طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
محمدرضا جواب مصطفی رو خو دادی . جواب منم میدادی دیگه :دی
آقا هرکی میتونه جواب من رو بده .
مرسی .

سلام پرهام عزیز...

خوبی داش پرهام

والا من فکر کنم جواب سوالتو توی تاپیک NWN2 داده بودم. یه سری موارد رو داده بودم توی اون تاپیک. البته فکر کنما.

ببین توی بازی یه Rouge یه magic و یه Gnom بهت اول بازی می ده. توی این بازی کلاس های مستر خوب داده شده است. البته باید بازم باید ببینی چی رو دوست داری.

اگه توی اون تاپیک گیر نیاوردی بیا بگو تا بهت یه کوچولو توضیح بدم.

سلام

خب من یه توضیحی درباره این سوال داش مصطفی بدم. این Neverwinter Nights - Wyvern Crown Of Cormyr یه ماژول هستش که به طور رسمی Bioware می فروشه و الان ورژن 1.1 اون اومده و قیمت هم 12 دلار هستش. مدت زمان تمام کردن این ماژول 18-20 ساعت هستش و شما در این ماژول می تونید Kingdom of Cormy رو به طور کامل با اسب طی کنید.

اینم لینکش : NWN : Wyvern Crown of Cormyr

در مورد دومی Neverwinter Nights - Kingmaker ، این هم یه ماژول هست که الان قیمت 8 دلار ر و داره. در این ماژول شما قلمرو Kingmaker رو زیرو رو می کنید و این ماژول روی بازی Horde of Underdark نصب میشه . مدت زمان رسمی اتمام این ماژول 5-8 ساعت هستش.

اینم منبع : Neverwinter Nights: Kingmaker

اینم ماژول های رسمی بازی NWN که منتشر شده :

NWN Modules

یا علی ...
سلام.
خیلی ممنون محمدرضا جان.
خیلی کارت درسته. یک دنیا ممنون.
خوب پس من برم سراغ دانلود کردن. از اون 6 تا ماژول لینک دانلود 4 تاشو دارم غیر از دوتا آخری که اونا رو هم میگردم پیدا میکنم و میدانلودم. ;)

می خواستم نظرتون رو راجع به بازیه fate بدونم شنیدم خیلی شبیه diablo هست؟
فک کنم منظورت همون بازی هست که یه پسر و یه دختر اولش (میتونی یکیشونو انتخاب کنی) هستن با سگ و گربه (که از بین این دوتا هم میتونی انتخاب کنی) و اولش یه چیزی مثه کلنگ دست پسرست رو میگی دیگه آره ؟؟؟؟
راستش من دارم بازیشو و هنوز بازی نکردم. یعنی اصلا یادم نبود. دستت درد نکنه. یادم انداختی .
البته من همون موقع که اومد یه ذره رفتم. بدک نبود و یه سری عنکبوت بزرگ و سوسک ملخ ... میکشتی. یه ذره ای که رفتم جالب بود اما حالا اینکه در ادامه بازیش یکنواخت بشه و حوصله ادمو سر ببره نمیدونم.
اینکه میگی شبیه دیابلو هست فقط از نظر زاویه دوربین مثه دیابلو ایزومتریک هست. وگرنه از نظر فضاسازی و حال و هوای بازی و کاراکترها و ... زمین تا زیر زمین با دیابلو فرق میکنه !

فک کنم منظورت همون بازی هست که یه پسر و یه دختر اولش (میتونی یکیشونو انتخاب کنی) هستن با سگ و گربه (که از بین این دوتا هم میتونی انتخاب کنی) و اولش یه چیزی مثه کلنگ دست پسرست رو میگی دیگه آره ؟؟؟؟
راستش من دارم بازیشو و هنوز بازی نکردم. یعنی اصلا یادم نبود. دستت درد نکنه. یادم انداختی .
البته من همون موقع که اومد یه ذره رفتم. بدک نبود و یه سری عنکبوت بزرگ و سوسک ملخ ... میکشتی. یه ذره ای که رفتم جالب بود اما حالا اینکه در ادامه بازیش یکنواخت بشه و حوصله ادمو سر ببره نمیدونم.
اینکه میگی شبیه دیابلو هست فقط از نظر زاویه دوربین مثه دیابلو ایزومتریک هست. وگرنه از نظر فضاسازی و حال و هوای بازی و کاراکترها و ... زمین تا زیر زمین با دیابلو فرق میکنه !
من شنیده بودم تو یه زمینه هایی از TQ خیلی بهتره

سلام

اول اینکه داش مصطفی کار خوبی می کنی . افرین. البته اول شاخ این دیابلو رو بکن بعد برو سراغ NWN.

