طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عجیبه هرچی فکر میکنم جنبه استراتژی بازی یادم نمیاد . احتمالا ایراد از حافظه منه . باید دوباره نصبش کنم ببینم قضیه چی بود .

اینو من دو تاشم بازی کردم ؛ تلفیقی از استراتژی و rpg هستش . یه مرحلش حتی با 4 نژاد base میشه ساخت و کلی شلوغ میشه . ارک و الف و انسان و اوگر یا ترال یادم نیست

هیروی اصلی هم level up میشه و فکر کنم تا level 30 میره بالا . بعضی از مراحل هم چند تا هیرو با هم هستن .

راستی سبزیتم مبارکه:p

Star Wars MMORPG

به سلامتی Bioware هم رفت دیگه قاطی آنلاینی ها شد ، دیگه بیشتر تمرکزش میشه این بازیش . هر چند nwn انلاین هم هست ولی MMO RPG نیست .

با سابقه ای که bioware داره فکر کنم بازی خوبی خواهد شد . نمیدونم باید خوشحال بود یا ناراحت . از یه طرف این مسائل باعث پیشرفت این شرکتها و بهبود وضعیت pc gaming میشه ، از یه طرف ما باید بشینیم بازم حسرت بخوریم :(

BioWare is developing a massively multiplayer game set in the same universe as its award-winning Star Wars RPGs.

Last year, BioWare announced its entry into the massively multiplayer role-playing game market. The Canadian developer has enjoyed over a decade of critical and commercial success with its single-player RPGs for the Xbox and PC, such as Baldur's Gate, Neverwinter Nights, and Star Wars: Knights of the Old Republic. However, little is known about its first MMORPG, which is currently in the works at its Austin studio.

Now, a little more is known about the BioWare MMORPG. The most recent issue of Information Week contains an article examining some of the technology behind the project, which will reportedly use enterprise software from StreamBase Systems. In the course of the article, BioWare technical director Bill Dalton revealed that the MMORPG is currently slated to ship in 2009. As of press time, BioWare reps were unavailable to confirm the date for the game, which currently has no title, genre, publisher, or platform associated with it.

In the past, Massachusetts-based StreamBase has made headlines because it is partially owned by a company that provides technology to the Central Intelligence Agency (CIA). BioWare's MMORPG will use StreamBase's powerful software for "complex event processing" to sustain massive gamewide events involving thousands of players.

"With a multiplayer online game, you don't know whether you're going to have 1,000 people playing or 50,000," Dalton told the magazine. BioWare will also use StreamBase software to identify cheaters, prevent code hacks, and keep track of the MMORPG's customer base.

مرسی آقا پرهام
40.gif
Bioware هم دیگه موقعشه یک منبع درآمد ثابت پیدا کنه به امید اینکه یکروز از سلطه EA بیرون بیاد
156.gif

سلام.
اساتید مثله اینکه بازی Planescape Torment دو تا نسخه داره. 2 سی دی و 4 سی دی , اینا با هم چه فرقی دارن ؟؟؟
2 تا سی دی تفاوت واسه چیه ؟

یادمه نصب Baldur's Gate II سه حالت داشت که به ترتیب حجم میشه: همراه با Multiplayer، بدون Multi و سومین گزینه از همه کمتر جا میگرفت که Multi نداشت و برای بازی CD میخواست ( حالا که هارد زیر 320 افت داره ولی یه زمانی سیستم خود من 8 گیگ بیشتر جا نداشت که نصفش مال درایو C و ویندوز بود، تو این مواقع 1 مگ هم غنیمت ـه ) PlaneScape رو Neydoonam
302.gif

يافتم برات:

There is a 2 CD version. It has better compression and is already patched to 1.1.

