طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا این نظرسنجی تایپیک که مال سال 32ـه ! میگم حاجی بیزحمت یه نظرسنجی جدید بذار مثلا منتظر کدام RPG سال 2008 هستید؟
Age of Decadence
Dragon Age
Fallout 3
Mass Effect (PC)
Sacred 2
Space Siege
Fable 2 (X360)
The Broken Hourglass
Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood (DS)
The Witcher EE
Tow Worlds : The Temptation

اگه کسی عنوان دیگه رو میدونه به این لیست اضافه کنه ، در ضمن اگه مطمئنید هر کدام از اینها حتما بعد از 08 ریلیز میشه بگید تا خطش بزنم
38.gif
خوب راستش این نظر سنجی رو همون اوایل تشکیل سایت یعنی سال 2005 درست کردیم اونم واسه این بود که با کمک بچه ها که اون موقع تعدادشون کم بود (یعنی محمدرضا + محمد + سید + سیاوش + خودم و یکی دو تا دیگه از بچه ها) بیایم یکی از این بازی ها رو باز کنیم واسه همه و دل و رودشو بریزیم کف سایت تا ملت بیشتر آشنا بشن با این 4 بازی خدا و برن سمت RPG و بازیهای نابش. من یه چیزایی همون اوایل نوشته بودم اما بدیل مشکلات و بالا بودن کالیبر :biggrin1: دیگه ولش کردیم در نتیجه همین جوری موند.
من که فکر نکنم بتونم ویرایشش کنم. زحمتش میوفته گردن یکی از مدیرها. :blushing:

فکر می کنم Rise of the Argonauts و Whispering Worlds و The Precursorsهم سال 2008 بیان.

در ضمن اینجا تو PC Games Communities هستیم، اون بازی های کنسولی رو حذفش کن لطفاً.

محمد رضا من یه چیز برام عقده شده بود که بگم ولی بخاطر ایدیت فکر میکردم بهت بربخوره ولی پستتو الان خوندم!!!
برای من عقده شده بود حرفمو در مورد این HELLGATE:LONDON بگم!
اول بازی که با اون دموی زیبا روبرو شدم فکر کردم چه شاهکاری رو نصب کردم ولی بعدش....
بنظر من المان ابجکتها و کاراکترهای رندوم خیلی خوبه ولی randomize کردن محیط بزرگترین اشتباهی بود که flagship کرد.
البته این مبحث در این بازی اصلا هم خوب کار نشده بود خصوصا اینکه مثلا یک مپ با کلیت از قبل طراحی شده داشتیم که فقط ابجکتهای انگشت شمار بازی بصورت تصادفی درش چیده میشدن که بخاطر کثرت این ابجکتهای تکراری بعضا به ظاهر کلیت نقشه تغییر میکرد.
علاوه بر این موضوع randomize بودن محیط باعث شد که طراحان نتونن (یا نخوان!) به مبحث هنری بازی بپردازن.یعنی از این نظر بازی افتضاح بود و هر مرحله تکرار قبلی بود طوری که به جرات میتونم بگم تعداد مراحل طراحی شده از تعداد انگشتان دوتا دست بیشتر نبود!ضمن اینکه بخاطر پیچیدگی اجرای تکنیک random, گرافیک کلی بازی هم بسیار بد بود و با این حال فریم ریت بازی در خیلی از مراحل خصوصا passageها و تونلهای زیرزمینی یه رقمی میشد!
گیم پلی بازی هم در حالت انتخاب کلاسهای مبتنی بر اسلحه گرم یه شوتر بیقاعده و مسخره بود (خصوصا با infinite ammo بودن اسلحه ها) هرچند در حالت انتخاب کلاسهای مبتنی بر اسلحه سرد مثل blade master و غیره اوضاع خیلی فرق نمیکرد و تازه کار راحت تر هم میشد!!!
البته المانهای RPG بازی در سطح خوبی بود که باعث شد من انقدر این بازی رو ادامه بدم ولی لااقل در همین مبحث هم میتونم 100 تا ایراد به بازی بگیرم!
کلا کاری که flagship کرد این بود که یه عنوان با قابلیتهای فراوان رو به گند بکشه.البته منکر عظمت کار نمیشم ولی بلند پروازی بیش از حد یا ادم رو به اوج میبره (BLIZZARD) و یا با مخ به زمین میکوبونه!(همین FLAGSHIP!)
بقیه ببخشید که این بحث رو پیش کشیدم (ندید بگیرید!) ولی باید میگفتم!

