رفع کنن.
همون داستان همیشگی فشار ناشر به سازنده برای انتشار گیم سر یه تاریخ معین و بقیه حرفها که خودتون میدونین. ولی پی کار محکمه پچها رو که نصب کنین مشکل حله.​

این پچ سوم :LINK
کرک برای پچ سوم: LINK
پچ غیر رسمی:LINK

آخرین ویرایش:
یکی از دوستان مثل اینکه گیمی شبیه Vampire:Bloodlines تو سبک ارپی جی خواسته بود. من V:tM رو معرفی میکنم که یک گیم ار پی جی هست از استودیوی نیهیلیستیک.

داستان بازی هم مشخصه که موضوع اصلیش درباره خوناشام هاست. البته تاریخ ریلیز سال 2000 هست ایزومتریک نیست اتمسفر خوبی داره در زمان ریلیز هم به عنوان یک گیم با گرافیک بالا به حساب میامده. مرسی.

آخرین ویرایش:
این ToEE هم آرپی جی تکمیلیه ها. اگه از زیر رادارتون در رفته و آرپی جی خونتون کم شده این جواب کارتون رو میده. ماله همون گروه مرحوم شده ترویکاس حیف شد که دیگه نیستن.

سه تا پچ داره. واسه آخریش کرک هم هست. یه پچ غیر رسمی یا همون unofficial هم داره که اونم نصب کنین. چون اینا آخریها اوضا عشون بهم ریخته بوده یه سری از باگها رو نرسیدن رفع کنن.
همون داستان همیشگی فشار ناشر به سازنده برای انتشار گیم سر یه تاریخ معین و بقیه حرفها که خودتون میدونین. ولی پی کار محکمه پچها رو که نصب کنین مشکل حله.​

این پچ سوم :LINK
کرک برای پچ سوم: LINK
پچ غیر رسمی:LINK

آره اين بازي يكي از RPG هاي عالي و در عين حال خيلي سختي بود كه Troika توليد كرد به طوري كه از نظر قوانين RPG اين بازي قانون مند ترين Adaptation از يك بازي Tabletop RPG روي كامپيوتره. د عين حال تعداد گزينه ها و راه حل ها در اين بازي به طرز وحشتناكي زياده به طوري كه من خودم 8 راه براي برخوزد كردن با Boss آخر بازي پيدا كردم مثلاً گول زدن اون يا راضي كردن اون يا مبارزه خركي (!) يا ضعيف كردن و بعد مبارزه يا مسموم كردن يا ... مطمئن هستم راه حل هايي هم وجود داره كه به ذهن من نرسيده. در مورد ساير موقعيت ها هم همين وضعيت هست. در عين حال اين تنها بازي RPG كه به شما اجازه مي ده بطور همزمان NPC ها رو توي پارتي Recruit كنيد و در عين حال به سبك بازي هاي كلاسيك مثل Icewind Dale كاركتر هاي Custom Made داشته باشيد. يكي ديگر از بازي هاي شركت توليد كننده همين بازي يعني Troika يك بازي به اسم Arcanum: Of Steamworks & Magick Obscura است كه يكي از بهترين و پيچيده ترين RPG هايي كه من بازي كردم. از لحاظ داستان هم محشره و شخصيت پردازي بي نظيري داره. اين بازي در شيوه ساخت خيلي از بازي هاي RPG جديد مثل هر دو بازي KotOR و Oblivion موثر بوده. يادمه PC Gamer توي Review نوشته بود Baldur's Gate و Diablo رو فراموش كنيد Arcanum همه چيزايي كه اونا دارن رو داره و خيلي بيشتر. در تعريف از پيچيدگي اين بازي همين بس كه اگه تيپ بزنيد روي عكس العمل مردم تاثير ميزاره و از شما خوششون مياد. اگه Armor بپوشيد از شما مي ترسند و اگه لخت با هاشون حرف بزنيد بسته به شخصيتشون عكس العمل نشون مي دن :love: يا :-" يا :blushing: يا :mad: يا :eek: يا :cheesygri
حتي تو يكي از ماموريت هاي بازي بايد لخت مادرزاد 7 بار تو يك خيابون بالا و پايين بدويد و فردا خبرش رو هم تو روزنامه چاپ مي كنند!