لينك
پس تفاوت سر نوع فشرده سازی هست؟
یعنی اینقدر تفاوت که باعث شده 2 تا سی دی کمتر بشه ؟
آخه بازی رو من میخوام دانلود کنم اونم با Dial Up !!
میخوام اگه نسخه 2 سی دی ناقص هست به نسبت 4 سی دی الکی وقت تلف نکنم.
ممنون برادر از کمکت. ;)

عجیبه که تاپیکی که باید یکی از فعال ترین تاپیکهای اینجا باشه اینقدر سوت و کور ه. البته دلایلش میتونه گرفتاری کسانی که بنوعی RPG باز هستند باشه .البته منظورم قدیمیهاشه کسانی مثل
حاج مصطفی kain که از وقتی حادثه ای تو پالایشگاه اتفاق افتاده دچار فراموشی شده و فکر میکنه غیر از دیالبو 2 هیچ بازی دیگه ای وجود نداره:biggrin1:
محمد رضا hellgate از وقتی وارد دنیای وارکرفت شده روش خارج شدن از اونجا رو فراموش کرده و گیر افتاده :biggrin1:
محمد nameless شده مثل یه ستاره دنباله دار که چند سال یکبار ظهور میکنه و بلافاصله غیب میشه:biggrin1:
سهیل که کلا قهره و اخرین تلاشها برای برگردوندنش به لغت امیدواربخش never ختم شد:biggrin1: فعلا باید نازشو کشید همین never هم خودش کلی پیشرفته :biggrin1:
سیاوش که داره پادکست هوا میکنه ( تو مایه های بادبادک ) و قراره ملت رو حسابی خوشحال کنه :biggrin1: البته با Gorg ها میگرده ( میرقصه):biggrin1:
یاشار تا Mortal Kombat رو داره RPG میخواد چیکار :biggrin1:
حمید به شغل شریف زن گرفتن برای اعضای سایت مشغوله و فعلا سرش حسابی شلوغه. برای 2 نفر که زن گرفته .مجرد ها میتونن به ایشون مراحعه کنند :biggrin1:
حکیم پارسیا یا بهتر بگم پارسیای حکیم به شغل شریف ... ( خطرناکه نمیشه در موردش صحبت کرد , به کشت و کشتار مربوطه ):biggrin1:
بقیه کسانی که اسمشون رو فراموش کردم در بدر دنبالID حمید میگردند که براشون زن بگیره:biggrin1:
نتیجه این میشه که بازیه Divinity 2 رو معرفی میکنند و هیچ کس ککشم نمیگزه
و من کورش پالادین مقدس این کتیبه رو به یادگار میذارم تا ایندگان ببینند در کنار چه RPG باز هایی :biggrin1: این سبک رو حفظ کردم و تاپیکش رو مهم کردم که دیگه اون زیر ها گم نشه .

پ.ن : سن بازی اکثر کسانی که اسم بردم از میانگین سن اعضای سایت بیشتره
پ.ن 2 : اکثر کسانی که اسم بردم تحصیلات بالایی دارند و چند فوق لیسانس و لیسانس بینشون دیده میشه.
پ.ن3 : رکورد این شکلک :biggrin1: رو زدم ولی لازم بود

راستش کوروش من دارم از بی RPGای دیوانه میشم. یه RPG درست حسابیم نمیاد که آخه.. منم منتظرم Fable 2 بیاد چندتا زن بگیرم و کاری کنم نسلم واقعا حفظ بشه :دی (پرورت) شایدم چندتا بسترد هم تولید کردم، حال میده تمام آدم های مشهور در تاریخ یکی دوتا فرزند نا مشروع هم داشتن :دی

MMO که حال نمیده دیگه، پولم ندارم شارژ کنم. منتظریم یه سینگل درست حسابی بیاد... که خبری نیس. میگم اینا که سر و کلشون برای راه اندازی پیدا نشد بیا من و تو چندتا RPG زن پادکست اول رو کلنگش رو بزنیم و فارغ (ق) از هر مشکلی بشینیم در مورد RPG و تاریخچه آشنایی خودمون با این سبک صحبت کنیم ^^ نظرت چیه؟

راستش کوروش من دارم از بی RPGای دیوانه میشم. یه RPG درست حسابیم نمیاد که آخه.. منم منتظرم Fable 2 بیاد چندتا زن بگیرم و کاری کنم نسلم واقعا حفظ بشه :دی (پرورت) شایدم چندتا بسترد هم تولید کردم، حال میده تمام آدم های مشهور در تاریخ یکی دوتا فرزند نا مشروع هم داشتن :دی