راستی من هنوز منتظر وبسایتتم!حیف اون وبلاگ که دیر اپدیتش میکنی.مطلب DOMINANCE WAR III رو هم خوندم.عالی بود.من اصلا از این رقابت خبر نداشتم!.دستت درد نکنه.

راستی واقعا کار قشنگیه.حقشه اول بشه......

آخرین ویرایش:
Kain
راستش من که باهاشون آشنایی ندارم، میگم حاجی خودت زحمت pm رو بکش
پ.ن: فکر کنم فرضیه Dark Energy واضحترین مثالش برای کالیبر باشه :دی

BlackCanopus
Whispering Worlds ادنوچره، ولی اون 2 تا رو اضافه کردم
38.gif

در ضمن اینجا تو PC Games Communities هستیم، اون بازی های کنسولی رو حذفش کن لطفاً
Fable II که از خودمونه :دی تا برای 360 فروش کرد برا PC هم پورت میشه ولی چون میفته بعد از 08 باشه خط خورد
76.gif

KINDMAN
15.gif
، تو چرا اینقدر سلیقه ـت شبیه منه ؟ :دی

38.gif
راه داره.یکاریش بکن!

Fable II که از خودمونه :biggrin1: تا برای 360 فروش کرد برا PC هم پورت میشه ولی چون میفته بعد از 08 باشه خط خورد
76.gif
اینم خداییش میشد یه کاریش کرد.مولینکس و بازیسازان قدیمی و تاپ اکثرا از PC شروع کردن که حالا زدن تو خط کناسیل!!!
این بازی رو هم من قسمت اولشو تجربشو رو PC داشتم و فکر کنم بازم برای PC بیاد(یعنی میشه:love:)

15.gif
، تو چرا اینقدر سلیقه ـت شبیه منه ؟ :biggrin1:
مگه تو هم دیوونه ای!(شوخی کردم ولی دیوونه بازیم من:love:)
بخدا من یه توقع دیگه ای از دروازه جهنم داشتم که وقتی اجراش کردم واقعا به علت این نامگزاری پی بردم!:eek:
دور از جون محمد رضای گل!:biggrin1:
راستی من از وقتی که اسم اون نویسند لهستانی و انجین AURORA (اگر بازم اسمشو اشتباه نکرده باشم!) رو شنیدم رفتم تو کف THE WITCHER!
از بد روزگار علی رقم اینکه خیلی از عنوان خوشم میاد (حت اگر سایتها بهش نمره زیر 5 بدن!) ولی نتونستم بازیش کنم.
میخواستم بدونم اینکه اینو امضات قرار دادی واقعا هم بازی خوبی بود یا نه.
NEVER WINTER NIGHTS 2 که منو نامید کرد.
بعد از تجربه نچندان خوشایند OBLIVION و تجربه ناگوار HELLGATE:LONDON دیگه دست و دلم نمیومد RPG نصب کنم و وقتی شنیدم بازی اون چیزی نیست که باید دیگه یخ زدم! تا اینکه THE WITCHER بعد از مدتها یادم افتاد.
بنظرت میتونه یخ منو باز کنه یا نه!؟!

راستی اینم نظر سنجی:
FALLOUT3(هر چند چشم از Bethesda ترسیده ولی انگار اینبار واقعا با یه عنوان عالی طرفیم!)
masseffect: همین که یوزرهای سایتهایی مثل گیم اسپات دوبله امتیاز سایت بهش امتیاز دادن نظر منو میرسونه! i love it
fable2:من به نسخه Pc این بازی رای دادم!!!
dragon age:خداییش اگر گندکاریای اخیر رو تکرار نکنن با یه RPG بعد از مدتها طرفیم.
The Witcher EE: همینطوری تجربه نکرده ازش خوشم میاد:love:
بقیرو هم یا نمیشناسم یا خوشم نمیاد!