در مورد یه تانک خوب توی دیابلو هم من یه نفر رو گیر اوردم. اسمش امیرحسین هستش و داداش خودمه. رفتم رو مخش و داره بازی می کنه. فکر کنم الان لول 30 باشه با بربر. کارش درسته . اگرم مشکلی باشه زنگ میزنه سه پیچ سوال می کنه. منم چون به شخصه خوراکم بربر هستش بهش راهنمایی می کنم. حالا بهش می گم اگه دوست داشت بیاد اینجا یه ندایی بده از خودش. میشه روش حساب باز کرد.

پس یه پالا . یه بربر. منم که Assassin و مصطفی هم که Druid داره. خوبه. یه محمد رو هم بیاریم که داره با جادو مادو می ره حله حله. میریم تو کار Hell . اونم گروهی که خیلی حاله. :love:

سلام.
خیلی ممنون محمدرضا جان.
خیلی کارت درسته. یک دنیا ممنون.
خوب پس من برم سراغ دانلود کردن. از اون 6 تا ماژول لینک دانلود 4 تاشو دارم غیر از دوتا آخری که اونا رو هم میگردم پیدا میکنم و میدانلودم. ;)

من شنیده بودم تو یه زمینه هایی از TQ خیلی بهتره

لا لل عجب ... این دیگه چیه ...من در تعجبم.

بازی Fate کلا یه دیابلو کلن محسوب میشه. این بازی در سال اگه اشتباه نکنم 2004 اومد یا 2002. از GS نمره خوب 7.5 رو گرفت. بازی یک دونه CD هستش. تا اونجایی که من می دونم و دارم.

این بازی می خواست به عنوان بهترین بازی RPG اون سال رو از آن خودش کنه. ولی نمی دونم چرا نشد ولی جزء کاندید ها بود

بعد از اون استودیوی Flagship خالق بازی Hellgate:London . طراح این استودیو رو استخدام کرد تا روی بازی جدید کار کنه. اسم این بازی Mythos هستش که یه بازی Free Online هستش و الان من با رجیستر کردن توی سایت بازی این نسخه رو به صورت بتا دارم. و بازی می کنم. بازی کاملا شبیه دیابلو هست این Mythos. این بازی زیر نظر Flagship داره ساخته میشه و فکر کنم تیم مونترال داره روش کار میکنه ولی تایید نهایی رو باید این برادران شفر و بیل روپر و ... بدن که 6 نفر از اعضای هیئت موسس Flagship هستن. این بازی رو من تا لول 12 رفتم. منظورم Mythos هستش.

در مورد Fate هم بازی کردنش خیلی خوبه و همه این بازی رو مثالی از Diablo کبیر می دونن.

در مورد شبیه بودن به Titan هم من باید بگم Titan خودش یه Daiblo Clan بود و یه مثالی از دیابلو بود. کلا اگه بازی شبیه دیابلو باشه کلا محو میشه و فقط اخر سر می گن که ای بابا این بازی که شبیه دیابلو بود. Skill Tree این بازی فکر کنم شبیه دیابلو باشه ها و ... کلا بهتره کنار دیابلو بازی رو نام نبریم. البته با اجازه از حمید و احمد عزیز باید بگم من از Titan خوشم اومد. چون شبیه دیابلو بود.

این در مورد این بازی ...

اینم سایت بازی Mythos : Mythos Website

سلام
محمدرضا این تاپیک NWN2 کجاست ؟

اینم برا داش پرهام :

NWN2

سلام.
محمدرضا جان از اطلاعات مفیدت ممنون. پس یادم باشه تو برنامه بازی کردن Fate هم مد نظرم باشه.