MMO که حال نمیده دیگه، پولم ندارم شارژ کنم. منتظریم یه سینگل درست حسابی بیاد... که خبری نیس. میگم اینا که سر و کلشون برای راه اندازی پیدا نشد بیا من و تو چندتا RPG زن پادکست اول رو کلنگش رو بزنیم و فارغ (ق) از هر مشکلی بشینیم در مورد RPG و تاریخچه آشنایی خودمون با این سبک صحبت کنیم ^^ نظرت چیه؟

جانا سخن از زبان ما میگویی :biggrin1: .واقعا بد دردیه ای بی RPGیی . حالا فقط RPG نیست کلا بازی خوب نمیاد .سر همین هم من بحث داشتم تو تاپیک دیابلو 3 که فقط بیاد حالا با هر رنگی میخواد بیاد بیاد . رسما دیگه هیچچی برای بازی نمونده. پادکست هم بد نیست برای RPG ;)
راستی تو که زن داشتی .:biggrin1: تو نوروینتر 1 گرفتی اگه اشتباه نکنم

سلام
والا یک مقدار من دچار مشکلات عدیده شدم:دی
از یک طرف خوب توی WoW وقت به صورت عظیمی خورده میشه و guild ما هم مشغول progress و نتیجه این میشه که من شش شب در هفته دارم میرم raid . از اون ور هم تا آخر هفته باید بنشینم تز فوق لیسانس ام رو تموم کنم که تا آخر شهریور دفاع کنم و بره. در نتیجه روزها مشق مینویسم.

در مورد RPG جدید .. خوب Space Siege اومده . البته هنوز xfire ازش پشتیبانی نمیکنه و ساعت نمیندازه. من فکر کنم تا حالا یک 20 ساعتی بازی کرده باشم. یک جوریه. به دلم نمیشینه. با اینکه من از RPG های Futuristic خوشم میاد ولی این یکی ... با اینکه کار عمو کریس تیلور ـه ولی المان های RPG اش قشنگ هستند. مثلا level up نداره ولی میشه به صورت جدا attribute ها مثل Health - Armor و غیره رو با جمع کردن item ها Upgrade کرد. مثلا اینجوری هم نیست که آیتم خاصی دراپ بشه. بلکه همه یک چیزی تو مایه های قطعات دراپ میکنند که همه upgrade ها از ساخت Health Pack تا افزایش مثلا Damage یک اسلحه با همین موارد انجام میشه. البته داخل Playable Demo اش به اعضای بدن مکانیکی و مصنوعی هم رسیدم چون همه را در همان مرحله اول بازی قرار داده بودند، ولی این ور هنوز بهش نرسیدم. مثلا میشه آدم تبدیل به یک Cyborg بشه که خوب البته خیلی قویتر میشه (مثلا یک Chaingun بود که فقط وقتی که دست راست مصنوعی داشتم میتونستم استفاده کنم که همه دشمنان عزیز را درو میکرد) ولی مثلا با هر قطعه جدید یک درصدی از Humanity کم میشه که این بعدا ممکنه مشکل ساز بشه.مثلا ممکنه آخر بازی دیگه به عنوان انسان طرف رو قبول نداشته باشند و این صحبت ها.

خوب یک RPG تاپ و یا حتی خوب نیست. به نظر من متوسط ـه و من چون هم به کریس تیلور علاقه دارم و هم از این محیط ها خوشم میاد بازی کردم. به هر حال توی این دوره و زمونه قحطی بازی RPG که Mass Effect میشه بازی درست حسابی !!!! از هیچی بهتره.

یک بازی دیگر هم هست به نام Eschalon Book I که واقعا کلاسیک ـه و پیچیده و خیلی سخت ولی خوبه . من به فکرم زده که بعد از شهریور که از دست این موارد درسی راحت میشم دو تا بازی RPG رو از نو بازی کنم یکی Planescape Torment و یکی هم Arcanum Of Steamworks and Magick Obscura . یکسری بازیها هستند که دیگه تکرار نمیشن و به نظر من این دو تا بازی جزوشونند. همینطور دوباره به سرم زده Morrowind بازی کنم. فکر کنم از اخرین بازی که بازی کردم انقدر زیاد میگذره که تقریبا هیچی یادم نباشه و بتونم با یک کاراکتر جدید کلی خوش بگذرونم.