مگه تو هم ديوونه اي!(شوخي کردم ولي ديوونه بازيم من:love:)
تو که خوبي، ديوونگي من خيلي گسترده تره از حيطه گيم ـه ( ولي اونم هست nonetheless ) :biggrin1:

در مورد Witcher اگه توضيح کامل ميخواي لينک نقدش توي امضام هست
38.gif
ببين اگه بيشتر از همه به داستان بازي اهميت ميدي ( چيزي که rpgـهاي جديد اصلا روش تمرکز نميکنن مث oblivion و loki) ويچر ميتونه خاطره rpgـهاي قديمي که داستان عالي داشتند - مث Vampire: Redemption و Chrono Cross -رو زنده بکنه ، گرافيکش از نظر فني زياد قوي نيست ( فريم ريت ها موقع نمایش CutScences خيلي بيشتر از حد معمول پايين مياد حتي اگر سيستمت نسبتا قوی باشه ) ولي با اين حال خيلي هنري و زيباست ( 4 سال طراحيش زمان برده ) فقط در 3 حالت اين بازي خوب نيست :
1. با بازيهاي 18+ شدیدا مشکل داشته باشي شديد :biggrin1:
2. از سبک RPG خوشت نياد
3. حتما بخواهي که Protagonist بازي کاملا شخصیت خوبی باشه ( البته توش ميتوني مث Fable انتخابهای اخلاقی داشته باشي ولی انتخابهای بازی یه چیزی خیلی فراتر از خوبی و بدی ـه)

ويرايش: مث اينکه پست قبليم رو نميتوم اديت بکنم
69.gif
براي همين ليست کامل شده رو توي اين يکي اسپم قرار ميدم :biggrin1:

Age of Decadence
Dragon Age
Fallout 3
Mass Effect
Rise of the Argonauts
Sacred 2
Space Siege
The Broken Hourglass
The Precursors
The Witcher EE
Tow Worlds : The Temptation​

آخرین ویرایش:
داستان که به نصف بازیه و یکی از مهمترین جنبه های بازیه برای من.

ضمنا من به گرافیک هنری خیلی اهمیت میدم.حتی بیشتر از منظر تکنیکی.همینکه 4 سال طراحی بازی به قول خودش زمان برده خودش برام یه دنیا ارزش داره!

1)به قول یاشار خشونت در بازی به جاش اصلا ایراد نداره!
منم که هرچقدر در زندگی روزمره ارومم در بازی و فیلم از خشونت حمایت میکنم.نا سلامتی 18+ رو رد کردیما!
در مورد صحنه های غیر اخلاقی هم بستگی داره همینطوری باشه یا در راستای داستان.از این لحاظ هم مشکلی نیست:cheesygri

2)از سبک RPG متنفرم!
نمونش TWO WORLDS و GOTHIC3 بود که حالمو بهم زدن.ولی مثلا قضیه بازی هایی مثل دیابلو و NEVER WINTER NIGHTS (غیر این اخری) و Baldur's gate و همین FALLOUT و MASS EFFECT فرق داره.
RPG همیشه برای من خستگی و اعصاب خوردی داشته.نمونش OBLIVION! ولی مثلا من وقتی تو اون سن کم نشستم و دیابلو رو رفتم خودم هم باورم نمیشد چیزی ازش بفهمم و اینطور ازش خوشم بیاد!(داستانشو بعدها پیگیری کردم و قضیش از منظر کلی شبیه کار دیگه بلیزارد یعنی استارکرفت هستش برای من)
مثلا همین دروازه جهنم چرا انقدر بد بود!؟!
چون یه نقش افرینی بدور از هر جاذبه ای بود.مدتهاست که عنوانی در خور نام RPG بازی نکردم و امیدوارم با MASSEFFECT و FALLOUT3 تا حد زیادی جبران مافات کنم.
در بازی های J-RPG هم که شدیدا ازشون متنفرم (کلا سبک RPG غربی رو سنگین تر میدونم) عناوینی مثل CHRONO CROSS و FF چیزی فراتر یک بازی نقش افرینی نوبتی بوده و هستن.

3)البته من کمی گرایش به سمت خوبی دارم ولی اصلا سفید مطلق نیستم!
FABLE رو هم همینطوری تجربه کردم. اصولا از بازی هایی که درش سفید و سیاهی محض دو فاکتور تصمیم گیری باشن خوشم نمیاد.انسان هزاران رنگ داره و بسته به شرایط خواه ناخواه الوده به رنگ دیگه ای میشه.یکی سفید میشه یکی سیاه ولی باید توجه داشت که ذات انسان در 99.999 درصد ترکیبی از رنگها خصوصا همین سفیدی و سیاهیه.
در کل از انتخابهایی که فراتر از خوبی و بدی مطلق باشه واقعا خوشم میاد.....

ويرايش: مث اينکه پست قبليم رو نميتوم اديت بکنم
69.gif
براي همين ليست کامل شده رو توي اين يکي اسپم قرار ميدم :biggrin1:

من که نظرم عوض نمیشه!:laughing:

GoldenDragon حق با توست!
آره من بدجوری سوتی دادم خودمم نمیدونم چرا. الان داشتم لیست بازی هایی که منتظرشون هستم رو نیگا می کردم احتمالاً با یک بازی دیگه اشتباهی گرفتم چون دقیقاً می دونستم این بازی ادونچره (جوش شبیه بازی های Kyrandia است).

