باعث خوشحالی منه که میبینم دوستای جدید این تاپیک رو قرق کردن و اینقدر با علاقه بحث رو ادامه میدند دستتون درد نکنه فقط امیدوارم قدیمیها هم قاطی بشن
مطلب محمد رو که میخوندم یه چیزی به فکرم رسید باتوجه به اینکه دوستانی که جدیدا به اینجا سر میزنند یعنی یاشار و عماد و امیر و بقیه دوستان جزو حرفه ایهای RPG حساب میشند و بقیه دوستان قدیمی هم همینطور میخواستم یه سوالی بپرسم که اگه حسش رو داشتید جواب بدید:
بنظر شما overratedترین , underratedترین RPG های تاریخ کدامها هستند؟ امیدوارم که جواب بدید تا بیشتر با نظر دوستان اشنا بشیم
نظر خود من در این مورد overratedترین RPGتاریخ بازیه Baldur's Gate II: Shadows of Amn و underrated ترین بازی تاریخ Might & Magic 9
البته نظر شخصیه منه:cheesygri
البته M&M9 واقعا جای دفاع داره برای من و کلا سرم درد میکنه که رو این شاهکار بحث کنم:cheesygri
قرق شد رفت پی کارش!:blushing:
BG2 رو قبول! یک زمانی الکی بیش از حد بزرگش کردن ولی اون دوستی که گفت Oblivion حرف Update تری زد! اما همین بازی های M&M که شما میگی Underrated هستند؛ مگه یادت رفته یک زمانی معروف ترین RPG های تاریخ بودن به طوری که تعداد بازی هاش از Final Fantasy ها هم بیشتر بود؟ در زمینه اینکه بازی خوبی بود من هیچ شکی ندارم. خیلی هم دلم می خواست Dark Messiah ادامه دهنده راه اونها باشه و الآن شدیداً مشتاقم Ubisoft این سری رو زنده کنه. ولی وقتی New World Computing بی عرضه بود و لیاقت نداشت بازی ساخت خودش رو یک تبلیغ خشک و خالی بکنه؛ انداختن تقصیر گردن منتقد ها به نظر شما درسته؟ شرکت هایی مثل 3DO و New World Computing زمان M&M9 مارکتینگ درست و حسابی نداشتند انقدر با هم و با ملت درگیر بودند که یادشون رفته بود اصلاً تبلیغ کنند. تازه این بازی به قدری باگ داشت که توی خیلی از سیستم ها اجرا نمی شد. خود شما. اگه بازی تو سیستمت اجرا نمی شد؛ امروز می تونستی همین نظر رو بدی؟
حالا اینا رو بی خیال! توی سری محبوب ترین بازی و غیر محبوب ترین بازی برات کدومه؟ برای من محبوب ترین For Blood and Honor (از Oblivion بیشتر به من حال داد) و بد آیند ترین Isles of Terra بود که انصافاً اسم هر چی RPG بود رو لکه دار کرد. به نظر من Underrated ترین RPG
تاریخ هم احتمالاً باید Arcanum : Of Steamworks & Magick Obscura باید باشه.