در مورد آینده. دو تا بازی . یکی Fallout 3 که اصلا بهش امیدوار نیستم و یکی هم Demigod (باز هم از عمو تیلور) که حمید مارو باهاش خفه کرده و نصفه و نیمه RPG ـه .(در عمل همون DoTA ـه ).

mass effect رو خوب اومدی .منو یاد بحث در مورد بایوشاک انداختی:biggrin1: الانه که سینه چاکان این دو بازی فوق العاده و عالی بریزن اینجا و .... :biggrin1:

Eschalon Book I رو بازی کردم و بیصبرانه منتظر شماره 2 این بازی هستم که قراره بیاد . از نظر منی که عشق بازیهای کلاسیک رو دارم و گرافیک برام اصلا مهم نیست عالی بود. تنها ایرادی که داشت این بود که من نتونستم دکمه دویدن رو پیدا کنم :biggrin1:.ضمنا سایتش به IP من ( احتمالا ایران ) حساسه و بدون فیل کش نمیشه رفت توش

یکی Fallout 3 که اصلا بهش امیدوار نیستم
خوب چرا بهش امیدوار نیستی!؟ مثلا بخاطر اون جو نیمه تخیلی - اتمی؟
یا چون واسه کنسول های هم عرضه میشه!؟
توی این بی بازییی برای کسانی که دوست دارند با گرافیک نسبتا خوب(خیلی جدی نگیرید) یکم RPG بازی کنند بنظرم میشه Oblivion رو انتخاب کرد که من حسابی باهاش خاطره دارم!(یادش بخری دو نوع میرفتم جلو یکی خیلی ادم خوبی بودمو عین بچه مثبت ها معموریت ها رو میگذراندیم با مدل دیگه هم خونه ای نبود که نرزدیده باشم و ادمی که نکشته باشم).
البته بحث گرافیک نشه بهتره اما این TiTan QueSt هم هست (احمد فکر کنم دوستش داشت) که بقول اونایی که رشتشون ادبیاته انتظار لحظه هاست!
سینه چاکان این W0W هم که بسیارند و بقول تبلیغشون 10 میلیون عضو فعال و از این جور چیزا !(البته این MMO هست دیگه)
بقول معروف این All Stars هم خز شده دیگه!
من که شدیدا منتظر Fable 2 هستم اما میخوام ایندفه یک دزد نیمه اساسی بشم و همچنین یه گله سگ و خرس و الاغ و گوسفند تربیت کنم یه ارتش حیوانات راه بندازم و ...
Rank بازی Diablo3 هم خیلی نسبت به بازی های PC خوب بوده توی نمایشگاه GC توی نمایشگاهی که اصولا اشیانه ی Console گیمر های خوشحال هست(بقول یه اقایی) در بین 30 بازی اول بعنوان تنها بازی PC درخشش قابل توجهی داره اخرین بار که دیدمش فکر کنم 7 ام بود الان احتمالا تک رقمی نیست اما کلا تا الان از 30 تا خارج نشده! ماشاالله این X360 تک رقمی ها رو درو کرده!
mass effect رو خوب اومدی .منو یاد بحث در مورد بایوشاک انداختی:biggrin1: الانه که سینه چاکان این دو بازی فوق العاده و عالی بریزن اینجا و .... :biggrin1:
کوروش جان من درست متوجه نمیشم دشمنی شما با این بازی های نسبتا خوب مثل mass effect یا Bioshock چیه؟ یعنی شما منکر زیبا بودن انها هستید؟ یا با سلیقتون جور در نمیاد!؟(البته تجربه من میگه این RPG lover ها کلا با JRPG هم مشکل دارند!)
البته امیدوارم منو به سینه چاک بودن متهم نکنی! من اصولا با RPG(یا بازی که المان هاشو داشته باشه) توی PC بیشتر حال میکنم!(و امیدوارم خیلی طول نکشه که Fable2 برای PCعرضه بشه(ساختش قطعیه))

پ.ن: الان نگاه کردم Diablo 3 ششم شده بود!
پ.ن2:Spore رو یادم رفته بود اونم 15ـم بود!
پ.ن3:پس PC دو تا بازی داره توی 30 تای اول!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or