امیر جان در مورد The Witcher هم من هر چی بگم واقعاً کمه این بازی نه تنها برای RPG باز های حرفه ای خوبه برای گیمر های معمولی هم خوبه. Gothic 3 و Two Worlds که خیلی ایراد داشتند من با اینکه عاشق RPG هستم ولی TW را بوسیدم گذاشتم کنار. Oblivion هم شنیدم یه عده ازش خوششون نیومده چون بعد یک مدتی تکراری می شد ولی The Witcher این مشکلات رو نداره اگه در حالت OTS بازی کنی خیلی ازش لذت می بری. در ضمن تو سیستم من هم اجرا نمی شد Patch 1.1 رو زدم کار نکرد. 1.2 رو هم زدم کار نکرد بعد کامل Uninstall کردم بازی رو دوباره نصب کردم بعد Patch 1.2 رو بلافاصله نصب کردم درست شد.

آره من بدجوری سوتی دادم
سوتی ندیدی انگار!؟!
یادم بنداز بعدا چندتایی برات بدم!:laughing:

امیر جان در مورد The Witcher هم من هر چی بگم واقعاً کمه این بازی نه تنها برای RPG باز های حرفه ای خوبه برای گیمر های معمولی هم خوبه. Gothic 3 و Two Worlds که خیلی ایراد داشتند من با اینکه عاشق RPG هستم ولی TW را بوسیدم گذاشتم کنار. Oblivion هم شنیدم یه عده ازش خوششون نیومده چون بعد یک مدتی تکراری می شد ولی The Witcher این مشکلات رو نداره اگه در حالت OTS بازی کنی خیلی ازش لذت می بری. در ضمن تو سیستم من هم اجرا نمی شد Patch 1.1 رو زدم کار نکرد. 1.2 رو هم زدم کار نکرد بعد کامل Uninstall کردم بازی رو دوباره نصب کردم بعد Patch 1.2 رو بلافاصله نصب کردم درست شد

OBLIVION یه نقش افرینی قوی بود ولی به یاشار هم گفتم من قبل از این بازی MM:DARK MESSIAH رو بازی کردم و درسته که بازی عالیی نبود ولی دست اول بود و اولین تجربه من تو گیم پلی اکشن با اسلحه سرد بصورت اول شخص بود (البته چندتایی بازی دیگه به این صورت کرده بودم ولی نه انقدر اکشن!)
بعد که OBLIVION رو بازی کردم اول از همه سیستم مبارزات ابلهانش خورد تو ذوقم.البته این سیستم ضعیف نبود ولی بعد DM به چشمم شدیدا ساده میرسید!
خود بازی هم که پر باگ بود.از گرافیک مات و چشم ازار با اون DEPTH OF FIELD زشت! بگیر تا گیمپلیی که بمرور تکراری شد.
SHIVERING ISLES رو نتونستم بازی کنم خصوصا با اون ایراداتی که فکر میکنم خودت ازش نوشته بودی هرچند سبک هنری بازیرو بهش علاقمند شدم ولی چشمم از OBLIVION ترسیده بود!

اما در مورد THE WITCHER این بازی از همون اول برام رنگ و بوی تازه ای داشت و بعد از خوندن پیشنمایش بازی و گشتن تو نت عاشقش شدم دنبالشو گرفتم تا الان ولی هنوز نتونستم تجربش کنم.اما اینطور که تو و GOLDEN DRAGON گفتید دیگه حتما باید نصبش کنم!

یه سوال بی ربط هم داشتم.کسی میتونه دموها و خط سیر داستانی بازی STARCRAFT و SC:BROOD WAR رو برام بزاره!(سهیل یه تاپیک بازی های سبک STRATEGY هم بزن دیگه!)
من این بازی رو تو سن کم بازی کردم و داستانشو هم میدونم ولی دموهای بازی رو یادم نیست!
اصلا کسی استارکرفت رو با BROOD WAR و دیابلوها و Deus EX سراغ داره برای من برفسته!(همه جورش پای خودم)
فقط یه نکته میمونه.
سهیل جون ((امیر)) رو با کی بودی؟!:eek:

سلام
حاج مصطفی دستت درد نکنه .
مخصوصاً با اون بازیهای psp که زدی بودی ، شرمندم کردی در حد تیم ملی :دی
بستت رسید .
فقط ببخش که همینجا گفتم .
=====
محمدرضا اینقدر لی لی به لالام نذار . روم زیاد میشه ها :دی
الان که تو خونه به نت دسترسی ندارم .
به محض رفع مشکل برات عکس میذارم .
=====
پ.ن : مصطفی من نتونستم diablo رو نصب کنم .
با هر برنامه ای که فایلها رو open میکنم error میده .
یا می خواد رایت کنه .
image هستن دیگه ؟
چکارشون کنم ؟

محمدرضا اینقدر لی لی به لالام نذار . روم زیاد میشه ها :دی
الان که تو خونه به نت دسترسی ندارم .
به محض رفع مشکل برات عکس میذارم .
=====
یا می خواد رایت کنه .
image هستن دیگه ؟
چکارشون کنم ؟

سلام

اول اینکه یه عکس از ورژن بازیت بنداز تا ببینم چی کار می تونم بکنم برات. از توی Auto Update خود بازی .

در مورد سوال دوم هم که از مصطفی هم پرسیدی هم بهتره بگم که با Daemon بازش کن دیگه داش پرهام. img یا iso هستش.

یا علی ...

حاج مصطفی دستت درد نکنه .
مخصوصاً با اون بازیهای psp که زدی بودی ، شرمندم کردی در حد تیم ملی:biggrin1:
خواهش میکنم . این حرفا چیه.

یا می خواد رایت کنه .
image هستن دیگه ؟
چکارشون کنم ؟
خوب همون طور که محمدرضا گفت با یه برنامه که درایو مجازی میسازه مثه Daemon یا الکل ایمیج ها رو باز کن و نصب کن. فقط یادت باشه اکسپنشن رو هم حتما نصب کنی و بعدش اون پچ 1.11b رو هم حتما حتما نصب کنی. شماره سریال هر دو تا نسخه (هم اورجینال و هم اکسپنشن) یکی هست و هر جفتشو همونی که تو سیدی هست بزن. و در آخر اگه نمیدونی با چی بری من بهت میگم. با Druid اینقدر خوبه !!!!! :biggrin1::biggrin1:

پ.ن: دوست نداشتم اسپم بدم ولی اینو مجبور بودم
کجای این تعجب داشت سید ؟؟ اونم به این شدت ! :laughing:
دیدم ته دی وی دی خالیه براش Dungeon Siege - Throne Og Agony و Dungeon Explorer - Warriors Of The Ancient Arts رو زدم . ;)

OBLIVION یه نقش افرینی قوی بود

Oblivion نقش آفرینی قویی بود؟ من که بیشتر یه action advanture حسابش میکنم .

تازگیا هرچی بازیه که یکسری از المانهای rpg رو داخل خودش داره میگن rpg.

خود witcher هم اگه بخوای دقیق نگاه کنی تقریبا 50% rpg یه و به action advanture هم میخوره .

هر چند witcher باز تو quest ها نسبتا خوب بود و یه سیستم upgrade قابلیتها داشت که باز یه مقدار تنوع میداد اما oblivion که upgrade اش در این حد بود که mage ات آخر با warrior فرقی نداشت و quest ها هم تکراری میشد .

ولی خوب نقطه قوتش فضای خیلی خیلی بزرگ بازی بود که میتونستی هر جا بری و گرافیک زیبا.
طراحی فضاها و شهر ها هم خوب بود ولی متاسفانه به علت نداشتن داستان و سیستم ماموریت درست خسابی و upgrade درست حسابی خیلی زود خسته کننده میشد.

witcher خط داستانی خوبی داشت ، گرافیکش هم خوب بود ولی بعضی جاها frame rate میومد پایین . گویا engine اش نیاز به optimization داشت.

چیزیکه تو witcher خیلی برام عجیب بود بیشتر صحبتها بود تا خود بازی که +18 است . هر چند شاید برای خیلیا که بازی میکنن مهم نباشه ولی صحبتهاش چیزی فراتر از +18 بود و خیلی از موراد رو نمیدنم برای چی گزاشته بودن . مخصوصا تیکه هایی که اون fighter ها تو inn به هم میگفتن . این برای کسایی که تو خارج هستن شاید نمود بیشتری داشته باشه .