Mass Effect For PC

دوستان خبر امدن Mass Effect برای PC رو امروز تو GS دیدم . :love:

همین دو ماه پیش بود رفته بودم سایت خوده Bioware اونجا ملت گفته بودن فعلاً خبری از نسخه PC نیست معلومم نیست اصلا برای PC بده بیرون یا نه . البته چند نفری هم گفته بودن تا حالا Bioware هر چی ساخته برای PC هم داده حالا دیر و زود داره ولی حتما داده

الان که خبرشو دیدم کلی خوشحال شدم ؛ یه شاهکار دیگه از لحاظ داستانی در راهه

GS زده 2008.05

lord of the rings:the third age
رو رفتم اصلا خوشم نیمد چون اصلا ضربه در کار نیست و یکی یکی ضربه میزنه
تازه اونم با رمز تا غولی که سوار اژدها هست رفتم و غولو تا 3 ساعت همینطور ضربه میزدم خون منم که کم نمیشد ولی هرچی میزدم نمیمرد از اون به بعد دیگه اصلا رغبت انجام بازی ارپیجی
رو ندارم چون واقعا حوصله رو که سر میبره هیچ و هیچ ضربه ای نمیزنه درست با رمزم نمیشه طرفو کشت.
شما چه جوری از این سبک خوشتون میاد به منم بگین شاید به مرور علاقه مند شدم

lord of the rings:the third age
رو رفتم اصلا خوشم نیمد چون اصلا ضربه در کار نیست و یکی یکی ضربه میزنه
تازه اونم با رمز تا غولی که سوار اژدها هست رفتم و غولو تا 3 ساعت همینطور ضربه میزدم خون منم که کم نمیشد ولی هرچی میزدم نمیمرد از اون به بعد دیگه اصلا رغبت انجام بازی ارپیجی
رو ندارم چون واقعا حوصله رو که سر میبره هیچ و هیچ ضربه ای نمیزنه درست با رمزم نمیشه طرفو کشت.
شما چه جوری از این سبک خوشتون میاد به منم بگین شاید به مرور علاقه مند شدم

این بازی که گفتی برای pc نیستش. اینجا بیشتر بچه ها رو بازیهای pc صحبت میکنن .

اگر بازیهای pc رو دوست داشتی ، همونهایی که تو نظرسنجی هستن انتخابهای خوبین

سلام
چطوری محمد ؟
نوروزت پیروز .
محمد من که تا حالا NWN2 رو به خاطر نداشتن pcدرست و حسابی بازی نکردم .
حالا می خوام بازی کنم .
به اندازه ای که بتونم کاراکتر مورد نظرم رو بسازم سرم میشه از نژادها و کلاسها و ... ولی می خوام خواهش کن اگر میتونی یه توضیح کامل درباره نژادها ، کلاسها و ... بدی که اگر خواستم یه تغیراتی تو کاراکترم بدم فکر نکنم بتونم :دی
اگرم قبلاً جایی نوشتی یه لینک بهم بده .
مرسی

سلام.
خوب حالا که صحبت از نوروینتر شد منم یه سوال بپرسم. البته در مورد شماره 1 .
چند وقت پیش داشتم چرخ میدم تو لیست بازی ها بر خوردم به این اسم : Neverwinter Nights - Wyvern Crown Of Cormyr این چی چی هست ؟؟؟
یه مود هست واسه بازی اصلی ؟؟؟ چرا حجمش اینقدر زیاده خوب ؟
و همینطور به این اسم : Neverwinter Nights - Kingmaker.
از دوستان کسی میتونه در مورد این دوتا توضیحاتی بده ؟؟؟ ;)

سلام.
خوب حالا که صحبت از نوروینتر شد منم یه سوال بپرسم. البته در مورد شماره 1 .
چند وقت پیش داشتم چرخ میدم تو لیست بازی ها بر خوردم به این اسم : Neverwinter Nights - Wyvern Crown Of Cormyr این چی چی هست ؟؟؟
یه مود هست واسه بازی اصلی ؟؟؟ چرا حجمش اینقدر زیاده خوب ؟
و همینطور به این اسم : Neverwinter Nights - Kingmaker.
از دوستان کسی میتونه در مورد این دوتا توضیحاتی بده ؟؟؟ ;)

سلام

خب من یه توضیحی درباره این سوال داش مصطفی بدم. این Neverwinter Nights - Wyvern Crown Of Cormyr یه ماژول هستش که به طور رسمی Bioware می فروشه و الان ورژن 1.1 اون اومده و قیمت هم 12 دلار هستش. مدت زمان تمام کردن این ماژول 18-20 ساعت هستش و شما در این ماژول می تونید Kingdom of Cormy رو به طور کامل با اسب طی کنید.

اینم لینکش : NWN : Wyvern Crown of Cormyr

در مورد دومی Neverwinter Nights - Kingmaker ، این هم یه ماژول هست که الان قیمت 8 دلار ر و داره. در این ماژول شما قلمرو Kingmaker رو زیرو رو می کنید و این ماژول روی بازی Horde of Underdark نصب میشه . مدت زمان رسمی اتمام این ماژول 5-8 ساعت هستش.

اینم منبع : Neverwinter Nights: Kingmaker

اینم ماژول های رسمی بازی NWN که منتشر شده :

NWN Modules

یا علی ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or