سلام
محمدرضا جواب مصطفی رو خو دادی . جواب منم میدادی دیگه
آقا هرکی میتونه جواب من رو بده .
مرسی .
مرسی .
سلام
مرسی .
سلام.سلام
خب من یه توضیحی درباره این سوال داش مصطفی بدم. این Neverwinter Nights - Wyvern Crown Of Cormyr یه ماژول هستش که به طور رسمی Bioware می فروشه و الان ورژن 1.1 اون اومده و قیمت هم 12 دلار هستش. مدت زمان تمام کردن این ماژول 18-20 ساعت هستش و شما در این ماژول می تونید Kingdom of Cormy رو به طور کامل با اسب طی کنید.
اینم لینکش : NWN : Wyvern Crown of Cormyr
در مورد دومی Neverwinter Nights - Kingmaker ، این هم یه ماژول هست که الان قیمت 8 دلار ر و داره. در این ماژول شما قلمرو Kingmaker رو زیرو رو می کنید و این ماژول روی بازی Horde of Underdark نصب میشه . مدت زمان رسمی اتمام این ماژول 5-8 ساعت هستش.
اینم منبع : Neverwinter Nights: Kingmaker
اینم ماژول های رسمی بازی NWN که منتشر شده :
NWN Modules
یا علی ...
فک کنم منظورت همون بازی هست که یه پسر و یه دختر اولش (میتونی یکیشونو انتخاب کنی) هستن با سگ و گربه (که از بین این دوتا هم میتونی انتخاب کنی) و اولش یه چیزی مثه کلنگ دست پسرست رو میگی دیگه آره ؟؟؟؟می خواستم نظرتون رو راجع به بازیه fate بدونم شنیدم خیلی شبیه diablo هست؟
من شنیده بودم تو یه زمینه هایی از TQ خیلی بهترهفک کنم منظورت همون بازی هست که یه پسر و یه دختر اولش (میتونی یکیشونو انتخاب کنی) هستن با سگ و گربه (که از بین این دوتا هم میتونی انتخاب کنی) و اولش یه چیزی مثه کلنگ دست پسرست رو میگی دیگه آره ؟؟؟؟
راستش من دارم بازیشو و هنوز بازی نکردم. یعنی اصلا یادم نبود. دستت درد نکنه. یادم انداختی .
البته من همون موقع که اومد یه ذره رفتم. بدک نبود و یه سری عنکبوت بزرگ و سوسک ملخ ... میکشتی. یه ذره ای که رفتم جالب بود اما حالا اینکه در ادامه بازیش یکنواخت بشه و حوصله ادمو سر ببره نمیدونم.
اینکه میگی شبیه دیابلو هست فقط از نظر زاویه دوربین مثه دیابلو ایزومتریک هست. وگرنه از نظر فضاسازی و حال و هوای بازی و کاراکترها و ... زمین تا زیر زمین با دیابلو فرق میکنه !
سلام.
خیلی ممنون محمدرضا جان.
خیلی کارت درسته. یک دنیا ممنون.
خوب پس من برم سراغ دانلود کردن. از اون 6 تا ماژول لینک دانلود 4 تاشو دارم غیر از دوتا آخری که اونا رو هم میگردم پیدا میکنم و میدانلودم.
فک کنم منظورت همون بازی هست که یه پسر و یه دختر اولش (میتونی یکیشونو انتخاب کنی) هستن با سگ و گربه (که از بین این دوتا هم میتونی انتخاب کنی) و اولش یه چیزی مثه کلنگ دست پسرست رو میگی دیگه آره ؟؟؟؟
راستش من دارم بازیشو و هنوز بازی نکردم. یعنی اصلا یادم نبود. دستت درد نکنه. یادم انداختی .
البته من همون موقع که اومد یه ذره رفتم. بدک نبود و یه سری عنکبوت بزرگ و سوسک ملخ ... میکشتی. یه ذره ای که رفتم جالب بود اما حالا اینکه در ادامه بازیش یکنواخت بشه و حوصله ادمو سر ببره نمیدونم.
اینکه میگی شبیه دیابلو هست فقط از نظر زاویه دوربین مثه دیابلو ایزومتریک هست. وگرنه از نظر فضاسازی و حال و هوای بازی و کاراکترها و ... زمین تا زیر زمین با دیابلو فرق میکنه !
من شنیده بودم تو یه زمینه هایی از TQ خیلی بهتره
سلام
محمدرضا این تاپیک NWN2 کجاست ؟
والا شاخ خود دیابلو رو که تو Hell کندم انداختم دور !! :biggrin1: فقط مونده ACT 5 و کندن شاخ داش Baal که اونم سعی میکنم هر چه زودتر انجامش بدم.آفرین. البته اول شاخ این دیابلو رو بکن بعد برو سراغ NWN.
خیلی خوب شد. پس بربر هم جور شد. محمد بیاد جادو جمبلمون هم جور میشه ! :biggrin1: (مثه اینکه نتونستی برادر سیاوش رو راضی کنی که رفتی سراغه داداشت ها ! )در مورد یه تانک خوب توی دیابلو هم من یه نفر رو گیر اوردم. اسمش امیرحسین هستش و داداش خودمه. رفتم رو مخش و داره بازی می کنه. فکر کنم الان لول 30 باشه با بربر. کارش درسته . اگرم مشکلی باشه زنگ میزنه سه پیچ سوال می کنه. منم چون به شخصه خوراکم بربر هستش بهش راهنمایی می کنم. حالا بهش می گم اگه دوست داشت بیاد اینجا یه ندایی بده از خودش. میشه روش حساب باز کرد.
پس یه پالا . یه بربر. منم که Assassin و مصطفی هم که Druid داره. خوبه. یه محمد رو هم بیاریم که داره با جادو مادو می ره حله حله. میریم تو کار Hell . اونم گروهی که خیلی حاله.
سلام
چطوری محمد ؟
نوروزت پیروز .
محمد من که تا حالا NWN2 رو به خاطر نداشتن pcدرست و حسابی بازی نکردم .
حالا می خوام بازی کنم .
به اندازه ای که بتونم کاراکتر مورد نظرم رو بسازم سرم میشه از نژادها و کلاسها و ... ولی می خوام خواهش کن اگر میتونی یه توضیح کامل درباره نژادها ، کلاسها و ... بدی که اگر خواستم یه تغیراتی تو کاراکترم بدم فکر نکنم بتونم
اگرم قبلاً جایی نوشتی یه لینک بهم بده .
مرسی
چشم محمد جان.راستی حاجی مصطفی لینکهای Wyvern Crown ات رو به منم بده ؛ آخه من کلی دنبال این گشتم (البته فکر کنم crack ام میخواد) یکسری torrent اشو پیدا کردم ولی seeder اش خیلی کم بود
ماجولهای بزرگ زیاد داریم مثلا TORTURED HEARTS II با فایلهای تکمیلیش بیشتر از 150 مگه .
یکسری هم به این ماجولهای nwn2 باید بزنیم ببینیم دنیا دسته کیه
متأسفانه از نعمت داشتنش محرومم .دیابلو روی hell رو هم امتحان کن اینم حال میده
سلام
متأسفانه از نعمت داشتنش محرومم .
داشتمش یه زمانی ولی از اونجایی که بازیها رو آرشیو نمیکنم الان دیگه ندارمش
=====
محمدرضا تاپیک NWN رو دیدم .
خیلی هم مفید بود .
فقط چون من تنبلم نتونستم یه جمع بندی کلی از مطالب داشته باشم
راستی من بازیم orginal هه . لازمه پچی چیزی روش بریزم ؟