اما nwn2 از نظر داستان و upgrade شخصیت مطمئنا از اینها بهتر بود . تو خودش که داستان از شهر شما که بهش حمله شد شروع شد و شما رو به دنبال silver sword و king of shadows فرستاد. تو expansion هم که شما به دنبال این curse که شمارو بیمار کرده میرید و وارد دنیای دیگه ای میشید و .....
به نظر من با یکسری تغییرات جزئی (مثلا صحبت با king of shadows و یا akachi تو expansion) و کار بیشتر روی موتور بازی و طراحی مراحل میتونست خیلی موفقتر عمل کنه .

در کل
oblivion overrated
the witcher just fine
nwn2 underrated

بر اساس GS که داده بود
oblivion 9.3
the witcher 8.5
Neverwinter Nights 2 8.6
Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer 8.0

یه سوال بی ربط هم داشتم.کسی میتونه دموها و خط سیر داستانی بازی STARCRAFT و SC:BROOD WAR رو برام بزاره!(سهیل یه تاپیک بازی های سبک STRATEGY هم بزن دیگه!)
من این بازی رو تو سن کم بازی کردم و داستانشو هم میدونم ولی دموهای بازی رو یادم نیست!
اصلا کسی استارکرفت رو با BROOD WAR و دیابلوها و Deus EX سراغ داره برای من برفسته!(همه جورش پای خودم)
فقط یه نکته میمونه.
سهیل جون ((امیر)) رو با کی بودی؟!:eek:

فكر مي كنم يك تاپيك بازي هاي استراتژي هست. من Starcraft رو مي تونم بهت بدم ولي ديسك هاي BroodWar و Deus Ex خراب شده . Brood War رو احتمالاً بايد داونلود كني ولي قراره Deux Ex رو از يكي از بچه ها بگيرم اونم گرفتم بهت مي دم. يك ساله قول داده بده ولي هنوز خبري نيست.
مگه اسمت امير نيست؟ ساكن شهر نيمه مقدس!:cheesygri

Oblivion نقش آفرینی قویی بود؟ من که بیشتر یه action advanture حسابش میکنم .
تازگیا هرچی بازیه که یکسری از المانهای rpg رو داخل خودش داره میگن rpg.
خود witcher هم اگه بخوای دقیق نگاه کنی تقریبا 50% rpg یه و به action advanture هم میخوره .
هر چند witcher باز تو quest ها نسبتا خوب بود و یه سیستم upgrade قابلیتها داشت که باز یه مقدار تنوع میداد اما oblivion که upgrade اش در این حد بود که mage ات آخر با warrior فرقی نداشت و quest ها هم تکراری میشد .
ولی خوب نقطه قوتش فضای خیلی خیلی بزرگ بازی بود که میتونستی هر جا بری و گرافیک زیبا.
طراحی فضاها و شهر ها هم خوب بود ولی متاسفانه به علت نداشتن داستان و سیستم ماموریت درست خسابی و upgrade درست حسابی خیلی زود خسته کننده میشد.

نه به اون شوري شور و نه به اين بي نمكي! بدون شك Oblivion قرباني ساده سازي براي X360 شده بود و به طرز افتضاح و نا اميد كننده اي ساده تر از Morrowind بود (من كه اولش يكه خوردم مخصوصاً به خاطر ديالوگ هاي عجيبش) ولي اينكه بگيم نقش آفريني نبود و اكشن ادونچر بود درست نيست. بازي هاي RPG خيلي از ويژگي هاي ژانر هاي ديگه مثل ادونچر و اكشن و استراتژي و ... رو دارند؛ بعضي بازي ها هم هستند مثل GTA San Andreas كه عناصر RPG دارند ولي كشيدن يك مرز بين بازي غير RPG و بازي RPG كار ساده اي نيست. همون نقطه قوت (فضاي خيلي بزرگ) كه بهش اشاره كردي يكي از ويژگي هاي اساسي CRPG هست. شما كه خودت بهتر از من مي دوني بازي هاي CRPG سه المان اصلي دارند:
1- شخصيت منحصر به فرد با قابليت Customization
2- محيط وسيع با قابليت Exploration
3- قابليت دريافت ماموريت (Quest) و حل اونها با استفاده از شيوه هاي مختلف از جمله (ولي نه محدود به) مبارزه
در حاليكه تصور عمومي اينه فقط ويژگي اول RPG بودن بازي رو تعيين مي كنه.
Oblivion هر سه ويژگي رو داشت. يك بازي مثل Assassin's Creed كه اولي رو نداشت RPG نيست و GTA San Andreas كه ويژگي هاي اول و سوم رو در سطح خيلي ساده اي داشت RPG Lite محسوب ميشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or