آفرین. البته اول شاخ این دیابلو رو بکن بعد برو سراغ NWN.
والا شاخ خود دیابلو رو که تو Hell کندم انداختم دور !! :biggrin1: فقط مونده ACT 5 و کندن شاخ داش Baal که اونم سعی میکنم هر چه زودتر انجامش بدم.

در مورد یه تانک خوب توی دیابلو هم من یه نفر رو گیر اوردم. اسمش امیرحسین هستش و داداش خودمه. رفتم رو مخش و داره بازی می کنه. فکر کنم الان لول 30 باشه با بربر. کارش درسته . اگرم مشکلی باشه زنگ میزنه سه پیچ سوال می کنه. منم چون به شخصه خوراکم بربر هستش بهش راهنمایی می کنم. حالا بهش می گم اگه دوست داشت بیاد اینجا یه ندایی بده از خودش. میشه روش حساب باز کرد.

پس یه پالا . یه بربر. منم که Assassin و مصطفی هم که Druid داره. خوبه. یه محمد رو هم بیاریم که داره با جادو مادو می ره حله حله. میریم تو کار Hell . اونم گروهی که خیلی حاله.
خیلی خوب شد. پس بربر هم جور شد. محمد بیاد جادو جمبلمون هم جور میشه ! :biggrin1: (مثه اینکه نتونستی برادر سیاوش رو راضی کنی که رفتی سراغه داداشت ها ! :-" )

در مورد TitanQuest، بازی خوبی بود اما من از دو تا چیزش خوشم نیومد !
یکی سرعت خیلی پایین بازی بود. کاراکترت یه جورایی مثه ماست بود. حال نداشت ضربه بزنه ! سرعت میخوای فقط دیابلو . تو سه سوت میکشی. تو سه سوت هم میمیری !
دوم هم از محیط پردازی نسخه اصلی خوشم نیومد که با وجود گرافیک بالا و عالی نمیتونست حس دیابلویی رو منتقل کنه. اکسپنشنش محیط پردازی بهتری داشت به نظر من .
-----------------------------------
راستی به سلامتی دیابلو 1 هم دانلود کردم و Hellfire هم به زودی تموم میشه. فقط تست کردم و بازی نکردم . وقتی رفتم سراغش حتما میام پست میزنم و توضیحات میدم.
پروژه بعدی هم واسه دانلود یکی از خدایان هست به اسم Icewind Dale به همراه اکسپنشنش . شماره 2 این بازی رو چند سال پیش بازی کردم یه بازی خدا بود. واقعا خدا.
حالا پس از سالها تو کف شماره 1 بودن میخوام برم تو نَخِش !!!! ;)

آخرین ویرایش:
سلام
چطوری محمد ؟
نوروزت پیروز .
محمد من که تا حالا NWN2 رو به خاطر نداشتن pcدرست و حسابی بازی نکردم .
حالا می خوام بازی کنم .
به اندازه ای که بتونم کاراکتر مورد نظرم رو بسازم سرم میشه از نژادها و کلاسها و ... ولی می خوام خواهش کن اگر میتونی یه توضیح کامل درباره نژادها ، کلاسها و ... بدی که اگر خواستم یه تغیراتی تو کاراکترم بدم فکر نکنم بتونم :دی
اگرم قبلاً جایی نوشتی یه لینک بهم بده .
مرسی

سلام پرهام خان عزیز ، نیستی دادا ؛
سال خوبی داشته باشی .

همونجور که محمد رضای عزیز گفت یه سری به تاپیکش بزن اونجا یکسری چیزا پیدا میشه . اگه بازهم موردی بود خوشحال میشم کمک کنم.

در ضمن pc جدید مبارک ،:p . این nwn2 رو هم حتما expansion اش رو هم نصب کن . خیلی بهتر میشه . expansion هم قشنگه ؛ تو تاپیکش پستم هست.
--------------------------------------------------------

راستی حاجی مصطفی لینکهای Wyvern Crown ات رو به منم بده ؛ آخه من کلی دنبال این گشتم (البته فکر کنم crack ام میخواد) یکسری torrent اشو پیدا کردم ولی seeder اش خیلی کم بود

ماجولهای بزرگ زیاد داریم مثلا TORTURED HEARTS II با فایلهای تکمیلیش بیشتر از 150 مگه .

یکسری هم به این ماجولهای nwn2 باید بزنیم ببینیم دنیا دسته کیه

راستی حاجی مصطفی لینکهای Wyvern Crown ات رو به منم بده ؛ آخه من کلی دنبال این گشتم (البته فکر کنم crack ام میخواد) یکسری torrent اشو پیدا کردم ولی seeder اش خیلی کم بود

ماجولهای بزرگ زیاد داریم مثلا TORTURED HEARTS II با فایلهای تکمیلیش بیشتر از 150 مگه .

یکسری هم به این ماجولهای nwn2 باید بزنیم ببینیم دنیا دسته کیه
چشم محمد جان.
اینم لینکش. فقط اگه اکانت رپیدشیر داری که هیچ. اگه مثل من نداری بشین Part به Part دانلود کن تا حالت جا بیاد !! :biggrin1:
تو این سایت بازی زیاد داره. من دیابلو 1 و اکسپنشنش رو از همینجا دانلود کردم.

http://angernet.org/?id=showgame&i=2686

سلام
اول اینکه ممنون محمدرضای عزیز .
دوم اینکه منم الان دارم TQ بازی میکنم .
خیلی هم باش حال میکنم . البته متءیفانه تو ماهشهر خراب شده خودش رو به زور گیر آوردم چه برسه به بسته الحاقیش ولی کلاً همین که ایزومتریک هه کلی باعث خوشحالیه .

سلام
دیابلو روی hell رو هم امتحان کن اینم حال میده
متأسفانه از نعمت داشتنش محرومم .
داشتمش یه زمانی ولی از اونجایی که بازیها رو آرشیو نمیکنم الان دیگه ندارمش :دی
=====
محمدرضا تاپیک NWN رو دیدم .
خیلی هم مفید بود .
فقط چون من تنبلم نتونستم یه جمع بندی کلی از مطالب داشته باشم :دی
راستی من بازیم orginal هه . لازمه پچی چیزی روش بریزم ؟

سلام

متأسفانه از نعمت داشتنش محرومم .
داشتمش یه زمانی ولی از اونجایی که بازیها رو آرشیو نمیکنم الان دیگه ندارمش :دی
=====
محمدرضا تاپیک NWN رو دیدم .
خیلی هم مفید بود .
فقط چون من تنبلم نتونستم یه جمع بندی کلی از مطالب داشته باشم :دی
راستی من بازیم orginal هه . لازمه پچی چیزی روش بریزم ؟

سلام

داش پرهام مگه ممدت مرده بابا. ادرس بده سه سوته دمه خونته این دیابلو کبیر. فقط شما امر بفرما. ما مخلص دیابلو و بعدشم شما هستیم.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

در مورد داداشم، امروز یه کاری کردم که وقتی فهمیدم از خونه زدم بیرون.

سیوهاشو پاک کردم. Shift+ Delete.

حواسم نبود. دیدم خوابیده سریع از خونه زدم بیرون. فکر کنم هنوز نفهمیده. مگر نه الان با اژانس دمه در خونه ما بود.

:cool::cool:

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

پرهام : NWN2 اوریجینال داری ؟؟ درست فهمیدم ؟؟؟ خوبه دیگه. یکی رو دیدم که مثل خودم پول NWN2 اوریج بده.

بله که باید اپدیت کنی . اونم کلی ... اول یه 1.5 مگ

بعد 48 مگ

بعد 47 مگ

من الان این دو تا رو اپدیت کردم . چون ویندوز از اول ریختم الان رسیدم به ورژن 1.11.1152

البته بازم هستش. باید فکر کنم 3 سری دیگه اپدیت کنی بازی رو. اینم بگم که حتما این پچ ها رو بریز. چون اصولا بازی بعد از 200مگ پچ تازه قابل بازی میشه و باگاش تقریبا حل میشه.

این نظر منه. اول NWN2 رو بریز. اوریج رو . بعد NWN2MOB رو بریز. کرک هم بکن. مشکلی نداره. بعد برو تو خط Update بازی . فکر کنم خیلی براش باید اپ رو بری.

خدا رو شکر. یکی بجز من NWN2 رو اوریج گرفته توی ایران تا اونجایی که من می دونم.

اگه سوالی بود بگو که هستم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or